Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Asamoah Gyan

#2401 Re: Farma

Post by Asamoah Gyan »

KatarinaKosaca wrote:
Vesna Rivas ne pušta na miru Gocu Božinovsku, koju je najviše iznerviralo pominjanje njenog pokojnog bivšeg muža Zorana Šijana.
....
Ovaj frajko, jel to onaj vodja surčinskog klana što je izrešetan u autu prije 15ak godina?
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2402 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

Asamoah Gyan wrote:Ovaj frajko, jel to onaj vodja surčinskog klana što je izrešetan u autu prije 15ak godina?
Da, sa njim ima dvoje djece od troje. Samo nikako ne kontam jel mu bila ljubavnica ili žena ili šta već, jer je izgleda imao i još jednu ženu.
Neradnik

#2403 Re: Farma

Post by Neradnik »

sta ono kurir pise da je ekrem nesto kenjo za "kurchevdan" :D
sto hoce da ga okrenu na raznju tamo ko onog krmka :lol:
KatarinaKosaca

#2404 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

Gordana Božinovska je jedna od onih žena kojoj je ljubav motiv da potisne ženstvenost, pokaže snagu i hrabrost kakvu nemaju čak ni oni koji sebe smatraju muškarčinama. Poznanstvo sa Zoranom Šijanom, žestokim momkom iz Surčina, posle samo jedne noći je preraslo u ljubav za ceo život.

- Zoran je bio jaka ličnost, pravi muškarac kakvog bi svaka žena poželela. Imao je svoj stav i mišljenje. Nije zahtevao da mi to poštujemo, ali je ipak njegova bila poslednja. Naša deca su vaspitavana da je tata autoritet iako nikada nije na njih ni ton povisio, a kamoli da ih je udario. Zoran i ja smo se zabavljali dva dana. Jednu noć smo proveli zajedno, a sledeće me je zaprosio.

Zoran je bio agresivan jedino kad su laž i nepravda bili u pitanju. Desi se svakoj ženi da hoće nekad nešto da isfolira. Nije tu reč o nekim ozbiljnim stvarima - na primer, zadržim se kod drugarice duže. Pošto je to njemu veoma smetalo, ja počnem da muvam, kao, bila sam tamo pa sam krenula peške i - on me odmah provali. U tim situacijama je znao da se naljuti. Nikada me nije tukao, ali je uvek bio za to da mu sve kažem. Mnogo mu je smetalo svako moje odsustvo od kuće, a ako kažem da dolazim za sat, to je moralo i da bude tako. Jednostavno, nije želeo ni s kim da me deli jer je bio vrlo posesivan. To mi je teško padalo, s obzirom na to da sam bila i mlada i željna svega, pogotovo što mi se sve desilo odjednom: dvoje dece i sve ostale obaveze. S druge strane, meni je Zoran ispunjavao svaki trenutak i trudio se da mi uvek bude lepo. Stvarno je bio čovek krajnosti. Mnogo mi je značilo i to što je poštovao moje roditelje. To su momenti kada je stvarno bio divan. Često smo odlazili u selo kod mojih i, pred zimu, kad se spremaju drva za ogrev, obavezno je cepao i pakovao drva. Znao je da kaže: „Ćale, dolazim. Pripremi mi sekire, testeru i sve što treba. Meni je ovo bolje od bilo kakvog treninga!"
Šijan je bio najbolji otac na svetu. Uvek je bio tu da pomogne kada kupamo bebu. Nije bilo šanse da to prođe bez njega. Imala sam običaj da ga, iako je u gradu, pozovem i kažem da mi fale AD kapi ili pelene. On bi tada bio u stanju da ostavi sve i odmah mi to nabavi i donese. S druge strane, nije učestvovao u kućnim poslovima jer ja to nikad nisam volela ni dozvoljavala. Nisam žena koja bi podnela da se muškarac s keceljom muva oko mene. Mislim da bi u trenutku sva ljubav nestala. Ljudi su mislili da imamo milione, a dešavalo se da ostanemo bez dinara u kući. Bila sam dobra i ekonomična domaćica, pa sam znala, što kažu, od jednog krilca da napravim ručak. Pare su stajale kod mene. Zoran je često znao da mi kaže: „Gocilija, ‘ajde daj koji dinar svom mužu da ide život!"

Zoran mi je pričao sve, bukvalno ništa od mene nije krio. Sto puta je dolazila milicija u našu kuću, ali ja sam se dobro snalazila u tim situacijama. Nisam tremaroš, a Zorana sam toliko volela da sam bila spremna na sve. Da mi je dao pištolj i rekao: „Sad, kad ovi uđu, ti pucaj - bez razmišljanja bih to uradila". Zoran je često i svojim drugovima pričao o mojoj hrabrosti i snalažljivosti. Znao je da kaže: „Kad bih rešio da opljačkam banku u Švajcarskoj, nikoga od vas ne bih poveo, samo bi Goca išla sa mnom!"
kupačica

#2405 Re: Farma

Post by kupačica »

KatarinaKosaca wrote: Meni, Vesna, nije ni bolja ni gora od većine.
Tako je.
Ljuba mi je daleko najgora, jer je meni najupečatljivja scena sa farme kada je u alatnici napala Vesnu koja joj je tad bila sluga sa nekoliko kokošaka među njima i Saškom. Međutim, dokaz da Vesna nema baš puno karaktera je i što je to nije previše dojmilo.. Valjda je više mene dojmilo nego nju.
I na mene je to ostavilo mučan utisak. Ono je bilo jezivo, čopor protiv jednoga, ničim izazvan. Još kad joj je kao gazdarica, Ljuba šutnula gomilu što je prikupila za potpalu.
A Ljuba mi je zlo u ljudksoj koži, od sakrivanja kafe i određivanja ko će je ujutro popiti do prijetnji krivičnim djelima.
I meni. Malo su smanjili prikazivanje Ljubinih očiju izbliza, pa malo bolje spavam... Nisam vjerovala da jedna žena može tako da razmišlja i radi, a pogotovo da je neko poštuje zbog toga.
Neradnik

#2406 Re: Farma

Post by Neradnik »

kupačica wrote:Nisam redovno pratila pa molim da mi napišete zašto se Vesna Rivaska smatra lošom osobom. :?
Vidjela sam da se nešto svađa, ali njen repertoar je puno bezazleniji nego od Božinovske recimo. Rivas ima jezičinu, ali nisam upratila po čemu je njen jezik lošiji od ostalih, iskreno... Ona nosi etiketu najgore osobe, ja nešto nisam shvatila po čemu je nosi, pored onih razbojnika tamo. Jeste vidjeli Ljubu kako prijeti, pa Božinovsku kako "pozdravlja" Vesninog sina i muža, to je baš nizak udarac da nemam riječi.
Eto, ko je raspoložen da mi objasni :)
nije niko raspolozen.sto bi mi tebi sad objasnjavali? ko si nam ti.niko.ha ja :D

ma seru ba ne gotivi tamo niko nikog samo im cifra pred ocima a rivas nikom ne suti i odma ne valja.
dječak sa šibicama

#2407 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Gospodin_bez_kravate wrote:sta ono kurir pise da je ekrem nesto kenjo za "kurchevdan" :D
sto hoce da ga okrenu na raznju tamo ko onog krmka :lol:
Kurir je inace najgora vrsta stampe, zuta stampa je sirok pojam, a Kurir je najgori od najgorih. Definitivno smece od medija, onaj Bum sto neki debili kod nas stampaju, za Kurir je Washington post.

A za Ekrema kenjaju, rekao je "nista djurdjevdan, to je bezveze praznik, nece vam to obiljeziti", tako nesto ptprilike tim rijecima, onog dana kada su cekali hoce li im sta prirediti za djurdjevdan.
Glupo od njega, ali mislim da on to nije iz nekih zlih namjera, vec sto nema pojma sta djurdjevdan predstavlja.

Kurir i slicni inace cesto seru na nacionalnoj osnovi, izmisljauu afere, sad je problem sto su Ekrem i Memo izasli vani kad su ovi lomili slavski kolac. Valjda su se ovi trebali prekrstiti da bi zatucani dio pravoslavaca bio zadovoljan, ko zna.

Mozda nije red izaci van, ali ocito da Memo i Ekrem ne znaju sta trebaju raditi, pa ko veli hajde da se mi sklonimo.

Vesnu ne gotive jer od starta ima taktiku "svadjaj se sa svima" i ima onaj nadmeni stav, jer ona je fakultetski obrazovana, ima stav ono oooouvajjj macooooo kad pocne obrazlagati i elaborirati... i mene nervira, a tek ove dzibere koji su naucili na vokabular tipa "tebrice, smor, blejimo" dakle ljudi slabijeg obrazovanja. Realno, tamo je vecina nepismenih, pa ne znaju citati, hajde Ekrem, nego i ovi ostali. Sve nepismeno, sjetim se odmah prvog maja, niko ne zna sta je prvi maj i sta predstavlja. Njima je to ovca na raznju.
kupačica

#2408 Re: Farma

Post by kupačica »

Gospodin_bez_kravate wrote:sta ono kurir pise da je ekrem nesto kenjo za "kurchevdan" :D
To se zove Đurđevdan i veliki je praznik. Da li si ikada čuo da neko Kurban Bajram zove Kurčev Bajram? Kako ti zvuči?
Bezveze, jel tako.
Prema tome, može malo kulture, pa NI U ŠALI ne vrijeđaj vjerske praznike.
Ekrem se jako ružno ponio jer je uvrijedio krsnu slavu Đurđevdan, iako se na svakoj slavi posebno brinu i posebno obraćaju pažnju na one koji ne slave, a tu su.
I svaka im čast na tome, nemam riječi. Budimo realni i priznajmo.
dječak sa šibicama

#2409 Re: Farma

A Oki Boki je onaj magarac.

Mago je veci intelektualac od pola farmera.
Neradnik

#2410 Re: Farma

Post by Neradnik »

ja navijam na farmi za onog magarca :D
KatarinaKosaca

#2411 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

dječak sa šibicama wrote:A Oki Boki je onaj magarac.

Valjda kako se svatko svrbi gdje ga češe, tako oni pate od škole, to je čudo.. Vesna ponavlja kako ima faks, Goca kaže donesi diplomu ja ću ti je pojesti (inače kaže da i ne čita uopće, pa ne zna odakle su novinari izvukli ono za "sabrana djela ane karenjine"), stanija nam je jedno 10000 x rekla kako je ona završila fakultet, moš mislit faaaaa kuuuuulteeeet, Saška juče priča Duki o kćerci i kaže kako dobro uči i očekuje da će u pisati fakultet koji želi i da uči na oca (valjda tog vojvodu :-) ) , a kako ona ima srednju školu.. Neki jak kompleks faksa svi imaju, a nije mi jasno zašto jer ni za pjevanje ni za farmu ne treba škola nikakva..
Neradnik

#2412 Re: Farma

Post by Neradnik »

kupačica wrote:
To se zove Đurđevdan i veliki je praznik. Da li si ikada čuo da neko Kurban Bajram zove Kurčev Bajram? Kako ti zvuči?
Bezveze, jel tako.
Prema tome, može malo kulture, pa NI U ŠALI ne vrijeđaj vjerske praznike.
Ekrem se jako ružno ponio jer je uvrijedio krsnu slavu Đurđevdan, iako se na svakoj slavi posebno brinu i posebno obraćaju pažnju na one koji ne slave, a tu su.
I svaka im čast na tome, nemam riječi. Budimo realni i priznajmo.
aj se ti kupaj pocela si da bazdiš pomalo :D
Last edited by Neradnik on 09/05/2013 15:43, edited 1 time in total.
Igbala

#2413 Re: Farma

Post by Igbala »

:lol: :thumbup:
Abid Sakalaš

#2414 Re: Farma

Post by Abid Sakalaš »

Djurdjevdan je ciganski praznik. Na Gorici bude pravo dobro.
iPod

#2415 Re: Farma

Post by iPod »

@kupačica

Da ti nije Vesna Rivas nešto u rodu?
Tayyip

#2416 Re: Farma

Post by Tayyip »

"Kaman lec gou" - Ekrem magarcu. Bogovski.
dječak sa šibicama

#2417 Re: Farma

Abid Sakalaš wrote:Djurdjevdan je ciganski praznik. Na Gorici bude pravo dobro.
Izmedju ostalog.

Ali je i veliki krscanski praznik kojeg obiljezvaju i katolici (Jurjevo) i pravoslavci, u znak sjecanja na svetog Georgija koji ubija azbahu :D azdaju.

Mislim da je nekulturno pisati gadosti o tudjim svetinjama.
kupačica

#2418 Re: Farma

Post by kupačica »

iPod wrote:@kupačica

Da ti nije Vesna Rivas nešto u rodu?
To sam ja lično (istanjenog glasa :wink: ). Vesna Rivas, macoooou :D Kucooo, cmok cmok. Pusa!!!
dječak sa šibicama

#2419 Re: Farma

KatarinaKosaca wrote:

Valjda kako se svatko svrbi gdje ga češe, tako oni pate od škole, to je čudo.. Vesna ponavlja kako ima faks, Goca kaže donesi diplomu ja ću ti je pojesti (inače kaže da i ne čita uopće, pa ne zna odakle su novinari izvukli ono za "sabrana djela ane karenjine"), stanija nam je jedno 10000 x rekla kako je ona završila fakultet, moš mislit faaaaa kuuuuulteeeet, Saška juče priča Duki o kćerci i kaže kako dobro uči i očekuje da će u pisati fakultet koji želi i da uči na oca (valjda tog vojvodu :-) ) , a kako ona ima srednju školu.. Neki jak kompleks faksa svi imaju, a nije mi jasno zašto jer ni za pjevanje ni za farmu ne treba škola nikakva..
Vjerovatno neki kompleks... ko kad Goca pocne o svojoj djeci, mojaaaaaaa cerka ona je tako zgodnaaaaa isto kao ti Jovana, ma ista, lijepa, i zgodna kao ti Stanija, ma iste ste, isto je tako elegantna... bla bla truc
kupačica

#2420 Re: Farma

Post by kupačica »

Gospodin_bez_kravate wrote:ja navijam na farmi za onog magarca :D
Šta tebi dođe mago :)
Neradnik

#2421 Re: Farma

Post by Neradnik »

kupačica wrote:
burazer,sto pitas? :D
Igbala

#2422 Re: Farma

Post by Igbala »

važno je da se akademski slikar ne uzdiže diplomom :-)
kupačica

#2423 Re: Farma

Post by kupačica »

Gospodin_bez_kravate wrote:
kupačica wrote:
burazer,sto pitas? :D
Pa vidim da ti je favorit, navijaš za njega. Svako za svoga. :)
Ja za Memiša.
Neradnik

#2424 Re: Farma

Post by Neradnik »

:D
ko ce kome ako neće svoj svome moj fikrete :D
KatarinaKosaca

#2425 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

Ja više i nemam favorita. Ali, kako nemam snage ni volje ni živaca da gledam na tv petorke, šestorke, dogovore i sejdića i fincija, samo se nadam da će se ovi što bolje svađati, pljuvati i potući da nije dosadno naveče..
Locked