tzv. fabrićko stanjeJavierBosnia wrote:Dosle fabricki tako prije 10 godina, nije mijenjano
"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Naslovnica
#23976 Re: "Majstori" parkiranja
- Industrialyzer
#23977 Re: "Majstori" parkiranja
Prosle sedmice dosli ljudi i ocrtali cijeli parking

- JavierBosnia
#23978 Re: "Majstori" parkiranja
A sto je tu X?
- Industrialyzer
#23979 Re: "Majstori" parkiranja
StepeniceJavierBosnia wrote:A sto je tu X?
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#23980 Re: "Majstori" parkiranja
a sto je tu fokus?
- Industrialyzer
#23981 Re: "Majstori" parkiranja
bitanga_sa_otesa wrote:a sto je tu fokus?
Pa parking papak, bar na Dobrinji ima mjesta koliko god hoces...
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#23982 Re: "Majstori" parkiranja
Mogli su i ovdje ostaviti parking mjesto, ne treba pjesacima 2 m sirine ....Industrialyzer wrote:Prosle sedmice dosli ljudi i ocrtali cijeli parking![]()
- Industrialyzer
#23983 Re: "Majstori" parkiranja
Pa jeste, generalno je parking skucen, svaki milimater je bitan 
- Logovan
#23984 Re: "Majstori" parkiranja
Ne treba vala ni širina tolika da se dvije osobe ne mogu mimoići.konektovan wrote: Mogli su i ovdje ostaviti parking mjesto, ne treba pjesacima 2 m sirine ....
-
el_bake007
#23985 Re: "Majstori" parkiranja
Ja ne razumijem kako nekim ljudima prizor vozila natovarenog na pauku moze izazvati emocije radosti,srece,likovanja... Pa podrzavate otimacinu imovine od strane uhljupske,korumpirane i seljacke drzave koja vam svaki dan dodatno zagorcava zivot
Ako u potpunosti ne blokira prolaz pjesacima, ne smeta protoku saobracaja zakacit kaznu i to je to
-
costacurta
#23986 Re: "Majstori" parkiranja
Ne da podržavam već bih natovareno auto odvezao negdje u kamenolom i zoljom ga pogodio ili damperom prešao preko njega.el_bake007 wrote:Ja ne razumijem kako nekim ljudima prizor vozila natovarenog na pauku moze izazvati emocije radosti,srece,likovanja... Pa podrzavate otimacinu imovine od strane uhljupske,korumpirane i seljacke drzave koja vam svaki dan dodatno zagorcava zivotAko u potpunosti ne blokira prolaz pjesacima, ne smeta protoku saobracaja zakacit kaznu i to je to
Tako neki dan gospoJa parkirala ispred biohemije na UKCu u Tz, četiri žmigavca i otišla nalaze da podigne. To kolona, to svira to haos. Ide ona i samo glavom ko govedo prema masi u fazonu " 'ta svirate!.? Nalaze digla" ja zamišljam kako tenkom prelazim preko nje.
- muha_sa
#23987 Re: "Majstori" parkiranja
i ja sam protiv pauka ako ce kazna za ove što si naveo bit 200 maraka--- ako ne platiš u roku od 7 dana da se uduplael_bake007 wrote:Ja ne razumijem kako nekim ljudima prizor vozila natovarenog na pauku moze izazvati emocije radosti,srece,likovanja... Pa podrzavate otimacinu imovine od strane uhljupske,korumpirane i seljacke drzave koja vam svaki dan dodatno zagorcava zivotAko u potpunosti ne blokira prolaz pjesacima, ne smeta protoku saobracaja zakacit kaznu i to je to
- Optimist
#23988 Re: "Majstori" parkiranja
Fokus se snasao, nije stao na zabranjeno, nije nikoga zagradio.Industrialyzer wrote:
-
noviclan
#23989 Re: "Majstori" parkiranja
Da se malo jos primakao onoj pet ambalazi parking za10+ a pjesaci imaju bijelu liniju od iksa da prateOptimist wrote:Fokus se snasao, nije stao na zabranjeno, nije nikoga zagradio.Industrialyzer wrote:
-
tempuser
#23990 Re: "Majstori" parkiranja
Parkiraj po propisima i nece ti seljacka drzava zagorcavati zivot i otmati pare. As simple as that!el_bake007 wrote:Ja ne razumijem kako nekim ljudima prizor vozila natovarenog na pauku moze izazvati emocije radosti,srece,likovanja... Pa podrzavate otimacinu imovine od strane uhljupske,korumpirane i seljacke drzave koja vam svaki dan dodatno zagorcava zivotAko u potpunosti ne blokira prolaz pjesacima, ne smeta protoku saobracaja zakacit kaznu i to je to
- KB9
#23991 Re: "Majstori" parkiranja
costacurta wrote:Ne da podržavam već bih natovareno auto odvezao negdje u kamenolom i zoljom ga pogodio ili damperom prešao preko njega.el_bake007 wrote:Ja ne razumijem kako nekim ljudima prizor vozila natovarenog na pauku moze izazvati emocije radosti,srece,likovanja... Pa podrzavate otimacinu imovine od strane uhljupske,korumpirane i seljacke drzave koja vam svaki dan dodatno zagorcava zivotAko u potpunosti ne blokira prolaz pjesacima, ne smeta protoku saobracaja zakacit kaznu i to je to
Tako neki dan gospoJa parkirala ispred biohemije na UKCu u Tz, četiri žmigavca i otišla nalaze da podigne. To kolona, to svira to haos. Ide ona i samo glavom ko govedo prema masi u fazonu " 'ta svirate!.? Nalaze digla" ja zamišljam kako tenkom prelazim preko nje.
-
kakavdanakneiskustvu
#23992 Re: "Majstori" parkiranja
muha_sa wrote:i ja sam protiv pauka ako ce kazna za ove što si naveo bit 200 maraka--- ako ne platiš u roku od 7 dana da se uduplael_bake007 wrote:Ja ne razumijem kako nekim ljudima prizor vozila natovarenog na pauku moze izazvati emocije radosti,srece,likovanja... Pa podrzavate otimacinu imovine od strane uhljupske,korumpirane i seljacke drzave koja vam svaki dan dodatno zagorcava zivotAko u potpunosti ne blokira prolaz pjesacima, ne smeta protoku saobracaja zakacit kaznu i to je to
-
kakavdanakneiskustvu
#23994 Re: "Majstori" parkiranja
tempuser wrote:Parkiraj po propisima i nece ti seljacka drzava zagorcavati zivot i otmati pare. As simple as that!el_bake007 wrote:Ja ne razumijem kako nekim ljudima prizor vozila natovarenog na pauku moze izazvati emocije radosti,srece,likovanja... Pa podrzavate otimacinu imovine od strane uhljupske,korumpirane i seljacke drzave koja vam svaki dan dodatno zagorcava zivotAko u potpunosti ne blokira prolaz pjesacima, ne smeta protoku saobracaja zakacit kaznu i to je to
-
kakaljin
#23995 Re: "Majstori" parkiranja
Svako auto koje ne smeta saobrcaju i pjesacima treba samo kaznu ostaviti i to kao sto kazes 200 KM da bude, ali prvo da se napravi dovoljno parking mjesta da se nema potrebe pomisliti ostaviti auto negdje mimo parkinga.muha_sa wrote:i ja sam protiv pauka ako ce kazna za ove što si naveo bit 200 maraka--- ako ne platiš u roku od 7 dana da se uduplael_bake007 wrote:Ja ne razumijem kako nekim ljudima prizor vozila natovarenog na pauku moze izazvati emocije radosti,srece,likovanja... Pa podrzavate otimacinu imovine od strane uhljupske,korumpirane i seljacke drzave koja vam svaki dan dodatno zagorcava zivotAko u potpunosti ne blokira prolaz pjesacima, ne smeta protoku saobracaja zakacit kaznu i to je to
- Industrialyzer
#23996 Re: "Majstori" parkiranja
Sve bi bilo uredu da je manji parking i da nema mjesta za sve, ali ako imas jos bar 20 slobodnih i ocrtanih mjesta onda si papak ako parkiras ovakonoviclan wrote:Da se malo jos primakao onoj pet ambalazi parking za10+ a pjesaci imaju bijelu liniju od iksa da prateOptimist wrote:Fokus se snasao, nije stao na zabranjeno, nije nikoga zagradio.Industrialyzer wrote:
- muha_sa
#23997 Re: "Majstori" parkiranja
U blizini mesnice Mujanic kod Bosmala ima 4 velika parkinga--ostavit auto i prošetat jedno pedesetak metara do mesnice je za mene nikakav problem, alkakaljin wrote:Svako auto koje ne smeta saobrcaju i pjesacima treba samo kaznu ostaviti i to kao sto kazes 200 KM da bude, ali prvo da se napravi dovoljno parking mjesta da se nema potrebe pomisliti ostaviti auto negdje mimo parkinga.muha_sa wrote:i ja sam protiv pauka ako ce kazna za ove što si naveo bit 200 maraka--- ako ne platiš u roku od 7 dana da se uduplael_bake007 wrote:Ja ne razumijem kako nekim ljudima prizor vozila natovarenog na pauku moze izazvati emocije radosti,srece,likovanja... Pa podrzavate otimacinu imovine od strane uhljupske,korumpirane i seljacke drzave koja vam svaki dan dodatno zagorcava zivotAko u potpunosti ne blokira prolaz pjesacima, ne smeta protoku saobracaja zakacit kaznu i to je to
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#23998 Re: "Majstori" parkiranja
I policija isto radi, uđe na beaplatni doner u U2
Kokošari
Kokošari
- Industrialyzer
#23999 Re: "Majstori" parkiranja
Update od danas: Dva puta parkirao, dva puta me zagradili.
Prvi put Caddy koji je izasao nakon par min, drugi put sam se provukao u milimetar. Iduci put ide policija ili busenje guma, zavisi koliko se iznerviram
Prvi put Caddy koji je izasao nakon par min, drugi put sam se provukao u milimetar. Iduci put ide policija ili busenje guma, zavisi koliko se iznerviram
- semirsar
#24000 Re: "Majstori" parkiranja
iz ove perspektive se vide barem jos pet slobodnih mjesta, ali treba 'odat skroz s druge strane... a stepenice tu odma' i merebit i stanIndustrialyzer wrote:Sve bi bilo uredu da je manji parking i da nema mjesta za sve, ali ako imas jos bar 20 slobodnih i ocrtanih mjesta onda si papak ako parkiras ovakonoviclan wrote:Fokus se snasao, nije stao na zabranjeno, nije nikoga zagradio.Industrialyzer wrote: