Još da upload puste i biće ekstra
Moderator: Benq

Eh pa neka je sa srecomavaks wrote:Evo i muštuluka:
Još da upload puste i biće ekstra

A zasto je normalnije to pitati ovdeka a ne njihA anamotamomuamers wrote:Zasto je ovolika razlika u cijeni izmedju privatnih i poslovnih korisnika?
Npr. paket "Trio Grande Premium" ima brzinu od 100/5 sa 200min. prema inostranstvu i full paketom programa za 80KM (ili 90KM), dok bi poslovni korisnik za slicne konfiguracije placao oko 250-300 KM. To je vise od tri puta skuplje za istu uslugu. Ili sam ja nesto pogresno shvatio?
I zasto poslovni korisnik ne moze zakupiti neki od "Grande" paketa ?
Zato sto nemam vremena u toku radnog vremena da odem do njih ponovo (nisu bas blizu u Zenici), a na mailove ono bas se satrase da ogdovore. U Zenici sam ih pitao (gdje se nalazi PJ) kad sam htjeo prikljuciti internet zasto je to tako, a cura mi je "jako ljubazno" odgovorila da nema pojma i kad sam se osmjehnuo na tu njenu opasku nasla se jos uvrijedjena i kaze "nije tu nista smijesno". Bio sam raspolozen pa se nisam htjeo svadjati...ali ako ti curo draga ne znas zasto je tolika razlika, koga onda da pitam? Hodze? I u pravu je bila (na kraju krajeva), nije smijesno, nego je zalosnosemirsar wrote:A zasto je normalnije to pitati ovdeka a ne njihA anamotamomuamers wrote:Zasto je ovolika razlika u cijeni izmedju privatnih i poslovnih korisnika?
Npr. paket "Trio Grande Premium" ima brzinu od 100/5 sa 200min. prema inostranstvu i full paketom programa za 80KM (ili 90KM), dok bi poslovni korisnik za slicne konfiguracije placao oko 250-300 KM. To je vise od tri puta skuplje za istu uslugu. Ili sam ja nesto pogresno shvatio?

Sarkazam druze, sarkazam. Opste je poznato da ce se ovdje prije dobiti kolkotolko suvisli odgovor od @Telemach nego od nji'ove vajne "podrske za korisnike" na mail ili telefon, a da kojim slucajem s tim pitanjem odes u poslovnicu dobijes od njih u najmanju ruku teleci pogled ako ne i onaj oblacic iznad glave dje pise "sto s' mene dos'o peglat', matere ti"muamers wrote:Zato sto nemam vremena u toku radnog vremena da odem do njih ponovo (nisu bas blizu u Zenici), a na mailove ono bas se satrase da ogdovore. U Zenici sam ih pitao (gdje se nalazi PJ) kad sam htjeo prikljuciti internet zasto je to tako, a cura mi je "jako ljubazno" odgovorila da nema pojma i kad sam se osmjehnuo na tu njenu opasku nasla se jos uvrijedjena i kaze "nije tu nista smijesno". Bio sam raspolozen pa se nisam htjeo svadjati...ali ako ti curo draga ne znas zasto je tolika razlika, koga onda da pitam? Hodze? I u pravu je bila (na kraju krajeva), nije smijesno, nego je zalosnosemirsar wrote:A zasto je normalnije to pitati ovdeka a ne njihA anamotamomuamers wrote:Zasto je ovolika razlika u cijeni izmedju privatnih i poslovnih korisnika?
Prvo sam mislio da je zagarantovana brzina interneta pa je zato 3x skuplji (znaci samo internet, bez ikakvih dodataka), ali je rekla da nije.
Ma jok ba, dje ce bit' ok sa ovijem uploadom, i cigo bi ti udijelio vecu sadakudječak sa šibicama wrote:
ok je za sada
Znaci Telemach ima TM svugdje? Recimo Tuzla? Moze li HD u Tuzli?avaks wrote:A HD je HD pa kako god. Na MojaTV samo ko ima uslove može imati HD a ni ponuda nije neka što je po meni ogroman minus.sencobih wrote: Na moja tv je sasvim solidna slika na hd arenama, mozda nije kao na futurističkim dream boxovima ( usput to je nelegalna rabota).ali priča da ne valja hd na moja tv nije tačna. Ruku na srce hd na nekim kanalima na telemahu također nije nista posebno. Sa prvim dijelm posta se slazem .
Ako ubace Sport Klubove + Arene u HD to će već biti nešto, ovako je tanko + mali procenat ljudi je na optici ili im parica može ispoštovati HD.
Telemach nema tih problema, HD rade svima, slika je perverzija u odnosu na SD kanale a tu do izražaja dolaze i bolji televizori sa boljim panelima i hardverom koji su bili sputavani tim resiverima. Poenta je u tome da su sada odriješeni tih muka uz CI modul pa ko voli nek' izvoli

Pohvale za azurnost i dobru saradnju i vama i teti na podrsci i ciki na terenuTelemach wrote:@ suza81
Možete nam proslijediti Vaše podatke u privatnoj poruci.Nakon dostavljenih podataka ,javit ćemo Vam se sa povratnim informacijama.
Srdačan pozdrav,

Razmisljaj sitno i dobices sitno... ako i tolikoMaharadza wrote:Trio Grande Family
Još UL da dignu na 3mbps i Elhamdulillah!
Koji si paket? Kod mene još ništa, izgleda da za obične internet pakete i Supermix uopće nema povećanja brzine.NediM17 wrote:@avaks
Koliko su ovo digli brzine? U mom slucaju izgleda 5Mbps.
Inace, da bi vam "stigle" nove brzine restartujte modeme.
Ako se dobro sjećam i rečeno je samo za duo i trio grande pakete kad je ono bila obavijest . Meni je povećano ali trebaju povećat svima jbg , nije fer svi im dajemo parefortaleza wrote:Koji si paket? Kod mene još ništa, izgleda da za obične internet pakete i Supermix uopće nema povećanja brzine.NediM17 wrote:@avaks
Koliko su ovo digli brzine? U mom slucaju izgleda 5Mbps.
Inace, da bi vam "stigle" nove brzine restartujte modeme.