nisam imala neki izborAverus wrote:
Doslovno prvi put vidio kompjuter i ovu igru na njemu
daj šta daš
Moderator: Benq
nisam imala neki izborAverus wrote:
Doslovno prvi put vidio kompjuter i ovu igru na njemu
Ok, morala sam guglatAverus wrote:Eeee bila su to vremena...![]()
A jbt sad djeca furaju Hatoful Boyfriend

Averus wrote:Koliko sam ja shvatio (hvala redditu), ti si human koji ima romantičnu vezu sa golubom![]()
Gdje nestade Lula i Wet: Sexy Empire
Ma ja, vidio sam i ja kod drugihBloo wrote:Averus wrote:Koliko sam ja shvatio (hvala redditu), ti si human koji ima romantičnu vezu sa golubom![]()
Gdje nestade Lula i Wet: Sexy Empire![]()
![]()
![]()
ih to već komplicirano
gdje nestadoše mini hentai igre koje ti se otvore u odvojenom prozoru i nema nikakve radnje![]()
![]()
![]()
not that i played or anything
shutup kiddoAverus wrote:
Ma ja, vidio sam i ja kod drugih
vidiš, ja još čekam da mi Nihi ili Tito jave ima li kakav patch ili nude mod za commander sheperdaAverus wrote:Mass Effect![]()
Dragon Age (sa modovima, naravno)(<3 Morrigan)
A ove bezobrazne igre nisam igrao na web stranicama u incognito
https://plus.google.com/+PhillipWessels ... pNoSTWpXo6Bloo wrote:vidiš, ja još čekam da mi Nihi ili Tito jave ima li kakav patch ili nude mod za commander sheperdaAverus wrote:Mass Effect![]()
Dragon Age (sa modovima, naravno)(<3 Morrigan)
A ove bezobrazne igre nisam igrao na web stranicama u incognito
titodragi, ovi texture hacks su creepy, ne sesiAverus wrote:
I tako dalje, ima. Može se naći ako si dovoljno motivisana
A ti, naravno, jel, nisiBloo wrote:
osim onih sto su igrali probali igrati sexvilla
Raigor Stonehoof wrote:A ti, naravno, jel, nisiBloo wrote:
osim onih sto su igrali probali igrati sexvilla![]()
Bloo wrote:titodragi, ovi texture hacks su creepy, ne sesiAverus wrote:
I tako dalje, ima. Može se naći ako si dovoljno motivisana
i btw
It's only a Ken doll look (just a wide bulge where the junk should be), and it does not work all the time.
![]()
i izgleda hororicno
Bloo wrote: Sad bez zajebavanja, nisam, naravnone isplati se i kao i za duke, nisam ciljana publika
![]()
and for everything else there is maste...ovaj rusi![]()
Averus wrote:
E pa jebi ga igraj Dragon Age
Fun story: Ja kad sam igrao DA:O, htio sam da bude što... khm... realističnije, pa sam instalirao tako neke modove. U po' frke jedna misija (neću detalje pričati da ne spojlam) gdje spasiš grupu od 6-7 likova i oni sad stoje "goli" (sirotinja). Eh, pošto sam ja pojebao nešto sa modovima, oni nisu stajali u gaćama kako su trebali, nego fakat skroz goli... A raging boners upereni prema mom liku dok mu se zahvaljuju, znači suze su me oblile, padao sam od smijeha, prevrato se, stomak me zabolio
Sad ne mogu da se sjetim jesu li ga ono i zagrlili ili tako nešto, znam da sam se pišao od šege
Ti si ona "send nudes" type of person garant!

Znači skoro sam 10 godina na ovom forumu i ponosno mogu da se pohvalim da niti sam tražila, niti sam ikada dobila unsolicited nudesAverus wrote:Ako ove novajlije skontaju da si žensko (a sad sam te odao), onda će postati![]()
Pokvarenjakuša jedna

Neka pustinjska mapa,dodatni assets + neograničen iznos novca bez otključanih objekata.Pokušavam da dosegnem milion stanovnika,sa što manje zagađenosti zraka i vode i što manjim opterećenem saobraćajne mreže,ali boga mi teško.Situacija se stalno mijenja,jedno vrijeme sam primoran da povećajem broj stanovnika,pa proširujem industrijsku zonu,koja je na periferiji prve "kocke",i sve je bilo teže dok nisam otključao High Density Residential Zones.Sada ide kao podmazano i broj stanovnika se konstatno povećava.Nema mi ništa mrže nego mjenjati saobraćajne trake,na početku sam napravio početničku grešku jer sam zbijao stambene blokove da bi više iskoristio slobodnog prostora,tako da su raskrsnice bile relativno blizu jedna drugoj,a saobraćaj nesnošljivo gust.Sada sam rasteretio saobraćaj prema centru grada sa po 3 trake za svaki pravac,"raširio" stambene blokove,kako bi izbjegao kolaps saobraćaj.Autobuske linije su uspostavljene,sada raspoređujem stanice za metro,i po nekoj procjeni svaka otvorena "kocka će imati maksimalno 6 stanica,jedva čekam da uspostavim i avionske linije,jedino....će mi biti problem kreirati dobru željezničku infrastrukturu,jer teško da ću u prvoj "kocki naći dobar položaj za neku od stanica.Malo je i nezgodno jer sam startovao na ušću rijeke,tako da sam bio u deficitu sa "kopnom".Za elektrićnu energiju ne moram brinuti jer već imam električne energije u kapacitetu preko 12 gigavata,i koristim teslineChmoljo wrote:koje modove koristiš?SmokingMan wrote:
Ah zaboravio sam napomenuti da sam stravstveni graditelj i volim cities skyline,danas namjeravam početi sa novim projektom,i možda obaranjem rekorda po broju stanovnika.Žao mi je što nema online mod.
Ne sudi mi na prvi utisak.
mene su pojedini u neka doba iživcirali jer su mi konflikt pravili i od tada nisam igrao...

SmokingMan wrote:
Neka pustinjska mapa,dodatni assets + neograničen iznos novca bez otključanih objekata.Pokušavam da dosegnem milion stanovnika,sa što manje zagađenosti zraka i vode i što manjim opterećenem saobraćajne mreže,ali boga mi teško.Situacija se stalno mijenja,jedno vrijeme sam primoran da povećajem broj stanovnika,pa proširujem industrijsku zonu,koja je na periferiji prve "kocke",i sve je bilo teže dok nisam otključao High Density Residential Zones.Sada ide kao podmazano i broj stanovnika se konstatno povećava.Nema mi ništa mrže nego mjenjati saobraćajne trake,na početku sam napravio početničku grešku jer sam zbijao stambene blokove da bi više iskoristio slobodnog prostora,tako da su raskrsnice bile relativno blizu jedna drugoj,a saobraćaj nesnošljivo gust.Sada sam rasteretio saobraćaj prema centru grada sa po 3 trake za svaki pravac,"raširio" stambene blokove,kako bi izbjegao kolaps saobraćaj.Autobuske linije su uspostavljene,sada raspoređujem stanice za metro,i po nekoj procjeni svaka otvorena "kocka će imati maksimalno 6 stanica,jedva čekam da uspostavim i avionske linije,jedino....će mi biti problem kreirati dobru željezničku infrastrukturu,jer teško da ću u prvoj "kocki naći dobar položaj za neku od stanica.Malo je i nezgodno jer sam startovao na ušću rijeke,tako da sam bio u deficitu sa "kopnom".Za elektrićnu energiju ne moram brinuti jer već imam električne energije u kapacitetu preko 12 gigavata,i koristim tesline
generatore od 200 megavata,nema zagađenja i to je ono najbitnije.valaj ovo sve izgraditi,a tek sam pri završetku prve "kocke".Uh danas sam baš dosta igrao,ali odoh odigrati barem još sat prije spavanja,valja sutra raniti,valja rabotati....![]()
Neam diplome neam pečata.Bloo wrote:![]()
ja bih tebe u Ministarstvo za urbanizam, prostorno uređenje i zaštitu okoline
sirijusli