Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Cienfuegos
#2402 Re: Utakmice.
Ne volim puno pricati o sreci ali ovo je fakat haos, vec nekoliko utakmica ista prica.
Precke, stative, uzas. A sami sebi zabijamo autogolove.
I ne znam cemu zvizduci sa tribina I ono "igrajte picke" kad fino igramo. Ne nedostaje ni volje ni zelje. Valjda nas I sreca malo pripazi, zasluzili smo.
I ne znam cemu zvizduci sa tribina I ono "igrajte picke" kad fino igramo. Ne nedostaje ni volje ni zelje. Valjda nas I sreca malo pripazi, zasluzili smo.
- PriNc_ba
#2403 Re: Utakmice.
nama je neko sihire bacio sviju mi
jedina smo ekipa koja prima golove bez da im se opuca po golu
srecom ne iskoristise smusenost odbrane kasnije... definitivno 80% bolja igra kad nema dzakmica. ne znam jel do toga sto nema njega ali puno bolje djelujemo. jedino sto nasi parmaci ocigledno moraju dosta trenirati je centriranje i kretnje u 16ercu. pa majku mu imali smo u 7 tekmi jedno 120 ubacaja i nijedan nije bio opasan
karic bi po meni puno bolji bio na desnom krilu posto je ocigledno jedini u timu koji nakon sto pretrci 30 metara zna dodati povratnu na pravo mjesto
ne znam sto hus ne proba sa suljicem u spicu kad vec nema komazeca moze eksperimentisati jer ionako nista ne pravimo u napadu. bandovic mora jos jedno 30 ovakvih odbrana imati da bi oprao one 3 gluposti iz albanije
nadam se da cemo nesto napraviti do 60te i izjednaciti pa onda jbg ako udje do kraja sta super... ali ovih kontri se moraju cuvati jebo ih svak ... 2 nas igraca samo napadaju citavu tekmu i ne znamo se odbraniti od toga. nisam dobro vidio ali je neko imao 3 vezana katastrofalna pasa sa sredine na tadejevica ... ne znam u sta gleda ko god da je. jedina stvar koju mozemo uraditi je suljica rotirati lijevo ili na spica a sve ostalo je samo izmisljanje tople vode. travancica uvesti ako ne zabijemo do 60'. radovac, banda i karic po meni do sada jedini imaju prolaznu ocijenu
ajmo momci trznite se malo
dosta je precki i stativa
hocemo golove ! 
srecom ne iskoristise smusenost odbrane kasnije... definitivno 80% bolja igra kad nema dzakmica. ne znam jel do toga sto nema njega ali puno bolje djelujemo. jedino sto nasi parmaci ocigledno moraju dosta trenirati je centriranje i kretnje u 16ercu. pa majku mu imali smo u 7 tekmi jedno 120 ubacaja i nijedan nije bio opasan
nadam se da cemo nesto napraviti do 60te i izjednaciti pa onda jbg ako udje do kraja sta super... ali ovih kontri se moraju cuvati jebo ih svak ... 2 nas igraca samo napadaju citavu tekmu i ne znamo se odbraniti od toga. nisam dobro vidio ali je neko imao 3 vezana katastrofalna pasa sa sredine na tadejevica ... ne znam u sta gleda ko god da je. jedina stvar koju mozemo uraditi je suljica rotirati lijevo ili na spica a sve ostalo je samo izmisljanje tople vode. travancica uvesti ako ne zabijemo do 60'. radovac, banda i karic po meni do sada jedini imaju prolaznu ocijenu
ajmo momci trznite se malo
-
oglo
#2404 Re: Utakmice.
musemic je veca karikatura od jovica,
siroki dade slujacno za 1-0 ali promasise 2 100% prilike ,lako su ovo trebali rijesit vec na poluvremenu,isto da nemaju neku ambiciju pa su stali d,a malo krenu naprijed imaju pobjedu
sarajevo igra svoju prepoznatljivu igru bez glave i repa, uz svaki kontakt faul.Husref laze sam sebe,da su imali kakvu priliku pa hajd
siroki dade slujacno za 1-0 ali promasise 2 100% prilike ,lako su ovo trebali rijesit vec na poluvremenu,isto da nemaju neku ambiciju pa su stali d,a malo krenu naprijed imaju pobjedu
sarajevo igra svoju prepoznatljivu igru bez glave i repa, uz svaki kontakt faul.Husref laze sam sebe,da su imali kakvu priliku pa hajd
- Koshpa
#2405 Re: Utakmice.
Op op hajmo jos dva
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk 4
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk 4
- thomasgravesen
#2406 Re: Utakmice.
ti si dosadan kolko si težakoglo wrote:musemic je veca karikatura od jovica,
- omega369
#2407 Re: Utakmice.
e mozda se sad sve preokrene... Travancic i suljic
mahir karic 
melune vrati se, sve ti je oprosteno. Ima i gorih od tebe
melune vrati se, sve ti je oprosteno. Ima i gorih od tebe
- PriNc_ba
#2408 Re: Utakmice.
realno bolje nam je da se branimo svaku tekmu i pokusavamo ovako iz kontri nekih nesto nego da napadamo na 9-10 odbrambenih. ne vidim svrhu da deremo protivnika 90' a primamo golove iz nicega ... svasta fkt 
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#2410 Re: Utakmice.
e fakat smo losi u pm. Ni Husref nema rjesenje, ne zna covjek sta da kaze
-
Fauja Singh
#2411 Re: Utakmice.
uzas majke mi
pade mi na pamet kakav sam osjecaj imao neki dan kad sam prolazio kroz siroki brijeg, jebo te kralj kakvo je to selo i kontam u sebi vidi od koga mi imamo kompleks i koga mi ne mozemo pobijediti.
da ti se fudbal zgadi
pade mi na pamet kakav sam osjecaj imao neki dan kad sam prolazio kroz siroki brijeg, jebo te kralj kakvo je to selo i kontam u sebi vidi od koga mi imamo kompleks i koga mi ne mozemo pobijediti.
da ti se fudbal zgadi
- omega369
#2412 Re: Utakmice.
Sta reci? Opet nemamo srece, ha?????? Samo mi primamo ovakve golove i niko vise na svijetu
Husrefe odlazi! Ti si ubjedljivo najslabija karika u ovom klubu a jos nemas ni srece. Nikad losiji siroki nisi u stanju pobjediti, pa ni ostati neporazen. Dosta te vise, unisti nam klub
Husrefe odlazi! Ti si ubjedljivo najslabija karika u ovom klubu a jos nemas ni srece. Nikad losiji siroki nisi u stanju pobjediti, pa ni ostati neporazen. Dosta te vise, unisti nam klub
-
last mohicans
#2413 Re: Utakmice.
Hus me počeo opasno nervirati vadeći se na sreću. Pa ne dobija sreća svaku utakmicu, već trud, zalaganje, a najviše znanje i efikasnost,što mi u ovom trenutku nemamo.Pozitivna strana ove tekme je travančić, momak zna igrati i ima dobru loptu, s tim sto käo i suljić često potez viska ima. A kloc Karić ni prazan ne bi znao pogoditi.
-
Nuken
#2414 Re: Utakmice.
Oj majko mila ne zna se ko je gori.Hajd,Suljić se trudi i još par njih al ostali 0!!!
Sramotno je to kako se igrači odnose prema dresu i klubu.Husrefe,prepusti ti mjesto nekom drugom za svoje dobro,zajebano je srce....
JEDAN JE CILJ, JEDAN JE PUT, SAMO JE JEDAN DOM!
Sramotno je to kako se igrači odnose prema dresu i klubu.Husrefe,prepusti ti mjesto nekom drugom za svoje dobro,zajebano je srce....
JEDAN JE CILJ, JEDAN JE PUT, SAMO JE JEDAN DOM!
- omega369
#2415 Re: Utakmice.
a je li trebao njegov radulovic donijeti prevagu???
sto se mene tice nek povede sa sobom radulovica i karica i ZDRAVOooooo. ova ekipa ima potencijal mnogo veci nego sto se nama servira. ma sikter vise

sto se mene tice nek povede sa sobom radulovica i karica i ZDRAVOooooo. ova ekipa ima potencijal mnogo veci nego sto se nama servira. ma sikter vise
- Arteta
#2416 Re: Utakmice.
Nego, kome je Husref nekad pri kraju galamio, kada je Tatomirovic izveo aut "Jel mozes dobiti ijedan duel?" 
- omega369
#2417 Re: Utakmice.
ma ja, treba se brinuti za njega a sto ce nas 1000 dobiti bajpase nikom nistawannabe_ultra wrote:Husref ce do kraja prvenstva jos 4 bajpasa biti primoran ugraditi.
Sreca ima leksiliuma
- omega369
#2418 Re: Utakmice.
najbolje sto moze da uradi je da sam ode ili eventualno da zatrazi neko trenersko mjesto u omladinskom pogonu i to je to. kad je propustio ispasti 'dzek' nakon kukesija, ima priliko sutra da to uradi. naravno, on to nece uraditi dok god mu istok i sacica baraba sa zapada pljesce
- Logovan
#2419 Re: Utakmice.
Joj pa ne mogu da vjerujem da smo izgubili.....
Otišao sam sa živcima gledajući ove antitalente. Ima igrača koji valjaju a oni se u većini utakmica ne primijete zbog kloceva raznih.
Ja se opet nadam tituli ili kupu.....
Otišao sam sa živcima gledajući ove antitalente. Ima igrača koji valjaju a oni se u većini utakmica ne primijete zbog kloceva raznih.
Ja se opet nadam tituli ili kupu.....
- Lider u regionu
#2420 Re: Utakmice.
Kad se promasuje ili pogadjaju precke ili stative 1 ili2 utakmice onda nemas srece ali ako to traje vise utakmica ili duzi period onda je to do neefikasnosti tima i zbog toga sto se nema gol igrac u napadu i onda moraju igraci iz sredine da preuzmu odgovrnost i da oni daju golove.
-
IlijaLadin
#2421 Re: Utakmice.
Husrefe, izdrzi!
- 1941.
#2422 Re: Utakmice.
Najmucnije od svega mi je bilo ono kada se nakon utakmice Musa skoro pa izvinuo zbog pobjede...i njemu neugodno.
- SmokingMan
#2423 Re: Utakmice.
Čovjek ostao bez teksta,ko oni iz Kukešija...Ibret!1941. wrote:Najmucnije od svega mi je bilo ono kada se nakon utakmice Musa skoro pa izvinuo zbog pobjede...i njemu neugodno.
- omega369
#2424 Re: Utakmice.
da se izvinuo za kordicevu ruku u listici jos bi i pomislio da je rijec o gospodinu. ovako, papak ostaje papak
- Maharadza
#2425 Re: Utakmice.
Nema to veze s "kulturom" dotičnoga već strahom!1941. wrote:Najmucnije od svega mi je bilo ono kada se nakon utakmice Musa skoro pa izvinuo zbog pobjede...i njemu neugodno.