- NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post Reply
seln

#2401 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by seln »

arzuhal wrote:I "Limenku", s linijom halal-ćevapa, ne može joj "Mrkva" somuna okrenut :mrgreen:

Doskora bi zlobnici dobacili: i Kačavendu...

:lol:
Dobro, koliko god sam lokalni patriota... :roll:
Sarajevo ima bolje cevape
A ovo drugo, samo cu reci: zajednicke institucije. Jebo Dinarsku cetnicku diviziju...
arzuhal

#2402 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by arzuhal »

seln wrote:
arzuhal wrote:I "Limenku", s linijom halal-ćevapa, ne može joj "Mrkva" somuna okrenut :mrgreen:

Doskora bi zlobnici dobacili: i Kačavendu...

:lol:
Dobro, koliko god sam lokalni patriota... :roll:
Sarajevo ima bolje cevape
Ja sam ozbiljan u pohvali "Limenci", pusti ti to...Mada se ne može sa "Zmajem" nosit...
sumirprimus

#2403 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by sumirprimus »

klavirdžija wrote:
sumirprimus wrote:treba prvo sarajevo oslobodit...i sve nacionalizovat.
damn
opet.
ovo ce prec u tradiciju :lol:
salu ka stranu najveci plus buduceg eventualnog sukoba je slobodno sarajevo.i snage koje su tu bile vezane.
mada se nadam da budale nece pocet rat.nego da ce naci neki kompromis.za pocetak dodik mora ici.
s bakirim u paketu
I ti si izgleda neozbiljan sugovornik kao i Pilaw. :D Gdje isprobavate te taktičke varijante, na Counterstrikeu?
dzevade.gdje je dzevad vrati mi dzevada.ne tabirim o ratu sa djikanima.samo preko nisana .boli me usput za politicku korektnost.nisam ja sda.ni iz sarJva.
ovo treba skrajisnicima hercegovcima i zenicanima zdogovorit.od kog ima fakat hajra.
Bodkin

#2404 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Bodkin »

madner wrote: Bez sr/hr ni blizu bare bare.
Bas 93 se to najbolje pokazalo.
Hrvati mozda. Srbi su druga prica. Al opet, nikad i nece biti sami. A isto tako, sutra da bosnjaci krenu da se obracunaju sa hrvatima, srbi biraju stranu. Isto tako i na relaciji bosnjaci-srbi.
To sto alija nije htio da odabere stranu 91 i iskoristi rat izmedju srba i hrvata je antologijska gupost
klavirdžija

#2405 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by klavirdžija »

Nek vam je sa srećom, horski će se ono "Heljp Baznija pljiz" lakše čuti kad su DSL ratnici u pitanju. :D
klavirdžija

#2406 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by klavirdžija »

Bodkin wrote:
Hrvati mozda. Srbi su druga prica. Al opet, nikad i nece biti sami. A isto tako, sutra da bosnjaci krenu da se obracunaju sa hrvatima, srbi biraju stranu. Isto tako i na relaciji bosnjaci-srbi.
To sto alija nije htio da odabere stranu 91 i iskoristi rat izmedju srba i hrvata je antologijska gupost
U njegovu "odbranu", nije ni on pojma imao šta hoće sem da se more družit s braćom iz Irana i Saudije. Ovi iz Srbije su mu puno pripomogli da se tu nađe, ali i njih na kraju iznevjeri. Popušiše Bošnjaci, kao i obično.
Fudo387

#2407 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Fudo387 »

klavirdžija wrote:Nek vam je sa srećom, horski će se ono "Heljp Baznija pljiz" lakše čuti kad su DSL ratnici u pitanju. :D
Moguce je, a mogla bi i Stojanka majka knespoljka opet zaverglat'...nista to ne valja.
Pilaw_Pavlaka

#2408 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Pilaw_Pavlaka »

klavirdžija wrote:
Bodkin wrote:
U njegovu "odbranu", nije ni on pojma imao šta hoće sem da se more družit s braćom iz Irana i Saudije. Ovi iz Srbije su mu puno pripomogli da se tu nađe, ali i njih na kraju iznevjeri. Popušiše Bošnjaci, kao i obično.
Kako popusise? Imaju drzavu i sve velike gradove. To 1992. niko nije ni sanjao.
sumirprimus

#2409 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by sumirprimus »

klavirdžija wrote:Nek vam je sa srećom, horski će se ono "Heljp Baznija pljiz" lakše čuti kad su DSL ratnici u pitanju. :D
realno jebes rat.krv.smrt.glad.zehmwrija.strah za najmilijim.zal.
al nw mos jwbat u zdrav mozak sto godina i ocekivat nista.
daj dogovorite se ko ljudi mirnim putem nadjite kompromis il da ovi zavrsimo jednim za svagda pa kom obojci kom opanci.na kraju krajeva boli me i za trecu kompomentu boli me i za blokadu puta.rusiju srviju embargo.sta jebilo ? ajde da zavrsimo jebes mrcvarenje i prijetnje u prazno.ja molit i kmecat sigurno necu.
seln

#2410 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by seln »

Bodkin wrote:

Evo, citava srpska politika u jednoj recenici.
Znas sta, bolje je biti i zrtva, nego su sprijateljiti sa dzelatom.
klavirdžija

#2411 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by klavirdžija »

sumirprimus wrote:
daj dogovorite se ko ljudi mirnim putem nadjite kompromis il da ovi zavrsimo jednim za svagda pa kom obojci kom opanci.na kraju krajeva boli me i za trecu kompomentu boli me i za blokadu puta.rusiju srviju embargo.sta jebilo ? ajde da zavrsimo jebes mrcvarenje i prijetnje u prazno.ja molit i kmecat sigurno necu.
Sine, ti se ne moš sam sa sobom dogovoriti, sa mnom još teže, a kako bi tek sa Srbima i Hrvatima. Ovako čitajući te, činiš mi se kao idealni kandidat za budućeg bombaša-samoubicu u sljedećem ratu, neka ti je sa srećom.
sumirprimus

#2412 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by sumirprimus »

klavirdžija wrote:
sumirprimus wrote:
Sine, ti se ne moš sam sa sobom dogovoriti, sa mnom još teže, a kako bi tek sa Srbima i Hrvatima. Ovako čitajući te, činiš mi se kao idealni kandidat za budućeg bombaša-samoubicu u sljedećem ratu, neka ti je sa srećom.
kakav sin? ne spoiminji djecu da ti ne bi sve ...u stvari nisi vrijedan bana.
nema tu dogovora.samo preko nisana jebem li ti bakire sebiju nesposobnu.
samoubica :lol:
doduse vase je da razbijate glavu sta i kako.s onim drotovima i postarima necete daleko stic.. :evil: :thumbup:
tandmand

#2413 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by tandmand »

emmir1 wrote:
volta dzontra wrote:
Alfons Kauders wrote: Ne razumijes premisu: Hrvati = Srbi.

Odabrali ste tu stranu i ne vidim zasto se sad bunite?
Bolan ne bunimo se. Mogu ja misliti da to nije utemeljeno ali ako ogromna vecina bosnjackih politiicara pokazuje tihi sovinizam prema Hrvatima to je cinjenica i stvarnost.

Cak mislim da Hrvate mrzite nekako sa strascu ili je to zato sto su malobrojni pa vam je oportunije.

Znaci slazemo se. Hrvati=Srbi u ocima bosnjackih unitarista i nacionalista

O ćemu su ti radi.

Veliki dio Bošnjaka na Hrvate je gledao prijateljski, nakon serije poteza Čovića koji idu pod ruku sa rušiteljima BIH, moguće da je došlo da razočarenja, ne bih ja rekao da je mržnja.

A treba biti razuman, izborni zakon treba mijenjati i obezbjediti da Hrvati biraju svog predstavnika.

I to vrlo moguće da ne bude uticalo na bolje odnose, Čović će to pokupiti i nastaviti sa razbijanjem BIH.

No taj naš potez nas ne bi ugrozio ali bi bila svojevrsna crvena linija i jasan pokazatelj drugih tendecija
Ne treba ništa u situaciji na rubu rata. Zašto izlaziti u susret nekome ko podržava otcjepljenje RS i oružanu pobunu u OS, te crta granice nove Herceg-Bosne, ucjenjuje, prijeti i blokira sve što može. Ako postoji crvena linija, postoji i plava linija, ispod koje je Bakir potonuo da ne može više.
Pilaw_Pavlaka

#2414 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Pilaw_Pavlaka »

klavirdžija wrote:
sumirprimus wrote:
Pa ti si sam Hrvat. O cemu pricas? :lol:
klavirdžija

#2415 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by klavirdžija »

sumirprimus wrote:
klavirdžija wrote:
sumirprimus wrote: realno jebes rat.krv.smrt.glad.zehmwrija.strah za najmilijim.zal.
kakav sin? ne spoiminji djecu da ti ne bi sve ...u stvari nisi vrijedan bana.
nema tu dogovora.samo preko nisana jebem li ti bakire sebiju nesposobnu.
samoubica :lol:
doduse vase je da razbijate glavu sta i kako.snim drotovima i postarima necete daleko stic.. :evil: :thumbup:
Mlad si ti (najblaže rečeno) u glavi, pa i da imaš 100 godina u guzici. :D

Ratovi se danas dobijaju ekonomijama prevashodno, a i taj polagano gubimo prevashodno protiv Hrvata, a počelo je dobrano i protiv Srbijanaca. Za to zahvali Bakirima, Sebijama ali i među "ljevičarima" i među "desničarima" jer su i jedni i drugi paraziti i lopovi, kao uostalom i dobar dio naroda koji je davno navikao na kupovinu, a ne gradnju socijalnog mira. Pa kad prigusti, kome ćemo jebat mater, a ipak ne može tako. 2017 godina, dronovi deru i iz zraka ako treba, igra tog tipa je gotova za nebitne narode kao što su i Bošnjaci i Srbi i Hrvati.
tandmand

#2416 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by tandmand »

klavirdžija wrote:
sumirprimus wrote:brojevi ne lazu.
hrvati u bih nestaju polako al sigurno.pitanje je samo vremena kad ce potonut na neku cirfu u kojoj ni konstitutivnost nece znacit nista.
zato i bacaju sve karte na dodika.otcijepil se on eto i treceg.
opet pitanje sta bi i tad bilo.
:D U međuvremenu, Mostar "pao", "pao" i Stolac, ali eto, nestaju Hrvati.
Mi smo halalili Kaplana a oni nek oproste za Jerka. :D

Jerko Kralju naš! :D
Pilaw_Pavlaka

#2417 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Pilaw_Pavlaka »

klavirdžija wrote:

Ratovi se danas dobijaju ekonomijama prevashodno, a i taj polagano gubimo prevashodno protiv Hrvata, a počelo je dobrano i protiv Srbijanaca. Za to zahvali Bakirima, Sebijama ali i među "ljevičarima" i među "desničarima" jer su i jedni i drugi paraziti i lopovi, kao uostalom i dobar dio naroda koji je davno navikao na kupovinu, a ne gradnju socijalnog mira. Pa kad prigusti, kome ćemo jebat mater, a ipak ne može tako. 2017 godina, dronovi deru i iz zraka ako treba, igra tog tipa je gotova za nebitne narode kao što su i Bošnjaci i Srbi i Hrvati.
Skutore,

Vi nemate ekonomije. Jer nemate vecih gradova. Imate gospu u Medjugorju i to je to. Da imate ekonomije nebi ovako masovno napustali BiH.
sumirprimus

#2418 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by sumirprimus »

da su frajeri bar bi rekli otvoreno jel sokolac il kamenjar.u pitanju ovako se ko ona stvarka pretvarat da si nesto sto nisi koji picajzluk.ja vama ne idem uopste.ne interesujete me.libo me za vase planove stavove misljenja.strstegije.podrske.
vi ste dusmani i nista vise za takve samo tri slova imam mrrs i ako bas zelite i preko nisana.jebes ekonomiju.
insomnia78

#2419 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by insomnia78 »

Kako se zove ono pljackanje konvoja? Zar nije Oto ekonomija
[emoji23][emoji23][emoji23]
mirsek

#2420 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by mirsek »

seln wrote:
arzuhal wrote:
Da je sad 2018. i da su sutra izbori, glasao bih za GS bez trena razmišljanja...
I zajebao bi se... vec sam vidio dovoljno havera koji znaju opasno pricati.
Ja bih glasao za onog ko bi poceo traziti politicke saveznike i sredstva za eventualnu kupovinu oruzja.
:thumbup: :bih:
Zalihe municije i namjenska da radi sa 120% kapaciteta.
Ne smije nam se nikad vise ponoviti 92. i 93. godina.
Ovo hajduka i separatista cemo rijesiti cim dobijemo/izlobiramo zeleno svijetlo od odgovarajuce medjunarodne sile.
klavirdžija

#2421 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by klavirdžija »

Pilaw_Pavlaka wrote:
klavirdžija wrote:

Skutore,

Vi nemate ekonomije. Jer nemate vecih gradova. Imate gospu u Medjugorju i to je to. Da imate ekonomije nebi ovako masovno napustali BiH.
Pilawe, moram priznati da si i gluplji nego što sam mislio, a to je svakako značajno dostignuće. :D Kad već spomenu hercegovce :D , pogledaj odakle dolazi maltene sva uvozna roba koju trošiš. Jako malo iz fildžana, neproporcionalno (po populaciji posebno) iz te škutorije. I ta jadna škutorija je izjebala tolike balije, pa kako bi se tek s onolikim Kinezima na svjetskom tržištu nosili? :lol:
insomnia78

#2422 Re: RE: Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by insomnia78 »

mirsek wrote:
seln wrote:
arzuhal wrote:
Da je sad 2018. i da su sutra izbori, glasao bih za GS bez trena razmišljanja...
I zajebao bi se... vec sam vidio dovoljno havera koji znaju opasno pricati.
Ja bih glasao za onog ko bi poceo traziti politicke saveznike i sredstva za eventualnu kupovinu oruzja.
[emoji106] :bih:
Zalihe municije i namjenska da radi sa 120% kapaciteta.
Ne smije nam se nikad vise ponoviti 92. i 93. godina.
Ovo hajduka i separatista cemo rijesiti cim dobijemo/izlobiramo zeleno svijetlo od odgovarajuce medjunarodne sile.
[emoji1] o' Turske?
[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Jesi ti svjestan da je zemlja na Haparatima. U Sarajvu nemas vode u Zenici grijanja [emoji1] [emoji1] [emoji1]
klavirdžija

#2423 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by klavirdžija »

tandmand wrote:
klavirdžija wrote:
sumirprimus wrote:brojevi ne lazu.
hrvati u bih nestaju polako al sigurno.pitanje je samo vremena kad ce potonut na neku cirfu u kojoj ni konstitutivnost nece znacit nista.
zato i bacaju sve karte na dodika.otcijepil se on eto i treceg.
opet pitanje sta bi i tad bilo.
:D U međuvremenu, Mostar "pao", "pao" i Stolac, ali eto, nestaju Hrvati.
Mi smo halalili Kaplana a oni nek oproste za Jerka. :D

Jerko Kralju naš! :D
Četiri izgubljene godine, kako nasilu ubaciti Jerku, pa kako ga onda zatvoriti. :D Kaplan neće još u zatvor, iako je već počeo lajati na babu Baketa što ga nije uspio zaštititi.
Pilaw_Pavlaka

#2424 Re: RE: Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Pilaw_Pavlaka »

insomnia78 wrote: Jesi ti svjestan da je zemlja na Haparatima. U Sarajvu nemas vode u Zenici grijanja [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Pa it voj zivot je na haparatima cim primas socijalu u Francuskoj. Normalni ljudi radnim danima rade a ti radnim danima radis na svim temama klix foruma. :D
sumirprimus

#2425 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by sumirprimus »

na sta im se politika svela provocirat po forumima.
usmrdili se.
lagano vrijeme prolazi.brohevi ne lazu.nema otcjepljenja bez krvi do koljena.makar trnokopima ratovali.
treceg nema ni u sizama poslje linija i linija koke.
Post Reply