SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
rumenige_brajtner

#23851 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by rumenige_brajtner »

Tercius wrote:
vješalica wrote: nisam ni ja vjerovala da su neka vozila blindirana kod se lično nisam uvjerila u to prema tome...psss :wink:
Sta je karno te neki zastitar u onom telecaku pa si facom opipavala nivo zastite???
kakv si ti retard, to je prestrašno
Image
zateznistub

#23852 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

jao_situacije wrote:
zateznistub wrote:Blinda su samo kombi vozila za novac. Ovaj kašljo je kao i svaka druga truhlovina stara deceniju i vise...
može biti da su stavili stakla, ali to ništa ne znači kad metak prođe kroz vrata bez ikakvih problema
Kad se kae blinda, onda se misli na komplet vozilo, ne samo na prozore... :wink:
zateznistub

#23853 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

Tercius wrote:
vješalica wrote: nisam ni ja vjerovala da su neka vozila blindirana kod se lično nisam uvjerila u to prema tome...psss :wink:
Sta je karno te neki zastitar u onom telecaku pa si facom opipavala nivo zastite???
Iako se ne slažem sa njenim pisanjem, ovo ti nije trebalo! A taman sam mislio potvrditi onaj tekst što si napisao... :(
jao_situacije

#23854 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jao_situacije »

zateznistub wrote:
jao_situacije wrote:
zateznistub wrote:Blinda su samo kombi vozila za novac. Ovaj kašljo je kao i svaka druga truhlovina stara deceniju i vise...
može biti da su stavili stakla, ali to ništa ne znači kad metak prođe kroz vrata bez ikakvih problema
Kad se kae blinda, onda se misli na komplet vozilo, ne samo na prozore... :wink:
ma ona govori lafo blindirali pa pokušavam skontati šta je htjela da kaže :roll:
klaki

#23855 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by klaki »

zateznistub wrote:
Tercius wrote:
Iako se ne slažem sa njenim pisanjem, ovo ti nije trebalo! A taman sam mislio potvrditi onaj tekst što si napisao... :(
Ma pusti momka dobar je :D
34sf4drgu67d25

#23856 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by 34sf4drgu67d25 »

Tercius wrote: Omaru Mjesecaru na ulazu odma saopstiti kako bi ga mogao mrak crni pojesti u slucaju da se pocne kurciti i gadjati nekim clanovima KZ-a i ZKP-a..
:-)
zateznistub

#23857 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

jao_situacije wrote: ma ona govori lafo blindirali pa pokušavam skontati šta je htjela da kaže :roll:
To ti je kad se žeMsko počMe petljet' gdje mu nije mjesto... :)
jao_situacije

#23858 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jao_situacije »

zateznistub wrote:
jao_situacije wrote: ma ona govori lafo blindirali pa pokušavam skontati šta je htjela da kaže :roll:
ima ti i ta mjesta
JThomas

#23859 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

kojim članovima, frajeru 90% predmeta završava nagodbom, koju tužilaštvo predloži a sud odobri. iliti u prevodu, da pređemo na posljedicu - rauberi se nagode na male kazne zato što vlast tako hoće i što joj tako odgovara, da obični čovjek živi u strahu od sitnog kriminala. a policija je lojalni točkić te vlasti isto kao i sud i tužilaštvo. i po onome što radi, i po onome što ne radi, i po onome kako se tamo upada...
zateznistub

#23860 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

JThomas wrote:kojim članovima, frajeru 90% predmeta završava nagodbom, koju tužilaštvo predloži a sud odobri. iliti u prevodu, da pređemo na posljedicu - rauberi se nagode na male kazne zato što vlast tako hoće i što joj tako odgovara, da obični čovjek živi u strahu od sitnog kriminala. a policija je lojalni točkić te vlasti isto kao i sud i tužilaštvo. i po onome što radi, i po onome što ne radi, i po onome kako se tamo upada...
Bit danasnjeg naklapanja! :thumbup:
jao_situacije

#23861 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jao_situacije »

prije tačno godinu dana
Image
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#23862 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mali_milojica »

Tercius wrote:
:roll:
Ovo ti nije trebalo.
Ovakav vid komunikacije nije ni za Cevljanovica.
VjecitiStudent

#23863 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by VjecitiStudent »

JThomas wrote:kojim članovima, frajeru 90% predmeta završava nagodbom, koju tužilaštvo predloži a sud odobri. iliti u prevodu, da pređemo na posljedicu - rauberi se nagode na male kazne zato što vlast tako hoće i što joj tako odgovara, da obični čovjek živi u strahu od sitnog kriminala. a policija je lojalni točkić te vlasti isto kao i sud i tužilaštvo. i po onome što radi, i po onome što ne radi, i po onome kako se tamo upada...
... a velike zvjerke onda mogu da u miru i tišini rade posao.
JThomas

#23864 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

samo je smiješno što se neko zanosi da nije dio halke zato što je niže u hijerarhiji. a svaki dio radi isključivo u svom interesu, a narodu o glavi - u granicama svojih mogućnosti. drot koliko on može, a bakir koliko on može.
Banksy

#23865 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Banksy »

60 sec državnog dnevnika i to je sve, banda plaćenička, već ih je SDA poklopila ...
Amazonka27

#23866 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Amazonka27 »

zateznistub wrote:
Auuuuuu...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#23867 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

60 sekundi bambija na dnevniku, došle komšije smijeh u dnevnom a priča se o njemu

bah eto koliko život vrijedi
čikica na starom bajku bez prvog roda osim bratićaaa

često sam na ljis pisao negativno o dedama i babama koji se vodaju pod stare dane... on je bio jedan među njima. iako nije bio deda
oko 50 godina...imo je neku babu, nije imao mobitel ni televozor... njegov izbor da uživa
stalno nam je donosio jabuke
jedan od rijetkih s kojima sam se pozdravljao iz novog mi naselja

takodjer koliko je čovjek sebičan i samoživ...
sad gledam iz česme mi kapa... kontam ko će sada dolaziti popravljati jeftino... i otici sam po dijelove i vratit se
fakat se sam sebi gadim
zateznistub

#23868 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

Amazonka27 wrote:
zateznistub wrote:
Auuuuuu...
Haj' ne pregoni sad! :skoljka:
Last edited by zateznistub on 05/11/2015 19:59, edited 1 time in total.
Tercius

#23869 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

mali_milojica wrote:
Tercius wrote:
:roll:
Ovo ti nije trebalo.
Znaci sa OVIM KLOCEM od zene ja drugacije i ne zelim komunicirati nego na nivou Cevljanske koride.Pravnica, dama, i buduca majka na dan 05.10.2015.godine na ovoj istoj temi u 14,40 sati izjavi sljedece pa citiram " poslije ovoga mi nimalo nije žao ako ih kogod ucmeka po bankama i sl." pri tome misleci na zastitare.Pa kad ugledah nekakav njen post gdje se ona nasla da iz "licnog" jbt. iskustva zastupa analize balistickih zastita na vozilima tih zastitara ciju je smrt samo na mjesec prije opravdavala i potajno mozda cak i iz licne frusrtracije prizeljkivala, nekako mi se to ucinilo tako dvolicno, a dvolicne ljude toliko mrzim da su mi samo pedofili ispred njih.
zateznistub

#23870 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

Tercius wrote:
Znaci sa OVIM KLOCEM od zene ja drugacije i ne zelim komunicirati nego na nivou Cevljanske koride.Pravnica, dama, i buduca majka na dan 05.10.2015.godine na ovoj istoj temi u 14,40 sati izjavi sljedece pa citiram " poslije ovoga mi nimalo nije žao ako ih kogod ucmeka po bankama i sl." pri tome misleci na zastitare.Pa kad ugledah nekakav njen post gdje se ona nasla da iz "licnog" jbt. iskustva zastupa analize balistickih zastita na vozilima tih zastitara ciju je smrt samo na mjesec prije opravdavala i potajno mozda cak i iz licne frusrtracije prizeljkivala, nekako mi se to ucinilo tako dvolicno, a dvolicne ljude toliko mrzim da su mi samo pedofili ispred njih.
Onda brate ili prijavis post ili ga zaobiđeš u širokom luku...
Tercius

#23871 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

zateznistub wrote:
Tercius wrote:
Ma ne osvrcem se na nju posebno uopste, ali to je nesto najgnusnije sto sam procitao na ovom forumu, inace mi to nije vid komunikacije al sa jadima koji gmizu ovim trotoarima i sa kojima MORAM dijeliti isti ovaj zrak i zivotni prostor ovog grada ja drugacije niti znam niti zelim.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#23872 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mali_milojica »

Tercius wrote:
mali_milojica wrote: :roll:
Ovo ti nije trebalo.
Taj post nisam upratio,ali opet mislim da nisi trebao ovako odgovoriti. Spustas se na nivo koji mrzis zar ne
DaysleepeR

#23873 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by DaysleepeR »

Ovaj momak što je snimio klip je pored jako dobre informacije o dešavanjima pružio još jednu a to je primjerna vožnja motora po propisima.
vješalica

#23874 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

Tercius wrote:
zateznistub wrote:
Tercius wrote:
Ma ne osvrcem se na nju posebno uopste, ali to je nesto najgnusnije sto sam procitao na ovom forumu, inace mi to nije vid komunikacije al sa jadima koji gmizu ovim trotoarima i sa kojima MORAM dijeliti isti ovaj zrak i zivotni prostor ovog grada ja drugacije niti znam niti zelim.
eee vidim kako se ne osvrćeš
motiv mog pisanja jeste upravo događaj ispred stadiona kad su šutali momka kojeg je policija predala zaštitarima jer je snimao
(i to čitaj goljo od 30 kila sa prnjama šuta ga gomila kriminalaca običnih,jer njihova radnja koju su počinili i jeste kriminalna i nezakonita)
i to sve nekakvi "jadnici" koji rade za 500KM od jutra do mraka,isto kao da ih neko tjera da rade takve poslove,jedini im domet završiti vanredno sigurnosne studije i glumiti profesionalce zaštitare)
tad nisu imali prilike da šutaju nogama ove npr face u alfi koji pucaju okolo i ubijaju ljude po ulici i naravno shodno tome,kako samo doliči psihopati u uniformi (kompleksaš) ide na svakom postu odgovaranje i prozivanje upravo u skladu sa mentalnim sklopom kompleksa koji su očito produkt ličnog i profesionalnog (najviše) nezadovoljstva ;)

naravno logično od kretena iz policije koji je u sprezi sa mafijom (čitaj desnom rukom) zaštitarskom da ih brani
a svoj jeftini rječnik ostavi za kriminalaca ako naravno smiješ

i većina tvojih frustracija je upućena ka meni,pošto pišem činjenice neoborive koji se odnose na propuste mnogobrojnih službenika koji su u proteklom periodu postali takvim,koji se finansiraju o trošku budžeta kojeg svi finansiramo i previše su sebi luxuza dozvolili da bezakonje postane glavna stvar i tema u ovom gradu
eto sa kim treba dijeliti životni prostor
sa korumpiranom bagrom iz policije
i njihovim kretenima iz zaštitarskih agencija koji su u 90% slučajeva slučajevi sa kriminalnom prošlošću
naravno,postavlja se pitanje kako je uopće moguće da siledžije i slični kriminalci uspiju se domoći papira da dobiju certifikate da rade u agencijama neometano...
a da ne pričamo o najezdi kokošara koji neometano pljačkaju npr. konzum i sl. koji često angažuje zaštitare u svojim objektima
Last edited by vješalica on 05/11/2015 20:53, edited 2 times in total.
Tercius

#23875 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

vješalica wrote: eee vidim kako se ne osvrćeš
motiv mog pisanja jeste upravo događaj ispred stadiona kad su šutali momka kojeg je policija predala zaštitarima jer je snimao
tad nisu imali prilike da šutaju nogama ove npr face u alfi koji pucaju okolo i ubijaju ljude po ulici

naravno logično od kretena iz policije koji je u sprezi sa mafijom (čitaj desnom rukom) zaštitarskom da ih brani
a svoj jeftini rječnik ostavi za kriminalaca ako naravno smiješ
Super da si se javila.Funjo jedna jesi li ikada imala prilike da gledas kada neko umire, i kako zrak poprimi drugaciji miris pa ti po tom mirisu mirise i odjeca koju nosis i jastuk na kojem spavas i hrana koju jedes i vodu koju pijes, jos dugo poslje.Nisi vjerujem, jer da jesi zadnje sto bi ti na pamet palo jeste da nekom zelis smrt, odronu jedan ljudski, stidi se zenskog roda kojem pripadas, a najzalosnije je sto ces ti nekome majka biti.

PS.@Chmoljo kreni od mene prvog.
Locked