Nemoj vise Boga ti, strefice srcka ovdje ove nase Nazi-ljupce, ne znaju od demokratskih prava sta ce s njima
Ukrajina
- KAMI666
#23901 Re: Ukrajina
@Kaligula
Nemoj vise Boga ti, strefice srcka ovdje ove nase Nazi-ljupce, ne znaju od demokratskih prava sta ce s njima
-
Captain Ahab
#23902 Re: Ukrajina
Vidi ovog Hodzice Kamija sto se upalio.
E moj Kami, za razliku od tebe ja druge forumase vise cijenim po intelektu kojeg pokazuju argumentima, a tvoji su da budem iskren na vrlo niskom nivou
E moj Kami, za razliku od tebe ja druge forumase vise cijenim po intelektu kojeg pokazuju argumentima, a tvoji su da budem iskren na vrlo niskom nivou
-
Kaligula I
#23903 Re: Ukrajina
...čuj, zar oni imaju srce...KAMI666 wrote:@Kaligula
...evo još malo...
https://vine.co/v/OPBvw7IztBU
...vjeruj da mi dođe žao ovog Porošenka...ovo je previše za njegove mogućnosti...on je i bukvalno prestravljen...ako preživi ovu noć doživjet će sto godina...nije ovo za njega...nije mu nimalo lako...nalazi između dvije vatre...pritišće Obama, a bogami pritišće i Putin...zna on dobro da je igračka u tuđim rukama...ali šta će hudnik kad je veliko zagrizo... zastalo u grlu pa ni tamo ni vamo...na muci je, nema šta...
-
Kaligula I
#23905 Re: Ukrajina
Kolumnist Forbesa primjetio zanimljiv detalj:
Ukraine's Economy Is Collapsing And The West Doesn't Seem To Care
http://www.forbes.com/sites/markadom...-seem-to-care/
Analiticari razglabaju hoce ili nece Ameri isporuciti oruzje, a niko ne primjecuje kako je grivnja za 3 dana pala 50% i da Kijev ubrzo nece moci placati gorivo i place vojnicima.
Analiticari razglabaju hoce ili nece Ameri isporuciti oruzje, a niko ne primjecuje kako je grivnja za 3 dana pala 50% i da Kijev ubrzo nece moci placati gorivo i place vojnicima.
Last edited by Kaligula I on 12/02/2015 03:21, edited 1 time in total.
-
Kaligula I
#23907 Re: Ukrajina

...Putin je pazi, Holand je grli, a Porošenko...šta će on da radi?...ma nije njemu ni do čega...šalim se...
-
Kaligula I
#23908 Re: Ukrajina
http://ru.faktxeber.com/News_h435123.html
Sakasvili dobio Ministarsko mjesto u Kievu!! Predsjednik Savjeta Medjunarodnih savjetnika predsednika Porosenka!!
...nevjerovatno, upravo kad pomisliš da ovi kijevski cirkusanti ne mogu 'bolje', a ono stigne demant...bilo je puno autogolova, ali ovaj je 'poslastica'...on može biti savjetnik za žvakanje kravata i ništa više...koji su to luzeri u Kijevu?...a jesu se pravi našli...
Sakasvili dobio Ministarsko mjesto u Kievu!! Predsjednik Savjeta Medjunarodnih savjetnika predsednika Porosenka!!
...nevjerovatno, upravo kad pomisliš da ovi kijevski cirkusanti ne mogu 'bolje', a ono stigne demant...bilo je puno autogolova, ali ovaj je 'poslastica'...on može biti savjetnik za žvakanje kravata i ništa više...koji su to luzeri u Kijevu?...a jesu se pravi našli...
-
drastic
#23909 Re: Ukrajina
to se I ja pitam gdje su 15 milijardi neophodnih ukrajini svi lafo brinu a para nigdjeKaligula I wrote:Kolumnist Forbesa primjetio zanimljiv detalj:
- Kombat
#23910 Re: Ukrajina
Zao mi je ovih mladica...skoro djeca.dječak sa šibicama wrote:Vecerasnji snimci, zarobljeni ukrajinski vojnici kod Debaljceva.
A nacisti koji su zakuhali sve to negdje griju muda u pozadini i vozikaju se u terencima sa opasanim hromiranim koltovima. Zvuci poznato, zar ne?!
Siguran sam da ako se bude islo na eliminaciju kotla, pichoke iz Azov bataljona ce biti prvi koji ce pobacati oruzje i uniforme i pobjeci u kukuruze. Dobro...mozda nece svi - Kupreske ustase se ne predaju
Svjetla, kamera - KRENI!
- GAU8
#23911 Re: Ukrajina
Je li ovlazis na ovakve snimkeKaligula I wrote:
...no comment...
-
Drvenija87
#23912 Re: Ukrajina
4-5 zarobljenih od navodno 8000 okruzenih Ukrajinaca.Zbilja,kako rusofili padaju u ekstazu kada im dodje njihovih 5 minuta.Kombat wrote:Zao mi je ovih mladica...skoro djeca.dječak sa šibicama wrote:Vecerasnji snimci, zarobljeni ukrajinski vojnici kod Debaljceva.
A nacisti koji su zakuhali sve to negdje griju muda u pozadini i vozikaju se u terencima sa opasanim hromiranim koltovima. Zvuci poznato, zar ne?!![]()
Siguran sam da ako se bude islo na eliminaciju kotla, pichoke iz Azov bataljona ce biti prvi koji ce pobacati oruzje i uniforme i pobjeci u kukuruze. Dobro...mozda nece svi - Kupreske ustase se ne predajua ni Rusi ne zarobljavaju rado cistokrvne naciste, tako da...
Svjetla, kamera - KRENI!
Azov bataljon nije u Debaljcevu,nego juznije ,u Marijopulju,gdje su potisnuli prorusku gamad prema Novoazavsku.
- Kombat
#23913 Re: Ukrajina
ah...cuj...ipak ne pratim toliko podrobno raspored snaga sila osovine tako da moram reci Mea Culpa... Mea Maxima Culpa - pogrijesio sam. Pichoke iz Azova su drugdje a ne u kotlu. No, nista za to. Ruje ce njih skuhati prije ili poslije.Drvenija87 wrote:4-5 zarobljenih od navodno 8000 okruzenih Ukrajinaca.Zbilja,kako rusofili padaju u ekstazu kada im dodje njihovih 5 minuta.Kombat wrote:Zao mi je ovih mladica...skoro djeca.dječak sa šibicama wrote:Vecerasnji snimci, zarobljeni ukrajinski vojnici kod Debaljceva.
A nacisti koji su zakuhali sve to negdje griju muda u pozadini i vozikaju se u terencima sa opasanim hromiranim koltovima. Zvuci poznato, zar ne?!![]()
Siguran sam da ako se bude islo na eliminaciju kotla, pichoke iz Azov bataljona ce biti prvi koji ce pobacati oruzje i uniforme i pobjeci u kukuruze. Dobro...mozda nece svi - Kupreske ustase se ne predajua ni Rusi ne zarobljavaju rado cistokrvne naciste, tako da...
Svjetla, kamera - KRENI!
Azov bataljon nije u Debaljcevu,nego juznije ,u Marijopulju,gdje su potisnuli prorusku gamad prema Novoazavsku.
Ukropi se vec dugo predaju i dezertiraju na sve strane. Ovih 5 komada je sitnica. I nisam u ekstazi. U ekstazi cu biti kada se bude oslobadjala Varsava
- GAU8
#23914 Re: Ukrajina
Evo nešto je "dogovoreno" sinoć izgleda.
Da li će se to dopasti Mr Presidentu Obami?

-
sumirprimus
#23915 Re: Ukrajina
a dje gif dana? 
- Drvosjeca iz Dejcica
#23916 Re: Ukrajina
GAU8 wrote:Evo nešto je "dogovoreno" sinoć izgleda.
Da li će se to dopasti Mr Presidentu Obami?![]()
#Poroshenko says "there are no good news" #minsk
- mO k3
#23917 Re: Ukrajina
Dobri stari Miloševićev recept .......Putina treba na lomaču
-
sumirprimus
#23918 Re: Ukrajina
zar pregovori jos ne traju?Drvosjeca iz Dejcica wrote:GAU8 wrote:Evo nešto je "dogovoreno" sinoć izgleda.
-
sumirprimus
#23919 Re: Ukrajina
zemlje baltika bi se trebale zabrinut...poceli su ih vec rusi prikazivat ko fasiste...
sto reko onaj nakav ministar iz estonije,litvanije oklen vec...pa sta hocete od nas..ako nas napadnu naravno da ce nas okupirat,ali cemo sveejedno pruzit otpor..
sto reko onaj nakav ministar iz estonije,litvanije oklen vec...pa sta hocete od nas..ako nas napadnu naravno da ce nas okupirat,ali cemo sveejedno pruzit otpor..
- Drvosjeca iz Dejcica
#23920 Re: Ukrajina
Još uvijek se pregovara, do prije 45 min.sumirprimus wrote:zar pregovori jos ne traju?Drvosjeca iz Dejcica wrote:GAU8 wrote:Evo nešto je "dogovoreno" sinoć izgleda.
- karanana
#23921 Re: Ukrajina
e ako napadnu zemlje baltika, onda je to vec drugi level.
- GAU8
#23922 Re: Ukrajina
Evo izgleda da da.sumirprimus wrote:zar pregovori jos ne traju?Drvosjeca iz Dejcica wrote:GAU8 wrote:Evo nešto je "dogovoreno" sinoć izgleda.
JBG KLIX i njegova "vjerodostojnost"
-
sarajevoxxxx
#23923 Re: Ukrajina
Izgleda da nema ništa od postizanja sporazuma.
Ukrajinski predsjednik: Rusija stavlja neprihvatljive uslove za riješenje krize u zemlji
Ukrajinski predsjednik: Rusija stavlja neprihvatljive uslove za riješenje krize u zemlji
-
sumirprimus
#23924 Re: Ukrajina
koji level?karanana wrote:e ako napadnu zemlje baltika, onda je to vec drugi level.
misim,realno,trebaju ameri pustit evropejce niz vodu...
europejci vako nako,ko i sa nama,da se j,al da im ne udje...
a opet americko crno bijeli pogled na sviejt,koliko god mana,u najtezim trenucima po europu je pomogao...ne?pa i samom sssr-u?
ovako,sta ih briga nije na njihovom kontinentu,eto vam pregovarajte,kmecite,radite sta hocte...
- Drvosjeca iz Dejcica
#23925 Re: Ukrajina
Prije 19 sati: Nekakav prorus Kosogor izjavio da imaju 100-200 mrtvih u jednoj od oblasti.
Ko zna Ruski?
Ko zna Ruski?