cendlerbing wrote:halku?zoomba wrote:Sexy se , jos ako imaju halkucendlerbing wrote:sta mislite o choker ogrlicama?![]()
dje emoticon sa facepalmom

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
cendlerbing wrote:halku?zoomba wrote:Sexy se , jos ako imaju halkucendlerbing wrote:sta mislite o choker ogrlicama?![]()
dje emoticon sa facepalmom

Apsolutno.Zejnep wrote:Ako bi vam roditelji rekli da, iz nekog razloga ne odobravaju vaš izbor, da li bi ostali u vezi i ušli u brak sa svojom odabranicom čak i ako to znači prekid kontakta sa roditeljima?
Upoznati punicu Pa odlucitiZejnep wrote:Ako bi vam roditelji rekli da, iz nekog razloga ne odobravaju vaš izbor, da li bi ostali u vezi i ušli u brak sa svojom odabranicom čak i ako to znači prekid kontakta sa roditeljima?
U mene ne bi odabravali samo ako ne bi bila odabranica nego odabranikZejnep wrote:Ako bi vam roditelji rekli da, iz nekog razloga ne odobravaju vaš izbor, da li bi ostali u vezi i ušli u brak sa svojom odabranicom čak i ako to znači prekid kontakta sa roditeljima?
Jimmy McNulty wrote:U mene ne bi odabravali samo ako ne bi bila odabranica nego odabranikZejnep wrote:Ako bi vam roditelji rekli da, iz nekog razloga ne odobravaju vaš izbor, da li bi ostali u vezi i ušli u brak sa svojom odabranicom čak i ako to znači prekid kontakta sa roditeljima?![]()
u svakoj drugoj situaciji vjerovatno bi me ohrabrivali jer mislim da su dosad počeli sumnjat da neće bit odabranice nego odabranik
Ono kad padnem sa kreveta, kolutam ocima i trzam rukama i nogama.palestinka wrote:Kako definišete dobar seks?
Da li se intenzitet orgazma razlikuje, kad je bio najjači?
Ne moze se desiti, moji roditelji bi bili sretni ako se uopce ozenim.Zejnep wrote:Ako bi vam roditelji rekli da, iz nekog razloga ne odobravaju vaš izbor, da li bi ostali u vezi i ušli u brak sa svojom odabranicom čak i ako to znači prekid kontakta sa roditeljima?
Hot !!!cendlerbing wrote:sta mislite o choker ogrlicama?
Ja bas ... pa da najebem ...frosty wrote:Zasto se u ljubavi ne dajete 100%, vec uvijek sa rezervom? Strah da ne budete povrijedjeni ili?
Kako da znamo da ne treba hitnu zvatiRamzess Veliki wrote:Ono kad padnem sa kreveta, kolutam ocima i trzam rukama i nogama.palestinka wrote:Kako definišete dobar seks?
Jes ovo seljačkiRamzess Veliki wrote:Ono kad padnem sa kreveta, kolutam ocima i trzam rukama i nogama.palestinka wrote:Kako definišete dobar seks?
Jarane, meni ovo po svemu lici na napad epilepsijeRamzess Veliki wrote:Ono kad padnem sa kreveta, kolutam ocima i trzam rukama i nogama.palestinka wrote:Kako definišete dobar seks?
daZejnep wrote:Ako bi vam roditelji rekli da, iz nekog razloga ne odobravaju vaš izbor, da li bi ostali u vezi i ušli u brak sa svojom odabranicom čak i ako to znači prekid kontakta sa roditeljima?
ruzne,stegne grkljan hoće oči ispastcendlerbing wrote:sta mislite o choker ogrlicama?
Kad galami ona ko kad su Aliju otelipalestinka wrote:Kako definišete dobar seks?
Anestezija wrote:Kad galami ona ko kad su Aliju otelipalestinka wrote:Kako definišete dobar seks?
Anestezija wrote:Kad galami ona ko kad su Aliju otelipalestinka wrote:Kako definišete dobar seks?
Ne.cendlerbing wrote:Mislite li da su sve zene iste?
U 5 dekacendlerbing wrote:Mislite li da su sve zene iste?
Tvoj sam odgovor mogla i predvidjetiTomahawk11 wrote:Ne.cendlerbing wrote:Mislite li da su sve zene iste?