Svi ovi putnici iz limuzina i treba da budu na ovoj akademiji, jer da im nije Alije bilo, svi oni bi danas bili samo obični kokošari u polovnim fiatima, i iznajmljenim garsonjerama.noviclan wrote:Pozorišni trg u Sarajevu pretvoren u parking za limuzine funkcionera
http://www.klix.ba/clanak/191019077
Je li ovo bilo parkiranje uz odobrenje gdje je sada korumpirana policija
"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- drug_profi
#23851 Re: "Majstori" parkiranja
- amar1994
#23852 Re: "Majstori" parkiranja
zato sad jedu ovim kako je i obecano:

znam covjeka kojem se to desilo,jer je pjanu budalu iskljucio iz sobracajaThrottle wrote:Sutra odmah nek se javi na biro
-
kakavdanakneiskustvu
#23853 Re: "Majstori" parkiranja
Throttle wrote:Sutra odmah nek se javi na biro
da
- Optimist
#23854 Re: "Majstori" parkiranja
Kako ces mu napisati kaznu za nesto, za sto ima odobrenje od ministarstva saobracaja da radi legalno?Better Man wrote:Da u policiji ima neko drzak i hrabar sva ta auta bi dobila prekršajni nalog i bila bi pukom odnesena.
-
kuli1961
#23855 Re: "Majstori" parkiranja
ako ministarstvo saobracaja moze odobriti nesto sto je (ako je) zabranjeno zakonom o bezbjednosti saobracaja, odavno mi je vrijeme da svoju diplomu pravnika stecenu prije 30+ godina, iskopiram u par stotina primjeraka i zalijepim po zidovima kao tapete, toliko i vrijedi....fuj!Optimist wrote:Kako ces mu napisati kaznu za nesto, za sto ima odobrenje od ministarstva saobracaja da radi legalno?Better Man wrote:Da u policiji ima neko drzak i hrabar sva ta auta bi dobila prekršajni nalog i bila bi pukom odnesena.
-
shandrprcSA
#23856 Re: "Majstori" parkiranja
dostavna vozila prije nisu imala odobrenje za trotoar, sada imajukuli1961 wrote:ako ministarstvo saobracaja moze odobriti nesto sto je (ako je) zabranjeno zakonom o bezbjednosti saobracaja, odavno mi je vrijeme da svoju diplomu pravnika stecenu prije 30+ godina, iskopiram u par stotina primjeraka i zalijepim po zidovima kao tapete, toliko i vrijedi....fuj!Optimist wrote:Kako ces mu napisati kaznu za nesto, za sto ima odobrenje od ministarstva saobracaja da radi legalno?Better Man wrote:Da u policiji ima neko drzak i hrabar sva ta auta bi dobila prekršajni nalog i bila bi pukom odnesena.
- Bakir1
#23858 Re: "Majstori" parkiranja
Vazda je bilo izuzetaka a i biti ce tako cak i pise u zobsu.
A nesto se sjecam da to nisu ni prvi ni zadnji auti na tom mjestu, ili se varam?
A nesto se sjecam da to nisu ni prvi ni zadnji auti na tom mjestu, ili se varam?
-
kuli1961
#23859 Re: "Majstori" parkiranja
auta ovakvog "porijekla" i na ovakvom mjestu- cini mi se da ih nema u ZOBS izuzecimaBakir1 wrote:Vazda je bilo izuzetaka a i biti ce tako cak i pise u zobsu.
- Bakir1
#23860 Re: "Majstori" parkiranja
Kojih?
Koja su to vozila?
Mozda ona koja voza neka od policijskih agencija?
Koja su to vozila?
- zateznistub
#23861 Re: "Majstori" parkiranja
Bravo!drug_profi wrote:Svi ovi putnici iz limuzina i treba da budu na ovoj akademiji, jer da im nije Alije bilo, svi oni bi danas bili samo obični kokošari u polovnim fiatima, i iznajmljenim garsonjerama.noviclan wrote:Pozorišni trg u Sarajevu pretvoren u parking za limuzine funkcionera
http://www.klix.ba/clanak/191019077
Je li ovo bilo parkiranje uz odobrenje gdje je sada korumpirana policija
-
kuli1961
#23862 Re: "Majstori" parkiranja
otvori link sa ove stranice, postavio ga @noviclanBakir1 wrote:Kojih?
Koja su to vozila?
- Optimist
#23863 Re: "Majstori" parkiranja
kuli1961 wrote:
ako ministarstvo saobracaja moze odobriti nesto sto je (ako je) zabranjeno zakonom o bezbjednosti saobracaja, odavno mi je vrijeme da svoju diplomu pravnika stecenu prije 30+ godina, iskopiram u par stotina primjeraka i zalijepim po zidovima kao tapete, toliko i vrijedi....fuj!
Potrazi nesto sto se zove
Pravilnik o naknadama za izdavanje odobrenja za kretanje vozila i zadržavanje u pješačkim zonama, ulicama zabranjemin za odvijanje saobraćaja i zadržavanje na trotoarima
Ako hoces mogu sutra da ovdje kopiram vise detalja posto sam sad preko mobitela.
- Bakir1
#23864 Re: "Majstori" parkiranja
Otvori i ti, ja vidim vozila Sa rotacijama kakva koriste policijske agencije.kuli1961 wrote:otvori link sa ove stranice, postavio ga @noviclanBakir1 wrote:Kojih?
Koja su to vozila?
Ta vozila vode one "pod pratnjom" a na takva se zobs apriori ne odnosi ili se varam?
To sto ste ugledali povod a niste zamjetili da su to policijska vozila govori o motivima komentarisanja.
-
kuli1961
#23865 Re: "Majstori" parkiranja
Kakav motiv insinuirate?
Na vozilu u desnom uglu fotografije ne vidim rotacije, kao ni na bijelom, na lijevoj strani prve fotografije. Isto vrijedi i za crvenu Skodu na drugoj fotografiji.
Kako bi bilo da ovako postavimo stvari: funkcioneri dolaze na javni skup, imaju jaku policijsku pratnju (za moj ukus i poimanje javne politicke licnosti- prenaglasenu), vozila vjerovatno pretezno iz pratnje su parkirana na velikom gradskom trgu - demonstracija grube sile, bahatosti, moci?
Kakvu sliku, kakav dojam ostavljaju kod gradjana?
Na vozilu u desnom uglu fotografije ne vidim rotacije, kao ni na bijelom, na lijevoj strani prve fotografije. Isto vrijedi i za crvenu Skodu na drugoj fotografiji.
Kako bi bilo da ovako postavimo stvari: funkcioneri dolaze na javni skup, imaju jaku policijsku pratnju (za moj ukus i poimanje javne politicke licnosti- prenaglasenu), vozila vjerovatno pretezno iz pratnje su parkirana na velikom gradskom trgu - demonstracija grube sile, bahatosti, moci?
Kakvu sliku, kakav dojam ostavljaju kod gradjana?
- Bakir1
#23866 Re: "Majstori" parkiranja
Inace taj plato je za tu priliku oduzet od djece, paraplegicara, udruženja slijepaca, oboljelih od karcinoma i svih koje snadje ovozemaljska muka i nikada do tada se ni jedan auto nije tu parkirao.
A zajeb prvi auta od policije uredno.
I nas kolega zvani sredinom po autoputu bi nekoga pozivao na prekršajne naloge.
O licemjeri strasni.

Eto ih rotacije na pasatu i na bijelom golfu.
Mrkva
A zajeb prvi auta od policije uredno.
I nas kolega zvani sredinom po autoputu bi nekoga pozivao na prekršajne naloge.
O licemjeri strasni.

Eto ih rotacije na pasatu i na bijelom golfu.
Mrkva
- Ned071
#23867 Re: "Majstori" parkiranja
Eto danas Zec sere niko ne ide u pozorste, ljudi dođu u pozoriste seru po forumu da su SDA... Nikad narodu ugodit...
-
kakavdanakneiskustvu
#23868 Re: "Majstori" parkiranja
Optimist wrote:Kako ces mu napisati kaznu za nesto, za sto ima odobrenje od ministarstva saobracaja da radi legalno?Better Man wrote:Da u policiji ima neko drzak i hrabar sva ta auta bi dobila prekršajni nalog i bila bi pukom odnesena.
moze policajac i zakaciti p. nalog za brisace ovih vozila,isti ce biti stornirani bas zbog tih odobrenja
- vjeshalica
#23869 Re: "Majstori" parkiranja

free online image upload
Parkira li rokalj po zagrebu ovako?
Poserem mu se na tablice sahovnjicarske
Dosta nam je nasih govana jos mi ti iz "europe" jebi mozak
-
tempuser
#23870 Re: "Majstori" parkiranja
Tu se auti zadrzavaju 15-ak min, sto ga tako odlucna i ogorcena nisi sacekala pa mu to sasula u lice, umjesto nego slikas sa sigurne razdaljine i *izdis po forumu!?! 
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#23871 Re: "Majstori" parkiranja
Gledajuci ovu sjenu na asfaltu, izgleda zahebaTo ....tempuser wrote:Tu se auti zadrzavaju 15-ak min, sto ga tako odlucna i ogorcena nisi sacekala pa mu to sasula u lice, umjesto nego slikas sa sigurne razdaljine i *izdis po forumu!?!
- vjeshalica
#23872 Re: "Majstori" parkiranja
Ti znas ko se koliko zadrzavatempuser wrote:Tu se auti zadrzavaju 15-ak min, sto ga tako odlucna i ogorcena nisi sacekala pa mu to sasula u lice, umjesto nego slikas sa sigurne razdaljine i *izdis po forumu!?!
..de suti bgt,poklopi se svojim zalbama,kad pizids ovdje ma to nema.....
...
@konektovan nije moja sjena
-
tempuser
#23873 Re: "Majstori" parkiranja
Sta je nevista, puca klimaks ili ti ove godine ajvar nije dobro isp'o pa si ponesto iskricava!?! 
-
tempuser
#23874 Re: "Majstori" parkiranja
Dugousko Dusko!konektovan wrote:Gledajuci ovu sjenu na asfaltu, izgleda zahebaTo ....tempuser wrote:Tu se auti zadrzavaju 15-ak min, sto ga tako odlucna i ogorcena nisi sacekala pa mu to sasula u lice, umjesto nego slikas sa sigurne razdaljine i *izdis po forumu!?!
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#23875 Re: "Majstori" parkiranja
Kockasta joj glava dan te ne fakao?