Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja dobio 40 giga i 550 minuta.
Najvise sto sam ikad potrosio je 106 minuta i 7 i po giga.
I ovih 200 ce se ubudjat...
Mnogo vise bih cijenio paket sa duplo manje svega, a da je bar 5 maraka jeftiniji.
drug_profi wrote: ↑03/08/2026 16:30
Ja dobio 40 giga i 550 minuta.
Najvise sto sam ikad potrosio je 106 minuta i 7 i po giga.
I ovih 200 ce se ubudjat...
Mnogo vise bih cijenio paket sa duplo manje svega, a da je bar 5 maraka jeftiniji.
Ti ko ja, 100 GB dosta za cijelu godinu. Mogu do 10 giga potrositi samo kad je kako prvenstvo, europe ili world. Onda idu utakmice na web moja tv i ko eto izguram na cenera.
U okviru modernizacije mreže i efikasnijeg korištenja radiofrekvencijskog spektra, 1. oktobra 2026. godine započet ćemo postepeno gašenje 3G mreže. Radiofrekvencijski resursi koji su se koristili za 3G mrežu usmjerit će se na dodatno proširenje kapaciteta i unapređenje kvaliteta 4G/4G+ mreže, čime ćemo korisnicima omogućiti još bolje mobilno iskustvo. 2G mreža ostaje aktivna i nastavlja s radom.
Sanjarko wrote: ↑04/08/2026 08:23
Jedva mamu prijavi na BH telekom aplikaciju. Nekakva greška bila, a srećom password sam zapisao i to 2, stari password radi, novi neće nešto.
Sanjarko wrote: ↑04/08/2026 08:23
Jedva mamu prijavi na BH telekom aplikaciju. Nekakva greška bila, a srećom password sam zapisao i to 2, stari password radi, novi neće nešto.
Snimljeno je sve bilo, ali džabe.
promjeniš password za 3 sec. i riješiš problem.
Ma stari password radi, proradilo je, ali čudna greška i bug, radilo ok sve normala prije oko mjesec dana, i najednom ne, pisalo oops došlo je do greške.