Hvala,hp_user wrote:Koristio sam k10 2017 iz svoje ruke, zato sam i predlozio...
Spisak je produžen za još koju marku sam tražio J5 2016 ili K10 2017
Na kraju ću garant dobiti Desire 320
Moderator: Benq
Hvala,hp_user wrote:Koristio sam k10 2017 iz svoje ruke, zato sam i predlozio...
Averus wrote:
Ne znam koliko mu je sad cijena, ali ja sam poslije Nexusa 5 tražio nešto kvalitetnije, a da je što bliže "pure android" iskustvu
Nećeš promašiti sa Honor 8, koristim ga evo skoro pola godine i telefon je po svim pitanjima ono što sam tražio: Kamera odlična i u mnogočemu zavisi od fotografa, a ne od aparata; baterija je tako dobra da mi zna trajati i više od dva dana; UI je fantastičan, prvi telefon na kojem nisam instalirao Nova Launcher!
Jedina mana: Trebaš zaštititi kućište, lako se može ogrebati ili oštetiti. Budimo realni, to je kod svih današnjih telefona tako
Sretno u svakom slučaju
Š'a ti je ba ja sam ti ba Džontra Voltabeni-bu-man wrote:Averus wrote:
Ne znam koliko mu je sad cijena, ali ja sam poslije Nexusa 5 tražio nešto kvalitetnije, a da je što bliže "pure android" iskustvu
Nećeš promašiti sa Honor 8, koristim ga evo skoro pola godine i telefon je po svim pitanjima ono što sam tražio: Kamera odlična i u mnogočemu zavisi od fotografa, a ne od aparata; baterija je tako dobra da mi zna trajati i više od dva dana; UI je fantastičan, prvi telefon na kojem nisam instalirao Nova Launcher!
Jedina mana: Trebaš zaštititi kućište, lako se može ogrebati ili oštetiti. Budimo realni, to je kod svih današnjih telefona tako
Sretno u svakom slučaju
sta si mu ucinio da ti baterija traje 2 dana ???
a vidimAverus wrote:
Š'a ti je ba ja sam ti ba Džontra Volta
Haj kad uhvatim vremena pokušaću da ti napišem detaljnije šta radim i kako koristimbeni-bu-man wrote:a vidimAverus wrote:
haj zivota tiAverus wrote:Haj kad uhvatim vremena pokušaću da ti napišem detaljnije šta radim i kako koristimbeni-bu-man wrote:a vidimAverus wrote:
Ma šta je dva dana, ako mi ne traje 4 dana sa 50% ne zanima me.beni-bu-man wrote: sta si mu ucinio da ti baterija traje 2 dana ???

A SOT?skupljac_zeljeza wrote:Ma šta je dva dana, ako mi ne traje 4 dana sa 50% ne zanima me.beni-bu-man wrote: sta si mu ucinio da ti baterija traje 2 dana ???![]()
Ma to se jednom desilo pa zabilježio, a nije teško izračunati 4% od 113 sati.ug_lee wrote: A SOT?
https://play.google.com/store/apps/details?id=no.nrk.yrzdruzdjo wrote:Iako je sigurno prozvakano, pitacu.
Dajte neku weather apikaciju/widget koja daje tacne rezultate. Ali ono bas da ste se uvjerili.
Nemojte ono "joj meni ova najbolje..."
Ne treba mi sminka nego funkcionalnost.
https://play.google.com/store/apps/deta ... ockweatherRadar71 wrote:https://play.google.com/store/apps/details?id=no.nrk.yrzdruzdjo wrote:Iako je sigurno prozvakano, pitacu.
Dajte neku weather apikaciju/widget koja daje tacne rezultate. Ali ono bas da ste se uvjerili.
Nemojte ono "joj meni ova najbolje..."
Ne treba mi sminka nego funkcionalnost.
febo_acm wrote:Yr je stranica koju koriste i piloti
Mene je razočarao prije dvije godine, hoću u Martu za vikend u Split i gledam na Yr prognozu u petak oko 14h, dakle ne neka dugoročna, kao subota i nedjelja extra vrijeme, sunce, 20ak stepeni a na običnoj stranici DHMZ najavljuju nevrijeme. Na kraju zbog nekog totalno drugog razloga ne odem i krivo mi, reko propustio lijepo vrijeme. I gledam sutra popodne na netu vijesti, kao u Splitu nevrijeme, kiša, vjetar i otad sam je prekrižiofebo_acm wrote:Yr je stranica koju koriste i piloti