Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
Hafis
#2401 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Svejedno, dobar fol 
- O'zone
- Globalni moderator
#2402 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Niko neće da spomene glavnog prognozera pobjede

Majmun Geda

Majmun Geda

- raoul duke
#2403 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Bravo za majmuna Gedu 
- Toffee karamela
#2404 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Izgleda da se Donaldinjo pali na slavenski X faktor, Čehinja, pa Slovenka, trebala bi ova naša dijaspora ako im šta ozbiljno zaprijeti zaigrat kvarno i podmetnut mu neku našu...samo da je plavaDrvosjeca iz Dejcica wrote:Slavenski gen od žene...a ko zna, možda je pravi otac neki Milarem od Goražda.sadie_forever wrote:kako li je ovaj gabor Trump uspio dobit ovako lijepu kcer?
![]()
- Drvosjeca iz Dejcica
#2405 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Priznajem jeste, mada ništa od toga...neki kegitimno imaju vlažne snove.Hafis wrote:Svejedno, dobar fol
Nego kad' si tu da te priuptiam ideš li na 23. obljetnicu rušenja Starog?
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 09/11/2016 12:26, edited 1 time in total.
- Krokodajl
#2406 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kineski majmun predvidio pobjedu.
Što bi reko predsjednik Amerike
"Čajna"

Što bi reko predsjednik Amerike
"Čajna"
-
Hafis
#2407 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma pum mi kofer kojekakvih obljetnica pa ne znam imam li damara i hoću li stići. A i društvo mi nije nešto po ukusuDrvosjeca iz Dejcica wrote:Priznajem jeste, mada ništa od toga...neki kegitimno imaju vlažne snove.Hafis wrote:Svejedno, dobar fol![]()
- Styling
#2408 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Lijepa, ne sta. Ali, pogledaj malo njenje slike iz prethodnog perioda, rane mladosti.sadie_forever wrote:kako li je ovaj gabor Trump uspio dobit ovako lijepu kcer?
Tata je debelo platio sve plasticne operacije.
- Drvosjeca iz Dejcica
#2409 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A pa OK, znam da si ti onako svjetski čo'ek, domoljub, protiviš se raznim nazadnostima pa reko logično mi da i ti budeš na tom skupu s obzirom na barbarski čin rušenja mosta od strane pomahnitalih fanatika ISIL-a. Do duše ovi su bili krščanski fanatici ali svejedno su fanatici.Hafis wrote:Ma pum mi kofer kojekakvih obljetnica pa ne znam imam li damara i hoću li stići. A i društvo mi nije nešto po ukusuDrvosjeca iz Dejcica wrote:Priznajem jeste, mada ništa od toga...neki kegitimno imaju vlažne snove.Hafis wrote:Svejedno, dobar fol![]()
- ze kalanga
#2410 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Gdje onaj domaćin sa ALJ od sinoć, kaže mogla bi Hilari i do 305 elektora? 
- Drvosjeca iz Dejcica
#2411 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Izgleda da su demokrate osvojili 6 pozicija u senatu?
Samo ja Trumpu ne bih bio u koži...neće imati podršku senata, čeka ga kriza u Siriji, ISIL, Rusija...mogao bi frajer brzo skontati da biti predsjednik USA nije kao voditi privatnu firmu.
Samo ja Trumpu ne bih bio u koži...neće imati podršku senata, čeka ga kriza u Siriji, ISIL, Rusija...mogao bi frajer brzo skontati da biti predsjednik USA nije kao voditi privatnu firmu.
- Drvosjeca iz Dejcica
#2412 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
P.S Kita, republikanci zadržavaju kontrolu senta.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Izgleda da su demokrate osvojili 6 pozicija u senatu?
-
zavrzlama
#2413 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ako se ne stvori treci i mali ausvic ne dobije nezavisnost,onda nece nikad 
- raoul duke
#2414 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Super, vrijeme je i bilo
-
zenit dozic
#2415 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa prije ce trump jebat mamu đikanima nego ona vjestica.zavrzlama wrote:Ako se ne stvori treci i mali ausvic ne dobije nezavisnost,onda nece nikad
-
zavrzlama
#2416 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
USA vanjsku politiku kreira London,trump je samo figura kao i njegovi predhodnici.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#2417 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Samo naivcine misle da ce se dogoditi neki tektonski poremecaji u vanjskoj politici SAD.
U zadnjih 100 godina je sve to u 5 deka gore/dole,bez obzira ko je na vlasti. Svjetski policajac,koji ispunjava zelje krupnog kapitala i naravno Izraela.
Najvise ce osjetiti amerikanci,jer ce vjerovatno ukinuti ObamaCare zakon i jos neke zakone,ali sami su birali pa neka trpe.
U zadnjih 100 godina je sve to u 5 deka gore/dole,bez obzira ko je na vlasti. Svjetski policajac,koji ispunjava zelje krupnog kapitala i naravno Izraela.
Najvise ce osjetiti amerikanci,jer ce vjerovatno ukinuti ObamaCare zakon i jos neke zakone,ali sami su birali pa neka trpe.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2418 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
šHa je ovo u HameriKi sve seljadija mahom glasovala za tVumpa, za klintonicu sve skoro ijedan veči grad 
-
Hafis
#2419 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma ja, što veliš fanatici. Primjetio sam da u svakom obraćanju meni koristiš izraze poput kršćanski ISIL, kršćanski talibani, kršanski fanatici..... providno.Drvosjeca iz Dejcica wrote:A pa OK, znam da si ti onako svjetski čo'ek, domoljub, protiviš se raznim nazadnostima pa reko logično mi da i ti budeš na tom skupu s obzirom na barbarski čin rušenja mosta od strane pomahnitalih fanatika ISIL-a. Do duše ovi su bili krščanski fanatici ali svejedno su fanatici.Hafis wrote:Ma pum mi kofer kojekakvih obljetnica pa ne znam imam li damara i hoću li stići. A i društvo mi nije nešto po ukusuDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Priznajem jeste, mada ništa od toga...neki kegitimno imaju vlažne snove.![]()
Zna se tko je ISIL i tko su talibani i čiji je fanatizam i ekstremizam trenutno N01 problem u svijetu. Nemoj svoju bolest na drugog prebacivati
Inače stari most i tvoje pitanje. Pun mi je kofer raznoraznih prisjećanja, podsjećanja, obljetnica i ostalih gedora. Ne postoji ta gengela koja bi me natjerala da odem na bilo koju manifestaciju takve vrste. Sve je to dnevnopolitičko preseravanje i u ovom slučaju ubiranje poena za SDA i kojekakve boračke udruge. Srušena je također jedna iznimno vrijedna monumentalna i povijesna građevina - pravoslavna crkva u Mostaru (najveća pravoslavna crkva u BiH) koja je stvarno bila jedinstven ukras iznad grada... i misliš da se netko danas počeše po guzici zbog toga ili da organizira kakvo sjećanje.
To ti govorim samo kao primjer čemu služe ove ''manifestacije''....Jebote..., kad se sjetim onih vremena - ronioci mu fatihu pod vodom molili.
Last edited by Hafis on 09/11/2016 13:02, edited 2 times in total.
- SmokingMan
#2420 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
On je raskrinkao Hilari.Ni Marina Abramović nije ostala pošteđena
Last edited by SmokingMan on 09/11/2016 12:56, edited 1 time in total.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2421 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
sad će tVump onu svoju najomiljeniju "Siđimo u gradove da bijemo gadove" 
- GeeTnT
#2422 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Cini mi se da nece doci do inauguracije Trampa....pici wrote:sad će tVump onu svoju najomiljeniju "Siđimo u gradove da bijemo gadove"
-
bole1st
#2423 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Slicno kao uvijek, demokrate uzimaju urbane centre, ostalo republikanci, nema to veze sa Klintonicom i Trumpom.pici wrote:šHa je ovo u HameriKi sve seljadija mahom glasovala za tVumpa, za klintonicu sve skoro ijedan veči grad
- Toffee karamela
#2424 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
I USA osvanu crni izborni novembar ko i nama 1990
Ovo me jutro na ono podsjeti
- raoul duke
#2425 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Zalosno je da poredis ova dva slucaja, sramotaToffee karamela wrote:I USA osvanu crni izborni novembar ko i nama 1990
Baba vjestica ga je popusila