Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
AmiĐa_Idriz wrote:Rose je dobar trener, kvalitetan, moglo bi biti nešto od njega, samo loš je gubitnik. OK, jesi oštećen, ali at the end of the game moraš pružiti ruku kolegi sa druge strane, da je ne znam ti šta bilo a ne bježati i raspravljati se sa njim.
ma vala dosta više i kulture dok te levati zaštićeni k'o međedi handre na suho... na njegovom mjestu ja bih uletio sa bacačem plamena i ogaravio ćelu sudiji...
a i biraju sudije isto da se namjerno zajebavaju... Turska, Slovenija, Rusija... da Vukasović nije završio karijeru i on bi bio kandidat za suditi u polufinalu
od svih grešaka nabroji samo one koje njemu odgovaraju
Ja ne znam ko jos cota to smece od portala. Nabijem ja sve njihove kvazi novinare, nema goreg web sajta na dunjaluku. Platio bi onim Anonimusima da ga obore zapale i posalju na smetljiste historije.
Ja ne znam ko jos cota to smece od portala. Nabijem ja sve njihove kvazi novinare, nema goreg web sajta na dunjaluku. Platio bi onim Anonimusima da ga obore zapale i posalju na smetljiste historije.
+1
smeće od foruma isto, ispod svakog dna. a ovaj lendo zaslužuje sve najgore!!!11
+1
smeće od foruma isto, ispod svakog dna. a ovaj lendo zaslužuje sve najgore!!!11
Jao forum jednom sam samo slucajno tamo zalutao, kontam vidi jbte jes dobro organizovano, ko da si usao u kakav trzni centar bijesan pa tacno imas rasporedjeno po rafama...te tamo je Prem, tamo Serija A ma nema sve skockano...kad sam poceo citati
A ima i onaj Causevic nekakav, ko li njrmu tastaturu dade u ruke, kad se sjetim ljetos orgijanja sa Coutinhom