SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#23876 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by arman1 »

DaysleepeR wrote:Ovaj momak što je snimio klip je pored jako dobre informacije o dešavanjima pružio još jednu a to je primjerna vožnja motora po propisima.
Mora da mu papiri nisu u redu pa nije htio skretati pažnju.
vješalica

#23878 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

Tercius wrote:
vješalica wrote: eee vidim kako se ne osvrćeš
motiv mog pisanja jeste upravo događaj ispred stadiona kad su šutali momka kojeg je policija predala zaštitarima jer je snimao
tad nisu imali prilike da šutaju nogama ove npr face u alfi koji pucaju okolo i ubijaju ljude po ulici

naravno logično od kretena iz policije koji je u sprezi sa mafijom (čitaj desnom rukom) zaštitarskom da ih brani
a svoj jeftini rječnik ostavi za kriminalaca ako naravno smiješ
Super da si se javila.Funjo jedna jesi li ikada imala prilike da gledas kada neko umire, i kako zrak poprimi drugaciji miris pa ti po tom mirisu mirise i odjeca koju nosis i jastuk na kojem spavas i hrana koju jedes i vodu koju pijes, jos dugo poslje.Nisi vjerujem, jer da jesi zadnje sto bi ti na pamet palo jeste da nekom zelis smrt, odronu jedan ljudski.

čim se kaže nešto protiv policije odma ide 20-30 odgovora koje veze sa vezom nemaju
i šta više stalno pričaš nebuloze
kakva to vama ovlaštenja treba dati da kriminalci u ovom gradu se iskorijene?
prije milicija nije bila toliko sofisticirana i nađiđana ali se znao koliko-toliko red
nije problem evo još 1000 nek se zaposli,
i još 1000 puta će gore stanje u gradu biti
zašto?

i naravno kao i uvijek ugroženi zaštitari koji rade za mizeriju vs. neki slučajni lik kojeg stoka ubije na ulici na pravdi boga koji gleda hoće li danas zaraditi da preživi za sutra
vješalica

#23879 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

34sf4drgu67d25 wrote:
Tercius wrote: Omaru Mjesecaru na ulazu odma saopstiti kako bi ga mogao mrak crni pojesti u slucaju da se pocne kurciti i gadjati nekim clanovima KZ-a i ZKP-a..
:-)
znamo ko je omar
isto tako ovaj gore proziva mene za željenje smrti,a ovdje isto on sere,
umjesto da kao pametni nađu načina da omaru začepe da ne kenja
sunceKOtepsija

#23880 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sunceKOtepsija »

Tercius wrote:Ovom prilikom i na ovaj nacin uputio bih podrsku policijskim sluzbenicima MUP-a KS, svim timovima tih zlatnih momaka...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
greatful_and_dead

#23881 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by greatful_and_dead »

vješalica wrote:
34sf4drgu67d25 wrote:
Tercius wrote: Omaru Mjesecaru na ulazu odma saopstiti kako bi ga mogao mrak crni pojesti u slucaju da se pocne kurciti i gadjati nekim clanovima KZ-a i ZKP-a..
:-)
znamo ko je omar
isto tako ovaj gore proziva mene za željenje smrti,a ovdje isto on sere,
umjesto da kao pametni nađu načina da omaru začepe da ne kenja
Ne razumijem u čemu je problem s Omarom? To što je pametniji od komplet policije? To što ih nasamari ko zadnje levate svaki put? To što je uspješan advokat?

Ja nikad nisam čuo(ne kažem da nije) da je Omar počinio kakvo krivično djelo, pa čak ni prekršaj. S druge strane, prije 2,3 dana sam čitao za dva drota koja su do smrti istukli psihički bolesnu osobu.

Meni je, između Omara i murije, prilično jasno ko je štetniji po društvo.
zateznistub

#23882 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

Amazonka27 wrote:
zateznistub wrote: To ti je kad se žeMsko počMe petljet' gdje mu nije mjesto... :)
Auuuuuu...
Haj' ne pregoni sad! :skoljka:[/quote]

radi guza ko meduza :D[/quote]
:P
vješalica

#23883 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

greatful_and_dead wrote:
Ne razumijem u čemu je problem s Omarom? To što je pametniji od komplet policije? To što ih nasamari ko zadnje levate svaki put? To što je uspješan advokat?

Ja nikad nisam čuo(ne kažem da nije) da je Omar počinio kakvo krivično djelo, pa čak ni prekršaj. S druge strane, prije 2,3 dana sam čitao za dva drota koja su do smrti istukli psihički bolesnu osobu.

mogao bi on ucjenjivati omara u slučaju da on čini krivično djelo tako što svoje stranke uspije izvući iz zatvora i sl. mimo propisa
ali nije ovdje u suštini problem sa omarom,ovdje je problem u ljudima koji ne rade svoj posao kako bi trebali,da bi njemu usta začepili,kao i sudu/tužilaštvu
Tercius

#23884 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

greatful_and_dead wrote: Ne razumijem u čemu je problem s Omarom? To što je pametniji od komplet policije? To što ih nasamari ko zadnje levate svaki put? To što je uspješan advokat?

Evo nesto listam ove knjige i nigdje nisam procitao da advokat po sluzbenoj duznosti kao sto je Omar ikakvih dodirnih tacaka sa policijom ima osim ako to nije neko unakrsno ispitivanje u samom procesu sudjenja ili njegovo prisustvo prilikom uzimanja izjava u predhodnom postupku.A da nasamari nekoga to si totalno upravu i zato jeste uspjesan advokat, samo nesto kontam da nasamari tuzioca koji zastupa predmet, al hajd nejse bitno je pljuvat, sad jel to tuzioc ili drot ista su to gvna jel da.
Bullet Tooth Tony

#23885 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Bullet Tooth Tony »

Hoce li mediji ( pa i klix.ba) forsirati pricu oko ove pljacke ..... Koliko vidim tisina , niko nista ne pise , kao da nije ni bilo ...

Recimo jedan od trenutnih naslova na avaz.ba :

PROVOKATIVNI PLES Najbolja hrvatska twerkašica pokazuje kako do čvrste guze ... Mislim hhahahahah :roll: :-)
last mohicans

#23886 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by last mohicans »

Samo da podsjetim prisutne na prvu http://forum.klix.ba/sarajevo-crna-hronika-t52168.html
str. zakljucane teme o crnoj hronici. Kakvu prošlost je imao ovaj današnji pljackas sa grbavice, Edis Hamzić koji je 2008 još kao 19 godišnjak pokušao ubiti čovjeka.
Šta on radi na slobodi i zna li tuzilaštvo koliko krivičnih djela je počinio
Pa moze li iko izvrsiti pritisak na tuzilaštvo da jednom pocnu zatvarati kretene koji nevine ljude ubijaju.
last mohicans

#23887 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by last mohicans »

Tercius wrote:
greatful_and_dead wrote: Ne razumijem u čemu je problem s Omarom? To što je pametniji od komplet policije? To što ih nasamari ko zadnje levate svaki put? To što je uspješan advokat?

Evo nesto listam ove knjige i nigdje nisam procitao da advokat po sluzbenoj duznosti kao sto je Omar ikakvih dodirnih tacaka sa policijom ima osim ako to nije neko unakrsno ispitivanje u samom procesu sudjenja ili njegovo prisustvo prilikom uzimanja izjava u predhodnom postupku.A da nasamari nekoga to si totalno upravu i zato jeste uspjesan advokat, samo nesto kontam da nasamari tuzioca koji zastupa predmet, al hajd nejse bitno je pljuvat, sad jel to tuzioc ili drot ista su to gvna jel da.
Kad smo kod mjesecara. Prije par dana trci u sud i nosi cevape ili nešto od brze hrane i dva twixa. Bezbeli ovim pucačima i bombašima šo ih brani.Da mu ne budu gladni.
Glavna taktika mu je da im kaze. Reci da si se prepo za svoj zivot i priznaj da si zato pucao.
saja_dj

#23888 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by saja_dj »

last mohicans wrote:Samo da podsjetim prisutne na prvu http://forum.klix.ba/sarajevo-crna-hronika-t52168.html
str. zakljucane teme o crnoj hronici. Kakvu prošlost je imao ovaj današnji pljackas sa grbavice, Edis Hamzić koji je 2008 još kao 19 godišnjak pokušao ubiti čovjeka.
Pa moze li iko izvrsiti pritisak na tuzilaštvo da jednom pocnu zatvarati kretene koji nevine ljude ubijaju.
Jos je lik jedan od povoda da se prva tema otvori...

I kad se otkriju ovi ostali revolverasi danasnjih GTA desavanja, bice garant da su vec dio ove teme.

Crna Hronika topic ima postova ko KS nerjesenih predmeta.
greatful_and_dead

#23889 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Tercius wrote:

Pa ne znam, ti si ga prvi prozvao. Nasamari vas i jedne i druge, prvo poništi rezultate vaših istraga, a onda pokopa optužnicu.

Koncentrišite se na ono što je vaš posao, pustite se vi Omara.
karanana

#23890 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by karanana »

pa non stop se iste face ponavljaju.
eno imamo na ovoj temi od 15.10. postove i vijest da je uhapsen aleksandar lazarevski zbog pucnjave na neko auto.

ako ukucate ime, ima na starim volumenima crne hronike njegova hronologija od 2009. zbadanja, pucnjave, pljacke....
garant je danas na slobodi ili ce biti za 5-6 dana.

najveci problem ove drzave je nesposobno i korumpirano tuzilastvo.
Last edited by karanana on 05/11/2015 21:46, edited 1 time in total.
archi_a

#23891 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by archi_a »

last mohicans wrote:Samo da podsjetim prisutne na prvu http://forum.klix.ba/sarajevo-crna-hronika-t52168.html
Nemoj zezat sa ovim pitanjem. Hoš sad da ti dođe par "pametnih" forumaša da ti pametuje kako je to problem policije koja treba da ga hapsi?!? :roll:
Šta ima veze što su ga uhapsili i predali tužilaštvu bar 5 puta. :roll:
greatful_and_dead

#23892 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

last mohicans wrote: Kad smo kod mjesecara. Prije par dana trci u sud i nosi cevape ili nešto od brze hrane i dva twixa. Bezbeli ovim pucačima i bombašima šo ih brani.Da mu ne budu gladni.
Glavna taktika mu je da im kaze. Reci da si se prepo za svoj zivot i priznaj da si zato pucao.
Ćevapi i ostalo su za one nove koje dovedu u sud, koji još nisu njegovi klijenti, time ih namami da ga izaberu za braonica. Bude i cigara i svega :D
Tercius

#23893 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

last mohicans wrote:
Tercius wrote:

Kad smo kod mjesecara. Prije par dana trci u sud i nosi cevape ili nešto od brze hrane i dva twixa. Bezbeli ovim pucačima i bombašima šo ih brani.Da mu ne budu gladni.
Ma vidi nesto Omar je rega lik, ono gradski lik, odrzao se na tom nekom nivou za razliku od onog Karkina i sina mu koji su bas ko mafijaski kumovi.Covjek skonto fazon, po sluzbenoj duznosti na konto tih klosara namlati grdne pare tako da su ti cevapi mizerija dobro pa nije janje na raznju unijeo, drzi se onoga sto mu je posao i iskoristava nakaradnost nasih tuzioca i sudova maximalno koliko je to moguce.
archi_a

#23894 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by archi_a »

Nije propali roker dobar, koliko je tužilaštvo loše. :roll:
Šta š, nema slobodnih kreveta u zatvorima, pa se ide na nagodbu.
supercali

#23895 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by supercali »

vješalica wrote:
jao_situacije wrote:e vala ako su blindirali onaj mali autić
nisam ni ja vjerovala da su neka vozila blindirana kod se lično nisam uvjerila u to prema tome...psss :wink:
Ove male fieste sigurno nisu blindirane
Nuken

#23896 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Nuken »

kakve fieste i blindirano vozilo.Ma hajte moolim vas. Da bi se vozilo blindiralo moraju se izvršiti preinake a to sve treba uraditi po propisama da se vozilo dovede u ravnotežu i balanas jer praktički praviš novo vozilo.Samim tim se i originalni motor mijenja jačim. Fiesti jedina zaštita može biti tespih/krst na unutrašnjem retrovizoru
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#23897 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mali_milojica »

Ne vjerujem ni ja da su blindirane.
Ali npr policijska auta u Meksiku imaju blindirana prednja vrata,prozore i prednju sajbu i to nisu neke aman zaman preinake
insomnia78

#23898 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insomnia78 »

E al ona se licno uvjerila
Ispalila metak u vijestu ovaj se rikosetir'o i ubio macku
Nuken

#23899 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Nuken »

mali_milojica wrote:Ne vjerujem ni ja da su blindirane.
Ali npr policijska auta u Meksiku imaju blindirana prednja vrata,prozore i prednju sajbu i to nisu neke aman zaman preinake

Fiesta je što se tiče toga neupotrebljiva.Snaga motora je nikakva.A ova naša blindirana vozila su oklopljena sa svih strana,većina ima i posebne gume koje kada se probiju mozeš jos neko vrijeme ici na njima. Opet,novije jedinice vozila su zaštićena i što se tiče elektronske i hemijske zaštite
Tercius

#23900 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

Nuken wrote:kakve fieste i blindirano vozilo.Ma hajte moolim vas. Da bi se vozilo blindiralo moraju se izvršiti preinake a to sve treba uraditi po propisama da se vozilo dovede u ravnotežu i balanas jer praktički praviš novo vozilo.Samim tim se i originalni motor mijenja jačim. Fiesti jedina zaštita može biti tespih/krst na unutrašnjem retrovizoru
Od svog ovog crnjaka danas, i nasmija se napokon.A krunica? :D
Locked