Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
E jeb.o im ti mater drug pa kaze u autodijelovima i nekim vecim prodavnicama. Ja mislio trazit na olimpijskom bazenu i frizerlandu. Uputio si me pravo, ne znas mescini ko ni ja
E jeb.o im ti mater drug pa kaze u autodijelovima i nekim vecim prodavnicama. Ja mislio trazit na olimpijskom bazenu i frizerlandu. Uputio si me pravo, ne znas mescini ko ni ja
@Throttle ma nema bile 1 nekidan ruzne do boga
Pa dobro ti je rekao,....
Pogledaj u auto shopu kod wise takodjer, pregledaj i olx, valjda nadjes nesto sto ti odgovara...
Imas ili original ili smece dupljaci sa pijace, iz sopova tipa kod Wise, Brijesce itd, nema sredine, solidne univerzalne radkape.
Nekad su se u supermarketima mogle naci kvalitetne univerzalne radkape od mekane plastike, ali nema vise. Vidjao sam negdje "Sparco" radkape, firma je dobra, ali nisam nesto siguran.
Fol u neorignalnim ratkapama što su od krte plastike i izuzetno brzo pucaju. Teško da izdrže godinu dana. A fabričke su puno puno postojanije, drugačija plastika koja komotno traje koliko i auto. Sve to naravno ne piše na forumima nego se nauči tako što imaš iskustva...sa novim i polovnim autima, novim i polovnim ratkapama, kupovinom istih, priglupim vulkanizerima (većina je takvih) i tako godinama. Onda skontaš da, ako već nemaš fabričke ratkape kupiš iste takve polovne-solidne ili ako pare nisu problem nove u ovlaštenom salonu/servisu. Pijačarske, osim što ružno izgledaju - uglavnom, veoma se nekvalitetne...te pare je bolje baciti u kanalizaciju biće više nafake tako nego od tih ratkapa. Dobre su samo ko hoće da za veoma male pare ušminka auto za prodaju.
Osvjetljenje prekidaca svjetala, onih gore na nebu za osbjetljenje i to, i ESP prekidac se ugase nakon 5 sekundi
Nekad znaju i normalno raditi bez problema
Citao po drugim forumima da se desava ako ne radi sijalica u upaljacu. Provjerim, stvarno ne radi, stavim novu i dalje ne radi ta sijalica u upaljacu.
Do cega moze biti, da nije neki osigurac ili je do upaljaca nesto?
530i wrote:Fol u neorignalnim ratkapama što su od krte plastike i izuzetno brzo pucaju.
Stari sa ratkapama od 30 kermi iz xenona voza 3-4 god ko nove, sta si ti sa svojima radio boga pitaj..
Al nejse, ovdje ne valja nijedan majstor samo ovlasteni, ovdje ne valja polovan auto niti onaj iz kramara samo iz salona...
Kaže se hvala na objašnjenju, Imaš i znaš već sve...a opet pitaš. Evo još jedan besplatan savjet: uči neku školu ili se zaposli, a prestani sa gledanjem šerifa i ostalih osoba sa smanjenim mentalnim sposobnostima.
Nego da pitam jel moguce ocistiti DPF /FAP filter sto reklamiruje u nekakvim komorama
Konkretno vidjela tu reklamu na Neskovicu onaj nj.servis
Jel to moze tako ili ne?
530i wrote:
Kaže se hvala na objašnjenju, Imaš i znaš već sve...a opet pitaš. Evo još jedan besplatan savjet: uči neku školu ili se zaposli, a prestani sa gledanjem šerifa i ostalih osoba sa smanjenim mentalnim sposobnostima.
JavierBosnia wrote:Znam to pratim, hvaka svima u svakom slucaju
Ako nisi vidio... pitao sam jer je na tom mjestu nestalo
A za ovaj drugi dio necu ni komentarisati, ako te vec zanima moj nivo obrazovanja slobodno se javi
Nego da pitam jel moguce ocistiti DPF /FAP filter sto reklamiruje u nekakvim komorama
Konkretno vidjela tu reklamu na Neskovicu onaj nj.servis
Jel to moze tako ili ne?
530i wrote:
JavierBosnia wrote:Znam to pratim, hvaka svima u svakom slucaju
Ako nisi vidio... pitao sam jer je na tom mjestu nestalo
A za ovaj drugi dio necu ni komentarisati, ako te vec zanima moj nivo obrazovanja slobodno se javi
Sudeći po tvojim napisima ovdje - džaba si u školu išao. Nek ti vrate pare jer su te prevarili.
Astra G 2001 god, izbilo ulje na ekspanzionu bocu, u motoru koliko vidim je manje više ok. Ko je dobar za opele a da radi taj posao? Isplati li se to uopšte raditi?