Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja kupio kada sam vidio reklamu, ne znam kada izlazi naredni broj. Za početak ok je, ali sam očekivao više. Ima dosta stvari koje ne vežu ni sa old, a ni sa jang tajmerima.
Pretpostavljam da je događaj u Imotskom više prilagođen ovoj temi, jer dosta lijepih i očuvanih Mercedes oldtajmera je prodefilovalo kroz Imotski u nedelju...
...
Ma mali div je zvijer od auta. Vozio sam prije rata novog GTL-a od 1100 ccm i 34 KS, maximala je bila 130 km/h ali je to bez problema držao na autoputu.
Veš mašina uspravno stane, nema nikakvog praga na tovarnom dijelu, ravno ko tepsija i gumena prostirka umjesto itisona.
Nema šanse da bi ovo ovako bilo na nezavisnom testu. Možda bi fiću prestigao onaj slovenački šporet.
Mi imali ovog iz Kranja desetak godina, do 2000-te i stvarno je autić i motorić nevjerovatan. Prije nego i je i počeo video ja sam znao da ispod drugog mjesta neće, Stojadin je na papiru najjači ali i najteži...
Ali da je test kočenja bio... Doboš X 4 - staje auto kao ono hoće...
Koje će auto bit prvo nego "njihovo". 101 je i ozbiljniji i brži auto, samo ga treba stisnuti. Ja nešto nisam čuo da je neko išao preko 3000 obrtaja u ovoj "trci"