nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- sparky
#2401 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jel se kupovinom golfa sedam dobije i dozvola za letenje? Juče vidim sivu kako divlja od cvile prema stupu, a sinoć oko osam bijela je proletila od robne prema marijin dvoru.
Na carevom mostu veliki superstar moler memo iz neke govnjive petice svira ko idiot jer čovjek pusta pješake na pješačkom. Inače debil je bio sedmi po redu. Opet isto mjesto samo x5 i pola osam. Frajer je od hamama počeo da svira i slag na sve to bude jos veći kloc u bijelom 307 koji zablokira raskrsnicu jer nije uspio da se ugura na most. Dodatni bonus i jebavanje roditelja zaslužuju i debili parkirani po trotoaru i ostrvu ispred džamije.
Na carevom mostu veliki superstar moler memo iz neke govnjive petice svira ko idiot jer čovjek pusta pješake na pješačkom. Inače debil je bio sedmi po redu. Opet isto mjesto samo x5 i pola osam. Frajer je od hamama počeo da svira i slag na sve to bude jos veći kloc u bijelom 307 koji zablokira raskrsnicu jer nije uspio da se ugura na most. Dodatni bonus i jebavanje roditelja zaslužuju i debili parkirani po trotoaru i ostrvu ispred džamije.
-
tempuser
#2402 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Neki dan se vracam s mora, uz Lendavu u lijevoj traci kolona, debil sa Corsom B se pati uzbordo ali mu ne pada napamet da se pretrojiu u lijevu traku. Poslije toga kolona vozi pristojnih 80-ak km/h i on krece da pretice dok mu u susret ide auto. Iako se vozimo u koloni, ajd nije problem da obidje jednog, ali on s nejakim autom krece da pretice i drugog, lik iz suprotng pravca se smaknu i stane da ga ne udari. Negdje poslije Konjica dodje na mene red da pretenkem debila, pogledam Corsa 1,0 12v, a unutra se neki ohrndani jebac qurci pred neke dvije kalasture! 
-
azdralovic
#2403 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
brate jest on 1.0 ali ide ko da je 1.4tempuser wrote:Neki dan se vracam s mora, uz Lendavu u lijevoj traci kolona, debil sa Corsom B se pati uzbordo ali mu ne pada napamet da se pretrojiu u lijevu traku. Poslije toga kolona vozi pristojnih 80-ak km/h i on krece da pretice dok mu u susret ide auto. Iako se vozimo u koloni, ajd nije problem da obidje jednog, ali on s nejakim autom krece da pretice i drugog, lik iz suprotng pravca se smaknu i stane da ga ne udari. Negdje poslije Konjica dodje na mene red da pretenkem debila, pogledam Corsa 1,0 12v, a unutra se neki ohrndani jebac qurci pred neke dvije kalasture!
-
Hendrix
#2404 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Joj kad se sjetim amidze i prica mu, kako je on razradio svog golfa 1.6 ide ko 2.0
Najgore je sto on stvarno vjeruje u tu pricu, moras ga dobro gonit, i onda se motor vise razradi i ide puno bolje...
I slusam ga ja tako prica on, valja gluposti i na kraju ga pitam je li ikad u zivotu vozio auto sa 2.0 motorom...pa nisam..
Takodjer mjerenja koja su mu mjerodavna, je recimo prestizanje jaceg auta, nista mi nije mogo...a da li mozda ikad pomislis da se taj covjek nije trkao s tobom nego je vozio sasvim normalno i pustio te da prodjes?!?!
I dan danas je taj Golf misterija nauke i inzenjerstva, jer je vozac svojim znanjem i umijecem razradjivanja motora krkanskom voznjom uspio da motor tjunira na puno vecu snagu.
I slusam ga ja tako prica on, valja gluposti i na kraju ga pitam je li ikad u zivotu vozio auto sa 2.0 motorom...pa nisam..
Takodjer mjerenja koja su mu mjerodavna, je recimo prestizanje jaceg auta, nista mi nije mogo...a da li mozda ikad pomislis da se taj covjek nije trkao s tobom nego je vozio sasvim normalno i pustio te da prodjes?!?!
I dan danas je taj Golf misterija nauke i inzenjerstva, jer je vozac svojim znanjem i umijecem razradjivanja motora krkanskom voznjom uspio da motor tjunira na puno vecu snagu.
- ranger
#2405 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
mooozda bi i moglo po ravnom, jer svako auto na ravnici moze postic brzinu, a jel dodje brdo tu se samo snaga broji.Hendrix wrote:Joj kad se sjetim amidze i prica mu, kako je on razradio svog golfa 1.6 ide ko 2.0Najgore je sto on stvarno vjeruje u tu pricu, moras ga dobro gonit, i onda se motor vise razradi i ide puno bolje...
I slusam ga ja tako prica on, valja gluposti i na kraju ga pitam je li ikad u zivotu vozio auto sa 2.0 motorom...pa nisam..![]()
tako ljudi prica ma ide 180 na autoputu bez problema, jes al uz brdo treca kapak.
- thekupus
#2406 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ja bih tu raskrsnicu dodao u obuku u autoskolama, na njoj se fino moze nauciti kako da pratis da li ces blokirati cijelu raskrsnicu samo zato sto imas prednost u odnosu na auta iz suprotnog smjera. Kad prolazim tu iz smjera Inat kuce tacno znam ko ce me propustiti da prodjem ako je most pun- fini i kulturni ljudi stanu i puste te, jer znaju da ne mogu uci u raskrsnicu dok se ne ocisti, a papci se uvale bocno na sredinu, i tako blokiraju prolaz automobilima iz suprotnog smjera koji ne skrecu na mostsparky wrote:Na carevom mostu veliki superstar moler memo iz neke govnjive petice svira ko idiot jer čovjek pusta pješake na pješačkom. Inače debil je bio sedmi po redu. Opet isto mjesto samo x5 i pola osam. Frajer je od hamama počeo da svira i slag na sve to bude jos veći kloc u bijelom 307 koji zablokira raskrsnicu jer nije uspio da se ugura na most. Dodatni bonus i jebavanje roditelja zaslužuju i debili parkirani po trotoaru i ostrvu ispred džamije.
-
nightvision
-
quarterback
#2408 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
dug 60 miliona maraka a vlast se zaduzuje kod mmfa i komercijalnih banaka...
nikad ja necu ovu drzavu shvatiti
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#2409 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kako ne shvatas? Sve su to neciji amiĐići i dajĐiĆi
http://** No links **.ba/clanak/137065/pripazio-f ... nih-naloga
http://** No links **.ba/clanak/137065/pripazio-f ... nih-naloga
- vješalica
#2410 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nije ugrožavanje doslovno ali jeste ometanje.
Nekakva večeras sa Renos Scenic ili kako već se naziva auto,stala na raskrsnici (pekara AS) odmah kad se skrene desno iz pravca Hrasnog.TAčno na pješački.I normalno uključila nevidljivost sa sva 4 pokazivača.
Odozdo dlazi trolejbus,naravno ne može da je obiđe radi onih žica i hepeka i staje i zagrađiva komplet traku prema pravcu stadiona.
Haj dobro,dotična se nešto vrti oko auta valjda se pokvarilo.
Izlazi vozač iz trole valjda govori da ne može proći i valjda pita u čemu je problem,kad ona kofol dolazi do pameti,sjeda u auto i miče se,i tako se rahat rastereti saobraćaj.
Pa stvarno koja ćurka moraš biti da parkiraš na sred krivine,raskrsnice i pješačkog.
Ne bi joj auto eksplodiralo da se samo parkirala na stanicu koja je niže 40m.
Svašta.Svašta i svašta.
Nekakva večeras sa Renos Scenic ili kako već se naziva auto,stala na raskrsnici (pekara AS) odmah kad se skrene desno iz pravca Hrasnog.TAčno na pješački.I normalno uključila nevidljivost sa sva 4 pokazivača.
Odozdo dlazi trolejbus,naravno ne može da je obiđe radi onih žica i hepeka i staje i zagrađiva komplet traku prema pravcu stadiona.
Izlazi vozač iz trole valjda govori da ne može proći i valjda pita u čemu je problem,kad ona kofol dolazi do pameti,sjeda u auto i miče se,i tako se rahat rastereti saobraćaj.
Pa stvarno koja ćurka moraš biti da parkiraš na sred krivine,raskrsnice i pješačkog.
Svašta.Svašta i svašta.
- drunken tiger
#2411 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jučer vw papak s pasatom hladno kroz prozor izbacuje praznu kutiju cigara...Vozilo je u pokretu na kutiju nalijeću vozači iza njega..Tačno treba mitraljez instalirati na auto i pucati na ovakve papke.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#2412 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
sinoc rejser sa mat crnom sesticom ili sedmicom dere kroz jedno 10 crvenih...samo je kod televizije stao da ga ne uslika kamera...
- supercali
#2413 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Mozda se ne vidi dobro jer sam bio daleko al lik stao na kraku stupske petlje upalio sva 4 i prica sa likom na bus stanici koji je isto upalio sva 4

- thekupus
#2414 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
pa sta hoces, upalio je sva cetiri, prodji kroz njega

- insomnia78
#2415 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jebo kutiju, meni lik skoro na AP u po EU izbaci linenku kroz prozordrunken tiger wrote:Jučer vw papak s pasatom hladno kroz prozor izbacuje praznu kutiju cigara...Vozilo je u pokretu na kutiju nalijeću vozači iza njega..Tačno treba mitraljez instalirati na auto i pucati na ovakve papke.
Mo's misliti da te limenka zvekne u sajbu na 150 km/h
Ja ga stignem, njemu 200 godina
I sta ces, pokazem mu rukom da je mahnit i gari
- Ned071
#2416 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
vješalica wrote:Nije ugrožavanje doslovno ali jeste ometanje.
Svašta.Svašta i svašta.
-
GileŠampion
#2417 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
kad ste kod pjesackih..
ja jednom umalo ne napravih sranje kvalitetnih razmjera...
na cesti nije iscrtan pjesacki prelaz, a u blizini je skola. i vidim sad lik se pofino priblizio uz trotar, a djeca su na trotoaru... kontam stao im tata da ih pokupi, i ja lijevi zmigavac i krenem obilaziti. sreca da sam isao polako racunajuci da djeca mogu uci i s druge strane auta... medjutim, prevarih se, covjek im stao da predju, sreca da sam isao kao baja i refleksno legao na kocnicu i kvacilo, pa je sve proslo bez problema.
ali sve je dobro sto se dobri zavrsi, a i steknes iskustvo, i skontas sta sve mozes ocekivati naredni put.
ja jednom umalo ne napravih sranje kvalitetnih razmjera...
na cesti nije iscrtan pjesacki prelaz, a u blizini je skola. i vidim sad lik se pofino priblizio uz trotar, a djeca su na trotoaru... kontam stao im tata da ih pokupi, i ja lijevi zmigavac i krenem obilaziti. sreca da sam isao polako racunajuci da djeca mogu uci i s druge strane auta... medjutim, prevarih se, covjek im stao da predju, sreca da sam isao kao baja i refleksno legao na kocnicu i kvacilo, pa je sve proslo bez problema.
ali sve je dobro sto se dobri zavrsi, a i steknes iskustvo, i skontas sta sve mozes ocekivati naredni put.
- vješalica
#2418 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
jel ti ono neka tvoja hanuma pa ništa pametnije nisi imao reći nego da mene ispravljaš?Ned071 wrote:vješalica wrote:Nije ugrožavanje doslovno ali jeste ometanje.
Svašta.Svašta i svašta.
objasni seljančuri gdje može,a gdje ne može ostavljati svoje smeće od renola
- Ned071
#2419 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
kaze se renoa... gradi ili zagrađuje... 
- thekupus
#2420 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
SVE MI MOREŠ, I ŽENU I DJECU, AL MI RENOLA NEMOREŠ, SMEČE TI TVOJ MERCEDES ŠTO VJEROVATNO VOZIŠvješalica wrote:jel ti ono neka tvoja hanuma pa ništa pametnije nisi imao reći nego da mene ispravljaš?Ned071 wrote:
objasni seljančuri gdje može,a gdje ne može ostavljati svoje smeće od renola
- vješalica
#2421 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ned071 wrote:kaze se renoa... gradi ili zagrađuje...
Gradi?
Gradi ulicu?
Gradi pješački?
Još gore,a hoćeš ispasti "pismeniji".
hah nije mercedes,nego naudithekupus wrote: SVE MI MOREŠ, I ŽENU I DJECU, AL MI RENOLA NEMOREŠ, SMEČE TI TVOJ MERCEDES ŠTO VJEROVATNO VOZIŠ
Al da se uozbiljimo, covjek je komentarisao nepismenost a ne situaciju
- Ned071
#2422 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
gradi se stav, gradi se igrač, sve se može graditi al se nista ne zagrađivavješalica wrote:Ned071 wrote:kaze se renoa... gradi ili zagrađuje...
Gradi?
Gradi ulicu?
Gradi pješački?
Još gore,a hoćeš ispasti "pismeniji".
hah nije mercedes,nego naudithekupus wrote: SVE MI MOREŠ, I ŽENU I DJECU, AL MI RENOLA NEMOREŠ, SMEČE TI TVOJ MERCEDES ŠTO VJEROVATNO VOZIŠ
Al da se uozbiljimo, covjek je komentarisao nepismenost a ne situaciju
- insomnia78
#2423 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Zagradjiva se njivO
- Ned071
#2424 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
kazu da je O prvo slovo ako se ide obecednim redom...
- Bakir1