Ne mozes nikome oprostiti dugove, samo mozes promjeniti ko ih placa.Styling wrote: ↑19/11/2024 09:09Iako mu je nezaposlenost najniza u zadnjih nekoliko decenija, i oprostio studentima dugove, i kreirao milione radnih mjesta, i drasticno snizio cijene krucijalnih lijekova, ulozio u infrastrukturu vise nego njegovi prethodnici, j.... ga on ne valja. Valjaju MAGA ratnici zakrvavljenih ociju koji su vec suspendovali demokratiju i sada krece osveta protivnicima i neistomisljenicima.madner wrote: ↑19/11/2024 08:31Nije jer su to pozicije gdje sam odlucujes a biraci su ti koji su ti dali mandat. Nije dramio oko savjetnika nekog ministra.JovicSA wrote: ↑19/11/2024 08:21
Dakle ja tebi platim kampanju, doniram ti XXX miliona dolara za kampanju i ti mene postaviš za nekog ministra nečega i to nije korupcija? E ne znam, što onda ovaj iz Američke ambasade drami oko firme Rame Isaka jer je to kamilica u poređenju sa ovim prvim. Kakvi DEI pricnipi? Valjda bi svugdje trebalo da važi neki minimum principa da se postavljaju ljudi sa iskustvom, znanjem, stručnošću...itd. pa onda ono lično i subjektivno. Jbg. ja sam očito nešto fulio u životu, krivo me educirali od sistema do prodice.
Postavljas ljude po kriterijima koji su tebi bitni, Bidenu je bilo bitno da ima sve rase, spolove i orijentacije zastupljenje. Rezultati su takvi kakvi jesu, narod je rekao svoje.
Zanimljivo je kako su se sada sjetili mediji kriterija u pokusaju da se odbrane od neugodnih izbora za masinu.![]()
Narod je imao najdirektniju mogucu komparaciju i nakon 4 godine DEI gluposti, rekao je daj nam narandzu nazad.