BAKIRE ODLAZI

Post Reply
HM 2011

#2401 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HM 2011 »

ultima_palabra wrote:Ne čitam te tvoje romane, džaba mi se obraćaš.
Istu količinu teksta si i ti napisao ?
bogoljub

#2402 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by bogoljub »

upravo o tome sam i pisao. Bakiru pripisuju zgrade koje grade arapi, a Fahro šćepo podiže zgrade od stotinu miliona i onda ih takve od njega otkupi njegova žena frizerka za istu svotu. I SADA TREBA POVJEROVATI U ŠĆEPINE LAŽI O AL ŠIDIJU, A NE POVJEROVATI SVOJIM OČIMA I FAKTIMA. MA DAAAAAAJ, KOJI BIZNIS TO SE PROSTOM MATEMATIKOM DAAA IZRAČUNATI TAJ NJEGOV BIZNIS, NIJE MOGAO ZARADITI NI 100 X MANJI IZNOS OD ONOGA KOJI SADA DRŽI U POSJEDU!
Last edited by bogoljub on 06/10/2014 13:33, edited 1 time in total.
iPod

#2403 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by iPod »

ultima_palabra wrote:Ne čitam te tvoje romane, džaba mi se obraćaš.
:lol: :lol: :lol:
Banksy

#2404 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Banksy »

bogoljub wrote:
Glupo je pitati šta ne valja kod njega! Ništa sve je uredu. Samo, neka se posveti onome što zna. A ne da vodi ovu državu. Misli ako je upisao kurs o državi da takav može voditi BiH, e pa nećeš Ceriću Bosna to ne zaslužuje!
A Radončić, taj došlo koji dođe sa kesama u Sarajevo sada ima stotine miliona i on i njegova žena. To pitanje niko ne postavlja, kako to da on ima stotine miliona a i njegova žena a pekao kahve u ratu?
Ukratko, bili su dobri dok su baš takvi kakvi jesu služili SDA, a kad su se oteli i počeli služiti samo sebi, više ne valjaju.
HM 2011

#2405 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HM 2011 »

mirzet87sa wrote:Vala ako te sda poslije ovih silnih ispiranja i trolanja ne zaposli ja se pisam na tu stranku.
Već radim i posao nema veze sa strankama.....

Ovo što pišem pišem radi svih nas - radi našeg boljeg sutra - tražim da SVI, APSOLUTNO SVI, GLASAJU ZA SDA NA SVIM NIVOIMA..... PROBLEMA JE MNOGO - ZA GENERALNA RJEŠENJA TREBA SAMO JEDNA ADRESA - NE MOGU TI BOLJU PREPORUKU DATI ZA TU ADRESU OD SDA !

U JEDINSTVU JE SNAGA !
jazzer

#2406 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by jazzer »

HM 2011 wrote:Bakire DOLAZI - sa svojim vezama, sa izgrađnim međunarodnim ugledom, sa državničkim stavom...

BAKIRE DOLAZI !

U JEDINSTVU JE SNAGA !
Ovo napisano je na nivou djeteta od 7 godina. I to priglupog.

I ti ocekujes da neko s tobom vodi ozbiljnu diskusiju o necemu?
HM 2011

#2407 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HM 2011 »

jazzer wrote:
HM 2011 wrote:Bakire DOLAZI - sa svojim vezama, sa izgrađnim međunarodnim ugledom, sa državničkim stavom...

BAKIRE DOLAZI !

U JEDINSTVU JE SNAGA !
Ovo napisano je na nivou djeteta od 7 godina. I to priglupog.

I ti ocekujes da neko s tobom vodi ozbiljnu diskusiju o necemu?

Po prstima prodigee - zvani Demant - ili moj drug Mišković, ili Ekskluzivno - eto ti za izbor člana predsjedništva smatraš da griješim... i da, očekujem da vodiš ozbiljnu diskusiju samnom....

u suštini imamo izbor 10 kandidata ... hrvati imaju 4, srbi koliko se sjećam 3 ?

PREPORUČUJEM IZBOR - BAKIRE IZETBEGOVIĆU DOLAZI !
Last edited by HM 2011 on 06/10/2014 13:39, edited 2 times in total.
JThomas

#2408 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by JThomas »

bogoljub wrote:upravo o tome sam i pisao. Bakiru pripisuju zgrade koje grade arapi, a Fahro šćepo podiže zgrade od stotinu miliona i onda ih takve od njega otkupi njegova žena frizerka za istu svotu. I SADA TREBA POVJEROVATI U ŠĆEPINE LAŽI O AL ŠIDIJU, A NE POVJEROVATI SVOJIM OČIMA I FAKTIMA. MA DAAAAAAJ, KOJI BIZNIS TO SE PROSTOM MATEMATIKOM DAAA IZRAČUNATI TAJ NJEGOV BIZNIS, NIJE MOGAO ZARADITI NI 100 X MANJI IZNOS OD ONOGA KOJI SADA DRŽI U POSJEDU!
a za to što je zaradio ili "zaradio" opet je zaslužna isključivo familija izetbegović. dok je slušao, nije vam smetalo. nije on izmislio ono za gazi husref bega, to ste mu vi prišili dok ste još bili dobri.
HM 2011

#2409 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HM 2011 »

JThomas wrote:
bogoljub wrote:upravo o tome sam i pisao. Bakiru pripisuju zgrade koje grade arapi, a Fahro šćepo podiže zgrade od stotinu miliona i onda ih takve od njega otkupi njegova žena frizerka za istu svotu. I SADA TREBA POVJEROVATI U ŠĆEPINE LAŽI O AL ŠIDIJU, A NE POVJEROVATI SVOJIM OČIMA I FAKTIMA. MA DAAAAAAJ, KOJI BIZNIS TO SE PROSTOM MATEMATIKOM DAAA IZRAČUNATI TAJ NJEGOV BIZNIS, NIJE MOGAO ZARADITI NI 100 X MANJI IZNOS OD ONOGA KOJI SADA DRŽI U POSJEDU!
a za to što je zaradio ili "zaradio" opet je zaslužna isključivo familija izetbegović. dok je slušao, nije vam smetalo. nije on izmislio ono za gazi husref bega, to ste mu vi prišili dok ste još bili dobri.

Sam sebi prišio i ulizao se kao što se ulizivao USA ambasadi donedavno.....

Šćepo - Kosovski uznik u epizodi "ima Bakir milijarde" - i fanovi serije.....
hrastov žižak

#2410 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by hrastov žižak »

Kae narod je naviko na ezdea, šeme su uhodane i ne valja da se razdvaja ta sraslost
JThomas

#2411 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by JThomas »

mogućnost za sve to ste mu vi dali. nacrtali ga, na praznom listu papira. sami sebi pošaljite račun.
nightvision

#2412 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by nightvision »

ultima_palabra wrote: Pa i kad je bio reis, više se bavio državom i politikom nego vjerom i IZ. Samo vam je to tad odgovaralo jer je puhao u SDA jedra...

Fahri SDA dala početni kapital, tržište, povlašteni tretman, osakatila Oslobođenje... kasnije on to širio kroz legalne i ilegalne transakcije.

Odakle Bakiru stotine miliona? Nikad se nije nikakvim biznisom bavio... ili još vjerujete da su one zgrade vlasništvo nekog arapskog hamala?
:thumbup:

BAKIRE DOLAZI !

U JEDINSTVU JE SNAGA !
bogati, kolika ti je satnica za ovu pro-sda propagandu? dobro ljudi rekose, ti mozes samo biti retardiran, s obzirom da ovako lijepo ni bakir se sam o sebi ne usudjuje govoriti.
bogoljub

#2413 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by bogoljub »

BAKIRE ostani i pokaži Fahri njegova djela, ako ih nije bio svjestan. Pohapsio je samo bošnjake, a ravnogorski pokret ostao netaknut, nahuškao bošnjake da pale i ruše državu, pod izgovorom da ruše korumpirane političare. Veo tajne zvane radončić se može otkriti gledanjem Šejle Turković kako svjedoći na sudu:
http://www.youtube.com/watch?v=mWn-QQbEDnc

http://www.youtube.com/watch?v=qYRdIyJ9Vqg
Banksy

#2414 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Banksy »

hrastov žižak wrote:
Kae narod je naviko na ezdea, šeme su uhodane i ne valja da se razdvaja ta sraslost
Tačno, to je najrealniji i najpošteniji argument.
Gdje ''sraslost'' podrazumijeva plansko SDA zapošljavanje na budžet jedne po jedne glave porodice koja onda zapošljava dalje svoje srodnike, spušta ih dole na više ili penje na niže nivoe, praveći neprobojnu stranačku mrežu budžetskih uhljebljenika.
To je tačno to - naviko, šeme, sraslost.
HM 2011

#2415 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HM 2011 »

Eurosa wrote:

BAKIRE DOLAZI !

U JEDINSTVU JE SNAGA !
Podobnice,

Imas li petlje ovaj slogan reci u facu jednom demobilisanom borcu naprimjer? Jednoj materi koja je izgubila sina i morala na sudu dokazivati da je ubijen kao pripadnik TO a ne da je civilna zrtva rata,imas li petlje isprani mozgu reci to ljudima iz Zeljeznog i Topcic Polja koji nakon nekoliko mjeseci sjede i dalje na ledini,imas li to petlje reci u FACU jednoj zeni koja je posteno hranila svoju porodicu svojim radom sve dok je Bakirov poslusnik nije otpustio da bi na njeno mjesto primio svog rodjenog sina,imas li petlje to reci momku koji radi u jednom marketu i krije da ima zavrsen fax jer ce ga otpustiti jer je prekvalifikovan!!!!????

Ako imas, zakazi mjesto i dovest cu ti ih sve i jedno od pobrojanih pa im RECI SILO!!!!!

Kako te bolan nije stid,kako Vas SDA-ovce nije stid sto ni nakon 20 godina vladavine ovaj narod nema NISTA! Stidis li se mjesta na kojem klanjas(ako klanjas) a bajagi klanjate svi i prvi ste u safovima, od dzamija ste napravili biznis radionice za vlastite projekte i pranje para.

SRAM TE BILO!

I bolje ti je da mi ne repliciras jer ces otici tamo gdje ne treba.

U potpis stavi: vreca zlata za mog Bakira. Haram mu bilo!

Imam - jer nisam ništa slagao.....

Svaki komentar koji je demobilisani borac imao reći bilo kome, je bio, ti si nakrao, kada je neko branio njegove stavove vjerovao je više onome koji ga je potkradao.... čak i u momentu kada su pojedinci na koje je ukazivano finansijski bacali na koljena tog istog demobilisanog borca - nije dizao glas prtotiv toga privatnika koji ga otresa - nego - šutio......

Sad je dosta šutnje - neka ukaže ko je to i na koji način bacio na koljena njega - a to nije SDA.....

Neka ukaže na rupe u sistemu i na to koliko smo svi mi potrošni materijal moćnika iz tornjeva i vila širom BiH....

Neka ukaže na stepen korupcije svih kadrova ne samo SDA - neka odvaga pa vidi ko mu je dohakao....

Ne stidim se reći pred demobilisanim borcem - da glasa za SDA i on se ne bi smjeo stiditi glasanja za SDA....

Eno od Rađe pa dalje - svi su tog demobilisanog borca iskoristili i odbacuju ga kao potrošeni kurton - jedino ga je SDA i popazila - svakog od njih - kroz zakone kroz privilegije.....

Posebno za člana predsjedništva - ne stidim se reći glasaj za SDA kadra Izetbegović Bakira.....

-------------------------------------------------------------------------------------

Jednoj materi koja je izgubila sina i morala na sudu dokazivati da je ubijen kao pripadnik TO a ne da je civilna zrtva rata

Ne stidim se reći ni materi - Zukan Helez je generalno pokrenuo akciju revizije spiskova - i neko je morao i to - i da u toj reviziji je bilo problema - i da ti problemi su rješivi.... Ta žena je kolateralna šteta, rješavanja pitanja, primjera radi žene iz Zavidovića koja je primala oko 2500 KM onako ofrlje....

Opet ti kažem ne stidim se....

-------------------------------------------------------------------------------------------

imas li petlje isprani mozgu reci to ljudima iz Zeljeznog i Topcic Polja koji nakon nekoliko mjeseci sjede i dalje na ledini,

Imam - kod njih je pitanje gdje praviti nove kuće - gdje je sigurno - gdje nam straha od ponovne pojave - u Žepču malo zastajkuje kod HDZ-kadra ali opet će taj problem rješavati SDA - sumnjam da će fahro napraviti 50 kuća iz svog džepa....

Jesi pitao te ljude zašto se kuće ne prave ?

Kuća bila uz veliku okućnicu pa bilo i poljoprivrednog zemljišta u blizini..... poplave sve porkale - kako sada vratiti stvari na staro stanje ?

---------------------------------------------------------------------------------------------

imas li to petlje reci u FACU jednoj zeni koja je posteno hranila svoju porodicu svojim radom sve dok je Bakirov poslusnik nije otpustio da bi na njeno mjesto primio svog rodjenog sina

Opet ti kažem - imam - i imam joj reći da to fino odnese pred organe vlasti i argumentovano razjasni svoj problem - ako je istina na njenoj strani pobjediti će a takvi se sporovi moraju rješavati po kratkom postupku.... Jel dobila otkaz ili joj nije produžen ugovor....

Usput sjećam se da je bila tema - ima li taj novinski članak ?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

i za kolegu - isto - Zakonom o radu nije previđena prekvalifikovanost.... market nije SDA-ov privatni je..... JA fakat ne znam kako pomoći tom čovjeku ?

----------------------------------

Ti se prestani hraniti lažima - i ti opet kažem - Trebao bi i ti i tvoj bliža okolina glasati za SDA - JER U JEDINSTVU JE SNAGA.....
Last edited by HM 2011 on 06/10/2014 14:08, edited 1 time in total.
hrastov žižak

#2416 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by hrastov žižak »

Banksy wrote:
hrastov žižak wrote:
Tačno, to je najrealniji i najpošteniji argument.
Gdje ''sraslost'' podrazumijeva plansko SDA zapošljavanje na budžet jedne po jedne glave porodice koja onda zapošljava dalje svoje srodnike, spušta ih dole na više ili penje na niže nivoe, praveći neprobojnu stranačku mrežu budžetskih uhljebljenika.
To je tačno to - naviko, šeme, sraslost.
Pa ja, meni kad rekoše da neki njihovi kadrovi pričaju kako je narod naviko na njih, osto sam u o modu: pa to je genijalno! Predmoderno društvo tj. narod (ne građani!) i zaslužuje da ga se tako posmatra i ezdea je na tom nivou arhajski iskrena.
VjecitiStudent

#2417 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by VjecitiStudent »

U krađi je snaga
Image

U petak, 3.10. u Skenderiji, VIP dvorani, predizborni skup SDA je pozvao žene, potencijalne glasače, da im održe neko predavanje i podijele "pakete". Sadržaj možete vidjeti na fotografijama, ali ne možete osjetiti smrad istog. Slovo H na maramicama vjerujem da svi znate odakle je. Sapun je van svog pakovanja, ulošci su stajali u vlazi i memu i sve smrdi. Od poplava je bilo ko zna gdje, i umjesto u ruke ljudima za koje je kupljeno, završilo je na skupu velike nam stranke kako bi "ljudi na pošten način kupili glasove". AFERIM, a vi molim vas ovo slobodno dijelite dalje!!!!!!!!
Meni je došlo u ruke od osobe koja je ovo lično dobila i upravo sam ovo fotografisala.
hrastov žižak

#2418 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by hrastov žižak »

od donacija do maramica
baxus

#2419 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by baxus »

VjecitiStudent wrote:U krađi je snaga
Image

U petak, 3.10. u Skenderiji, VIP dvorani, predizborni skup SDA je pozvao žene, potencijalne glasače, da im održe neko predavanje i podijele "pakete". Sadržaj možete vidjeti na fotografijama, ali ne možete osjetiti smrad istog. Slovo H na maramicama vjerujem da svi znate odakle je. Sapun je van svog pakovanja, ulošci su stajali u vlazi i memu i sve smrdi. Od poplava je bilo ko zna gdje, i umjesto u ruke ljudima za koje je kupljeno, završilo je na skupu velike nam stranke kako bi "ljudi na pošten način kupili glasove". AFERIM, a vi molim vas ovo slobodno dijelite dalje!!!!!!!!
Meni je došlo u ruke od osobe koja je ovo lično dobila i upravo sam ovo fotografisala.
Eksperti u mažnjavanju humanitarne pomoci i donacija.
U donacijama je snaga
Better Man

#2420 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Better Man »

HM 2011 wrote:
mirzet87sa wrote:Vala ako te sda poslije ovih silnih ispiranja i trolanja ne zaposli ja se pisam na tu stranku.
Već radim i posao nema veze sa strankama.....

Ovo što pišem pišem radi svih nas - radi našeg boljeg sutra - tražim da SVI, APSOLUTNO SVI, GLASAJU ZA SDA NA SVIM NIVOIMA..... PROBLEMA JE MNOGO - ZA GENERALNA RJEŠENJA TREBA SAMO JEDNA ADRESA - NE MOGU TI BOLJU PREPORUKU DATI ZA TU ADRESU OD SDA !

U JEDINSTVU JE SNAGA !
Jeste, problema je puno a za sve probleme je odgovorna SDA, koja je evo već 12 godina uzastopno na vlasti. Sve te probleme je napravila zajedno sa svojim partnerima u vlasto SBiH, HDZ, SDP, SNSD, NSRZB, BOSS i drugi.
GLASAJ ili TRPI

#2421 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by GLASAJ ili TRPI »

GDJE SU MOJE ZLATNE KASIKE, BAKIRE?
HM 2011

#2422 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HM 2011 »

Eurosa wrote:
HM 2011 wrote:
Eurosa wrote:
Podobnice,

Imas li petlje ovaj slogan reci u facu jednom demobilisanom borcu naprimjer? Jednoj materi koja je izgubila sina i morala na sudu dokazivati da je ubijen kao pripadnik TO a ne da je civilna zrtva rata,imas li petlje isprani mozgu reci to ljudima iz Zeljeznog i Topcic Polja koji nakon nekoliko mjeseci sjede i dalje na ledini,imas li to petlje reci u FACU jednoj zeni koja je posteno hranila svoju porodicu svojim radom sve dok je Bakirov poslusnik nije otpustio da bi na njeno mjesto primio svog rodjenog sina,imas li petlje to reci momku koji radi u jednom marketu i krije da ima zavrsen fax jer ce ga otpustiti jer je prekvalifikovan!!!!????

Ako imas, zakazi mjesto i dovest cu ti ih sve i jedno od pobrojanih pa im RECI SILO!!!!!

Kako te bolan nije stid,kako Vas SDA-ovce nije stid sto ni nakon 20 godina vladavine ovaj narod nema NISTA! Stidis li se mjesta na kojem klanjas(ako klanjas) a bajagi klanjate svi i prvi ste u safovima, od dzamija ste napravili biznis radionice za vlastite projekte i pranje para.

SRAM TE BILO!

I bolje ti je da mi ne repliciras jer ces otici tamo gdje ne treba.

U potpis stavi: vreca zlata za mog Bakira. Haram mu bilo!

Imam - jer nisam ništa slagao.....

Svaki komentar koji je demobilisani borac imao reći bilo kome, je bio, ti si nakrao, kada je neko branio njegove stavove vjerovao je više onome koji ga je potkradao.... čak i u momentu kada su pojedinci na koje je ukazivano finansijski bacali na koljena tog istog demobilisanog borca - nije dizao glas prtotiv toga privatnika koji ga otresa - nego - šutio......

Sad je dosta šutnje - neka ukaže ko je to i na koji način bacio na koljena njega - a to nije SDA.....

Neka ukaže na rupe u sistemu i na to koliko smo svi mi potrošni materijal moćnika iz tornjeva i vila širom BiH....

Neka ukaže na stepen korupcije svih kadrova ne samo SDA - neka odvaga pa vidi ko mu je dohakao....

Ne stidim se reći pred demobilisanim borcem - da glasa za SDA i on se ne bi smjeo stiditi glasanja za SDA....

Eno od Rađe pa dalje - svi su tog demobilisanog borca iskoristili i odbacuju ga kao potrošeni kurton - jedino ga je SDA i popazila - svakog od njih - kroz zakone kroz privilegije.....

Posebno za člana predsjedništva - ne stidim se reći glasaj za SDA kadra Izetbegović Bakira.....

-------------------------------------------------------------------------------------

Ti se prestani hraniti lažima - i ti opet kažem - Trebao bi i ti i tvoj bliža okolina glasati za SDA - JER U JEDINSTVU JE SNAGA.....

ovo ne vidjeh :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tebi fakat i to malo mozga isprali? :cry:

ko je opteretio budget sa socijalnim davanjima i kupovino socijalnog mita - pritom popazivajuci borce ?

to je problem sa lazovima - ne mogu da se opredjele

iz tog razloga samo SDA....
Trebam te

#2423 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Trebam te »

bogoljub wrote:BAKIRE ostani i pokaži Fahri njegova djela, ako ih nije bio svjestan. Pohapsio je samo bošnjake, a ravnogorski pokret ostao netaknut, nahuškao bošnjake da pale i ruše državu, pod izgovorom da ruše korumpirane političare. Veo tajne zvane radončić se može otkriti gledanjem Šejle Turković kako svjedoći na sudu:
http://www.youtube.com/watch?v=mWn-QQbEDnc

http://www.youtube.com/watch?v=qYRdIyJ9Vqg
:lol: :lol: ja validnog svjedoka!!! :shock:
:run:
Trebam te

#2424 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Trebam te »

bogoljub wrote:Od SDA nikad ni feninga nisam dobio, ali ću obavezno glasati za njih, iz inata, iz prkosa. Ne iz razloga što je Bakir toliko dobor, nego iz razloga što je iskreniji od Šćepe Radončića i Vezira Cerića. Ne zato što je Alijin sin, nego što je u usporedbi sa ostalim kandidatima najmanje štetan za daljnu opstojnost BiH!

Krepo magarac 8)
Hajvan

#2425 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Hajvan »

GLASAJ ili TRPI wrote:GDJE SU MOJE ZLATNE KASIKE, BAKIRE?
:D

vidi ovih 'DF- Precednik Umalo Mongoloid' što se lažima služe

a program vaam je odličan- hoćete da prodate glavni resurs ove zemlje i naroda, energiju… svaka čast…

ovom prilikom, po kozna koji put, želio bih da se Kirbašu Izmetkurkoviću naremse u stau…

--------------

majko mila, likova
Post Reply