Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Frankyee
#23826 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da kojim slucajem Grci nisu pobijedili veceras mozda bi bilo sanse da se ide direktno, ovako , ako uzmemo u obzir da mi redovno u zadnjem trenutku gubimo kvalifikacije, mi se od sada borimo za drugo mjesto.
-
zlajapravaraja
#23827 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
I Pape: zavezi jednostavno i radi svoj posao.
- Charuga
- Globalni moderator
#23828 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bilo je centarsuteva na nivou nase lige, lopta leti u sesnaest a golman moze i kafu popiti dok dodje do njega. J.bes to. Puno smo grijesili na sredini i par puta iz tih gresaka su nam opasno zaprijetili. Jednostavno, nije bilo neke opsade, nekog zara, pokusaja, pucanja, ubacivanja, ma nista nije funkcionisalo veceras ...
- Neradnik
#23829 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
za to imamo 3 utakmice sa slovackom uzvrat i onda linhenstajn i litvanija...moze se desit da baraza ne vidimo vrlo lako bude li se pape zajebavo...Frankyee wrote:Da kojim slucajem Grci nisu pobijedili veceras mozda bi bilo sanse da se ide direktno, ovako , ako uzmemo u obzir da mi redovno u zadnjem trenutku gubimo kvalifikacije, mi se od sada borimo za drugo mjesto.
- Partijaner
#23830 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mozda zato sto su Slovaci odigrali dobru odbranu, previse smo srljali sa loptom oko 16-ca mjesto da su sutali kad su imali prilik za to. Bilo je dosta nepotrebnih centarsuteva gdje se uopste nije trebalo upucivati lopta ka napadu.Charuga wrote:Bilo je centarsuteva na nivou nase lige, lopta leti u sesnaest a golman moze i kafu popiti dok dodje do njega. J.bes to. Napadaci nisu imali upotrebljivih lopti ...
Opet kazem, sticem neki utisak da je neki drugi "mozda" faktor presudio sto nismo dobili, ali u tom ne zelim da vjerujem niti da zalazim.
U utorak odigrat srcem, Hajrovica ubaciti ranije, msm da bi nam bio od velike pomoci kad bi igrao malo duze, vidjelo se da zna sa loptom u onom malo vremenu sto je igrao.
- Zavatoni
#23831 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kakvi ba centarsutevi...i neke visoke duge lopte...ko jos to igra?
Koliko je Slovacka imala napada po krilu sa centarsutem? Nijedan.
Od te igre nema rezultata u danasnjem fudbalu.
Koliko je Slovacka imala napada po krilu sa centarsutem? Nijedan.
Od te igre nema rezultata u danasnjem fudbalu.
- SaNsEo
#23832 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
mushkile chibira wrote:Helem ne znam odakle da pocnem.
Prvo mi je na umu bilo da napisem h...m ti Safete sve, a takodje i slovacima i grcima.
Evo me hiljadama kilometara daleko od kuce jer sam se zaputio u bijeli svijet ne bih li zaradio dovoljno para da sebi priustim odlazak u Brazil a da mi ni djeca ni zena ne ispastaju zbog te moje zelje. Naravno posao u nasoj dragoj BiH mi nije omogucavao nikakvo "stekanje" pa rekoh sebi idi brate, zgrni neku lovu i bices rahat duze vremena pa kad se vratis iz Brazila naci ces nakav posao vec opet kod kuce.
Kontam ja da sam fakat vec u godinama (43) i da mi je ovo jedina prilika da odem na SP i da mi se takvo nesto garant nece vise ponuditi u zivotu.
Kontam ja i o brazilkama jer jbg. nisam kamen a sto draga ne zna nece je i boljeti, rekoh sebi normalno da ces ocejfiti jer ti se i za takvo nesto pruza prilika samo jednom u zivotu.
Kako traju kvalifikacije tako i ja svoju dragu "obradjujem" i uvjeravam da sigurno nasa reprezentacija ide u Brazil i da ja to moram ispratiti u samom Brazilu. Ona meni trezveno naglasava da nema para za tako nesto i ja se bacaj u potragu za vecim primanjima jer imam pozitivan feedback s njene strane da bih i mogao ici ako bi se nasla lova za to.
I fakat dodje prilika, ja kontam smilovao mi se Dragi Allah i sacuvace ce me i ispuniti zelju i tako se ja prije par mjeseci zaputim u nepoznato.
Evo me sad sjedim k'o posran i kontam sto se meni sve ovo desava i generalno sto meni ovo treba u zivotu.
Poceo sam vjerovati da papak zna sta radi napokon i da se nesto kako meni tako i mom narodu mora konacno vratiti kroz zivot. A onda se sjetim utakmice sa Albanijom u gostima i Sajinog "umijeca" da prospe pamet i da odigramo nerijeseno i samo zbog te utakmice opet ne odemo kao prvi u grupi na veliko takmicenje.
Mislim, zaista, ne mogu da vjerujem.......prica se ponavlja......
Ne znam Safete sta da ti velim, meni si uspio zahebati zivot i nadam se da ce i tebe neko nekad zahebati k'o sto si ti mene.
- DonV
#23833 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Protiv Grcke prekidi GOL, penal GOL fakticki nije bilo sansi ali brat bratu nisu ih je imali ni grci jer je igrao klasicni DM Zahirovic kasnije Rahimic. Nebi ni Slovaci imali ovliko sansi da je tu bio osigurac sta je Medunjanin bio od neke koristi u tom trouglu Mispke, Pjanic nikakve pa siguran sam da bi Rahimaga odradio sve ok i presjekao bi vise loptu zatvarao pomagao bekovima itd.
Danas prekidi prosli
NE, i tacka ali Pape pobogo na foru Cire usao... pojeo ga takticki Slovacki selektor.
I Grcka bi nas pojela bez DM siguran sam. Jos da tu dodamo Pjanica-Miske pa to moze protiv L repki po ko zna koji put smo to vidjeli.
Ali dobro posrnuli su fino ajd da je mjenjao tog nekog DM oko 60 min pa bacio sve karte naprijed nego on bacio karte dok je njihova sredina, napad bekovi svjezi itd. Ma daj Pape.. sta rece siguran sam da im mozemo dati dva tri gola
a odbrana Slovacke je mnogo jaca od Grcke al eto oni igrali sa Liht. 1-1 kod ex. selektora.
Pape nije nista vidio ni u Rumuniji nije vidio njihovu odbranu, njihovu sredinu... njihove kontre sa 4 igraca samo naprijed. NISTA.
Danas prekidi prosli
I Grcka bi nas pojela bez DM siguran sam. Jos da tu dodamo Pjanica-Miske pa to moze protiv L repki po ko zna koji put smo to vidjeli.
Ali dobro posrnuli su fino ajd da je mjenjao tog nekog DM oko 60 min pa bacio sve karte naprijed nego on bacio karte dok je njihova sredina, napad bekovi svjezi itd. Ma daj Pape.. sta rece siguran sam da im mozemo dati dva tri gola
Pape nije nista vidio ni u Rumuniji nije vidio njihovu odbranu, njihovu sredinu... njihove kontre sa 4 igraca samo naprijed. NISTA.
Last edited by DonV on 06/09/2013 23:59, edited 1 time in total.
-
SSemir
#23834 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nema veze. ocekivano da nismo mogli perfektno odradit kvalifikacije jbg... desava se, i prosle kvalifikacije se desavalo, ali bitno je da to nikad nije znacilo raspad, nego smo se odmah sljedecu utakmicu vratiti pobjedom! i sad cemo tako, samo malo vise pozitive ljudi!
jbg, spanija je spanija, pa opet zijani protiv jedne finske...
jbg, spanija je spanija, pa opet zijani protiv jedne finske...
-
zlajapravaraja
#23835 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape, jesil' vidio kako te (nas) je debeli Misimovic prodao, jebo te on !
- ultima_palabra
#23836 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape je do sada bio dobar u učenju iz svojih grešaka... hajde da vidimo šta će uraditi u Žilini. Previše smo do sada dobrog uradili da sada to prospemo na glup način, moramo vjerovati 
- noiserr
#23837 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Samo ti štekaj lovu, dobro dodje kako kod ispadne. Ja ćitavo vrijeme kontam da je nemoguce proći čitave kvalifikacije bez i jednog poraza. Ako je to taj poraz onda nek je za halala. Joś uvijek smo blizu, i sasvim je realno da možemo dobiti zadnje 3 utakmice.mushkile chibira wrote:Helem ne znam odakle da pocnem.
Prvo mi je na umu bilo da napisem h...m ti Safete sve, a takodje i slovacima i grcima.
Evo me hiljadama kilometara daleko od kuce jer sam se zaputio u bijeli svijet ne bih li zaradio dovoljno para da sebi priustim odlazak u Brazil a da mi ni djeca ni zena ne ispastaju zbog te moje zelje. Naravno posao u nasoj dragoj BiH mi nije omogucavao nikakvo "stekanje" pa rekoh sebi idi brate, zgrni neku lovu i bices rahat duze vremena pa kad se vratis iz Brazila naci ces nakav posao vec opet kod kuce.
Kontam ja da sam fakat vec u godinama (43) i da mi je ovo jedina prilika da odem na SP i da mi se takvo nesto garant nece vise ponuditi u zivotu.
Kontam ja i o brazilkama jer jbg. nisam kamen a sto draga ne zna nece je i boljeti, rekoh sebi normalno da ces ocejfiti jer ti se i za takvo nesto pruza prilika samo jednom u zivotu.
Kako traju kvalifikacije tako i ja svoju dragu "obradjujem" i uvjeravam da sigurno nasa reprezentacija ide u Brazil i da ja to moram ispratiti u samom Brazilu. Ona meni trezveno naglasava da nema para za tako nesto i ja se bacaj u potragu za vecim primanjima jer imam pozitivan feedback s njene strane da bih i mogao ici ako bi se nasla lova za to.
I fakat dodje prilika, ja kontam smilovao mi se Dragi Allah i sacuvace ce me i ispuniti zelju i tako se ja prije par mjeseci zaputim u nepoznato.
Evo me sad sjedim k'o posran i kontam sto se meni sve ovo desava i generalno sto meni ovo treba u zivotu.
Poceo sam vjerovati da papak zna sta radi napokon i da se nesto kako meni tako i mom narodu mora konacno vratiti kroz zivot. A onda se sjetim utakmice sa Albanijom u gostima i Sajinog "umijeca" da prospe pamet i da odigramo nerijeseno i samo zbog te utakmice opet ne odemo kao prvi u grupi na veliko takmicenje.
Mislim, zaista, ne mogu da vjerujem.......prica se ponavlja......
Ne znam Safete sta da ti velim, meni si uspio zahebati zivot i nadam se da ce i tebe neko nekad zahebati k'o sto si ti mene.
A možda i Grcima sreča jednom okrene ledja pa i oni kiksaju ko zamalo danas.
-
Korisničkoime
#23838 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ponavljam od ovakvih DM-ova u ovoj tekmi bi slabo imali koristi, ljudi bi jednog pretrčali a drugi se ne zna postaviti što je kod kontri i polukontri što jeste najjače oružje Slovačke ubitačno. Nije problem što su oni nas nadigrali, zabili nas u 16 jer vala nisu problem je što mi nismo mogli probiti njihovu odbranu a sa def.veznim bi imali manje šanse za to.DonV wrote:Protiv Grcke prekidi GOL, penal GOL fakticki nije bilo sansi ali brat bratu nisu ih je imali ni grci jer je igrao klasicni DM Zahirovic kasnije Rahimic. Nebi ni Slovaci imali ovliko sansi da je tu bio osigurac sta je Medunjanin bio od neke koristi u tom trouglu Mispke, Pjanic nikakve pa siguran sam da bi Rahimaga odradio sve ok i presjekao bi vise loptu zatvarao pomagao bekovima itd.
Danas prekidi prosli i tacka ali Pape pobogo na foru Cire usao... pojeo ga takticki Slovacki selektor.
Ali dobro posrnuli su fino ajd da je mjenjao tog nekog DM oko 60 min pa bacio sve karte naprijed nego on bacio karte dok je njihova sredina, napad bekovi svjezi itd. Ma daj Pape.. sta rece siguran sam da im mozemo dati dva tri golaa odbrana Slovacke je mnogo jaca od Grcke al eto oni igrali sa Liht. 1-1 kod ex. selektora.
Sušić je imao dobru zamisao samo što sistem, formacija, taktika bez def.veznog nije nikada isprobana a kamoli uigrana. U najgorem mogućem mometu u odlučujućoj utakmici on se odlučuje da promjeni motor ekipe u smislu nismo pokušali to protiv L ekipa i u prijateljskim eh zato ćemo da to pokušamo protiv jače Slovačke u odlučujućoj utakmici. Zamisao na mjestu ali tajminig i priprema izvedbe iste katastrofa.
- emigrazione
#23839 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Papeta legendu treba shvatiti. Igrao je velika takmicenja i razmisljao da i ovi njegovi konji i duduci imaju namjeru isto, međutim ispostavilo se, kao i milion puta do sad, da mi i nemamo bas tako dobre igrace kakvi nam se opisuju u avazu i po kojekakvim portalima. Roknuli su mu noz u leđa dijamant, kineski zidan, princ i oko plavo( pokenjam se i na onoga ko im dade 'vake nadimke)...dakle, bogovi sa olimpa koji su jedni od najboljih na kugli zemaljskoj kad ne treba...poserem im se u usta, pape je igrao velika takmicenja, i vazda ce biti bog u yugi i u Parizu misevu precjenjeni, a vi pusite kite i gledajte Pečovskog na Marakani...majku vam precjenjenu jebem
Last edited by emigrazione on 07/09/2013 00:14, edited 1 time in total.
- TinNBANFL
#23840 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma moami gore pi rezultat i gotovo, jebavat mu mater sad, sjedim kući niko rijeci ne progovara ccc...
Lulic i Salihovic nemaju c sut i mi to forsiramo, jedini dobar c sut ims Mujdza ali jebiga.
Miske nije igrac za 'velike' utakmice, jod jedan dokaz, prespor je za ovakve tempo utakmice, a ogromna greska je bila stavit lulica na d beka, momak je bio premoren... To je na kraju dovelo i do faula prije gola, jer je Lula znao da ne može Weissa uzeti ondje...
Idemo u Slovacku po pobjedu!!!!
Sent from my GT-N8010
Lulic i Salihovic nemaju c sut i mi to forsiramo, jedini dobar c sut ims Mujdza ali jebiga.
Miske nije igrac za 'velike' utakmice, jod jedan dokaz, prespor je za ovakve tempo utakmice, a ogromna greska je bila stavit lulica na d beka, momak je bio premoren... To je na kraju dovelo i do faula prije gola, jer je Lula znao da ne može Weissa uzeti ondje...
Idemo u Slovacku po pobjedu!!!!
Sent from my GT-N8010
-
SSemir
#23841 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ivice osime, pomozi nam do utorka 
- DonV
#23842 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Visca igrac turskog 2ligasa.
Stevanovic nije odigrao ni jedne minute u novoj sezoni.
Hajrovica ubaciva u zadnjim minutama.

Stevanovic nije odigrao ni jedne minute u novoj sezoni.
Hajrovica ubaciva u zadnjim minutama.
- denimb
#23843 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
@Laki i neki k.
Daj sad tabelu, i skontaj ono sto ti ljudi govore od pocetka...
Susis = Aca .... limitirani ljudi proizvode limitirane ekipe...
Nađi jedno dijete iz osnovne skole kojemu nije jasno ko je Avdija, pa cemo pricati o trenerima.
Daj sad tabelu, i skontaj ono sto ti ljudi govore od pocetka...
Nađi jedno dijete iz osnovne skole kojemu nije jasno ko je Avdija, pa cemo pricati o trenerima.
- DonV
#23844 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bolja bi mu zamisao bila da je igrao samo sa jednim klasicnim spicem ali sa Rahimagom osigurac za kontre a uz njega Medunjanin pa vidjeli smo da mu niko i nije pomagao fakticki a kome on sam da pomogne lijevo desno bekovima...Ionako sam govori posle ili prije tekme da Dzeko, Lulic, Misimovic pa i cak Pjanic napadaju tj. da su to 4 napadaca i da to nema veze sto je Dzeko igrao sam. Zar ne ?Korisničkoime wrote:Ponavljam od ovakvih DM-ova u ovoj tekmi bi slabo imali koristi, ljudi bi jednog pretrčali a drugi se ne zna postaviti što je kod kontri i polukontri što jeste najjače oružje Slovačke ubitačno. Nije problem što su oni nas nadigrali, zabili nas u 16 jer vala nisu problem je što mi nismo mogli probiti njihovu odbranu a sa def.veznim bi imali manje šanse za to.DonV wrote:Protiv Grcke prekidi GOL, penal GOL fakticki nije bilo sansi ali brat bratu nisu ih je imali ni grci jer je igrao klasicni DM Zahirovic kasnije Rahimic. Nebi ni Slovaci imali ovliko sansi da je tu bio osigurac sta je Medunjanin bio od neke koristi u tom trouglu Mispke, Pjanic nikakve pa siguran sam da bi Rahimaga odradio sve ok i presjekao bi vise loptu zatvarao pomagao bekovima itd.
Danas prekidi prosli i tacka ali Pape pobogo na foru Cire usao... pojeo ga takticki Slovacki selektor.
Ali dobro posrnuli su fino ajd da je mjenjao tog nekog DM oko 60 min pa bacio sve karte naprijed nego on bacio karte dok je njihova sredina, napad bekovi svjezi itd. Ma daj Pape.. sta rece siguran sam da im mozemo dati dva tri golaa odbrana Slovacke je mnogo jaca od Grcke al eto oni igrali sa Liht. 1-1 kod ex. selektora.
Sušić je imao dobru zamisao samo što sistem, formacija, taktika bez def.veznog nije nikada isprobana a kamoli uigrana. U najgorem mogućem mometu u odlučujućoj utakmici on se odlučuje da promjeni motor ekipe u smislu nismo pokušali to protiv L ekipa i u prijateljskim eh zato ćemo da to pokušamo protiv jače Slovačke u odlučujućoj utakmici. Zamisao na mjestu ali tajminig i priprema izvedbe iste katastrofa.
Ibisevic je ionako vise smetao u napadu, koliko se samo lopti odbilo od njega.
Ako je sta vidio na pol. onda je treba da zamijeni Ibisevica i Misimovica al eto..
Hajrovic i Rahimic su trebali poceti 2p dok jos nije bilo kasno. Njihova desna strana je bila suplja u vise navrata gdje da imalo zna mogao da prodje bolje Avdija ali da je tu bio Hajrovic sto i jeste desno krilo kako bi to bolje izgledalo takodjer na kontre itd. ali eto Pape zna Ibisevic, Misimovic
-
cindrlimindrli
#23845 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vjerujem da bi i Safet volio da je Garetta Balea naprivio neki Himzo iz Donjeg Vakufa pa da ga moze koristiti bez da i njemu i nama Avdija pije krv na slamku. Dobar je Pape, zna on ovu igru u detalje, to sto smo u nekim stvarima limitirani nije njegova krivica. Bice bolje, utorak ce se oni otvoriti i tu ce biti prostora da Edin pobjegne njihovoj odbrani.denimb wrote:@Laki i neki k.
Daj sad tabelu, i skontaj ono sto ti ljudi govore od pocetka...![]()
- emigrazione
#23846 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ovu tekmu su sjebali igraci na terenu, nikako PAPE 
- MOSALJOZE
#23847 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bravo pljuvači
Što se tiče Srca Ajdučkog šta je mogao Pape.Sigurno je išao na varijantu da Mujdza sigurno igra u Slovačkoj nego da ga ovde izgubi na poluvremenu.Avdija nekad vala ubaci strašno nekad ne zna lopte dodat.
SAFET SUŠIĆ PAPE

SAFET SUŠIĆ PAPE
- luckylaka
#23848 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bjezi ba taman se malo smirim a neko mi uzjase na grabacu.Jesi li gleda,sta si vidi bolan.Nemas pojma o fudbalu.Avdija je uradio vise nego pola ostalih zajedno trci,trudi se takav mu je zadatak.Ja trebao je jos sam sebi centrirati i gol zabiti.Nesto ne stima vec napisano.Eto Avdija sam odigrao utakmicu.Hajde strucnjak sastavi reprezentaciju.Sad smo svi pametni.Bujrum sastavi za Zilinu i garantuj rezultat.denimb wrote:@Laki i neki k.
-
Korisničkoime
#23849 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Formaciju 4-5-1 smo sahranili nakon prošlih kvalifikacija samim tim i Sušićeva priča vezana kako svi napadaju pada u vodu kao i većina njegovih izjava za novinare i javnost do sada. Problem je što nismo probili odbranu to sigurno ne bi postigli sa jednim napadačom zamisli Džeku u duelu sa dva stopera na njemu. Odbranu nismo probili zbog metljivih prekompikovanih poteza naše sredine tu Sušić nije kriv. Sumnjam da je njegova uputa bila igrajte lepršavo ko jebe rezultat. Slažem se za Misimovića njemu je nakon 45 minuta onog tempa bilo previše. Ako niko nije primjetio prvih 45 min tempo je bio visok teren natopljen lopta brza sve previše za Misketovu kondiciju. Možda da je umjesto njega ubacio Hajrovića ali ko će opet znati kakav je on.DonV wrote:Bolja bi mu zamisao bila da je igrao samo sa jednim klasicnim spicem ali sa Rahimagom osigurac za kontre a uz njega Medunjanin pa vidjeli smo da mu niko i nije pomagao fakticki a kome on sam da pomogne lijevo desno bekovima...Ionako sam govori posle ili prije tekme da Dzeko, Lulic, Misimovic pa i cak Pjanic napadaju tj. da su to 4 napadaca i da to nema veze sto je Dzeko igrao sam. Zar ne ?Korisničkoime wrote:Ponavljam od ovakvih DM-ova u ovoj tekmi bi slabo imali koristi, ljudi bi jednog pretrčali a drugi se ne zna postaviti što je kod kontri i polukontri što jeste najjače oružje Slovačke ubitačno. Nije problem što su oni nas nadigrali, zabili nas u 16 jer vala nisu problem je što mi nismo mogli probiti njihovu odbranu a sa def.veznim bi imali manje šanse za to.DonV wrote:Protiv Grcke prekidi GOL, penal GOL fakticki nije bilo sansi ali brat bratu nisu ih je imali ni grci jer je igrao klasicni DM Zahirovic kasnije Rahimic. Nebi ni Slovaci imali ovliko sansi da je tu bio osigurac sta je Medunjanin bio od neke koristi u tom trouglu Mispke, Pjanic nikakve pa siguran sam da bi Rahimaga odradio sve ok i presjekao bi vise loptu zatvarao pomagao bekovima itd.
Ibisevic je ionako vise smetao u napadu, koliko se samo lopti odbilo od njega.
Ako je sta vidio na pol. onda je treba da zamijeni Ibisevica i Misimovica al eto..
Hajrovic i Rahimic su trebali poceti 2p dok jos nije bilo kasno. Njihova desna strana je bila suplja u vise navrata gdje da imalo zna mogao da prodje bolje Avdija ali da je tu bio Hajrovic sto i jeste desno krilo kako bi to bolje izgledalo takodjer na kontre itd. ali eto Pape zna Ibisevic, Misimovic
-
Korisničkoime
#23850 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vala za Avdiju nikada nije bilo sporno da hoće, da želi, da se zalaže to mu niko nije nikad sporio ali je drug moj vazda ispadao u odbrani a to je jebiga bitan dio zadatka beka kao dijela odbrane. Nije čovjek kriv za poraz jer Slovaci nikada nisu iskoristili to što su nam vazda probijali desnu stranu pa nisu napada preko lijeve strane kako treba imali. Opet ću i ptice na grani znaju da nam je na desnoj strani propuh čak i sa Mujdžom protiv jačih repki dobijemo probleme.luckylaka wrote:Bjezi ba taman se malo smirim a neko mi uzjase na grabacu.Jesi li gleda,sta si vidi bolan.Nemas pojma o fudbalu.Avdija je uradio vise nego pola ostalih zajedno trci,trudi se takav mu je zadatak.Ja trebao je jos sam sebi centrirati i gol zabiti.Nesto ne stima vec napisano.Eto Avdija sam odigrao utakmicu.Hajde strucnjak sastavi reprezentaciju.Sad smo svi pametni.Bujrum sastavi za Zilinu i garantuj rezultat.denimb wrote:@Laki i neki k.