konektovan wrote:condy wrote:Pa zavisi od toga kako poimas komfor
Ako te auto manje zamara i bolje reaguje bolje se vozi u globalu zbog bolje motorizacine i efikasnijeg prenosa onda je ono komfornije u voznji....

Kako se mogu zamarati u foteljama, autu koje bez problema odrzava visoke brzine na auto putu, koje ima dovoljnu zalihu snage?!
Pa ne pricamo o peglici condy, vi k'o da se u raketama vozite kakve komentare ostavljate.
Ako ćemo pošteno najosjetljiviji su fanovi Citroena, nemoj im ništa govoriti
Ja nemam loše mišljenje o francuzima, iskreno, al ga ne poredit baš sa svakim.
Ne govorim da će se zamarati na autocesti, ili da je Citroen neudoban,već vi govorite to za BMW, a ja samo kažem da ni počemu nije nešto komforniji od manjeg BMW-a, već upravo suprotno. Pogotovo za više ljude. C5 ima manjak prostora naprijed i to će ti potvrdit svaki vozač, i svaka viša osoba će imati problem naprijed sa nogama. Ima uzak prostor oko nožnih komandi, što je poprilično nezgodno opet za više osobe, ima manjak prostora pozadi, što je problem za odrasle putnike pozadi. C5 ima manje prostora nego Golf 5 ili 6, u kabini, ma garant. Te stvari utiču na komfor, a ne samo mekan ovjes ili dobra sjedišta, koja jesu jako dobra. I nije stvar samo u postizanju određene brzine, već i načinu na koje vozilo na toj brzini se ponaša. U tome su švabe majstori, jer ja ti garantujem, da bolje bmw leži sa 16-kama nego citroen sa 18-kama. Vozio sam nedavno C4, i u to sam se uvjerio. Jednostavno lebdi na 160 km/h volan mekan ko perce, za razliku od Golfa koji možeš voziti sa dva prsta na toj brzini i sa manjim profilom guma. Već Pežo je bolji od Citroena. Pa šta je to nego komfor. Sad sjedi u peticu ili tricu bmw, pa on je ko zakucan za cestu. Sad meni je to komfor u vožnji, možda saputniku nije al šta ćumu ja