gledam samo, kako svi umivaju one Provaličeve gluposti
haj razumim ja da svi daju podršku reformama koje nam trebaju, al mjesto što liku daju prostor da i dalje lupeta gluposti bolje bi bilo da su ga posjeli, išamarali i rekli mu da šuti
možda su i sami ovo iscenirali oko izjava jer je malo vjerovatno jedan jedini mediji je objavio prvi to od Fadila pa je sve krenuloJoseMujica wrote:haj sve to al ono što je trenutno zabrinjavajuče je da ova kamarila ima potpuni monopol nad medijima u BiH
gledam samo, kako svi umivaju one Provaličeve gluposti![]()
haj razumim ja da svi daju podršku reformama koje nam trebaju, al mjesto što liku daju prostor da i dalje lupeta gluposti bolje bi bilo da su ga posjeli, išamarali i rekli mu da šuti
Nema više ni onoga klipa gdje bake jasno kaže 'Narod je kriv što nije pratio sda! Narod je kriv za sve', odjednom nestao klip sa net-a, 'braća' iz tv Igman mu udovoljili i uklonili klip.JoseMujica wrote:ih bola kako je to temeljito oćišćeno nemreš ni biografije hAljine kako treba nač a kamol šta je rekoThe BEN10 wrote:Imal dže ona izjava rahmetli Alje da se Bakir ne bi trebao baviti politikom? Ne mogu da nadođem na istu...
nema ni onog intervjua "Danima" đe reko da više voli podobne
TAKOE !!!HM 2011 wrote:Savez samostalnih s8ndikata podrzava rad Vlade FBIH....
Samo SDA na svim nivoima - u jedinstvu je snaga.
Nikada nije ni bila jedinstvena jer su se odcjepili Singapur i Brunei s tim da im je Tajland oteo par provincija.Moenx wrote:IMa jedna interesantna stvar u vezi sa sloganom U jedinstvu je snaga
Naime slogan drazeva Malezije jeste Jedinstvo je snaga
Malezija je drzava kao rijetko koja na planeti zapravo drzava podjeljena juznim morem
Vrlo interesantno
stvarno bih volio kada bi mi neko objasnio, koja je to politika koju sarajlić zastupA?koja je to ideološka osnova?za šta se taj čovjek zalaže i bori unutar sda i na političkoj sceni?zbog čega je ona tako bitan, da je kod sulje bio broj 2, a ni kod bakira nije puno dalje od ovog broja?Novak20 wrote:U jedinstvu je snaga........Svađa zbog izvršnih direktora "BH Telecoma"
Hoće li Sarajlić podnijeti ostavku na mjesto šefa Kadrovske komisije SDA?
http://www.avaz.ba/clanak/216018/hoce-l ... misije-sda
Ko i ostatak SDA, u se, na se i poda se.smjesko071 wrote: stvarno bih volio kada bi mi neko objasnio, koja je to politika koju sarajlić zastupA?koja je to ideološka osnova?za šta se taj čovjek zalaže i bori unutar sda i na političkoj sceni?zbog čega je ona tako bitan, da je kod sulje bio broj 2, a ni kod bakira nije puno dalje od ovog broja?
Vlada FBiH dala saglasnost za imenovanje nove Uprave BH Telecoma
Šteta što bake nema još jednu ženu, pa da ostane sve u porodici
prije ce biti da denis zvizdic ima veze.
Bez želje da pravdam ovaj potez,i ova prethodnica je imala itekako dobre rodbinske veze na KCUS.
Znači počela je smijenjivati...
Sestra Rusmira, kćerka Munira (vječitog funkcionera u prošlom sistemu, tipičnog sivog ali moćnog aparatčika) i Hasne Mesihović (bivši dječiji kardiolog), dakle niukom slučaju repa bez korjena, a brat-bratu, 13 godina na čelu Klinike je malo puno.bumerangss wrote:Sebija smjenila Senku Dinarevic-Mesihovic, sestr Rusmira...![]()
Žena sve pomete