Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rob_Atl wrote:Tek se sad ukljuci u utakmicu, jesu li igrali Messi i kompanija prvo poluvrijeme? Posto mi se ne gleda ovo sad, pa reko ako ce uci poslije onda ce biti zanimljivije
Igrali prvo pol. Mesi i B tim pa grugo pol. komplet C tim
Rob_Atl wrote:Tek se sad ukljuci u utakmicu, jesu li igrali Messi i kompanija prvo poluvrijeme? Posto mi se ne gleda ovo sad, pa reko ako ce uci poslije onda ce biti zanimljivije
Igrali prvo pol. Mesi i B tim pa grugo pol. komplet C tim
Gesendet von meinem GT-I9505
I treneri koji znaju da od subote vise nisu tu. Glupa utakmica u nezgodno vrijeme.
skenderija04 wrote:Kako se vidi da Barca B trenira 15 dana duze od prvog tima
da. oni su vec odigrali par utakmica. ako nista, ova utakmica je dobar test za njih. ne dobijaju priliku tako cesto da igraju protiv trenutno najjaceg tima evrope.
nekoliko stvari. prvo, dresovi izgledaju dobro.
drugo. pepov bayern ce biti prelijepo gledati.
skenderija04 wrote:Kako se vidi da Barca B trenira 15 dana duze od prvog tima
da. oni su vec odigrali par utakmica. ako nista, ova utakmica je dobar test za njih. ne dobijaju priliku tako cesto da igraju protiv trenutno najjaceg tima evrope.
nekoliko stvari. prvo, dresovi izgledaju dobro.
drugo. pepov bayern ce biti prelijepo gledati.
o prvom timu se nema nista za reci dok se okupe.
Ova tekma je bila gubljenje vremena za sviju ali dobro, bar noge da protegnu. SAd je ona glupa atmosfera, dolazi novi trener i niko ne zna sta ce se desiti. Martino dolazi sutra, u petak predstavljanje i u subotu Oslo.
Babu Martina haman čeka veeliki pos'o.
Ako je istina za ovog, momak makar ima visine i snage. Valjda nije komad .... Fali u odbrani i kilaa i centimetaraa. Povreda Puyola i belaj zagarantovan, barem protiv ovakve mašinerije. Po Montoyinoj strani Toshiba klima.
Bayern izgleda ko Porshe... Turbo Carrera. Da ne bude "Babo pomagaj!"
skenderija04 wrote:
Ova tekma je bila gubljenje vremena za sviju ali dobro, bar noge da protegnu. SAd je ona glupa atmosfera, dolazi novi trener i niko ne zna sta ce se desiti. Martino dolazi sutra, u petak predstavljanje i u subotu Oslo.
smijesan je ovaj termin. znali su i prije da ce pola tima faliti. ali hajde. sta god. nadam se da ce se stvari poceti slagati, sad kad dodje martino. nema bas puno vremena da se pripremi.
tzipiripi wrote:Babu Martina haman čeka veeliki pos'o.
Ako je istina za ovog, momak makar ima visine i snage. Valjda nije komad .... Fali u odbrani i kilaa i centimetaraa. Povreda Puyola i belaj zagarantovan, barem protiv ovakve mašinerije. Po Montoyinoj strani Toshiba klima.
Bayern izgleda ko Porshe... Turbo Carrera. Da ne bude "Babo pomagaj!"
LSD wrote:de ba kakav crni Vergini....Barci treba konkrento pojacanja u vidu profi stopera
Ako je dzabaluk i Tata ga zna... I jos jedan. Tata rece juce da vidi Mascherana iskljucivo kao zadnjeg veznog. Song bi mogao i otici u toj varijanti. Eto para.
LSD wrote:de ba kakav crni Vergini....Barci treba konkrento pojacanja u vidu profi stopera
Ako je dzabaluk i Tata ga zna... I jos jedan. Tata rece juce da vidi Mascherana iskljucivo kao zadnjeg veznog. Song bi mogao i otici u toj varijanti. Eto para.
Sasvim normalan rezon Tate....Song ili Mascherano, jedan je svakako suficit....prodat jednog (može se naci kupac za 15-tak miliona) i za te pare dovesti nekog mlađeg , perspektivnijeg stopera (nešto kao što je Real doveo Varanea)....ima ih vala u ligama petice za izvoza...ovi anonimusi iz južne amerike, tipa Vergini, su pravo sumnjiivi.
Nerviraju me sa tom odbranom u pm - nemoze se naci stoper od toliko igraca... ceka se i dalje Puyol (koji vise nemoze) da vadi situacije iz mrtvih, da ne kazem da treba golman jer Pinto je kanta. Mascherano je tanak kako god ali je opet za Songa izmislio fudbal - ja bi ih prodao obojicu. Znaci 2 stopera i golmana nemogu naci - nema ih puuu
Sasvim normalan rezon Tate....Song ili Mascherano, jedan je svakako suficit....prodat jednog (može se naci kupac za 15-tak miliona) i za te pare dovesti nekog mlađeg , perspektivnijeg stopera (nešto kao što je Real doveo Varanea)....ima ih vala u ligama petice za izvoza...ovi anonimusi iz južne amerike, tipa Vergini, su pravo sumnjiivi.
Ja vise ne kontam to za stopera. Sad ispade da Marquinhos ima hepatitis . Ovaj Tata nije sklon eksperimentiima i nece se glupirati sa stoperima. Stampa je puna tekstova a niko objektivno ne zna sta taj sprema. LSD, danas sam procitao da je Rosell u maju stopirao Tatu . Nece biti lutanja, ovaj zna sta hoce. A i taj Vergini nije htio da obnovi sa NOB i odbio je River. Ne bi me iznenadilo da dodje. Naravno i jos jedan iskusniji. Neka ih petorica jer se ne zna za Puyola. Mozda za tri mjeseca ostavi fudbal. Ne zna se kako ce to koljeno reagovati.
Meni Pinto i nije bio los... Ono iskreno, kome treba svjetska klasa da sjedi na klupi, bolje se pobrinite da nađete sto kvalitetnijeg startera, a Pinto je sasvim solidan za ove prijateljske...
A odbrane vam treba i tu ste bas ono tanki, pa i kad su svi na broju...
Puyol realno ne moze vise, Pike je odlican, ali mu treba pravi trener, bekovi extra ofanzivni oboica, Mascerana Lahm nadskoci
Madrid wrote:Meni Pinto i nije bio los... Ono iskreno, kome treba svjetska klasa da sjedi na klupi, bolje se pobrinite da nađete sto kvalitetnijeg startera, a Pinto je sasvim solidan za ove prijateljske...
Puyol realno ne moze vise, Pike je odlican, ali mu treba pravi trener, bekovi extra ofanzivni oboica, Mascerana Lahm nadskoci
Znamo svi da je Mascherano žešća zavala na stoperu, da je loš u skoku (usljed nedostatka visine i odraza), ali ono je stvarno bilo previše nadskoci ga prco Lahm, jbt kralj.
Madrid wrote:Meni Pinto i nije bio los... Ono iskreno, kome treba svjetska klasa da sjedi na klupi, bolje se pobrinite da nađete sto kvalitetnijeg startera, a Pinto je sasvim solidan za ove prijateljske...
Song je bio skroz nepotreban ovoj ekipi... nekako mi djeluje previše krut za ove okretne i "vižljaste" igrače Barce.
Mascherano može igrati stopera protiv slabijih ekipa, protiv jačih se može koristiti na zadnjem veznom u nekoj 4231 formaciji, to igra i u Argentini. A bekovi Alves i Alba jesu ofanzivni, al čini mi se da u Barci ne naprave dobar "set up" za njih, iamju previše slobode... u španskoj rep. pa i u brazilskoj.., bolje igraju odbranu, jer ih treneri više ograniče. Pogotovo Alvesa jer imaju Marcela na drugoj strani.