Od proslosti se ne zivi.Tomahawk11 wrote:Dobili smo VitezNadzorna_ploca wrote:Treba nekog ba pobijediti i na Kosevu.
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Nadzorna_ploca
#23851 Re: Utakmice.
- Logovan
#23852 Re: Utakmice.
I lišticu.Tomahawk11 wrote:Dobili smo VitezNadzorna_ploca wrote:Treba nekog ba pobijediti i na Kosevu.
- leškarenje
#23853 Re: Utakmice.
Ima li se negdje vudjeti izjave Sliskovica ?
-
last mohicans
#23854 Re: Utakmice.
http://scsport.ba/sliskovic-nismo-ni-za ... egmentima/leškarenje wrote:Ima li se negdje vudjeti izjave Sliskovica ?
- leškarenje
#23855 Re: Utakmice.
Hocemo li jebati mater Hebibovicu 
- Dinostula
#23856 Re: Utakmice.
Bice opet jako tesko stici ovih -8 ali eto sve je moguce.Da smo danas zijanili mislim da bi sve bilo izgubljeno.
Sa cetri poraza u ligi da se bude prvak malo nevjeorvatno zvuci.Nadati se da ce Zrinjski imati jos nekih poraza do kraja.
Samo iskreno ne vidim abs neku ekipu koja bi njih mogla da pobjedi s obzirom na kvalitet lige.
Sa cetri poraza u ligi da se bude prvak malo nevjeorvatno zvuci.Nadati se da ce Zrinjski imati jos nekih poraza do kraja.
Samo iskreno ne vidim abs neku ekipu koja bi njih mogla da pobjedi s obzirom na kvalitet lige.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#23857 Re: Utakmice.
Pa i Hus mu je jebo sve kad upropasti onu kontru. Ali kad Heba htjede "nabaciti" 4-tom sudiji kod izlaska iz igre pa kao frizuru popravi da se izvadi. 
- Logovan
#23858 Re: Utakmice.
Računaj da je to -2. Drmnut ćemo ih i u ligi za prvaka.Dinostula wrote:Bice opet jako tesko stici ovih -8 ali eto sve je moguce.Da smo danas zijanili mislim da bi sve bilo izgubljeno.
- Dinostula
#23859 Re: Utakmice.
Ma treba racunati i Siroki-Zrinjski sljedeca tekma da je dvica k'o kuca.Logovan wrote:Računaj da je to -2. Drmnut ćemo ih i u ligi za prvaka.Dinostula wrote:Bice opet jako tesko stici ovih -8 ali eto sve je moguce.Da smo danas zijanili mislim da bi sve bilo izgubljeno.
Samo iskreno ne vidim abs neku ekipu koja bi njih mogla da pobjedi s obzirom na kvalitet lige.![]()
Znaci sve para sto imate na Zrinju.
-
todd_smith
#23860 Re: Utakmice.
Saburli.
Kada uvezemo 4-5 ovakvih rezultata onda mozemo pricati ozbiljnije.
Ipak je ovo ekipa koja je ispala iz Kupa i izgubila kuci od Krupe za 2 minute.
Od utakmice do utakmice saburli.
Adukor dobar, nadam se da ce nastaviti ovako. Treba nam solidnih igraca u odbrani.
Kada uvezemo 4-5 ovakvih rezultata onda mozemo pricati ozbiljnije.
Ipak je ovo ekipa koja je ispala iz Kupa i izgubila kuci od Krupe za 2 minute.
Od utakmice do utakmice saburli.
Adukor dobar, nadam se da ce nastaviti ovako. Treba nam solidnih igraca u odbrani.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#23861 Re: Utakmice.
Ima jos previse da se igra da bi rekli bilo sta, pa cak i to da nemamo sanse za titulu.
S druge strane 6 golova Slobodi i Zrinjskom u gostima je jasan pokazatelj da ima kvaliteta. Ja sam nekako uvijek vjerovao da u ovon ekipi ima kvaliteta, jer sve su to igraci koji su u drugi ekipama dominirali ligom. Samo je trebao beko da probudi to u njima. Sinoc Krle oduzimanje lopte kod 2. gola i asistencija za 3.
Nadam se samo da se nece nesto poremetiti na relaciji Husref - igraci pa da opet dodjemo so neke kurcobolje kod igraca ili nekog bojkota sto nam nije strano.
S druge strane 6 golova Slobodi i Zrinjskom u gostima je jasan pokazatelj da ima kvaliteta. Ja sam nekako uvijek vjerovao da u ovon ekipi ima kvaliteta, jer sve su to igraci koji su u drugi ekipama dominirali ligom. Samo je trebao beko da probudi to u njima. Sinoc Krle oduzimanje lopte kod 2. gola i asistencija za 3.
Nadam se samo da se nece nesto poremetiti na relaciji Husref - igraci pa da opet dodjemo so neke kurcobolje kod igraca ili nekog bojkota sto nam nije strano.
-
bjelave
#23862 Re: Utakmice.
Ja se vise bojim u kojoj mjeri je Uprava u stanju da poprati ekipu nego odnosa izmedju Husrefa i igraca.F&N wrote:Ima jos previse da se igra da bi rekli bilo sta, pa cak i to da nemamo sanse za titulu.
S druge strane 6 golova Slobodi i Zrinjskom u gostima je jasan pokazatelj da ima kvaliteta. Ja sam nekako uvijek vjerovao da u ovon ekipi ima kvaliteta, jer sve su to igraci koji su u drugi ekipama dominirali ligom. Samo je trebao beko da probudi to u njima. Sinoc Krle oduzimanje lopte kod 2. gola i asistencija za 3.![]()
Uprava ne radi svoj posao.
Imamo evidentan problem sa produzenjem ugovora, angazovanjem pojacanja.
Takodjer, ova Uprava nije u stanju da ekipi obezbjedi fer sudjenje i tretman ili to nece, ne pokusava, u sta smo imali prilike da se uvjerimo protekle dvije sezone.
Jos, kad procitas Valentinov proslo-nedeljni intervju, samoreklamerski sa jeftinim demagoskim frazama, vidis da klub vode ljudi koji prema njemu nemaju odnos kao ni mrvu samokritike, sto dodatno pospjesuje strah da nemamo logistiku, Upravu za nekakve iskorake, cak ni u PL.
-
north
#23863 Re: Utakmice.
Ma vjerovatno je najviše do psihe I glave igrača, nije normalno da dobijaš dva puta zaredom u Tuzli I Mostaru sa 6 datih golova, ona naša najjača ekipa vjerovatno to nije mogla, a da kući imaš četiri poraza I toliko zaostaješ za vodećim
.....Evidentno da niko od nas nije značajno bolji, ali nismo ni mi od drugih bar od ove vodeće trojke da se ne lažemo, ali ovoj ekipi fali rutine i smirenosti pogotovo kući, kad bi upola kući igrali ovako mi bo imali sad bar 5-6 bodova vise I bili jako blizu....Ne razumijem kako ekipa na Koševu igra vazda u grču sa onoliko patnje I kako ne može ove ekipe koje su evidentno slabije lakše rješavati i dolaziti do bodova...Valjda je i do načina igre, u gostima svi pokušaju da nas napadnu i onda dolazimo do izražaja jer ima igrača koji znaju istrčati, ali kući kad se protivnik zatvori I ne pomišlja da se previse otvori, tad ne znamo kud gonimo i patimo se žestoko
....E na tome bi Husref trebao raditi, ali za to realno treba jedan igrač znalac na sredini terena koji bi znao podvaliti loptu kad se čini da nemamo ideje I izbaciti krilnog napadača po strani ili kroz sredinu podvaliti loptu...Nešto ala Miske
Vidim svi fale crnca, nije bio loš ali ne bih ga baš toliko dizao u visine, ipak mi se čini da još nije posložen, jasno tek druga utakmica nikad nije ovdje igrao i to je razumljivo, sad bi najgore bilo premještati ga na klupu zarad toga da moraju igrati Novaković i Mihojević u tandemu, treba mu kontinuitet da bi bio još bolji, ali za igrača koji igra tek drugu utakmicu i koji se ne zna sporazumijevati je ovo za sada sasvim prihvatljivo...
Osvojiš 6 bodova u Tuzli i Mostaru, dolazi raspali Čelik i opet nisi siguran da ćeš pobijediti, jer nas trah copy-pastr igre i kikseva kući, kakav paradoks
....Kad se sve pogleda kako kući stojimo, zadovoljan bi bio sa 1-0 uz nikakvu igru samo da se sad ne uprska sve ovo što se napravilo u Tuzli i Mostaru....tek sa pobjedom protiv Čelika pa i onda u Gabeli bi se kiks protiv Krupe poništio i zaboravio 
Vidim svi fale crnca, nije bio loš ali ne bih ga baš toliko dizao u visine, ipak mi se čini da još nije posložen, jasno tek druga utakmica nikad nije ovdje igrao i to je razumljivo, sad bi najgore bilo premještati ga na klupu zarad toga da moraju igrati Novaković i Mihojević u tandemu, treba mu kontinuitet da bi bio još bolji, ali za igrača koji igra tek drugu utakmicu i koji se ne zna sporazumijevati je ovo za sada sasvim prihvatljivo...
Osvojiš 6 bodova u Tuzli i Mostaru, dolazi raspali Čelik i opet nisi siguran da ćeš pobijediti, jer nas trah copy-pastr igre i kikseva kući, kakav paradoks
- Grean
#23864 Re: Utakmice.
Ne znam vala za Bekica a ni Novakovica vise.Muhamed Đakmić wrote:Hodžić mangupski dobi žuti karton u sudijskoj nadoknadi da odmori protiv Čelika, da bi bio spreman za gostovanje GOŠK-u
Strah me da sve dobro što se počelo dešavati ne doživi krah zbog uprave. Sariću, Novakoviću, Ahmetoviću, Hebiboviću i Bekiću ističu ugovori na ljeto, govorim samo o igračima koji su standardni. Igraju u dobroj formi i ako smo kad mislili sastavljati kostur ekipe, ovo je to vrijeme.
Obnoviti njima petorici ugovore, razmisliti i o ostalima čiji ugovori ističu. Možda je bolje reći, pokušati obnoviti ugovore već sad. Kasno će biti u junu razmišljati o tome.
Bitno ti je imati u ekipi igrače poput ovih, nisu to velike zvijezde nego igrači koji odrađuju posao. Oni trebaju biti kostur, pa se na njih mogu dodavati i mladi, i zvijezde, i sve.
Ako upravo to nisu igraci koji su zamjenjivi mladjim, dvije naslabije karije, onda treba ugasiti akademiju a po do sad vidjenom sve su prilike da bi to bilo najisplatnije ako njen cilj nisu odlsci u Slovacku za 120 hiljada bez odigrane utakmice za prvi tim.
-
Nadzorna_ploca
#23865 Re: Utakmice.
Ja sam mislio za Mihojevica da ce biti klasa od igraca ali on od kako je postao starter sve slabiji. Da li je kapitenska traka pritisak ili je nesto drugo. Novakovic je bio odlican dugo vremena ali i on se utopio ove sezone.
Sadiku ima visoke ocjene i ocekivanja samo da ne ostane na tome.
Sadiku ima visoke ocjene i ocekivanja samo da ne ostane na tome.
- Grean
#23866 Re: Utakmice.
Razlika je u trpljenju gresaka Mihojevica i Novakovica.
Mislim da on i Bekic nisu pokazali da se na njima treba graditi ekipa. Mozda nema akademaca da ih mogu zamijeniti ali onda treba dovesti kvalitet pa da makar znas zbog koga ovi sjede na klupi.
Saric, Ahmetovic i Hebibovic su druga prica. Prave razliku.
Mislim da on i Bekic nisu pokazali da se na njima treba graditi ekipa. Mozda nema akademaca da ih mogu zamijeniti ali onda treba dovesti kvalitet pa da makar znas zbog koga ovi sjede na klupi.
Saric, Ahmetovic i Hebibovic su druga prica. Prave razliku.
- leškarenje
#23867 Re: Utakmice.
Evo Adukora sad imamo ,dvije utakmice na vrhunskom nivou....
- Dr. Kuca
#23868 Re: Utakmice.
Cestitke svima i idemo dalje.
- omega369
#23869 Re: Utakmice.
Pritisci na upravu da smjenjuju ove nazovi trenere se i jesu pravili zato sto je svakom jasno da mi imamo određeni igracki kvalitet. Ne bas nesto aman zaman ali sasvim dovoljan za ovu sugavu liguF&N wrote:Ima jos previse da se igra da bi rekli bilo sta, pa cak i to da nemamo sanse za titulu.
S druge strane 6 golova Slobodi i Zrinjskom u gostima je jasan pokazatelj da ima kvaliteta. Ja sam nekako uvijek vjerovao da u ovon ekipi ima kvaliteta, jer sve su to igraci koji su u drugi ekipama dominirali ligom. Samo je trebao beko da probudi to u njima. Sinoc Krle oduzimanje lopte kod 2. gola i asistencija za 3.![]()
cestitke na pobjedi u Mostaru. Celik shvatiti najozbiljnije moguce.
Hoce li oni igrati kup prije tekme sa nama?
- Pitar sa Kariba
#23870 Re: Utakmice.
Igra Celik KUP, sa Rudarom iz Prijedora. I izgleda da ce im faliti pola igraca za susret sa nama kao i onaj mladi golman koji je valjda povrijedjen. Saju od prve minute! 
- Dr. Kuca
#23871 Re: Utakmice.
Kaze mu husref picko jedna jace idiPitar sa Kariba wrote:Pa i Hus mu je jebo sve kad upropasti onu kontru. Ali kad Heba htjede "nabaciti" 4-tom sudiji kod izlaska iz igre pa kao frizuru popravi da se izvadi.
- leškarenje
#23872 Re: Utakmice.
Pa dobro,ali nije mu jebo mater i nece ga klupirati kako bi neki htjeli.Dr. Kuca wrote:Kaze mu husref picko jedna jace idiPitar sa Kariba wrote:Pa i Hus mu je jebo sve kad upropasti onu kontru. Ali kad Heba htjede "nabaciti" 4-tom sudiji kod izlaska iz igre pa kao frizuru popravi da se izvadi.
- Dr. Kuca
#23873 Re: Utakmice.
Ne vjerujem. Kako cujem zamjerio mu je sto se nije vratio kod gola zrinjskog.leškarenje wrote:Pa dobro,ali nije mu jebo mater i nece ga klupirati kako bi neki htjeli.Dr. Kuca wrote:Kaze mu husref picko jedna jace idiPitar sa Kariba wrote:Pa i Hus mu je jebo sve kad upropasti onu kontru. Ali kad Heba htjede "nabaciti" 4-tom sudiji kod izlaska iz igre pa kao frizuru popravi da se izvadi.
- Pitar sa Kariba
#23874 Re: Utakmice.
@Logovan ima l` prenosa danas?

- Logovan
#23875 Re: Utakmice.
Ima.
Za 30. minuta počinje prijateljska utakmica protiv FK Igman Konjic. Od prve minute igraju: Adilović, Kadušić, Bekić, Mihojevic, Mujakić, Radovac, Rahmanović, Anđušić, Husejinović, Smajlagić i Hadžić.
05' Hadzic nije uspio da postigne gol nakon ubacaja Andjusica.
11' Jos jedna prilika za Hadzica, nema promjene.
22' Goooooolll - Husejinovic preciznim udarcem dovodi Sarajevo u vodstvo
32' Smajlagic nije bio precizan.
33' Andjusic sutira izravno u golmana.
41' Andjusic je postigao gol, ali je isti ponisten zbog nedozvoljene pozicije.
43' Udarac Husejinovica odlazi pored stative.
45' Jos jedna prilika za Andjusica, ali sutira pored gola.
Kraj prvog poluvremena: Sarajevo 1:0 Igman
Za 30. minuta počinje prijateljska utakmica protiv FK Igman Konjic. Od prve minute igraju: Adilović, Kadušić, Bekić, Mihojevic, Mujakić, Radovac, Rahmanović, Anđušić, Husejinović, Smajlagić i Hadžić.
05' Hadzic nije uspio da postigne gol nakon ubacaja Andjusica.
11' Jos jedna prilika za Hadzica, nema promjene.
22' Goooooolll - Husejinovic preciznim udarcem dovodi Sarajevo u vodstvo
32' Smajlagic nije bio precizan.
33' Andjusic sutira izravno u golmana.
41' Andjusic je postigao gol, ali je isti ponisten zbog nedozvoljene pozicije.
43' Udarac Husejinovica odlazi pored stative.
45' Jos jedna prilika za Andjusica, ali sutira pored gola.
Kraj prvog poluvremena: Sarajevo 1:0 Igman
Last edited by Logovan on 25/10/2017 14:48, edited 3 times in total.