Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
last mohicans wrote: ↑16/03/2024 22:53
Nema komšinica da trune kako smo loši, oklempili ušima, o svom jadu se zabavili
Jok eto fantazija ste... Grob te jebo skrhano u ekipu 20 miliona u 3 godine, za Evropu se grcevito bore, ispadaju iz Kupa, GOSK-a naguze i sila udari u glavu.
Za izucavanja, Boga mi...
Ranio bih se da mi ekipa ima ubjedljivo najveci budzet u ligi, a da tituli ne mogu prismrdit 3 godine.
Ali hajd, sad cete vi okrenut o Zeljinom kokuzluku, ispadanju itd...
Imate vi svojih problema, bolje tim se bavite.
Nismo fantazija ko vi, veliki fantazisti morate biti za 12/12 na strani. A nije ni Brunček dzaba došao, ni ove ostale prinove nisu dzabne, a vi još gori. Jašta neg imamo, nije nas briga koliku kaznu će balijski dušmani zveknuti, ima se, more se, a kod vas, nema se, a i ne glumi se da se ima. Hoćel biti kake ramazanske sergije da vas poguramo za kazne? Sevap je sirotinju u mubarek dane pripaziti
Imaš konkretan izvor za tih 20 mil ili si onako lupio?
last mohicans wrote: ↑17/03/2024 01:03
Jel ovo taj promašaj godine, bravo tebra, vazda si se znao dobro zajebavati. Koji parmak.
Drugo poluvrijeme, pri rezultati 0-0 bilo...rekoh evo gola evo i bodova konacno, daj malo radosti, kad Haracic "evo vam qrc svima" sta se raje omrsilo danas.
jbt ovo je teze promasiti, nego pogoditi...normalno, kasnije kazna.
last mohicans wrote: ↑17/03/2024 01:03
Jel ovo taj promašaj godine, bravo tebra, vazda si se znao dobro zajebavati. Koji parmak.
Drugo poluvrijeme, pri rezultati 0-0 bilo...rekoh evo gola evo i bodova konacno, daj malo radosti, kad Haracic "evo vam qrc svima"
Malo sam gledao na preskoke, vidio golove od laznih, ovaj epski promašaj ne. Onaj Nardin kod nas se nije mogao sastaviti s golom, izgleda da će u Zrinjskom biti top. Zao mi je sto je otišao, sviđao mi se, ali ga fakat nije htio gol kao i ostale kod Feđe, ali je barem dolazio u prilike. Bilo je prečki i stativa.
Ma Sarajevo je na proljece prosle sezone imalo 3x jacu ekipu od ove sad… Mirza nije znao izvuci najbolje iz nje, ali je bilo individualnog kvaliteta za izvoza. Ali je onda Slovenac to sve potjerao, sad su ostala 2-3 malo jaca igraca, ostalo sve prosjek lige.
Ranije je uvijek bio potencijal u ekipi, da ako neko poslozi to moze se napasti titula, sad to ne vidim nikako.
muha_sa wrote: ↑17/03/2024 20:28
Jel sudija prekino utakmicu dok se transparent ne ukloni jest al u kurcu
Utakmice se prekidaju samo zbog latiničnih transparenata. Čirilićni ne ulaze u zabranjenu kategoriju, a još manje ako sadrže imena ratnih zločinaca. To je onda kul i inn….
Jok eto fantazija ste... Grob te jebo skrhano u ekipu 20 miliona u 3 godine, za Evropu se grcevito bore, ispadaju iz Kupa, GOSK-a naguze i sila udari u glavu.
Ranio bih se da mi ekipa ima ubjedljivo najveci budzet u ligi, a da tituli ne mogu prismrdit 3 godine.
Nismo fantazija ko vi, veliki fantazisti morate biti za 12/12 na strani. A nije ni Brunček dzaba došao, ni ove ostale prinove nisu dzabne, a vi još gori. Jašta neg imamo, nije nas briga koliku kaznu će balijski dušmani zveknuti, ima se, more se, a kod vas, nema se, a i ne glumi se da se ima. Hoćel biti kake ramazanske sergije da vas poguramo za kazne? Sevap je sirotinju u mubarek dane pripaziti
Pa vas finansijski izvjestaji jbt, pogledaj pod 'pozajmice'.
Last edited by BHF_Manijak on 17/03/2024 20:38, edited 1 time in total.
mi znamo da smo losi i priznamo da smo losi pa smo vas takvi po sred Grbavice otresli ko sline. a vi imate sve uslove i pare da budete prvaci svake godine al ste u stvarnosti qrc od ovce. cestitamo vam. pobijedili ste gosk . nakon 6 utakmica bez pobjede
HowForWhom wrote: ↑18/03/2024 09:43
da mi je samo znati kako se dodje do 20 miliona ulaganja, odnosno kako se dodje do bilo koje cifre oko ulaganja
Ma nije 20 miliona. Najmanje 50 miliona je do sada uloženo odnosno “oprano”, a poznata je činjenica da je u Americi slabo uvezan taj finansijski sektor tako da možeš imati “crnih para” koliko hoćeš bez da brineš da će te neko uhvatiti… Zato sva ova priča oko pranja para i ima smisla jer stara narodna kaže “u brijačnici se govori istina i samo istina”…
isto tako ne mora znaciti da je nuzno sve ulozeno u igracki kadar....
iako, ponavljam, omjer ulaganja/rezultati je katasrofa.
Sad bi kao mi trebali da pricamo "i vi imate stadion, pa opet nista"
Mislim ono, diskusija i argumenti za suknut na nivou treceg razreda osnovne skole u Ugljeviku.