Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
shalla

#23876 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

Zaboravih gore dodati, ljudi su nam uzeli 95% zracnih duela, sto u fazi odbrane sto u fazi napada, popizdio sam. Pogotovo kad u drugom poluvremenu Nemec uze loptu a dvojica oko njega skacu i ne mogu mu nista jbt...

Sent from my HTC One
Arsene Wenger

#23877 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Arsene Wenger »

Malo ću duže komentarisati, nemojte zamjeriti...
Kakva grozna utakmica, od početka je bilo jasno da će ovo biti dvosatno mučenje. Meni nikad nije bilo jasno kako mi uspijevamo pobijediti bilo koga igrajući sa dva klasična napadača. Jednostavno, današnji fudbal je tako evoluirao da je način igranja sa dva tipična centarfora koji se vrzmaju oko šesnaesterca i čekaju da im neko "servira" loptu, stvar praistorije. Čak su i englezi odustali od formacije 4-4-2 :-) :D
Današnji fudbal dozvoljava samo jednog klasičnog napadača, a u zadnje vrijeme i taj jedan napadač ima sve više defanzivnih zadataka, što se dobro vidjelo na primjeru Bayerna (sa Mandžukićem), koji je osvojio sva takmičenja i usput ponizio Barcelonu (koja opet igra, bez ijednog klasičnog napadača:), gdje je Mandžukić imao zadatak da konstantno vrši pritisak na zadnju liniju protivničke ekipe. Da se razumijemo, Mandžo nije neki igrač, ali je ipak uspio istisnuti super golgetera Gomeza iz ekipe i to se pokazalo kao dobar potez za Bayern...
Poenta moje priče: razumijem da Pape igra sa igračima koji su mu na raspolaganju, razumijem da su Džeko i Ibišević dva izuzetna napadača i da bi ih bilo šteta ne iskoristiti zajedno. I ta se formula do sada pokazala uspješnom. Međutim, moramo priznati da je to bilo protiv ekipa koje su kvalitetom daleko ispod našeg nivoa, uključujući i Grčku. Danas se vidjelo koliko je Grčka zapravo loša ekipa: jedva pobijedili Lihtenštajn! :-)
Hoću da kažem da smo mi bitku u današnjoj utakmici izgubili ne u napadu i ne u odbrani - već u veznom redu. Gol koji smo primili je bio stvar sreće i individualnog kvaliteta jednog igrača, a ne neke super kvalitetne akcije...naša odbrana je igrala solidno, napadači su radili ono što im je i bio posao: čekali da im neko nabaci loptu na glavu, ali vezni red je bio prava katastrofa. Toliko loših pasova, loših centaršuteva, toliko očajnih dugih lopti...
Ne znam zašto bi bio problem ponekad ostaviti Džeku ili ibiševića na klupi...bez obzira u koliko su dobroj formi. Ponekad je potrebno imati igrača više u veznom redu, tu se vodi bitka današnjeg fudbala. A naročito što se naš vezni red sastoji od sporih i defanzivno vrlo slabih igrača, izuzmemo li Lulića, doduše tehnički dobro potkovanih, ali kakve nam vajde...

Danas smo imali dva napadača, ali nismo imali ni jedan šut na go. Slovacima je pobjedu donio vezni igrač koji je opalio sa ivice šesnaesterca.
Da je Pape uveo Hajrovića umjesto Džeke, oprostio bih mu ovaj večerašnji poraz, ali ovako, bojim se da ćemo u Slovačkoj gledati istu priču.
Za kraj, mislim da je igra naše ekipe vrlo laka za pročitati: dovoljno visoki igrač potreban da neutrališe džeku, formacija sa trojicom centralnih veznih igrača da nam se neutrališe sredina, krilni igrači su nam svakak nepostojeći i - žegaj. Pa šta bude.
DonV

#23878 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonV »

Ko god je umislio sebi da je Slovacka tamo neka lijeva ekipa.. jako se zeznuo, podcjenjeni malo je reci ali jos od selektora..
Imaju najmanje cetiri jako kvalitetna igraca i dosta tih prosjecnih igraca tj. slicno kao i mi.
Smo sto su njihovi prosjecni bolji od nasih prosjecnih na to dodaj jos selektora taj pozitivni šok neka nova imena poput Nemeca, Sestaka, Weissa koji nisu ni igrali fakticki u predhodni 6 odigrani tekmi u klf.
Dali ce biti tesku revansu, hoce itekako. Sa ovakim timom, pisati poraz ili cekati slobdni udarac ali.. koliko ih mozemo primiti sva sreca pa danas nije uslo ono sve.
Sad vec realno u revansu, 50%-50%. slovaci i ako su imali taj strah vise ga nemaju vise nemaju straha pa a moguce je cak da su se sad nasi malo "pisnuli" nakon ovog poraza valjda se saberu kao i Pape i kome je treba onaka glupa izjava dacemo im dva tri komada apsl. smo favorit itd..
Kao prvo Pape je trebao da pocne sa klasicnim DM tako da i opipa slovake a ne odma :facepalm: ako je vec kontao nesto rotirati bez DM to se ne radi od 1min jos protiv ekipre koja nije Latvija i Litvanija, Liht. a upravo protiv tih repki je igrao sa DM. :roll:

-----------Begovic---------------
Mujdza--Bicko--Spaha---Salihovic
--------Medo---Rahimaga---------
--Hajrovic----Pjanic-----Lulic
------------Dzeko

Hajrovica gurnati u vatru od 1min. iznenaditi KOZAKA tj. SLOVACKU takticki PAPE da im da malo vise lopte da se izucu naprijed njih vezni red zj. odbrana i pokusati na kontre gruhati, Hajrovic Lulic - DZEKO zasto da ne.

Miske u igru oko 65.
Ibisevic u igru samo ako budu gubili ili remi 75min.
Zahirovic umjesto Rahimage oko 65min.
Infaze Studio

#23879 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

snaga_znanja wrote:Prica o ostavljanju Mujdze na klupi je vise nego morbidna i glupa! Gospodin ostavlja Mujdzu za utakmicu u Slovackoj, a mi fakticki prvo mjesto osiguravamo sa pobjedom protiv Slovacke kuci (Uz jednu gostujucu do kraja Slovacka ili zadnje kolo).

.
Ovaj post nema nikakve veze sa logikom I zdravim razumom. Mujdza je ostao na klupi da mu se da vise vremena za oporavak (do utorka) a ne zato sto se moglo birati hoce li igrati sad ili u Zilini. Trebao ga je staviti unutra da ga dokrajci za 15 minuta I onda sjesti I plakati. A svasta ces procitati.....
luckylaka

#23880 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Jebem li ti PAPE taktiku.Svojom gluposcu danas si mi rasplakao dijete koje mi je sve u zivotu(a i meni jos suze idu na oci)Jebem li ti Dzeko,Mire,Miske...obraz poslije danasnje utakmice.Sa 50 i jos nesto godina hodam ko,,gluha Ajka,,ne znam sta cu od sebe.Otjerat ce te me na tabut prije sudnjeg dana.Imate jos jednu priliku,poslednju da nakon 25 godina bar jednom usrecite mene i moju familiju.Na vam je.
Infaze Studio

#23881 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

Uh pa ybg drug...Ti ostario.. :)
luckylaka

#23882 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Infaze Studio wrote:Uh pa ybg drug...Ti ostario.. :)
Bjezi ba pusti me kraju,nije mi ni do cega.Najradije bi sad da mogu uci u onaj hotel gdje spavaju nase zvijezde da ih postrojim sve i da upitam,,za koga vi to igrate,koga vi jebete...
jeza u ledja

#23883 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Edin H. wrote:Sad ce jez opet reci da Pjanic i Misimovic mogu igrati zajedno protiv ozbiljnijih ekipa :lol:
To ti je cijeli komentar na utakmicu?

Aferim.

Primili smo gol zbog toga sto su igrali Pjanic i Misimovic, ili nismo dali gol zato sto su igrali njih dvojica zajedno? Dvojica igraca koji su jedini imali suteve prema golu.

Napad nije funkcionisao jer je Miske sa ubacajima bio za kurac, jer je Pjanic previse komplikovao, jer se Ibisevic nije vidio, i jer je Dzeku pojela ruzna celava maca.

Prica o njima dvojici zajedno je prica o defanzivnom veznom. Nama danas defanzivni vezni nije bio potreban.

Mislim nevjerovatno. Od svega na utakmici lik se sjetio price od prije godinu-dvije i bas mene od svih da spomene. Taman htjedoh napisati post o gljivama na ovom PDFu koje uvijek nicu poslije poraza i u negativnom kontekstu. Neki superiorni um se sjeti jebati se po spisku Susicu. Ono, odmah, danas - otkaz. :-) Eh, i ti si dio tog kulturnog miljea. Nije te bilo na ovim temama mjesecima, sad si dosao da bas to kazes?!
TheMule

#23884 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by TheMule »

Primili smo samo jedan go.

Ova napadacka ekipa puna "majstora" je trebala bar jedan dati.
gringo1

#23885 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by gringo1 »

Safet je onaj kancerogeni zaostatak iz proslog saveza, inace guzni haver ustolitelja Usketa...
Nema uspjeha nase repke dok ima kancerogenog tkiva...
Last edited by gringo1 on 07/09/2013 07:27, edited 2 times in total.
jeza u ledja

#23886 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

gringo1 wrote:Safet je onaj kancerogeni zaostatak iz proslog saveze, inace guzni haver ustolitelja Usketa...
Nema uspjeha nase repke dok ima kancerogenog tikva...
:oops:

dze je onaj liberov post...
miki.ba

#23887 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by miki.ba »

Kad smo vidjeli da viskoe lopte ne prolaze trebalo je probati sa dubokim ulascima u sesnesterac i povratnim loptama.
Nisam se mogao nacuditi da smo konstantno pokusavali na ista ubacivanja i da smo konstantno gubili zracne duele, a da u isto vrijeme nista novo nismo pokusali.
Pape je morao reagovati.

Sve u svemu smo trebali rjesiti utakmicu u prvih 30 min.
shalla

#23888 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

miki.ba wrote:Kad smo vidjeli da viskoe lopte ne prolaze trebalo je probati sa dubokim ulascima u sesnesterac i povratnim loptama.
Nisam se mogao nacuditi da smo konstantno pokusavali na ista ubacivanja i da smo konstantno gubili zracne duele, a da u isto vrijeme nista novo nismo pokusali.
Pape je morao reagovati.

Sve u svemu smo trebali rjesiti utakmicu u prvih 30 min.
Ama to i ja pricam, ok, igraj na visoke lopte al brate ako vidis da ne ide promijeni onda. Mi smo odigrali takvu utakmicu da smo proslavili Skrtela, on zivi za onakvom igrom protivnika jer u skoku je zaista neprikosnoven. Da se probalo malo po zemlji, podvaljivanjem lopte iza ledja, qratz bi moj izgledao ko Beckenbauer...
Nakon (ne)prospavane noci kontam koja ironija jbt, imas takva 4 vezna igraca, znalce sa loptom i ti igras preskakanjem igre. Bogami kao da smo igrali za Slovake:(
Btw, ne znam sto kakite protiv sinocnjeg Mede, vise je uradio i od misketa i od pjanica i od saliha...
Btw2, sjeca li se neko od vas kad je Salih zadnji put odigrao extra tekmu za repku, kad je npr imao opasan centarsut ili sl?

Sent from my HTC One
Infaze Studio

#23889 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

Nikad se 'vako prazno nisam osjec'o zbog neke utakmice, u bilo kojem sportu.
Ne znam s kim da pricam vise o utakmici, niko ne zeli ni da misli o tome...NE zelim ni ja, ali ne mogu ni da sutim :D
Pa gledam sinoc 1. poluvrijeme I kontam: ovi su zreli za 2 komada najmanje. Ljudi nemaju sredine nikako. Nikada nismo lakse prolazili na sredini terena sa nasom ne-trkom I nezalaganjem kao sinoc u 1. pol.
Ljudi kad dobiju loptu izgube je u roku 2 sekunde, pokusajem nekog dubinskog pasa ili nesporazumom sa suigracem.
Pa ono je trebalo zavrsiti u prvih pola sata.
Ali mislim da je sinoc bio klasican primjer potcjenjivanja protivnika sa nase strane.
Da se, usput, osvrnem I na najsvjetliju tacku sinoc, barem u 1. pol. HARIS MEDUNJANIN. Momak je odigrao poluvrijeme dosadasnje reprezentativne karijere. PAr puta sam pomislio na te skaute, koji su toboz bili na BP I na njihovu reakciju na njegovu igru. Momak je odigrao kako,na primjer, jedan Pjanic moze tesko ikada odigrati. Izgledalo je kao da se razrahatio na toj poziciji kreativnog ZV, kao sto se Miralem razrahatio protiv Velsa kada nije bilo Misketa. Da su barem Pjanke I Dzeko bili raspolozeni kao Medo, garantujem da bi bilo 2-0 na pol.
POtcjenjivacki pristup se video iz one dvije sanse Vedada I Pjanketa, kada obojica umjesto da sutaju odmah cim prime loptu u 16, oni hoce da predriblaju 1-2 igraca pa da zabiju. :-x
U drugom pol. nasem najboljem igracu, Medi ponestalo valjda snage, sta li I onda se sve okrenulo. Oni su vidjeli da mogu nbesto napraviti I nestalo je straha I grca u kojem su bili na pocetku. Mozda je Pape tu trebao vaditi Medu a staviti Rahimica, ali ne znam....to je samo neka ideja u nedostatku bilo kakve druge.
DZeko jos jednom ispao zdapi u mojim ocima, a to dvodnevno kasnjenje jos vise podupire taj utisak.
Bicakcic je bio OK, ali ni blizu ocekivanja koja imamo, s obzirom koliki je potencijal (bio). Ali ovo je tek njegova 2. tekma I mislim da ce biti vrlo pristojan igrac. HAjrovic je onim jednim prodorom/driblingom, kada je srusen na 23m, pokazao da ima I snage u duelu, jer je dobro drzao loptu protiv dvojice.
Mislim da je Begovic mogao biti malo bolje postavljen kod gola. Znam da je bio odbijanac, ali momak bas izgleda ima "male" poteskoce sa tim postavljanjem.

Ne znam....stvarno po 1. put u ovim kvalifikacijama ne vjerujem da mozemo do 1. mjesta.
Prekratko je da bi se nesto drasticno promjenilo.
Evo prca nas I ovaj Kozak sada, koji se usr'o prije tekme. Kaze: "Trebali ste na terenu dokazati da ste favoriti. BiH je pokazala sta zna ovdje I to isto ocekujemo u Zilini."
Cinio se mutavac neki prije tekme, a sada ga zavlaci Papetu.
Stvarno zelim da vjerujem da se mozemo dici "poput Feniksa" sto Aco drobilica kaze, ali male su sanse. NAsa najveca nada je Mujdza, koga vec neko vrijeme smatram jednim od nasih najvaznijih igraca.
Za kraj, glavni razlog poraza vidim u potcjenjivanju protivnika I nezainteresivanosti od strane veznog reda I napada.
Papetu zamjerim na izjavama prije tekme, iako sam u to vrijeme mislio da to I nije tako lose, jer nas sad jedan Kozak prca I ulazi nam pod kozu pred uzvrat.
phillie

#23890 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by phillie »

Previse ofanzivna postavka protiv Slovaka koji su to kaznili, i gotova prica. Neuobicajeno za Susica da ovoliko rizikuje, kad realno nije bilo potrebe za tim. Bez Rahimica/Zahirovica sinoc nije smio igrati (pa makar svakome od njih dao po poluvrijeme). Umjesto toga Pape je isao na presing igru prvih pola sata, pa ako ga uguramo dobro i jest. Minus ove igre je bio da su nam igraci bili iscrpljeni u drugom poluvremenu, pa slovaci dosli do svoje igre, brze kontre....

Bice bolje u utorak.

Slovaci jaka ekipa, dosta jaci od Grka. Ko je gledao njihovu utakmicu protiv Grcke mogao je to vidjeti. Nazalost, Pape nije.
Infaze Studio

#23891 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

Phillie...sta mislis na sta bi licila igra sinoc da je umjesto Mede igrao Zahir ili Elvir?
Nama je trebala pobjeda, na to smo isli, I svi su htjeli da igramo ofanzivno sinoc. Jesi vidio njihove sredine sinoc?, PA tu ti ne treba ZV uopste. Vjerovatno je to Susic I vidio kada je "analizir'o", ali kad ti glavni igraci tvoje igre, koja je napadacka, ne dodju na utakmicu, nema Boga da te spasi.
korisnik101

#23892 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by korisnik101 »

phillie wrote:
Slovaci jaka ekipa, dosta jaci od Grka. Ko je gledao njihovu utakmicu protiv Grcke mogao je to vidjeti. Nazalost, Pape nije.

Upravo ovo !
Ne vjerujem da je Pape gledao jednu Slovacku utakmicu.

Ovakva Slovacka je beton. Mi u Zilini nemamo sta traziti ako izadjemo u istoj formaciji.

Miske "burger king" ne moze igrati citavu utakmicu. Zasto ne ostaviti njega kao jokera? U 70oj minuti da udje i napravi razliku . PObogu ne mozemo to ocekivati od Stevanovica.!
Great Cornholio

#23893 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Great Cornholio »

korisnik101 wrote:
phillie wrote:Previse ofanzivna postavka protiv Slovaka koji su to kaznili, i gotova prica. Neuobicajeno za Susica da ovoliko rizikuje, kad realno nije bilo potrebe za tim. Bez Rahimica/Zahirovica sinoc nije smio igrati (pa makar svakome od njih dao po poluvrijeme). Umjesto toga Pape je isao na presing igru prvih pola sata, pa ako ga uguramo dobro i jest. Minus ove igre je bio da su nam igraci bili iscrpljeni u drugom poluvremenu, pa slovaci dosli do svoje igre, brze kontre....

Bice bolje u utorak.

Upravo ovo !
Ne vjerujem da je Pape gledao jednu Slovacku utakmicu.

Ovakva Slovacka je beton. Mi u Zilini nemamo sta traziti ako izadjemo u istoj formaciji.

Miske "burger king" ne moze igrati citavu utakmicu. Zasto ne ostaviti njega kao jokera? U 70oj minuti da udje i napravi razliku . PObogu ne mozemo to ocekivati od Stevanovica.!
Hajrović umjesto Misketa,Miske kao "joker", jer momak je za ono malo vremena pokazao da je "osa", Mujdža umjesto Vršajevića, Rahimić i Zahirović kao Rahimićeva zamjena umjesto Salihovića koji sinoć ništa nije pokazao, a i njegovo ponašanje u posljednjim utakmicama u Hofenhajmu ( crveni karton i bahato ponašanje nedostojnoj jednog sportiste i psihički stabilnog čovjeka) pokazuje da on ne samo što nije u fizičkoj formi, nego je psihički labilan, a s takvim igračima ne treba rizikovati.

Nije Slovačka Njemačka, Holandija ili Španija, možemo mi njih dobiti na njihovom terenu, a Papeta ne treba kriviti za ovaj poraz previše, imao je on dobre namjere, ali eto valjda će od sada biti malo manji "vjernik" a više strateg.
gagy06

#23894 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by gagy06 »

Jako je nezahvalno komentarisati poslije utakmice (dobijene ili izgubljene). Mene je ova utakmica podsjetila na BiH-France u Sarajevu. Tada sam se jako razocarao u reprezentaciju (0 suteva po golu). Sjecam se izjave Lorena Blana poslije utakmice, parafraziram: Nasa zamisao bila je onemoguciti da igrac (covjek nije znao ni imena nasih zvijezda) sa brojem 10 (mozda brkam brojeve-Misimović) doda loptu igracu sa brojem 11 (Dzeko).
Sinocna taktika Slovaka: onemoguciti da igraci A i B (Miske i Pjanic) dodaju loptu igracima C i D(Dzeko i Ibisevic). Pobjednicka taktika protiv BiH. A Pape nema druge taktike osim ove. I to je to.
korisnik101

#23895 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by korisnik101 »

gagy06 wrote:Jako je nezahvalno komentarisati poslije utakmice (dobijene ili izgubljene). Mene je ova utakmica podsjetila na BiH-France u Sarajevu. Tada sam se jako razocarao u reprezentaciju (0 suteva po golu). Sjecam se izjave Lorena Blana poslije utakmice, parafraziram: Nasa zamisao bila je onemoguciti da igrac (covjek nije znao ni imena nasih zvijezda) sa brojem 10 (mozda brkam brojeve-Misimović) doda loptu igracu sa brojem 11 (Dzeko).
Sinocna taktika Slovaka: onemoguciti da igraci A i B (Miske i Pjanic) dodaju loptu igracima C i D(Dzeko i Ibisevic). Pobjednicka taktika protiv BiH. A Pape nema druge taktike osim ove. I to je to.
Nisi u pravu.
Ubacivali smo mi i sa strane.
Lulic je pretrcao vise nego dzeko, misimovic i pjanic zajedno.
I on je ubacivao citavo vrijeme, ali nije njegova krivica da ne zna ubaciti. I da su se Slovaci postavili fenomenalno.
shalla

#23896 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

Ovako, hladne glave, mislim da je ipak na kraju ovo najviše Papetov poraz tj. Kozakova pobjeda...

Frajer nas je pročitao kao bukvar, vidjelo se to iz aviona. Vidjelo se to na nekoliko primjera, prekidi gdje smo bili TOTALNO bezopasni, zatim skontao je da su Vedo i Džeko poprilično neaktivni napadači, bilo je dovoljno da ih flasteriše i totalno si ih odsjekao, onda ako ste skontali, ljudi su u 90 minuta napravili JEDAN faul unutar 25m od njihovog gola jer su znali da smo tu mnogo jaki... Ne znam, mislim da koliko god su oni nas prostudirali, mislim da je kod nas bilo obrnuto, mislim da smo ih toliko podcjenili da je to za nepovjerovati... Svi su se fokusirali samo na Hamšika a nas su sinoć uništili Weiss i Nemec koji je dobio sve i jedan duel u zraku sa Bičom i Spahom...
Jbg, treba biti pošten i reći: pogrešno postavljena taktika + indisponirani igrači = poraz

Sad ih treba psihički dići, ne treba praviti smak svijeta od ovoga jer i dalje odlučujemo sami o sebi, ja se nadam da će biti aBd sve ok. Salihović ili Miske na klupu, Hajrović unutra (sinoć je u 4 minute pokazao više od Pjanića i Misimovića zajedno) i sa Mujdžom umjesto Avdije, idemo do pobjede :bih:
gagy06

#23897 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by gagy06 »

korisnik101 wrote:
gagy06 wrote:Jako je nezahvalno komentarisati poslije utakmice (dobijene ili izgubljene). Mene je ova utakmica podsjetila na BiH-France u Sarajevu. Tada sam se jako razocarao u reprezentaciju (0 suteva po golu). Sjecam se izjave Lorena Blana poslije utakmice, parafraziram: Nasa zamisao bila je onemoguciti da igrac (covjek nije znao ni imena nasih zvijezda) sa brojem 10 (mozda brkam brojeve-Misimović) doda loptu igracu sa brojem 11 (Dzeko).
Nisi u pravu.
Ubacivali smo mi i sa strane.
Lulic je pretrcao vise nego dzeko, misimovic i pjanic zajedno.
I on je ubacivao citavo vrijeme, ali nije njegova krivica da ne zna ubaciti. I da su se Slovaci postavili fenomenalno.
Nego cija je krivica sto ne zna ubaciti. Jesu ubacivali ali lopte ne stizu do napadaca. To je to. A ako su se Slovaci dobro postavili na tu nasu taktiku-onda, brate, i ti postavljas, mijenjas, razbijes im koncepciju odbrane.
Altsa

#23898 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Altsa »

ponovila se rumunija kada smo se tolko nafurali da smo izgubili i igrali katastrofalno...tvrditi da smo apsolutni favoriti u danasnjem fudbalu je cisti kretenluk...poraz ide na dusu papetu koji i nakon I poluvremena nije skontao neke stvari...nije sve izgubljeno ali po svemu sudeci opet idemo u baraz
SmokingMan

#23899 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by SmokingMan »

Altsa wrote:ponovila se rumunija kada smo se tolko nafurali da smo izgubili i igrali katastrofalno...tvrditi da smo apsolutni favoriti u danasnjem fudbalu je cisti kretenluk...poraz ide na dusu papetu koji i nakon I poluvremena nije skontao neke stvari...nije sve izgubljeno ali po svemu sudeci opet idemo u baraz
Nadam se da nećemo,vala mislim da nam je dosta srčanih od tih play-off tekmi... :D
Infaze Studio

#23900 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

Ne misleci na tebe licno...to je ona: " Mi smo tol'ki seljaci da nam Blanc ne zna ime, a kad Safet ne zna ime igraca onda je taraba jer ne prati protivnika".
Locked