Sebija All about
-
trener-profesionalac
#2401 Re: Sebija All about
steta sto komunisticka bagra vise nece nikada vladati....SEBIJA RASTJERAJ GOVNA SA KLINIKE... i pricaj kako ti je cejf samo da gamadi komunistickoj dizes pritisak
- strong69
#2402 Sebija All about
Jebo te, kako smiješnih ljudi ima. Ovaj ih psuje a oni se jedan po jedan javljaju. Stanite ba, ne otkrivajte položaje.
Inače, tema je beton. Mada se stranački botovi moraju javiti u Srbiju na edukaciju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Inače, tema je beton. Mada se stranački botovi moraju javiti u Srbiju na edukaciju.
Last edited by strong69 on 27/01/2017 23:52, edited 1 time in total.
- JThomas
#2403 Re: RE: Re: RE: Re: Sebija All about
naravno to sa njom nema ništa jer ona danas nije više direktorice opšte. samo je bila u vrijeme sklapanja tih štetnih ugovora, pa to danas nije više bitno.vješalica wrote:uredu,da te ne quoatm skrozVjecitiStudent wrote: Ovo je isplivalo tek ove godine.
Kako je ta "borba protiv korupcije", sa Muvedetom kao desnom rukom, izgledala u KCUS-u, tek će se pokazati ...
neka menadžment opće riješi taj problem
dilatacija prostor-vremena na sda način...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2404 Re: Sebija All about
hahahaha evo doso i strucnjak sa teme o FK Sarajevu odakle su ga otjerali radi nevidjenih nebuloza......ne postujuci njegov avatar hahahahahtrener-profesionalac wrote:steta sto komunisticka bagra vise nece nikada vladati....SEBIJA RASTJERAJ GOVNA SA KLINIKE... i pricaj kako ti je cejf samo da gamadi komunistickoj dizes pritisak
- vješalica
#2405 Re: Sebija All about
ako menadžemnt ne riješi problem tog ugovora
onda slobodno možemo reći da sebija nema ništa sa tim
jer sve se može prekinuti ako se hoće...
- hrasno38
#2406 Re: RE: Re: RE: Re: Sebija All about
Oni su usvrsili takvu brzinu da nesto sjebu da je to za kvalitetnog izucavanja......JThomas wrote:naravno to sa njom nema ništa jer ona danas nije više direktorice opšte. samo je bila u vrijeme sklapanja tih štetnih ugovora, pa to danas nije više bitno.vješalica wrote:uredu,da te ne quoatm skrozVjecitiStudent wrote: Ovo je isplivalo tek ove godine.
Kako je ta "borba protiv korupcije", sa Muvedetom kao desnom rukom, izgledala u KCUS-u, tek će se pokazati ...
neka menadžment opće riješi taj problem
dilatacija prostor-vremena na sda način...
- Better Man
#2407 Re: Sebija All about
Ne bi se vratila, jer i Bez Sebije je u UKCS bio prisutan javašluk i poptpuna neodgovornost doktora, a ona ne žei da radi u sistemu koji nije uređen po svim zakonskim pravilima i gdje se zna i postoji odgovornost.Vizionar 1985 wrote:U rahatluku i rahat patnji bi zivela.Fudo387 wrote: Al' pazi, da nije Sebije vratila bi se i radila u Sarajevu.![]()
Zamijenila bi luksuzni aprtman u Dubajiu za kucu u Buca Potoku, grijala se na pelet i cumur.
![]()
Joj fudo care.
- JThomas
#2408 Re: Sebija All about
i šta ima veze što su tamo neki njeni ugovori u prošlosti bili štetni, to je bilo davno i u opštoj. sad će sve biti drukčije.
- strong69
#2409 Re: Sebija All about
Stani, ona ga je potpisala pod ko zna kakvim uslovima, uvela konkurenciju u bolnicu i za to treba neko drugi odgovarati? Ako znaš uslove ugovora u redu...vješalica wrote:ako menadžemnt ne riješi problem tog ugovora
To kao da Coca Cola da Pepsiju da radi u njihovoj fabrici.
-
mzungu
#2410 Re: Sebija All about
opozicija, buducnosthrasno38 wrote:kad nesto skontam bolje vas pustiti da se sami od sebe razjebete jer ste na odlicnom ste putu....bivsi u Bihacu, Zenici, Tuzli.....treba vas samo pustiti i sami cete vi olaksat posao opoziciji. Dok je Sebija i bakira opozicija ne treba da se brine za svoju buducnostMatzan wrote:Ma samo da se hoće ljevica ujediniti, svi bi se problemi odmah riješili.![]()
![]()
- JThomas
#2411 Re: Sebija All about
ja mislim da za to trebaju njeni prethodnici i nasljednici da odgovaraju... 
- Kikibombona
#2412 Re: Sebija All about
Sada sam pogledao konferenciju za medije u cjelosti...
Prvi put slusam Sebiju. Fakat sam imao predubjedjenje, kontao da je bahata mutavica, vodeci se tim da je Bakirova zena. Zakljucak je da mozda jeste bahata/drska/otresita, ali mutava nije sigurno. Veoma elokventna po ovome sto sam vidio, 2-3 klase iznad supruga 'bosnjackog princa'. Ovo sto je iznijela zvuci dobro i obecavajuce. Veoma dobro koncipirano izlaganje. Kao sto neko rece, ako je pola od ovog uradjeno, napravljen je veliki iskorak. Zena djeluje autoritativno, inteligentno. Ne podrzavam mobing ako ga ima, ne smije se tolerisati/dozvoliti, ali na nasem covjeku se mora malo utjerati strah u kosti da bi radio odgovorno.
Sto se mene tice, ako Sebija radi dobro, zasluzuje podrsku i pohvale. Bakir neka odgova za svoja djela i nedjela ona za svoja.
Ovo se ekavicom je malo papanski al' jebaji ga... Ne treba od toga praviti pricu. Narod smo koji se voli rugati. Valjda je skontala da u buduce mora biti obazrivija.
Prvi put slusam Sebiju. Fakat sam imao predubjedjenje, kontao da je bahata mutavica, vodeci se tim da je Bakirova zena. Zakljucak je da mozda jeste bahata/drska/otresita, ali mutava nije sigurno. Veoma elokventna po ovome sto sam vidio, 2-3 klase iznad supruga 'bosnjackog princa'. Ovo sto je iznijela zvuci dobro i obecavajuce. Veoma dobro koncipirano izlaganje. Kao sto neko rece, ako je pola od ovog uradjeno, napravljen je veliki iskorak. Zena djeluje autoritativno, inteligentno. Ne podrzavam mobing ako ga ima, ne smije se tolerisati/dozvoliti, ali na nasem covjeku se mora malo utjerati strah u kosti da bi radio odgovorno.
Sto se mene tice, ako Sebija radi dobro, zasluzuje podrsku i pohvale. Bakir neka odgova za svoja djela i nedjela ona za svoja.
Ovo se ekavicom je malo papanski al' jebaji ga... Ne treba od toga praviti pricu. Narod smo koji se voli rugati. Valjda je skontala da u buduce mora biti obazrivija.
- hrasno38
- Matzan
#2414 Re: Sebija All about
hrasno38 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/al-jaze ... /170127105
Ovo je sve što ste zaključili sa današnje press konferencije?
E jada i Levice!
-
mzungu
#2415 Re: Sebija All about
Bravo kiki, pogledati prvo pa diskutirati. Jebes baketa I malo ovog s ekavicom, ostalo full support ovoj zeniKikibombona wrote:Sada sam pogledao konferenciju za medije u cjelosti...
- ultima_palabra
#2416 Re: Sebija All about
Ali zaista ima ljudi s takvim razmišljanjem, i nisu svi u ugovornom odnosu sa SDA. Šta drugo zaključiti nego da su narodu razvukli pamet.JThomas wrote:i šta ima veze što su tamo neki njeni ugovori u prošlosti bili štetni, to je bilo davno i u opštoj. sad će sve biti drukčije.
- hrasno38
#2417 Re: Sebija All about
Ni sam ja zelenko zakljucio ni ljevica, nego novinska agencija. Jebo te... ima li iko od vas veci IQ od broja cipela.Matzan wrote:hrasno38 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/al-jaze ... /170127105
E jada i Levice!
-
VjecitiStudent
#2418 Re: Sebija All about
Ko i kako će nadoknaditi izgubljeni novac nastao potpisivanjem štetnih ugovora?vješalica wrote:ako menadžemnt ne riješi problem tog ugovora
Opisuje te situacije par članova i u Krivičnom zakonu.
Nakon što je Sebija, "borac protiv korupije", na Općoj potpuno rasturila patohistologiju u korist Talirevića, menadžmentu Opće će trebati decenija da sastavi novi tim.
Čim su Sebiji ugledali leđa, u Općoj su uspjeli da dobiju bolji ugovor.
http://ba.n1info.com/a90980/Vijesti/Vij ... ogija.html
Pitanje je samo do kada, jer medicinski fakultet je sljedeća meta.
-
FreakyStyley
#2419 Re: Sebija All about
Nisam upratio temu, jel to Vjesalica ne radi vise u GRAS-u nego u KCUS-u?
- Matzan
#2420 Re: Sebija All about
hrasno38 wrote:Ni sam ja zelenko zakljucio ni ljevica, nego novinska agencija. Jebo te... ima li iko od vas veci IQ od broja cipela.Matzan wrote:hrasno38 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/al-jaze ... /170127105
E jada i Levice!
Jesi svršio na to što su je optužili.
Pored toliko pozitivnih stvari kojih je bilo na presici tebi ovo najvažnije.
-
mzungu
#2421 Re: Sebija All about
ma stravu joj salitihrasno38 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/al-jaze ... /170127105
-
Zgoljo
#2422 Re: Sebija All about
Neprimjereno je Seka reagovala na ekavicu novinarke iako je ostalo nejasno je li bas htjela ismijavati ekavicu doticne kako se interpretira jer tako nesto nema nikakvog smisla.Prije mislim da je od prevelike napetosti izvalila sto je izvalila,cinilo se da ima gard bosanskog tornjaka koji se skupio okruzen coporom vukova.Metafora nije daleko od stvarne atmosfere koja je vladala na tom presu,copor bijesnih pasa,cast izuzecima,sa unaprijed donesenom osudom i presudom.
S druge strane maestralno je izlevatila opskurnog Avdu Avdica,bas sam uzivao gledajuci taj dio.
No misljenja sam da se oko Seke stvari skrecu sa merituma na periferiju.Bilo bi dobro da se demantuju njeni navodi o stanju u klinickom,je li ona sta slagala,za doktore,za osoblje,je li slagala da je vratila veliki dio duga,je li ona sta popravila stanje...to je vazno a zbilja je periferno je li sta neprimjereno rekla nekom novinaru ili nije.
Nije nimalo ugodno iozaci na pres jednom Avdi Avdicu koji nocima nije spavao pripremajuci se da ti svasta izgovori,i koji poskakuje ko horoz,sav unezvijeren od ideoloske mrznje, postavljajuci ti nesuvisla pitanja.
Ako je istina ono sto je ona iznijela od mene ima punu podrsku da uvede reda na KC.A za novinarku je zgrijesila ali nije to sad neki aman grijeh.
S druge strane maestralno je izlevatila opskurnog Avdu Avdica,bas sam uzivao gledajuci taj dio.
No misljenja sam da se oko Seke stvari skrecu sa merituma na periferiju.Bilo bi dobro da se demantuju njeni navodi o stanju u klinickom,je li ona sta slagala,za doktore,za osoblje,je li slagala da je vratila veliki dio duga,je li ona sta popravila stanje...to je vazno a zbilja je periferno je li sta neprimjereno rekla nekom novinaru ili nije.
Nije nimalo ugodno iozaci na pres jednom Avdi Avdicu koji nocima nije spavao pripremajuci se da ti svasta izgovori,i koji poskakuje ko horoz,sav unezvijeren od ideoloske mrznje, postavljajuci ti nesuvisla pitanja.
Ako je istina ono sto je ona iznijela od mene ima punu podrsku da uvede reda na KC.A za novinarku je zgrijesila ali nije to sad neki aman grijeh.
Last edited by Zgoljo on 28/01/2017 00:42, edited 3 times in total.
-
FreakyStyley
#2423 Re: Sebija All about
Avdo Avdic je bosanski Alex Jones, cak im je i boja glasa slicna.
-
mzungu
#2424 Re: Sebija All about
ah kako trolas, al na svakoj temi u pmhrasno38 wrote:Ni sam ja zelenko zakljucio ni ljevica, nego novinska agencija. Jebo te... ima li iko od vas veci IQ od broja cipela.Matzan wrote:hrasno38 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/al-jaze ... /170127105
E jada i Levice!
- hrasno38
#2425 Re: Sebija All about
hrasno38 wrote:Ni sam ja zelenko zakljucio ni ljevica, nego novinska agencija. Jebo te... ima li iko od vas veci IQ od broja cipela.
Neko ono zove pozitivnim stvarima a neko nebulozama, Ajde da budem fer i posten ne mogu reci da su bas sve nebuloze ali uglavnom najveca nebuloza je to da je gospodja Izetbegovic kao "najgora u klasi" dobila to mjesto a ponovit cu da nije Izetbegovic a kad bi se uzele njene reference mozda bi bila ljekar opste prakse u Gornjoj ili Donjoj Drozgometvi. Dalje lako je pricati, obecavati i kurciti se kad imas ledja kakva imas, kad imas seharu u koju su se izmedju ostalog 20 i kusur godina sljevale pare i sa KCUS-a i sto je najvaznije kod vecine celnika SDA (ne svih) kad si primitivac. Onako ponasanje mozes svakodnevno naci na sarajevskim pijacama.....ali doduse i s ozbirom da je porijeklo iz mjesta gdje bog izvodi kornere tesko da se moze smatrati zacudjujucim.Matzan wrote:Jesi svršio na to što su je optužili.
Pored toliko pozitivnih stvari kojih je bilo na presici tebi ovo najvažnije.
Vidi da kazem najpostenije zaboli me kurac za Sekom Izetbegovic jer ona je samo nesto sto je prolazno s tim da nece zavrsiti kao prosli direktori nego ce zavrsiti na smecu posto se ponasa kao smetljarka.....jos ako vam Fahro okrene ledja a cini mi se da nije daleko od toga mozete samo na onoj stvari obnasati vlast a u tom slucaju Seka moze biti direktor samo Bakiru!!! Ja nikako ne bih likovao....bas nikako a i ti to odlicno znas samo se malo kurcis.