Hahaha čuo sam već taj ali je dobar.nightvision wrote:Koji streberi? Ovi?The One and Only wrote:Sve sami štreberi ovdje, zato nemate curu/momka.
Sta mujo radi kad zavrsi pravni fakultet? Prebacuje skelu na ekonomski..
Zene nakon 25
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- The One and Only
#2401 Re: Zene nakon 25
- annoy
#2402 Re: Zene nakon 25
Pa ako se stavlja u graf mora bit neka mjerna jedinica, u nečemu vrijednosti moraju biti izražene
Bespredmetno je raspravljati jer nemamo uvid u metodologiju kojom je istraživanje sprovedeno, koliko je bio uzorak istraživanja i po kojim kriterijima je izračunata seksualna vrijednost. Za žene piše da je u korelaciji s reproduktivnom vrijednošću, a to je potpuno netočno jer kao što rekoh ženska reproduktivna vrijednost je najveća u dobi od 20 do 25 godina. Čuj djevojka od 16 godina na vrhuncu reproduktivne vrijednosti
Ja mislim da je graf napravljen glupo i nedosljedno, i ne treba ga se koristiti kao dokaz jer onome tko ga koristi samo smanjuje kredibilitet. Vjerujem da se na internetu može pronaći puno boljih materijala za postić poantu koju želite postić, odnosno za tjerat vodu na svoj mlin
Bespredmetno je raspravljati jer nemamo uvid u metodologiju kojom je istraživanje sprovedeno, koliko je bio uzorak istraživanja i po kojim kriterijima je izračunata seksualna vrijednost. Za žene piše da je u korelaciji s reproduktivnom vrijednošću, a to je potpuno netočno jer kao što rekoh ženska reproduktivna vrijednost je najveća u dobi od 20 do 25 godina. Čuj djevojka od 16 godina na vrhuncu reproduktivne vrijednosti
Ja mislim da je graf napravljen glupo i nedosljedno, i ne treba ga se koristiti kao dokaz jer onome tko ga koristi samo smanjuje kredibilitet. Vjerujem da se na internetu može pronaći puno boljih materijala za postić poantu koju želite postić, odnosno za tjerat vodu na svoj mlin
- KPNCTNJAH
#2403 Re: Zene nakon 25
Pa to ti je recimo k'o s autima.. nekom je star model Ferrari F430 iz 2006. godine i zeli kupiti neki iz 2015e, a neko i dalje masta da bar provoza gradom taj njegov prvi... a opet postoje i oni koje taj Ferrari ne zanima previse, pored toga sto ga mozda ne mogu priustiti i odrzavati, lijepo im izgleda, vole ga vidjeti i cuti na ulici, ali su zadovoljni s nekim skromnijim modelom koji se moze i po ovom nasem makadamu voziti bez vecih problema...KvaziExpert wrote:Pa nije bas za reciklazu, to ni na grafickom prikazu ne stoji tako, ali da se treba zabrinuti, trebai naravno, u skladu s time korigovati cijenu
-
nightvision
#2404 Re: Zene nakon 25
S obzirom na broj maloljetnickih trudnoca diskutabilno je reci da curicice u sesnaestim nisu reproduktivno na vrhuncu.annoy wrote:Pa ako se stavlja u graf mora bit neka mjerna jedinica, u nečemu vrijednosti moraju biti izražene![]()
Bespredmetno je raspravljati jer nemamo uvid u metodologiju kojom je istraživanje sprovedeno, koliko je bio uzorak istraživanja i po kojim kriterijima je izračunata seksualna vrijednost. Za žene piše da je u korelaciji s reproduktivnom vrijednošću, a to je potpuno netočno jer kao što rekoh ženska reproduktivna vrijednost je najveća u dobi od 20 do 25 godina. Čuj djevojka od 16 godina na vrhuncu reproduktivne vrijednosti![]()
Prije bih rekao da se reprodukuju u sesnaest
I ne, ipak ne mora postojati mjerna jedinica. Krivulja vrijednosti samo pokazuje presijek odnosa starosne dobi i pozeljnosti pa mozemo govoriti o postotcima vrijednosti. Grafikon naravno da ne mora biti relevantan kao dokaz, ipak je ljepota u oku posmatraca.
-
prog321
#2405 Re: Zene nakon 25
Nisu mi bitne godine samo nek je poslusna.
Problem je sto ove starke nisu nimalo poslusne. Vec su izgradile svjest i najgore je sto imaju protumisljenje za sve.
Problem je sto ove starke nisu nimalo poslusne. Vec su izgradile svjest i najgore je sto imaju protumisljenje za sve.
- madner
#2406 Re: Zene nakon 25
Tsk, sad grafikon ne valja.
Grafikon razbija i neke muske predstave, nije bas da snaga raste sa 40 na 50.
-
Gabrielo
#2407 Re: Zene nakon 25
Nisam ja pravio grafik.annoy wrote:To nije odgovor na moje pitanje.
Jel to postotak ili neka mjerna jedinica? I zašto muškarci nikad ne dosegnu taj zamišljeni vrhunac?
Ako kažu da ženina seksualna vrijednost ovisi o njezinoj reproduktivnoj vrijednosti, onda je graf pogrešan po vlastitim kriterijima (lol) jer se uglavnom kao najplodnije razdoblje žena uzima razdoblje od 20 do 25 godina
Ja bih to objasnio time sto muskarci imaju veci raspon godina kad su na vrhuncu. Zbog toga ne postoji neka dobna skupina koja je posebno atraktivna.
Ne uzima se u obzir samo reproduktivna vrijednost. Otkud ti to za 20 do 25?
-
Gabrielo
#2408 Re: Zene nakon 25
Ko je to govorio? Ja sam rekao od 25 do 35.madner wrote:Tsk, sad grafikon ne valja.
- annoy
#2409 Re: Zene nakon 25
Pa reproduktivno doba počinje od prve menstruacije ali u teen godinama nije na nekom vrhuncunightvision wrote: S obzirom na broj maloljetnickih trudnoca diskutabilno je reci da curicice u sesnaestim nisu reproduktivno na vrhuncu.![]()
Prije bih rekao da se reprodukuju u sesnaest![]()
I ne, ipak ne mora postojati mjerna jedinica. Krivulja vrijednosti samo pokazuje presijek odnosa starosne dobi i pozeljnosti pa mozemo govoriti o postotcima vrijednosti. Grafikon naravno da ne mora biti relevantan kao dokaz, ipak je ljepota u oku posmatraca.
Još uvijek ne znamo način na koji računaju seksualnu vrijednosti
- annoy
#2410 Re: Zene nakon 25
Ima logike, samo što iz grafa se vidi da su i muškarci i žene pri vrhu (iznad 80) otprilike jednak broj godina.Gabrielo wrote:
Nisam ja pravio grafik.![]()
Ja bih to objasnio time sto muskarci imaju veci raspon godina kad su na vrhuncu. Zbog toga ne postoji neka dobna skupina koja je posebno atraktivna.
Ne uzima se u obzir samo reproduktivna vrijednost. Otkud ti to za 20 do 25?
Pa piše "Now all these stats vary, but it should be understood that woman sexual market place value is based on reproductive value"
O ženinim najplodnijim godinama:
http://www.babycentre.co.uk/a6155/your- ... -fertility
"You know the most fertile years are in your 20s"
http://www.dailymail.co.uk/health/artic ... ng-27.html
"They say 19 to 26-year-olds have a 50 per cent chance of conceiving two days before ovulation - a woman's most fertile time"
http://www.webmd.com/baby/features/fertility-101
"Most women hit their fertile peak between the ages of 23 and 31, though the rate at which women conceive begins to dip slightly in their late 20s."
http://www.newhealthguide.org/When-Is-A ... rtile.html
"latest research suggest that women are most fertile when they are between 19 to 26-year-old"
http://www.babyhopes.com/articles/best- ... gnant.html
"Both women and men are at their most fertile in their early twenties."
http://www.nytimes.com/2011/09/01/fashi ... looks.html
On average, the day-specific probabilities of pregnancy declined with age for women from the late 20s onward, with probabilities of pregnancy twice as high for women aged 19–26 years compared with women aged 35–39 years.
Nadam se da je dosta
Reproduktivna vrijednost žene je upravo to, njezino najplodnije razdoblje, a graf pokazuje da je vrhunac tog razdoblja od 16. do 19. godine
Uglavnom, nađite si bolji graf, vjerujem da ga ima
- Ramzess Veliki
#2411 Re: Zene nakon 25
I ja mislim da je ovaj graf teška glupost.annoy wrote: Uglavnom, nađite si bolji graf, vjerujem da ga ima![]()
-
nightvision
#2412 Re: Zene nakon 25
Nema potrebe. I za muskarce je malo pogresno postavljena vrijednost, vrhunac se dostize u 35tim, ne u 30tim. I duze traje.annoy wrote: Uglavnom, nađite si bolji graf, vjerujem da ga ima![]()
Znaci samo malo ispomijeramo krivulje 5 godina unaprijed i to je to
- annoy
#2413 Re: Zene nakon 25
Samo da kažem da mi je stvarno degutantno raspravljat o ženinoj reproduktivnoj vrijednosti, kao da je krava za rasplod, ali mrzim netočne statističke informacije pa sam morala nešto reć

-
Gabrielo
#2414 Re: Zene nakon 25
annoy wrote:Samo da kažem da mi je stvarno degutantno raspravljat o ženinoj reproduktivnoj vrijednosti, kao da je krava za rasplod, ali mrzim netočne statističke informacije pa sam morala nešto reć![]()

Je li bolji grafik?
- annoy
#2415 Re: Zene nakon 25
Mislim da će nightvision biti jako zadovoljan 
-
Gabrielo
#2416 Re: Zene nakon 25
Tebe pitam.annoy wrote:Mislim da će nightvision biti jako zadovoljan
- annoy
#2417 Re: Zene nakon 25
Ja se baš ne slažem se ovim dijelom za muškarce, nisu mi baš ti od 38 nešto posebno zanimljivi, radije bih ja ove od 25Gabrielo wrote:
Tebe pitam.
- madner
#2418 Re: Zene nakon 25
Grafikon govori o pozeljnosti za drugu stranu.
Grafikon je napravljen na osnovu preferencija trzista i predstavlja trzisnu vrijednost na osnovu godina. 33 je manje pozeljno od 23 itd...
Grafikon je napravljen na osnovu preferencija trzista i predstavlja trzisnu vrijednost na osnovu godina. 33 je manje pozeljno od 23 itd...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2419 Re: Zene nakon 25
annoy wrote: Ja se baš ne slažem se ovim dijelom za muškarce, nisu mi baš ti od 38 nešto posebno zanimljivi, radije bih ja ove od 25
-
Gabrielo
#2420 Re: Zene nakon 25
Znaci ti si u ovim najboljim godinama za zene.annoy wrote:Ja se baš ne slažem se ovim dijelom za muškarce, nisu mi baš ti od 38 nešto posebno zanimljivi, radije bih ja ove od 25Gabrielo wrote:
Tebe pitam.
- Dozer
#2422 Re: Zene nakon 25
Ja, vala, jos mogu... I to nemilice. Pa eto...ove mladice, ako Him fali, bujrum 
- annoy
#2423 Re: Zene nakon 25
Mislila sam da ste riješili da su na ovoj temi samo raspuštenice 30+Gabrielo wrote:
Znaci ti si u ovim najboljim godinama za zene.
- Ramzess Veliki
#2424 Re: Zene nakon 25
Ni ja se ne slažem sa ovim za žene ... najprivlačnije su sa 30-tak godina.annoy wrote:Ja se baš ne slažem se ovim dijelom za muškarce, nisu mi baš ti od 38 nešto posebno zanimljivi, radije bih ja ove od 25Gabrielo wrote:
Tebe pitam.
To samo dokazuje da muškarci i žene nikako da se uganjaju.
-
Gabrielo
#2425 Re: Zene nakon 25
Ne bi rekla da hoces nekog od 25 da imas 30.annoy wrote:Mislila sam da ste riješili da su na ovoj temi samo raspuštenice 30+Gabrielo wrote:
Znaci ti si u ovim najboljim godinama za zene.![]()