Tercius wrote:zateznistub wrote:Tercius wrote:
Znaci sa OVIM KLOCEM od zene ja drugacije i ne zelim komunicirati nego na nivou Cevljanske koride.Pravnica, dama, i buduca majka na dan 05.10.2015.godine na ovoj istoj temi u 14,40 sati izjavi sljedece pa citiram " poslije ovoga mi nimalo nije žao ako ih kogod ucmeka po bankama i sl." pri tome misleci na zastitare.Pa kad ugledah nekakav njen post gdje se ona nasla da iz "licnog" jbt. iskustva zastupa analize balistickih zastita na vozilima tih zastitara ciju je smrt samo na mjesec prije opravdavala i potajno mozda cak i iz licne frusrtracije prizeljkivala, nekako mi se to ucinilo tako dvolicno, a dvolicne ljude toliko mrzim da su mi samo pedofili ispred njih.
Onda brate ili prijavis post ili ga zaobiđeš u širokom luku...
Ma ne osvrcem se na nju posebno uopste, ali to je nesto najgnusnije sto sam procitao na ovom forumu, inace mi to nije vid komunikacije al sa jadima koji gmizu ovim trotoarima i sa kojima MORAM dijeliti isti ovaj zrak i zivotni prostor ovog grada ja drugacije niti znam niti zelim.
eee vidim kako se ne osvrćeš
motiv mog pisanja jeste upravo događaj ispred stadiona kad su šutali momka kojeg je policija predala zaštitarima jer je snimao
(i to čitaj goljo od 30 kila sa prnjama šuta ga gomila kriminalaca običnih,jer njihova radnja koju su počinili i jeste kriminalna i nezakonita)
i to sve nekakvi "jadnici" koji rade za 500KM od jutra do mraka,isto kao da ih neko tjera da rade takve poslove,jedini im domet završiti vanredno sigurnosne studije i glumiti profesionalce zaštitare)
tad nisu imali prilike da šutaju nogama ove npr face u alfi koji pucaju okolo i ubijaju ljude po ulici i naravno shodno tome,kako samo doliči psihopati u uniformi (kompleksaš) ide na svakom postu odgovaranje i prozivanje upravo u skladu sa mentalnim sklopom kompleksa koji su očito produkt ličnog i profesionalnog (najviše) nezadovoljstva
naravno logično od kretena iz policije koji je u sprezi sa mafijom (čitaj desnom rukom) zaštitarskom da ih brani
a svoj jeftini rječnik ostavi za kriminalaca ako naravno smiješ
i većina tvojih frustracija je upućena ka meni,pošto pišem činjenice neoborive koji se odnose na propuste mnogobrojnih službenika koji su u proteklom periodu postali takvim,koji se finansiraju o trošku budžeta kojeg svi finansiramo i previše su sebi luxuza dozvolili da bezakonje postane glavna stvar i tema u ovom gradu
eto sa kim treba dijeliti životni prostor
sa korumpiranom bagrom iz policije
i njihovim kretenima iz zaštitarskih agencija koji su u 90% slučajeva slučajevi sa kriminalnom prošlošću
naravno,postavlja se pitanje kako je uopće moguće da siledžije i slični kriminalci uspiju se domoći papira da dobiju certifikate da rade u agencijama neometano...
a da ne pričamo o najezdi kokošara koji neometano pljačkaju npr. konzum i sl. koji često angažuje zaštitare u svojim objektima