na proslim lokalnim izborima sam glasao za sadasnjeg nacelnika i za opcinski hdz jer mi je jedan kolega clan te stranke, na opcim nikada glasao nisam dosad_Reds_ wrote:Za koga si inace glasao onda, ali iskreno ?? Za onu iz HDZ-a?boris_nsa wrote:ja sam hrvat. moj brat je dao život za ovaj grad i ovu zemlju. nikad nisam glasao za komšića, sada hoću i ja i cijela moja obitelj.didžej wrote:bilo bi lijepo cuti sta sarajevski hrvati misle o komsicu?
Demokratska fronta Željko Komšić
-
boris_nsa
#2401 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- ultima_palabra
#2402 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Šta je bitno ko sam ja?Black swan wrote:a ko si ti?ultima_palabra wrote:Od tebe i nisam očekivao ništa pametno... ali ovim si nadmašio i svoje standarde gluposti i mahalaštineBlack swan wrote:demonska fronta malog đokice
papka iz nebodera
koji bi bio mali kafanski općinski vijećnik da nije na krilima SDPa postao popularan diljem BiH
da mu nije supruge i populističkog mentaliteta ne bi nikad bio poznatiji dalje od svojih plavih nebodera
nadam se da će mu stranka propast![]()
umjesto da se u SDPu bori svim statuskim mogućnostima on u duhu današnje generacije radi ono što najbolje zna
osniva nešto novo... nrpovjereno
napuštajući tradiciju i dojučerašnje kolege
znam da je bolje biti prvi u alpama nego drugi u rimu ali eto... da ga oće naguziti![]()
![]()
![]()
šta sam pogriješio?
jel uspio pomoću Demonskog fronta ili SDPa?
jel bio poznat dijeljm bosne?
ko ga je stvorio?
čije je on dijete?
Demonskoj fronti želim uspjeh Fadlije Bambur![]()
![]()
Čuj gdje si pogriješio, gdje nisi? Kad vidim nekoga da kaže: "što nije ostao da se bori u SDP-u", znam da je taj ili zlonamjeran ili da nema pojma o čemu priča. To je kao da kritikuješ nekoga što je pobjegao iz JNA 91-92.
- shiljak
#2403 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Eto dokazano da HDZ-ov glas ide DF 2014.. 
- cyprus
#2404 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovo je prije SDA-ov nego HDZ-ov glasshiljak wrote:Eto dokazano da HDZ-ov glas ide DF 2014..![]()
- shiljak
#2405 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
@ultima_palabra
pa ja.. ostao je u stranci dokle je mogao, dokle je pokušao nešto, i onda otišao.. po ovim što pričaju šuplje, ispade da je onako otišao, možda jedini razlog da bi osnovao novu stranku jer mu je bilo dosadno.
pa ja.. ostao je u stranci dokle je mogao, dokle je pokušao nešto, i onda otišao.. po ovim što pričaju šuplje, ispade da je onako otišao, možda jedini razlog da bi osnovao novu stranku jer mu je bilo dosadno.
- shiljak
#2406 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
kaže boris_nsa da je za HDZ glasao, sad će za DFcyprus wrote:Ovo je prije SDA-ov nego HDZ-ov glasshiljak wrote:Eto dokazano da HDZ-ov glas ide DF 2014..![]()
Al' i to je za pohvalu...
- cyprus
#2407 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Al i za aktuelnog načelnika iz SDAshiljak wrote:kaže boris_nsa da je za HDZ glasao, sad će za DFcyprus wrote:Ovo je prije SDA-ov nego HDZ-ov glasshiljak wrote:Eto dokazano da HDZ-ov glas ide DF 2014..![]()
Al' i to je za pohvalu...
- _Reds_
#2408 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Znaci ti glasao sa SDA i za HDZ.boris_nsa wrote:
na proslim lokalnim izborima sam glasao za sadasnjeg nacelnika i za opcinski hdz jer mi je jedan kolega clan te stranke, na opcim nikada glasao nisam dosad
Obzirom da HDZ nikad nije osvojila niti jedno mjesto u Sarajevu u bliskoj proslosti, ti iso glasati za HDZ na opcinskim izborima u Sarajevu.
E svasta, i to da cujem.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2409 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
a ne znam šta bih ti rekao situacija je teška napeta i nepodnošljiva za iole normalnog čovjekaVjecitiStudent wrote: No zato duboko štujete blajburške mučenike
ne znam ništa propada sve u šta sam vjerovao
-
boris_nsa
#2410 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
o čemu pričaš ti zemljopisac? kakvo moje pisanje?cyprus wrote: Al i za aktuelnog načelnika iz SDAA znajući njegovo dosadašnje pisanje po forumu, vjeruj mi da je on mnogo bliže SDA nego HDZ-u
u mojoj opcini hdz je pozvao svoje glasace da daju svoj glas akualnom nacelniku. sta je tvoj problem mladicu?
Last edited by boris_nsa on 12/04/2013 11:48, edited 1 time in total.
- TheWatcher
#2411 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ma Komsic isto govno ko Lagumdzija
zato je i napustio sdp jer su isti pa se nisu mogli nikako 
- _Reds_
#2412 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I zbog cega ti razocarao HDZ, sta se to desilo do zadnjih izbora do danas, pa si se razocarao u HDZ.boris_nsa wrote:o čemu pričaš ti zemljopisac? kakvo moje pisanje?cyprus wrote: Al i za aktuelnog načelnika iz SDAA znajući njegovo dosadašnje pisanje po forumu, vjeruj mi da je on mnogo bliže SDA nego HDZ-u
u mojoj opcini hdz je pozvao svoje glasace da daju svoj glas akualnom nacelniku. sta je tvoj problem mladicu?
-
5 0 5
#2413 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
sta hoces da kazes. da je palamudio dok je bio u sdp-u. cudi me da takvi kadrovi dobijaju najodgovornije funkcije u toj partiji. je li inace takva praksa u sdp-u?Black swan wrote: rad?
kakav rad?palamuđenje mu ga dođe ko rad
![]()
blatnjav rov ? dokle ba o prvoborcima ovo je 21 stoljeće... u americi najjačoj armiji borci bivaju beskućnici... dosta šuplje
predsjedničku fotelju je zaradio zbog manjkavog sustava i SDPa...
ne znam koliko amerikanci cijene svoje prvoborce. komsica nije niko birao samo zbog njegovog ucesca u ratu. ali, ako je to kriteriji, sto ne bi trebao biti, ipak uvijek cu izabrati nekoga ko je imao hrabrosti da brani svoju domovinu, od onih koji su bili "slucajno tu".
tesko je spekulirati o ovome. no, nije sdp gradio bog i sve njene clanove, nego upravo suprotno. sdp je takav kakav jeste upravo zahvlajujuci svojim rukovodstvom, pa onda i clanstvom.Black swan wrote: SDP bi postojao i bez komšića... a Komšić ne bi postojao bez SDPa
- Truba
#2414 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
pa bitno je ko si jer si nešto od mene očekivaoultima_palabra wrote:Šta je bitno ko sam ja?
Čuj gdje si pogriješio, gdje nisi? Kad vidim nekoga da kaže: "što nije ostao da se bori u SDP-u", znam da je taj ili zlonamjeran ili da nema pojma o čemu priča. To je kao da kritikuješ nekoga što je pobjegao iz JNA 91-92.
ja prije svega volim tradiciju i nadgradnju
ne volim novotarije
ako imamo već toliko stranaka sa iole dobrom infrastrukutrom i bazom na terenu zar nije bolje da se stranke ujedinjuju nego da se osnivaju nove
svaka novotarija je meni sinonim za nešto sumnjivo... HDZ 1990 i Zgrabih mi padaju na pamet... a tek SDU ili još neke manje stranke...
to što spominješ JNA neću komentirati jer SDP nije JNA
mnogo se gubi energije u ovim raspravama ako unosiš sebe u ovo
-
boris_nsa
#2415 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
jesi ti mutav? znas li citati? vidis li da sam napisao gore da sam glasao zbog kolege koji je clan hdz-a. sada cu glasati za ovu partiju i ne vidim razlog za bilo kakva dalja pitanja. neko je postavio pitanje sta misle sarajevski hrvati o komsicu i ja sam odgovrio da je moj brat dao zivot za ovaj grad i ovu drzavu i da nikad nisam glasao za komsica ali da sada hocu_Reds_ wrote:I zbog cega ti razocarao HDZ, sta se to desilo do zadnjih izbora do danas, pa si se razocarao u HDZ.boris_nsa wrote:o čemu pričaš ti zemljopisac? kakvo moje pisanje?cyprus wrote: Al i za aktuelnog načelnika iz SDAA znajući njegovo dosadašnje pisanje po forumu, vjeruj mi da je on mnogo bliže SDA nego HDZ-u
- didžej
#2416 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ja sam pitao jer sam misljenja da sarajevski hrvati nisu nikad bili odusevljeni komsicem, bar ovi sto ih ja znam, a sto je @boris_nsa dijelom i potvrdio.
- shiljak
#2417 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
bravo borise
Nego ima onih što misle da će hrvati stalno glasati za hdz, bošnjaci za SDA.. pa nije jasno zašto bi ti za DF.
Nego ima onih što misle da će hrvati stalno glasati za hdz, bošnjaci za SDA.. pa nije jasno zašto bi ti za DF.
- Truba
#2418 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
politika i političari su za mene negativni likovi... praksa svih stranaka je da izbacuje odrone... iole normalni ljudi se okrenu nekim drugim stvarima...505sCrtom wrote: sta hoces da kazes. da je palamudio dok je bio u sdp-u. cudi me da takvi kadrovi dobijaju najodgovornije funkcije u toj partiji. je li inace takva praksa u sdp-u?
on se samo malo isticao... jer je iz nebodera i jer ga je stvorila situacija
demonska fronta je bezlična amorfna masa koja nema ni tradicije ni dugoročnog potencijala...a nama fali još samo jedna stranka na političkoj sceni
- TheWatcher
#2419 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nisam hrvat ali daj mi jedan razlog zasto bi katolici u sarajevu (pa i u cijeloj federaciji) bili zadovoljni sa komsicem,jeli mozda nesta uradio za njih konkretnodidžej wrote:ja sam pitao jer sam misljenja da sarajevski hrvati nisu nikad bili odusevljeni komsicem, bar ovi sto ih ja znam, a sto je @boris_nsa dijelom i potvrdio.
- ultima_palabra
#2420 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa očekivao sam (odnosno nisam) zato što non-stop čitam koliko si pješačio ili strana pročitao ili piškio ili kakio... očekivano je bilo da u nekoj temi u kojoj treba iznijeti zapažanja o nečemu što nije direktno vezano za tebe, ne možeš spojiti dvije smislene rečenice.Black swan wrote:pa bitno je ko si jer si nešto od mene očekivaoultima_palabra wrote:Šta je bitno ko sam ja?
Čuj gdje si pogriješio, gdje nisi? Kad vidim nekoga da kaže: "što nije ostao da se bori u SDP-u", znam da je taj ili zlonamjeran ili da nema pojma o čemu priča. To je kao da kritikuješ nekoga što je pobjegao iz JNA 91-92.pa ne znam ko si i zašto nešto očekuješ od slova na ekranu
ja prije svega volim tradiciju i nadgradnju
ne volim novotarije
ako imamo već toliko stranaka sa iole dobrom infrastrukutrom i bazom na terenu zar nije bolje da se stranke ujedinjuju nego da se osnivaju nove
svaka novotarija je meni sinonim za nešto sumnjivo... HDZ 1990 i Zgrabih mi padaju na pamet... a tek SDU ili još neke manje stranke...
to što spominješ JNA neću komentirati jer SDP nije JNAniti ima ikakve sličnosti
mnogo se gubi energije u ovim raspravama ako unosiš sebe u ovo
Ovo zadnje jesi u pravu.
-
boris_nsa
#2421 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ne zamaram se forumskim psihopatama.shiljak wrote:bravo borise![]()
nikad me nisu zanimali izbori niti politika opcenito, danas u ovoj partiji prepoznajem patriotsku snagu kao zadnju nadu za ovu zemlju. nije moj brat poginuo na stupu da bi se danas neki podrumaš i dezerter zajebavao s mojim gradom i državom
- seln
#2422 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Biva, otkazuju razgovore, jer Zeljko ne ide u Beograd?Bodkin wrote:nek idu svi u tri lijepeKatamaran_Sa wrote:Fule: Nema više rokova, otkazuje se treća runda pregovora o pristupanju BiH EU
Lideri ključnih političkih partija u BiH prokockali su još jednu šansu za napredak BiH ka Evropskoj uniji. Komesar za proširenje Evropske unije Stefan Fule poručio je kako nema više rokova i da je treća runda pregovora o pristupanju BiH Evropskoj uniji otkazana.
![]()
![]()
![]()
ne mogu da opisem koliko mi se gadi svi oni zajedno sa ovima sto odredjene politicare dizu u nebo...nek nije otisao grobaru na noge i nek ih udara po prstima. too zeljko, jebo evropu ba nek si ti njima rekao. najbitnije je poslati one anamo u kur** a to sto nasi malocunasi ne mogu voditi haustor i sto smo kao i obicno crna rupa na karti i sto bi evropa najradje da je ovdje crna rupa nema veze
![]()
- Alfons Kauders
#2423 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Da.TheWatcher wrote:nisam hrvat ali daj mi jedan razlog zasto bi katolici u sarajevu (pa i u cijeloj federaciji) bili zadovoljni sa komsicem,jeli mozda nesta uradio za njih konkretnodidžej wrote:ja sam pitao jer sam misljenja da sarajevski hrvati nisu nikad bili odusevljeni komsicem, bar ovi sto ih ja znam, a sto je @boris_nsa dijelom i potvrdio.
Za razliku od Covica... Koji svaki dan uradi nesto konkretno za svoj narod... Npr. ode na proslavu godisnjice RS, da im cestita sto su protjerali sve Hrvate iz Posavine i BL.
- cyprus
#2424 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hm, moja baka je Hrvatica... Ona nije baš oduševljena Željkom Komšićem... Nakon rata je bila glasačica HDZ-a, al otkad sam i ja stekao pravo glasa i otkad idemo zajedno na glasačko mjesto, ona glasa za onoga koga joj ja savjetujem... A to je u slučaju glasanja za člana predsjedništva bio Željko Komšić, a generalno kandidati SDP-adidžej wrote:ja sam pitao jer sam misljenja da sarajevski hrvati nisu nikad bili odusevljeni komsicem, bar ovi sto ih ja znam, a sto je @boris_nsa dijelom i potvrdio.
Last edited by cyprus on 12/04/2013 12:05, edited 1 time in total.
- didžej
#2425 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
to treba njih pitati, mozda za nekoga i jeste.TheWatcher wrote:nisam hrvat ali daj mi jedan razlog zasto bi katolici u sarajevu (pa i u cijeloj federaciji) bili zadovoljni sa komsicem,jeli mozda nesta uradio za njih konkretnodidžej wrote:ja sam pitao jer sam misljenja da sarajevski hrvati nisu nikad bili odusevljeni komsicem, bar ovi sto ih ja znam, a sto je @boris_nsa dijelom i potvrdio.