Istočno Sarajevo
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2401 Re: Istočno Sarajevo
Hm nazovite me neiskusnim ili zelenim, ali misljenja sam da kao sto u pravom ratu Rambo akcije skoro nikad ne uspjevaju, tako ni taj brutalno direktni pristup ne uspjeva kod pichicha.
Osim ako nisi Brad Pit, a ako jesi onda svakako ne guzis po Lukavici.
-
L u c i f e r
#2402 Re: Istočno Sarajevo
Ma ja, neka egzotika, šta li...radostan dan wrote:Nema to veze sa genetikom, nego sa dozivljajem i osjecajem. I meni su Bosnjakinje i Srbijanke uvjek bile ispred ovih lakse dostupnih...L u c i f e r wrote:
Ja ne znam koji je klinac u pitanju, neka genetika sta li, ali su meni Srpkinje i Hrvatice extra privlacne
- CSKA
#2403 Re: Istočno Sarajevo
Eto nacina,seks ce ujedniti Bosnu.
Najbolje neke orgije organizovati na neutralnom terenu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2404 Re: Istočno Sarajevo
Mislim da nas kod njih pali puno opusteniji stav prema seksualnosti nego kod ovijeh nasijeh. Hoce se i nasa nabit na stikle, obuc aljince samo da prekida shupchih, hoce i koketirati, ali kad tad na vidjelo iskoci taj konzervativniji pristup, cak i kod takvih.L u c i f e r wrote:Ma ja, neka egzotika, šta li...
Dok to kod drugih i nije toliko slucaj, mada sam misljenja da se sa pravim istocnim Slavenkama niko ne moze mjeriti.
-
L u c i f e r
#2405 Re: Istočno Sarajevo
Eh tu se ne slažem. Dok sam bio učtivi taktičar, vazda sam ostajo suha kurca. Kad mi je prekipilo pa sam počeo udarat mređu oči, e tad me i krenulo. Daš pičke, ne daš, idemo dalje. Lože se ba žene na to, alfa folovi ovo ono..._BataZiv_0809 wrote:Hm nazovite me neiskusnim ili zelenim, ali misljenja sam da kao sto u pravom ratu Rambo akcije skoro nikad ne uspjevaju, tako ni taj brutalno direktni pristup ne uspjeva kod pichicha.
Izvini šta fali Lukavici, ima i dobrih koka i dobre raje, a pravi jebač guzi đe stigne.
-
L u c i f e r
#2406 Re: Istočno Sarajevo
Saće finale Zvezdi granda u rajvosa, eto šanse...CSKA wrote:Eto nacina,seks ce ujedniti Bosnu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2407 Re: Istočno Sarajevo
Izvinite profesore, zapircali meL u c i f e r wrote:
Eh tu se ne slažem. Dok sam bio učtivi taktičar, vazda sam ostajo suha kurca. Kad mi je prekipilo pa sam počeo udarat mređu oči, e tad me i krenulo. Daš pičke, ne daš, idemo dalje. Lože se ba žene na to, alfa folovi ovo ono...![]()
Izvini šta fali Lukavici, ima i dobrih koka i dobre raje, a pravi jebač guzi đe stigne.
-
L u c i f e r
#2408 Re: Istočno Sarajevo
_BataZiv_0809 wrote:Mislim da nas kod njih pali puno opusteniji stav prema seksualnosti nego kod ovijeh nasijeh. Hoce se i nasa nabit na stikle, obuc aljince samo da prekida shupchih, hoce i koketirati, ali kad tad na vidjelo iskoci taj konzervativniji pristup, cak i kod takvih.L u c i f e r wrote:Ma ja, neka egzotika, šta li...
Dok to kod drugih i nije toliko slucaj, mada sam misljenja da se sa pravim istocnim Slavenkama niko ne moze mjeriti.
-
L u c i f e r
#2409 Re: Istočno Sarajevo
insan se uči dok je živ_BataZiv_0809 wrote:Izvinite profesore, zapircali meL u c i f e r wrote:
Eh tu se ne slažem. Dok sam bio učtivi taktičar, vazda sam ostajo suha kurca. Kad mi je prekipilo pa sam počeo udarat mređu oči, e tad me i krenulo. Daš pičke, ne daš, idemo dalje. Lože se ba žene na to, alfa folovi ovo ono...![]()
- CSKA
#2410 Re: Istočno Sarajevo
Znaci seljacki seks i seljacki rokenrol,jos samo da se vrati Bijelo Dugme i vesele osamdeseteL u c i f e r wrote:Saće finale Zvezdi granda u rajvosa, eto šanse...CSKA wrote:Eto nacina,seks ce ujedniti Bosnu.
-
radostan dan
#2411 Re: Istočno Sarajevo
To ti je to...svi voze fau ve, samo se bati dize na lanciu.L u c i f e r wrote:Ma ja, neka egzotika, šta li...radostan dan wrote:Nema to veze sa genetikom, nego sa dozivljajem i osjecajem. I meni su Bosnjakinje i Srbijanke uvjek bile ispred ovih lakse dostupnih...L u c i f e r wrote:
Ja ne znam koji je klinac u pitanju, neka genetika sta li, ali su meni Srpkinje i Hrvatice extra privlacne
-
L u c i f e r
#2412 Re: Istočno Sarajevo
ja se ne bi bunioCSKA wrote:Znaci seljacki seks i seljacki rokenrol,jos samo da se vrati Bijelo Dugme i vesele osamdeseteL u c i f e r wrote:Saće finale Zvezdi granda u rajvosa, eto šanse...CSKA wrote:Eto nacina,seks ce ujedniti Bosnu.
-
L u c i f e r
#2413 Re: Istočno Sarajevo
radostan dan wrote: To ti je to...svi voze fau ve, samo se bati dize na lanciu.
ili svi prate fudbal, a lucifer hrvatske odbojkašice

-
radostan dan
#2414 Re: Istočno Sarajevo
Sta se ti maloljetniče javljas...vazda je boljih kokara bilo na tefericu, nego u slozi.CSKA wrote:Znaci seljacki seks i seljacki rokenrol,jos samo da se vrati Bijelo Dugme i vesele osamdeseteL u c i f e r wrote:Saće finale Zvezdi granda u rajvosa, eto šanse...CSKA wrote:Eto nacina,seks ce ujedniti Bosnu.
- CSKA
#2415 Re: Istočno Sarajevo
Joj koliko seks majstora na temi nece izaci na dobroradostan dan wrote:
Sta se ti maloljetniče javljas...vazda je boljih kokara bilo na tefericu, nego u slozi.
A u stvarnosti mislim da jedino karana neku uspije nafatati i to one sto daju za mob. dopunu i to je to
Seks eskpedicija forumasa u Lukavici bi se zavrsila u nekoj pecenjari.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2416 Re: Istočno Sarajevo
Tu bi i zapocela.CSKA wrote:
Seks eskpedicija forumasa u Lukavici bi se zavrsila u nekoj pecenjari.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2417 Re: Istočno Sarajevo
pa znaju se sviL u c i f e r wrote:Meni samo nije jasno po cemu li me provale da sam bosnjo, faca, naglasak, pozdrav "dobar dan"...?
isto mene provale na benzinskoj jos sam zivio tamo
a po naglasku skontaju da nismo zivjeli za rata u novom sadu kako lazemo
- insomnia78
#2418 Re: Istočno Sarajevo
radostan dan wrote:Ja te se sjecam po onim temama gdje predvodis brigade i divizije, u konacno oslobodjenje BiH...L u c i f e r wrote:Meni samo nije jasno po cemu li me provale da sam bosnjo, faca, naglasak, pozdrav "dobar dan"...?
Skidas li čizme i šinjel kad prelazis u IS, mozda je do toga...
S moje sokoćalo
-
L u c i f e r
#2419 Re: Istočno Sarajevo
pa ja jbtBlack swan wrote:pa znaju se sviL u c i f e r wrote:Meni samo nije jasno po cemu li me provale da sam bosnjo, faca, naglasak, pozdrav "dobar dan"...?
isto mene provale na benzinskoj jos sam zivio tamo
a po naglasku skontaju da nismo zivjeli za rata u novom sadu kako lazemo![]()
![]()
![]()
-
Bodkin
#2420 Re: Istočno Sarajevo
Ima dobrih treba u lukavici samo su vecina seljanke. Mislim jebat ga, guzis i zdravo al eto. Imaju neki ruzan naglasak.L u c i f e r wrote:Eh tu se ne slažem. Dok sam bio učtivi taktičar, vazda sam ostajo suha kurca. Kad mi je prekipilo pa sam počeo udarat mređu oči, e tad me i krenulo. Daš pičke, ne daš, idemo dalje. Lože se ba žene na to, alfa folovi ovo ono..._BataZiv_0809 wrote:Hm nazovite me neiskusnim ili zelenim, ali misljenja sam da kao sto u pravom ratu Rambo akcije skoro nikad ne uspjevaju, tako ni taj brutalno direktni pristup ne uspjeva kod pichicha.
Osim ako nisi Brad Pit, a ako jesi onda svakako ne guzis po Lukavici.![]()
Ja sam bio nekoliko puta dole i skoro svaki put metak
A i bio novi kolacic. Svi sve znaju i kad si novi, loze se trebe. Bar je tako prije bilo
- CSKA
#2421 Re: Istočno Sarajevo
Dobri su ovi tripovi kada dodjes u "tudje" dvoriste da odmah mislis da svi znaju da nisi njihov 
- Truba
#2422 Re: Istočno Sarajevo
kad treba doci majstor ne kazem adresu nego najbliza kuca tom i tom liku (prvi komsija)
znaju se...sta je 14 000 ljudi
znaju se...sta je 14 000 ljudi
- radiša
#2423 Re: Istočno Sarajevo
u tih 14 hiljada ja mislim da je gradskih faca 4 hiljade,ostalo krkenzi bite.
- Truba
#2424 Re: Istočno Sarajevo
opet ista spika
nije to bas tako
nije to bas tako
- radiša
#2425 Re: Istočno Sarajevo
sto nije,ja govorim na osnovu onog sto vidim a ne sto neko drugi kaze...
odem cesto i vidim seljacke face vise nego gradske...
jedino sto se moze postavit pitanje na ovo jesu li te seljacke face,face mjestana starih a gradske ovih sto su pobjegli odavde...
hajmo realno lukavica je vazda bila selendra...
odem cesto i vidim seljacke face vise nego gradske...
jedino sto se moze postavit pitanje na ovo jesu li te seljacke face,face mjestana starih a gradske ovih sto su pobjegli odavde...
hajmo realno lukavica je vazda bila selendra...