Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
The BEN10 wrote:Imal dže ona izjava rahmetli Alje da se Bakir ne bi trebao baviti politikom? Ne mogu da nadođem na istu...
ih bola kako je to temeljito oćišćeno nemreš ni biografije hAljine kako treba nač a kamol šta je reko
nema ni onog intervjua "Danima" đe reko da više voli podobne
Eh, koliko bi sad vrijedio onaj članak iz New York Timesa o našem Bakiru i njegovom kriminalu, koji je objavljen prije više od deset godina.
Ljudi tada znali ono što i mi znamo, ali se pravimo da ne znamo.
Officials of the Office of the High Representative and Western diplomats say one of the wealthiest and most powerful men in Bosnia is Bakir Izetbegovic, the son of President Izetbegovic. He controls The City Development Institute, in charge of determining the occupancy rights of 80,000 publicly owned apartments in Sarajevo. The apartments, many of which belonged to Serbs or Croats before the war, have been given to members of the governing Muslim-led Social Democratic Party. Others who want occupancy rights must pay Mr. Izetbegovic $2,000, said several Bosnians who have paid the fee.
Mr. Izetbegovic owns 15 percent of Bosnia Air, the state airline, and takes a cut of the extortion money paid out by local shopkeepers to Sarajevo gangsters, the diplomats said. Mr. Izetbegovic has consistently denied any involvement in such activities.
The BEN10 wrote:Imal dže ona izjava rahmetli Alje da se Bakir ne bi trebao baviti politikom? Ne mogu da nadođem na istu...
Nezvanicna verzija kaze da je rahmetli Alija ostavio stranku Tihicu jer je znao ko mu je snaha
U najboljoj tradiciji bliskoistocnih dinastija i vladara.
Cuj on ostavio stranku nekome, sta sve narod ( kako mrzim tu rijec) nece progutati od ovih ublehasa.
"Hoće li građanima biti bolje ako im ne kažem da smo za 20 godina izgubili trećinu beba kada je u pitanju rađanje. Od 1996. godine pa do 2015. godine rađa se za trećinu manje beba. Hoće li im biti lakše ako im to ne kažem", kazao je Novalić za N1"
Vat d fak
...i sta imaju u zadnjoj recenici novaliceva zabrinutost natalitetom sa svim ostalim mozda nam suka da se j...mo
Don Neonko i kamarila vam fino porućuje: MANJE TIPKAJTE VIŠE JEBITE!
Don Neonko je iskreno zabrinut za sranje u feudu glede razmnožavanja raje. Dok se raja ne množi geometrijskom progresijom i prihodi begova opadaju. Upamtite, da svaka vlast živi od glavarina i da, kad jebete, ne pravite vi sebi djecu no Don neonku direktne prihode.
Zene su bezobrazne nece da radjaju vise od dvoje, cak i u efndije Bosnica samo 4 djeteta po zeni.
Treba serijat uvesti i banke daju beskamatne kredite za kupovnu dodatnih zena i bice puno vise djece.
El Chupo wrote: Pozivam ljude koji su napravili te paralelne džemate, koji imaju neke šefove koji ih inspirišu iz nekih dalekih zemalja, koji ne znaju situaciju u BiH, da se ostave toga i da pomognu i sebi i nama tako što ćemo uvesti reda u ovoj zemlji. Palma u BiH može preživeti jedno leto, već zimu neće. U BiH rastu šljive, ne palme. Mislim da će me shvatiti šta im hoću reći. Nadam se da će biti što manje represije, ali što više reda u ovoj zemlji - poručio je Izetbegović.
Bakir pojma neJma da se i od hurmi mOre napravit rakija? I ziv bio smanji slova. Nije saopstio da nam ide kometa u susret...
El Chupo wrote: Pozivam ljude koji su napravili te paralelne džemate, koji imaju neke šefove koji ih inspirišu iz nekih dalekih zemalja, koji ne znaju situaciju u BiH, da se ostave toga i da pomognu i sebi i nama tako što ćemo uvesti reda u ovoj zemlji. Palma u BiH može preživeti jedno leto, već zimu neće. U BiH rastu šljive, ne palme. Mislim da će me shvatiti šta im hoću reći. Nadam se da će biti što manje represije, ali što više reda u ovoj zemlji - poručio je Izetbegović.
jooo Don Neonka i šupljaka...ta ko da smo ih mi forumaši dovodili i dijelili im državljanstva