@Maxxtro
Mrsko mi kopirati sve redom, ali sasvim je dovoljno vidjeti da se ti "lijepis" za nesto receno na samom pocetku te rasprave, i to uzimas kao nekakav adut, a istovremeno potpuno preskaces sve sto je receno nakon toga i gdje sam ja jasno rekao da nisam u startu procitao sve sta si postavljao. Dakle, ja sam jasno priznao da to tada nisam sve pregledao.
Ali, onda kasnije jesam, i na OSNOVU TOGA sam ti dao kompletnu analizu. Ocigledno je nisi razumio, a iz onoga sto jesi razumio jasno ti je da sam potpuno u pravu kada kazem da ona raketa, a pogotovo ne njeni dijelovi, nikako nisu mogli pasti tamo gdje je sve ono palo. Zato se i batrgas na ovaj nacin i, k'o fol. stalno izvlacis neke moje izjave.
Pitao sam te i da ti ponudis svoju analizu po kojoj ces pobiti moju i tako potvrditi da nisam u pravu. Naravno, toga nema, a sve sta se konstantno desava jeste da na svako pitanje odgovaras nekakvim nebuloznim citiranjem necega sto je vec odavno razjasnjeno. Time samo pokazujes namjernu tendencioznost, ali i ocito neprihvatanje mogucnosti da sam u pravu po tom pitanju.
U svakom slucaju, 2-5-10 minuta - nebitno je. Putanja koja je trebala biti po planu, preliminarna saoptenja o mogucim mjestima pada dijelova, kao i ona koja je prikazana u finalnom izvjestaju, a sve zajedno s kalkulacijama brzine i daljine, vise nego jasno ukazuju da - lazu.
Dokazi suprotno. Sve zvanicne podatke imas.
O kojem vremenskom periodu pricamo? Ocito ne razumijete sta vam se govori, pada probamo na drugi nacin...Maxxtro wrote: Depopulacija znaci smanjenje broja ljudi, smanjenje nataliteta znaci smanjenje stope rasta populacije, sto znaci da populacija i dalje raste, ali manjom brzinom. Ne vode istom rezultatu, osim ako stopa mortaliteta nadjaca stopu nataliteta.
Smanjenje stope nataliteta - u kojem konkretno periodu i u kojem procentu?
10 godina? 20 godina? Evo, neka bude 10 godina i 15%.
Pitanje za tebe, ober genijalca u svemu i za sve:
a) Sta ce biti nakon 30-40 godina, a s tim trendom smanjenja nataliteta od 15% na desetodogodnjem nivou?
b) Sta se desava sa stopom mortaliteta u istom periodu?
Mislim...kad vec kenjate kvake, hajde da ih onda bar fino poslozite...
Po cemu je Gates jedan od najpametnijih ljudi? Koliko ja znam, on nije zavrsio ni jedan fax, odustao na drugoj godini kada je skontao da je dovoljno naucio da moze kreirati vlastiti software.KB9 wrote:ljudi zastupaju pogresno shvacen scenarij koji pravdaju videom gdje, prema njihovom misljenju, bill gates u manirima najglupljeg insana na svijetu otvoreno priznaje kako ce on i slicni njemu ubit bruku ljudi, nema veze sto je bill gates u stvarnosti jedan od najpametnijih ljudi na citavom dunjaluku, moguce da je malo bridno prije snimanja pa se otvorio, de znaj
I napravio ga. Dakle, on je samo, kao i Zukenberg, lik koji je u pravom momentu imao dobru ideju koju je uspio sprovesti u djelo. Drugim rijecima - biznismen. Znas li koliko ima ljudi na planeti koji su milioneri, a da nemaju ni srednju zavrsenu?
O tome da li je Bill Gates danas samo marioneta u necijim drugim rukama, drugom prilikom.