Kaligula I wrote:
...e jesi mudar yebo te patak...da ne bi oni ratovali i ginuli za svoje ciljeve...ne, dok je i zadnjeg 'korisnog idiota', budale, lopova, naivčine, neznalice i slično?...John Adams je davno rekao da postoje dva načina da se osvoji i porobi neko društvo...jedan je uz pomoć mača, drugi uz pomoć duga...danasnji NLI to čini kombinirano, dakle i mačem i novcem, odnosno i NATO-paktom i MMF-om...i ti si jedan od potencijalno njihovih ratnika samo to ne shvataš s obzirom na činjenicu da si savršeno dobro medijski indoktriniran...njihov ćeš ti novac, moć i vlast branit, a ne svoj...

Neću ja ništa branit, libo me racku za Johna Adamsa i za ova tvoja djetinjasta youtube-umobolno-paranoična naklapanja. Objektivno govoreći, ne znaš cestu preć, ne možeš pohvatat odnose elemenata u prosto-proširenoj rečenici, a znaš sve do u tančine o ubersegamegagiga svjetskoj politici. Tu za tebe nema ni~jedne nepoznate

Nadam se da nisi neko lakouvredljivo kmečalo i da ćeš ove moje uvrede shvatit samo kao pjesničku slobodu. Ipak smo mi seljaci s Balkana i volimo paprene riječi.
Da se vratim, Johna Adamsa i njegov keš neću branit, al znam šta ću i kako ću kad mi jedan takav (a ti si plastik-fantastik primjer) neošumadijski slobodoumni borac protiv svjetskog imperijalizma i neofašizma i inih govana sljedeći put zakuca na vrata s kalašom pod pazuhom. Jebaću mu kevu i sve kevino
A te neke šatroteoreme o svjetskoj politici možeš s nekim drugim prebirat. Sa mnom samo o konkretnim stvarima koje nas se najdirektnije tiču. S obzirom da smo utvrdili iz kojih pozicija progovaramo, zaključio bih ovu simpatičnu prepisku koja je na radost prisutnih završila tvojim nokautom u drugoj rundi