Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja izvodim vratolomije da kupim 2 knjige i 2 stripa da što jeftinije prođem
možda je to moje ko tvoj rezervoar
u neumu nikad nisam bio niti imam namjeru
bio sam blizu u neumskom gradcu
Black swan wrote: ↑20/10/2021 12:03
a šta ćeš mu drugo reći?
ja izvodim vratolomije da kupim 2 knjige i 2 stripa da što jeftinije prođem
možda je to moje ko tvoj rezervoar
u neumu nikad nisam bio niti imam namjeru
bio sam blizu u neumskom gradcu
Jbjga, nekome je ćeif kupiti strip i knjigu, a nekome otići do BH moreta, kolko god to bilo vratolomno ili ne.
Nisam se spremio i otišau u Hurgadu jbte (mada je sada najljepše).
Alo ba artikal gledam godinama i nemam slobodna sredtsva za njega...pa vidite koliko pregleda ima a niko da kupi...preskupo za temu koja zanima uski krug ljudi
Nije to gorivo koje svakom treba
Zar pojam vjeciti duznik nije sam po sebi jasan...nikad mu pare necu refundirati a on meni da da knjigu
Black swan wrote: ↑20/10/2021 19:04
Alo ba artikal gledam godinama i nemam slobodna sredtsva za njega...pa vidite koliko pregleda ima a niko da kupi...preskupo za temu koja zanima uski krug ljudi
Nije to gorivo koje svakom treba
Zar pojam vjeciti duznik nije sam po sebi jasan...nikad mu pare necu refundirati a on meni da da knjigu
Ispricavam se na spamanju
E jebemu miša, ako ti je tolika želja i ako je zapelo za 50KM, otvori kakav humanitarni račun da uplatimo šta...
ne treba štediti na sebi... nama je merak na kahvu u Konjic il Neum, tebi je pročitat knjigu.. kupiš jednu knjigu mjesečno i korak po korak pročitaš ih 70.. ne idu ni forumaši svaki dan u Konjic il Neum..
Je li neko imao problema sa Isomax gorivom na Hifi?
Auto mi slabije prima gas i često crni dim izbacuje, a počelo je nekako upravo s točenjem navedenog goriva?
Black swan wrote: ↑22/10/2021 10:19
moj moto je dok ide ide ne mijenjaj konja
zato uvijek točim na M3 kod butmir baze u istočnom
desetljeće nema problema
nj0be wrote: ↑22/10/2021 08:27
Je li neko imao problema sa Isomax gorivom na Hifi?
Auto mi slabije prima gas i često crni dim izbacuje, a počelo je nekako upravo s točenjem navedenog goriva?