Njemacka, Brazil, Srbija i Hrvatska.
Nek se ova nasa braca slavenska bar pobiju tamo, da nisu djaba isli.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
sve je dobro dok ne dođu Rusi kod vas (Sberbanka)sherbett wrote:I tako... mi odosmo u Rusiju
Sjeti se Portugala i EP..Logovan wrote:Hrvatska - Grčka 4:1, 0:0
Sjeverna Irska - Švicarska 0:1, 0:0
Danska - Irska 0:0
Švedska - Italija 1:0
Mislim da je ovo ubjedljivo najgori baraž ikada. Hrvatska zabila više golova , nego svi ostali zajedno. Ukupno golova - 7, a do sada je odigrano šest utakmica.
DodajLogovan wrote:Hrvatska - Grčka 4:1, 0:0
Mislim da je ovo ubjedljivo najgori baraž ikada. Hrvatska zabila više golova , nego svi ostali zajedno. Ukupno golova - 7, a do sada je odigrano šest utakmica.
Eto još i to.hrle1976 wrote: Dodaj
Honduras - Australija 0:0
Novi Zeland - Preu 0:0
mikogoago wrote:Evo slusam Dalica sada. Javno se izvinuo Kramaricu sto ga nije stavio u igru uz to taj covjek je tako skroman da stvarno zasluzuje svaki respekt.
Ma mozda si u pravu,ali on je ostvario rezultat,bez obzira sto nije zvucno ime igraci ga postuju, amislim da njima nikakva ubleha ne moze prodavati muda za bubrege i na kraju plijeni njegova skromnost. Kamo srece da mi imamo takve treenere kad dignu dva prsta da odvedu reprezentaciju na SPbersK wrote:mikogoago wrote:Evo slusam Dalica sada. Javno se izvinuo Kramaricu sto ga nije stavio u igru uz to taj covjek je tako skroman da stvarno zasluzuje svaki respekt.
Da dodamo da je ubačen u repku preko gospodara hrvatskog fudbala. Džabaluka mu sve. Biranje selektora bilo u fazonu ko prvi digne dva prsta.
Materi se svojoj izvinjaji sada.mikogoago wrote:Evo slusam Dalica sada. Javno se izvinuo Kramaricu sto ga nije stavio u igru uz to taj covjek je tako skroman da stvarno zasluzuje svaki respekt.
Skeptici bi rekli da i nisuPoint. wrote:Nista onda trebamo furati luzerski mentalitet da smo na nivou Gibraltara i ulaziti u svaku utakmicu sa tim stavom. Svedi su neku noc dobili talijane i usli su u utakmicu sa stavom da talijani nisu nista bolji od njih. Na primjer.Romanista 101% wrote:zbog ovakvih razmisljanja da smo neko i nesto jos dugo ce nam stajati da smo samo jednom vidjeli velikog takmicenja
Pola Bosne navijat će za Hrvatsku, pola za Srbiju... Ostatak će pričati kako smo mi bolji od pola evropskih ekipa, samo nismo imali srećesherbett wrote:I tako... mi odosmo u Rusiju
Pola Bosne ce navijati za Hrvatsku, pola za Srbiju, i eto, ima i neki ostatak...orinoco wrote:Pola Bosne navijat će za Hrvatsku, pola za Srbiju... Ostatak će pričati kako smo mi bolji od pola evropskih ekipa, samo nismo imali srećesherbett wrote:I tako... mi odosmo u Rusiju
Ako se do sada niko nije sjetio, ja ću prva.... da čestitam i Hrvatskoj i Srbiji učešć na WC u Rusiji, sa željom za što bolji plasman
I dalje, Hrvatska zabila više golova na jednoj utakmici, nego svi ostali na osam (uključujući interkontinentalne baraže)Logovan wrote:Hrvatska - Grčka 4:1, 0:0
Lako im je kada su imali srece pri izvlacenju, pa dobili slabog protivnika.cyprus wrote: I dalje, Hrvatska zabila više golova na jednoj utakmici, nego svi ostali na osam (uključujući interkontinentalne baraže)
Upravo tako. I ja bih napomenuo - selektor. Ne, privjesak saveza, nego selektor i strucni stab.cyprus wrote:Četvrto, odgovor na pitanje kako onda ove selekcije ostvaruju bolje rezultate od nas... Jebiga, to jeste dobro pitanje... Pretpostavljam da odgovor nije jednostavan, nego da uključuje mnogo faktora, poput: uređenost sistema, mentalitet, kontinuitet... Sve što nama fali...
he he he heEdin H. wrote:Lako im je kada su imali srece pri izvlacenju, pa dobili slabog protivnika.cyprus wrote: I dalje, Hrvatska zabila više golova na jednoj utakmici, nego svi ostali na osam (uključujući interkontinentalne baraže)
Hajmo bit pošteni, pa uporedit to kako trebaThorgerson wrote:Upravo tako. I ja bih napomenuo - selektor. Ne, privjesak saveza, nego selektor i strucni stab.cyprus wrote:Četvrto, odgovor na pitanje kako onda ove selekcije ostvaruju bolje rezultate od nas... Jebiga, to jeste dobro pitanje... Pretpostavljam da odgovor nije jednostavan, nego da uključuje mnogo faktora, poput: uređenost sistema, mentalitet, kontinuitet... Sve što nama fali...
Pa vidi Islanda gdje dogurase. Pogledas im tim gdje igraju igraci, smijesno ti bude.
Kad na pogledas ove timove ispod, kontas ova reprezentacija mora da ne propusta nijedno EP i SP. Jest, al u qrcu:
Roma
Arsenal
Lazio
Juventus
Chelsea / Bournemouth
Everton
Hertha
Hoffenheim
Qarabag
Od nasih prvih 11 igraca, njih 8 igra u najjacim ligama petice. Igraju finale lige prvaka, igraju ligu prvaka redovno itd.
I prije nego neko spomene nije to bitno, evo da ste vi selektor i dobijete samo spisak klubova igraca dvije reprezentacije. Da li bi odabrali ovu gore ekipu ili ovu dole gdje igraci igraju:
Randers
Aberdeen
Rubin
Lokeren
Aston villa
Nurnberg
Everton
Augsburg
Dakle, nesto nije ok. Pojedince imamo, nemamo osobu i sistem koja ce napraviti tim. Mozda zato sto taj isti sistem nije nista napravio, pa ni te pojedince. Jer su 97% njih dosli gotovi, peceni na pladnju. Mozda zato ni ne znamo sta i kako treba s njima...