Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
da li postoji mogusnost da se zamjene SK1 hrvatska sa SK1 srbija u analognoj platformi na podruciju velneta jer na ovoj hrvatskoj verziji nema nekih stvari kao sti je npr veceras formula 1
i pitam za analogiju jer na digitali rade i jedan i drugi
Tro Grande Family , različito pokazuje test (zavisno od Browsera:Edge,Chrome,Firefox i zavisno od servera) od 46,8 -49 a upload max 2,7...
definitivno SpeedTest nije 100% validan. Pocećanje jest i hvala:)
hvala,evo pronasao sam,ali kliknem na srpski i nista,nema glasa komentatora,prebacim na drugi kanal,vratim na ovaj,opet hrvatski komentator,pomagajte,ne mogu slusati ovog kretena
kako kao podstanar uvesti net i tv bez ugovora i klauzule najmanje 12/24 mjeseca? neka iskustva....spominje se neka saglasnost vlasnika stana itd...hvala
Mora ti vlasnik potpisati saglasnost. Npr. moj priključak je na ženu, i morao sam joj potpisati saglasnost jer sam ja vlasnik kuće, bez obzira što mi je žena.
iceman ze wrote:kako kao podstanar uvesti net i tv bez ugovora i klauzule najmanje 12/24 mjeseca? neka iskustva....spominje se neka saglasnost vlasnika stana itd...hvala
ja sam tako uradio, treba samo saglasnost od vlasnika stana, odes u telemach i uzmes saglasnost i vlasnik samo popuni i potpise...
ovo za potpisivanje ugovora, mislim da mora biti...s tim da i kad izadjes iz stana mozes zalediti racun.
iceman ze wrote:kako kao podstanar uvesti net i tv bez ugovora i klauzule najmanje 12/24 mjeseca? neka iskustva....spominje se neka saglasnost vlasnika stana itd...hvala
ja sam tako uradio, treba samo saglasnost od vlasnika stana, odes u telemach i uzmes saglasnost i vlasnik samo popuni i potpise...
ovo za potpisivanje ugovora, mislim da mora biti...s tim da i kad izadjes iz stana mozes zalediti racun.
I pretpostavljam da se moze prenijeti na novu adresu.
Ukoliko koristite jedan od Grande paketa, iz ponude kompanije Telemach, imate mogućnost potpisati Aneks Ugovora (Aneks potpisuje nosilac Ugovora), na minimalni period korištenja od 6 mjeseci, za dodatni paketa programa. Aneks možete potpisati u Korisničkom servisu.
Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.