Ukrajina

Post Reply
bezveze7

#23876 Re: Ukrajina

Post by bezveze7 »

Kaligula I wrote:
...evo ja sam živi dokaz da si ga ne 'bacio' nego i 'prebacio'...ja ti nemam ništa sa ravnogorcima ni mišlju, ni riječju, ni djelom, ali sam strani Novorusa zato sto mislim da se oni bore fašizma i ovog svega što sam napisao u prethodnom postu...tako, rekoh samo da ti kažem da dobrano bulazniš u svojim umišljenim fantazijama...otiđi na forum.hr na razbijanje iluzija...možda ti i pomogne...mada sumnjam...ali vrijedi pokušati...nećeš ništa izgubit...
Jest, ti si jedan fin čojek željan pravde, znaš sve o masonima (jebli majku svoju) i ne možeš smislit fašizam. Tebi se, ono, jarane, povraća od fašizma, ako me razumiješ, mislim... Ti to jednostavno ne možeš svarit, ono, što se kaže, pojmit. Tebi je i deda bio u partizanima.

Kao i svim drugim ravnogorskim onlajn-fajterima za istinu, slobodu i pravu :D
celava_dlaka

#23877 Re: Ukrajina

Post by celava_dlaka »

Zavatoni wrote:http://www.telegraph.co.uk/news/worldne ... torsk.html

Raketni napad na grad Kramatorsk danas..fakat budi neka ruzna sjecanja..
Ne mozes a da ne pomislis kako je sve previse slicno..ista matrica ratovanja..ista matrica razvoja dogadjaja..
Ipak su novorusi borci protiv masona, imperijalzima i ko zna cega
Tako ce i ovdje u slucaju rata da se oduze braci cetnicima :bih:
Renta

#23878 Re: Ukrajina

Post by Renta »

Lajavikrelac wrote:
celava_dlaka wrote:Samo tuci po rusima i srbima u Ukrajini :thumbup:
Mrtav cetnik dobar cetnik
http://www.rtl.hr/vijesti/novosti/15097 ... uvjerenja/

Smogovci u domovinskom ratu :mrgreen:

Ne tvrdim ništa samo prenosim detalj:

Hrvatski dragovoljci iz Ukrajine progovorili su ekskluzivno za RTL. Njih dvadesetak priključilo se dragovoljačkom bataljunu Azov, smještenom u Mariupolju. Jedan od njih, Miroslav Mašić, napominje da im motiv nije novac, nego uvjerenja.

"Uskoro putujemo na bojište. Nismo tu plaćenici, nego dragovoljci volonteri u bataljunu Azov. Došli smo isključivo pomoć ukrajinskom narodu u obrani suvereniteta. Niti mrzimo Srbe, niti mrzimo Ruse, kao što se navodi po hrvatskim medijima, da smo ubojice ili ne znam šta. Ako smo plaćenici, plaća je nekih 4000 hridmi, to vam je 170 eura. Pa ako je netko za 170 eura spreman poginuti, onda dobrodošao u klub", kaže hrvatski dragovoljac u ukrajinskoj vojsci, Miroslav Mašić.

Kao iskusni ratnici, spremni su, kažu, pomoći neobučenim ukrajinskim vojnicima, baš kao što su i Ukrajinci pomagali Hrvatima u Domovinskom ratu.
Last edited by Renta on 11/02/2015 23:38, edited 1 time in total.
Kaligula I

#23879 Re: Ukrajina

Post by Kaligula I »

bezveze7 wrote:
Kaligula I wrote:...London je centar svjetske financijske moći, a Vašington vojne i političke i oni su kao takvi pokretači svih geopolitičkih događaja, ratova, naftnih kriza i šokova, pada berzi, pa su i ratovi bivše Jugoslavije, Iraka, Libije, Sirije, Arapskog proljeća, pa evo i ovaj ukrajnski, dio njihovog zajedničkog geopolitičkog projekta, a sve u sklopu stvaranja globalnog britansko-američkog carstva, kroz formu i suštinu dirigiranog haosa...ali ne lezi vraže, sve je bilo lako dok je na putu tog projekta stajala 'sitna buranija'...no muka je sada kada im je na put stao 'Veliki Medo', a oni stručnjaci tek za lisice, zečeve i fazane... :izet: ej muko moja... :?
Sto posto si u pravu, jaraniko...našmrkani londonski bankari su popalili i poklali pripadnike nevaljalih etničkih grupa. Nisu to bili četnici u opancima :D

Nego George, derpe iz Notting Hilla, jebo majku svoju prefriganu masonsku.
...e jesi mudar yebo te patak...da ne bi oni ratovali i ginuli za svoje ciljeve...ne, dok je i zadnjeg 'korisnog idiota', budale, lopova, naivčine, neznalice i slično?...John Adams je davno rekao da postoje dva načina da se osvoji i porobi neko društvo...jedan je uz pomoć mača, drugi uz pomoć duga...danasnji NLI to čini kombinirano, dakle i mačem i novcem, odnosno i NATO-paktom i MMF-om...i ti si jedan od potencijalno njihovih ratnika samo to ne shvataš s obzirom na činjenicu da si savršeno dobro medijski indoktriniran...njihov ćeš ti novac, moć i vlast branit, a ne svoj... :D :D
Captain Ahab

#23880 Re: Ukrajina

Post by Captain Ahab »

Na marginama pregovora u Minsku, novinar ruskog "Lie News" u "verbalnom konfliktu" s ukrajinskom novinarkom (sve s iMacom mrske Amerike u ruci). Ima simbolizma...

P.S. Za one koje ne znaju, "Life News" ili boje receno "Lie News" su nesto poput Djogine TV za vrijeme rata u BH - najentuzijasticniji putinkovi huskaci.
Last edited by Captain Ahab on 11/02/2015 23:30, edited 1 time in total.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#23881 Re: Ukrajina

Post by pici »

Captain Ahab wrote:A na marginama pregovora u Minsku, novinar ruskog "Lie News" u "verbalnom konfliktu" s ukrajinskom novinarkom (sve s iMacom mrske Amerike u ruci). Ima simbolizma...

ma šHa znaju sibirskije kreature šHa je kultura i novinarstvo...šHo ne izbacišHe zadrto sibirsko govno... :evil:

a vidjaj mu aplea u ruci...dje ti jue ruski leptop sibirski orangutane :mrgreen:
tandmand

#23882 Re: Ukrajina

Post by tandmand »

Apple, Intel i ostale USA firme, da su pravi patrioti, ne bi Rusima davali svoje proizvode; pa cak ni za novac :oops:
pici

#23883 Re: Ukrajina

Post by pici »

tandmand wrote:Apple, Intel i ostale USA firme, da su pravi patrioti, ne bi Rusima davali svoje proizvode; pa cak ni za novac :oops:
a vala rusi da su pravi patrioti trebali bi poukidat svu HameriČku tehnologiju i robu...samo cionistima daju pare...valjal ova :mrgreen:
bezveze7

#23884 Re: Ukrajina

Post by bezveze7 »

Kaligula I wrote:
...e jesi mudar yebo te patak...da ne bi oni ratovali i ginuli za svoje ciljeve...ne, dok je i zadnjeg 'korisnog idiota', budale, lopova, naivčine, neznalice i slično?...John Adams je davno rekao da postoje dva načina da se osvoji i porobi neko društvo...jedan je uz pomoć mača, drugi uz pomoć duga...danasnji NLI to čini kombinirano, dakle i mačem i novcem, odnosno i NATO-paktom i MMF-om...i ti si jedan od potencijalno njihovih ratnika samo to ne shvataš s obzirom na činjenicu da si savršeno dobro medijski indoktriniran...njihov ćeš ti novac, moć i vlast branit, a ne svoj... :D :D
Neću ja ništa branit, libo me racku za Johna Adamsa i za ova tvoja djetinjasta youtube-umobolno-paranoična naklapanja. Objektivno govoreći, ne znaš cestu preć, ne možeš pohvatat odnose elemenata u prosto-proširenoj rečenici, a znaš sve do u tančine o ubersegamegagiga svjetskoj politici. Tu za tebe nema ni~jedne nepoznate :-D Nadam se da nisi neko lakouvredljivo kmečalo i da ćeš ove moje uvrede shvatit samo kao pjesničku slobodu. Ipak smo mi seljaci s Balkana i volimo paprene riječi.

Da se vratim, Johna Adamsa i njegov keš neću branit, al znam šta ću i kako ću kad mi jedan takav (a ti si plastik-fantastik primjer) neošumadijski slobodoumni borac protiv svjetskog imperijalizma i neofašizma i inih govana sljedeći put zakuca na vrata s kalašom pod pazuhom. Jebaću mu kevu i sve kevino :D

A te neke šatroteoreme o svjetskoj politici možeš s nekim drugim prebirat. Sa mnom samo o konkretnim stvarima koje nas se najdirektnije tiču. S obzirom da smo utvrdili iz kojih pozicija progovaramo, zaključio bih ovu simpatičnu prepisku koja je na radost prisutnih završila tvojim nokautom u drugoj rundi :D :D
Last edited by bezveze7 on 11/02/2015 23:41, edited 1 time in total.
bezveze7

#23885 Re: Ukrajina

Post by bezveze7 »

---------greškica---------duplikat------- :D
dječak sa šibicama

#23886 Re: Ukrajina

Post by dječak sa šibicama »

Novorusi zauzeli selo Ridkodub, 2 km juzno od Chernukhina.
Renta

#23887 Re: Ukrajina

Post by Renta »

bezveze7 wrote:
Kaligula I wrote:
Neću ja ništa branit, libo me racku za Johna Adamsa i za ova tvoja djetinjasta youtube-umobolno-paranoična naklapanja. Objektivno govoreći, ne znaš cestu preć, ne možeš pohvatat odnose elemenata u prosto-proširenoj rečenici, a znaš sve do u tančine o ubersegamegagiga svjetskoj politici. Tu za tebe nema ni~jedne nepoznate :-D Nadam se da nisi neko lakouvredljivo kmečalo i da ćeš ove moje uvrede shvatit samo kao pjesničku slobodu. Ipak smo mi seljaci s Balkana i volimo paprene riječi.

Da se vratim, Johna Adamsa i njegov keš neću branit, al znam šta ću i kako ću kad mi jedan takav (a ti si plastik-fantastik primjer) neošumadijski slobodoumni borac protiv svjetskog imperijalizma i neofašizma i inih govana sljedeći put zakuca na vrata s kalašom pod pazuhom. Jebaću mu kevu i sve kevino :D

A te neke šatroteoreme o svjetskoj politici možeš s nekim drugim prebirat. Sa mnom samo o konkretnim stvarima koje nas se najdirektnije tiču. S obzirom da smo utvrdili iz kojih pozicija progovaramo, zaključio bih ovu simpatičnu prepisku koja je na radost prisutnih završila tvojim nokautom u drugoj rundi :D :D

:mrgreen:
jastuk1

#23888 Re: Ukrajina

Post by jastuk1 »

pici wrote:

ma šHa znaju sibirskije kreature šHa je kultura i novinarstvo...šHo ne izbacišHe zadrto sibirsko govno... :evil:

a vidjaj mu aplea u ruci...dje ti jue ruski leptop sibirski orangutane :mrgreen:
Haj popusti temu od te šuplje i vapidnog trolanja više.... :roll: :zjev:
pici

#23889 Re: Ukrajina

Post by pici »

jastuk1 wrote:
pici wrote:

Haj popusti temu od te šuplje i vapidnog trolanja više.... :roll: :zjev:
jel to naredba tHovariš Ćumur :mrgreen:
dječak sa šibicama

#23890 Re: Ukrajina

Vecerasnji snimci, zarobljeni ukrajinski vojnici kod Debaljceva.

Captain Ahab

#23891 Re: Ukrajina

Post by Captain Ahab »

pici wrote:
Captain Ahab wrote:A na marginama pregovora u Minsku, novinar ruskog "Lie News" u "verbalnom konfliktu" s ukrajinskom novinarkom (sve s iMacom mrske Amerike u ruci). Ima simbolizma...

Evo majmuna i iz drugog ugla

dječak sa šibicama

#23892 Re: Ukrajina

sepovi u Sanzharovki, par km sjeverno od Debaljceva zauzeta prije dva tri dana, ne hlade cijevi

pici

#23893 Re: Ukrajina

Post by pici »

Captain Ahab wrote:
pici wrote:

vidišH da su se liliputanci uznemirili snimkom...napadom na jadnog ruskog novinara od fašist novinarke :mrgreen:
Captain Ahab

#23894 Re: Ukrajina

Post by Captain Ahab »

pici wrote:
Captain Ahab wrote:
pici wrote:

vidišH da su se liliputanci uznemirili snimkom...napadom na jadnog ruskog novinara od fašist novinarke :mrgreen:
:mrgreen:

Image
Kaligula I

#23895 Re: Ukrajina

Post by Kaligula I »

bezveze7 wrote:
Kaligula I wrote:

... :lol: :lol: ...lagano gubimo kontrolu...vrijeđanje, ponižavanje, bjes, frustracije, narcisluk, a 'pjesnička' duša :mrgreen: ...zašto?...šta ćeš ovdje ako očekuješ od ljudi da ti samo laskaju i podilaze?...nisam ja otvorio dijalog...sam si se zakačio...nego da te pitam 'pjesniče', da li se slažeš s tvrdnjom psihologa koji tvrde da 'čineči druge bjednima ljudi obično idu za tim da ublaže svoji osobnu mizeriju?'...ako ti forum dođe kao terapija, odnosno mjesto pražnjenja, onda ok...drago mi je da si našao način kako da si pomogneš... :mrgreen:

...najozbiljnije ti kažem da bulazniš o nekakvom ravnogorstvu i šumadinstvu...to je neka tvoja duboka bola s kojom ja nemama ama baš ništa...

...inače prihvatam prijedlog da nas dvojica zaključimo diskusiju...
bezveze7

#23896 Re: Ukrajina

Post by bezveze7 »

Kaligula I wrote:nego da te pitam 'pjesniče', da li se slažeš s tvrdnjom psihologa koji tvrde da 'čineči druge bjednima ljudi obično idu za tim da ublaže svoji osobnu mizeriju?'
Nisam te učinio bijednim, ne seri, ne pretjeruj i ne kukaj. Čuj bijednim :-D Vamo neustrašivo udaraš na Ameriku i Englesku, suprotstavljaš se najvećoj nemani otkad je svijeta, a tu cmizdriš zbog par šporkih riči. :lol:
Kaligula I wrote: ...inače prihvatam prijedlog da nas dvojica zaključimo diskusiju...
To ti je najpametniji potez u karijeri :D
Kaligula I

#23897 Re: Ukrajina

Post by Kaligula I »

bezveze7 wrote:
Kaligula I wrote:nego da te pitam 'pjesniče', da li se slažeš s tvrdnjom psihologa koji tvrde da 'čineči druge bjednima ljudi obično idu za tim da ublaže svoji osobnu mizeriju?'
Nisam te učinio bijednim, ne seri, ne pretjeruj i ne kukaj. Čuj bijednim :-D Vamo neustrašivo udaraš na Ameriku i Englesku, suprotstavljaš se najvećoj nemani otkad je svijeta, a tu cmizdriš zbog par šporkih riči. :lol:
Kaligula I wrote: ...inače prihvatam prijedlog da nas dvojica zaključimo diskusiju...
To ti je najpametniji potez u karijeri :D
...ne cmizdrim, samo konstatiram činjenično stanje...a da nisi vrijeđao, jesi vala...nemoj da pomislim da voliš i slagat... :D ...samo to mene ne boli s obzirom da vidim s koje strane 'komplimenti' stižu...ne boj se neću te prijavit, jer si frišak, a ja volim friško 'zelje' :mrgreen:
Kaligula I

#23898 Re: Ukrajina

Post by Kaligula I »

Image
Image

...Merkelova prestrašena, Porošenko potonuo, Putin ljut, Holland zabrinut...elem ništa od dogovora...
Kaligula I

#23899 Re: Ukrajina

Post by Kaligula I »

Image

http://pbs.twimg.com/media/B9g14o2IUAIdz8W.jpg
http://pbs.twimg.com/media/B9g14KaIIAIYber.jpg

...dolaze Đigis-kanovi potomci...Ukri, dobro stegnite opanke...
Captain Ahab

#23900 Re: Ukrajina

Post by Captain Ahab »

Kaligula I wrote:Image

http://pbs.twimg.com/media/B9g14o2IUAIdz8W.jpg
http://pbs.twimg.com/media/B9g14KaIIAIYber.jpg

...dolaze Đigis-kanovi potomci...Ukri, dobro stegnite opanke...
Potlaceni narod Donbasa :D
Post Reply