Sirija vol. 2

Locked
DuckZz

#23826 Re: Sirija vol. 2

Post by DuckZz »

Ma ja ba, evo i od mene slika danas usliko, naravno zamutio lice da me nebi prepoznali, ha ja.
Image
shin

#23827 Re: Sirija vol. 2

Post by shin »

Ti bi trebo biti u sandalama, tako da je slika fake.
Krokodajl

#23828 Re: Sirija vol. 2

Post by Krokodajl »

DuckZz wrote:Ma ja ba, evo i od mene slika danas usliko, naravno zamutio lice da me nebi prepoznali, ha ja.
Image
Otkud Co0l u Siriji ?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#23829 Re: Sirija vol. 2

Post by Truba »

treba zadat neki zadatak...npr da na obje ruke pokazuje po cetiri prsta :mrgreen: i da stoji na jednoj nozi
dok mu je druga bez cizme :mrgreen: i da drzi isprintanu stranicu ovog topika :lol: :lol: :lol:
a u pozadini pustinja ili sta vec iz sirije :sax:
nixon69

#23830 Re: Sirija vol. 2

Post by nixon69 »

Kikibombona wrote:Ako nekome jos uvijek nije jasno zasto se Kurdi grcevito bore za slobodu, neka pogleda i poslusa sta o Kurdima ima reci Kemal Ata, jedan od lidera 'sirijske opozicije'.
Kiki,dosadan si vise sa tim Kurdima genocidasima. :D
Idriz

#23831 Re: Sirija vol. 2

Post by Idriz »

jooj kad se sjetim 2011. amerikanci i englezi su govorili asad je gotov nece izdrzat jos ni par mjeseci, teroristi ce pobjedit, itd. i jos su govorili kakva rusija, rusija tu nema sta trazit.

sad em teroristi dobili po nosu em je jasno da bez rusije nema nikvog dogovora em je jasno da se rat ne mze zavrsit bez da se asad za nesto pita. hijpoooo genijlaca bas znaju sta rade...
Rampage

#23832 Re: Sirija vol. 2

Post by Rampage »

dragma wrote:Ma loži vas fantassin moj @rampage, kakva crna Sirija, kakve fotografije... :lol:

Tako i ja kad mahnem pivu-dvije pa se dohvatim facebooka, reko bi čovjek kad me sluša da sam obiš'o pola svijeta. Nema šta ne znam i na koje pitanje ti ne mogu odgovoriti... :-D
:lol:

Ma nikad se ne zna, znaš da Bosanaca i Hercegovaca ima gotovo na svakoj tački na Planeti, mi volimo svugdje nos zabadati :D

Ja lično sam se tako jedno jutro obreo, prije desetak godina, ni kriv ni dužan :D , u sred Afghanistana, u jendnoj američkoj deminerskoj firmi (kao da mi ovdje nemamo dovoljno mina za deminiranje) :)

U Afghanistanu sam, btw, imao priliku upoznati (pored mase naše raje koja je radila za KBR, odnosno firmu koja je tu bila podrška američkoj vojsci) i nekoliko naših ljudi koji su bili tu... nazvao bi ih "avanturistima":)

Zato me ne bi čudilo da i u Siriji ima takvih ljudi :wink:
Idriz

#23833 Re: Sirija vol. 2

Post by Idriz »

Rampage wrote:
dragma wrote:Ma loži vas fantassin moj @rampage, kakva crna Sirija, kakve fotografije... :lol:

Tako i ja kad mahnem pivu-dvije pa se dohvatim facebooka, reko bi čovjek kad me sluša da sam obiš'o pola svijeta. Nema šta ne znam i na koje pitanje ti ne mogu odgovoriti... :-D

Ma nikad se ne zna, znaš da Bosanaca i Hercegovaca ima gotovo na svakoj tački na Planeti, mi volimo svugdje nos zabadati :D

Ja lično sam se tako jedno jutro obreo, prije desetak godina, ni kriv ni dužan :D , u sred Afghanistana, u jendnoj američkoj deminerskoj firmi (kao da mi ovdje nemamo dovoljno mina za deminiranje) :)

U Afghanistanu sam, btw, imao priliku upoznati (pored mase naše raje koja je radila za KBR, odnosno firmu koja je tu bila podrška američkoj vojsci) i nekoliko naših ljudi koji su bili tu... nazvao bi ih "avanturistima":)

pa na strani terorista ima kolko hoces. al ljepo bi bilo cut od nekoga ko se protiv njiha bori.
dragma
Vozim: Pješe

#23834 Re: Sirija vol. 2

Post by dragma »

Rampage wrote:

:thumbup:

Mora da si pun ko brod, čuo sam da je lova dobra :-D

Šalim se, neka si se ti nama vratio a u pravu si kad kažeš da naše raje svugdje ima (naročito tamo gdje ne treba :D ) i što se fantasina tiče ako je fakat dole nek mu je sa srećom, mada ja lično ne vjerujem, pohvalio bi se on do sad nekom fotkom jel de, znaš i sam kakvi smo mi, ako gu*imo ili uradimo nešto što drugi ne smiju ili ne mogu i ako raja okolo ne zna za to bude nam isto kao da nismo gu*ili ili to nešto uradili ;-)
Ironmen

#23835 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

General War wrote:
Co0l wrote:Il kad FSA postavi TOW na pijacu punu civila pa Asad mora skrsit tu pijacu.
Pitanje je da li je uopste slika sa bolnice i ako jeste da li je ta bolnica uopste u funkciji.Ovi tviterasi su sve samo ne pouzdani izvor informacija.
Bolnica sa TOW-om (FSA) i Bolnica sa Konkursom (SAA) na krovu i sa vojskom pod oruzjem je legitiman cilj...samo je smijesno kad se nesto snebivaju samo za jednu stranu. Ovaj rat je mozda do sada najprljaviji i ni jedna strana nema ama grama humanosti kad dobije priliku.

Konacno nesto pametno i realno da procitam i od tebe.
Maystor

#23836 Re: Sirija vol. 2

Post by Maystor »

Idriz wrote:jooj kad se sjetim 2011. amerikanci i englezi su govorili asad je gotov nece izdrzat jos ni par mjeseci, teroristi ce pobjedit, itd. i jos su govorili kakva rusija, rusija tu nema sta trazit.

sad em teroristi dobili po nosu em je jasno da bez rusije nema nikvog dogovora em je jasno da se rat ne mze zavrsit bez da se asad za nesto pita. hijpoooo genijlaca bas znaju sta rade...
Sirija je paradigma, njena važnost je mnogo veća od samih granica. Nakon Sirije ništa više neće biti kao prije. Uvaženi predsjednik Dr. Asad je najveći heroj moderne istorije.
Skoro svi njegovi rušitelji su skončali svoje karijere, a i ovi malobrojni koji su preostali su pri kraju ;)
Maystor

#23837 Re: Sirija vol. 2

Post by Maystor »

nixon69 wrote:
Kikibombona wrote:Ako nekome jos uvijek nije jasno zasto se Kurdi grcevito bore za slobodu, neka pogleda i poslusa sta o Kurdima ima reci Kemal Ata, jedan od lidera 'sirijske opozicije'.
Kiki,dosadan si vise sa tim Kurdima genocidasima. :D
Kiki je kralj - pencilin za teroriste i vjerske fanatike :lol:
General War

#23838 Re: Sirija vol. 2

Post by General War »

Ironmen wrote:
General War wrote:
Co0l wrote:Il kad FSA postavi TOW na pijacu punu civila pa Asad mora skrsit tu pijacu.
Pitanje je da li je uopste slika sa bolnice i ako jeste da li je ta bolnica uopste u funkciji.Ovi tviterasi su sve samo ne pouzdani izvor informacija.
Bolnica sa TOW-om (FSA) i Bolnica sa Konkursom (SAA) na krovu i sa vojskom pod oruzjem je legitiman cilj...samo je smijesno kad se nesto snebivaju samo za jednu stranu. Ovaj rat je mozda do sada najprljaviji i ni jedna strana nema ama grama humanosti kad dobije priliku.

Konacno nesto pametno i realno da procitam i od tebe.
E hvala ti, bas mi puno znaci :D
Co0l

#23839 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

Krokodajl wrote:
DuckZz wrote:Ma ja ba, evo i od mene slika danas usliko, naravno zamutio lice da me nebi prepoznali, ha ja.
Image
Otkud Co0l u Siriji ?
Svo vrijeme sam u Shamu!Eto sad i dokaz imam :D
Ironmen

#23840 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

https://www.youtube.com/watch?v=J-psnJwDZAw

SAA nastavlja da cisti grad od mina koji su zlotvori isila posijali na sve strane u i oko Palmire krece i obnova elektricnih stubova :thumbup:

Navodno su rusi poslali nekoliko URAN-6 vozila za pomoc pri unistavnjau mina.
Ironmen

#23841 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

nixon69

#23842 Re: Sirija vol. 2

Post by nixon69 »

Image

Russian attack choppers arrive in east Homs for the long anticipated Deir Ezzor offensive
According to an Al-Masdar correspondent in Damascus, 4 MI-28NE “Night Hunter” choppers have arrived to the Shayrat Military Airbase in east Homs as part of the fleet that is meant to help the Syrian Armed Forces liberate the Palmyra-Deir Ezzor Highway.
https://www.almasdarnews.com/article/ru ... offensive/
Kikibombona

#23843 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

Mi kontamo da nigdje nema gorih ili jednako losih relacija izmedju plemena kao sto je slucaj kod nas. Kada pogledas sta pisu kada se sretnu na internetu shvatis da je situacija kao kod nas ili cak znatno gora. Ista spika kao i ovdje, ko je poceo rat, vracanje hiljadu godina unazad, negiranje identiteta i kulture... sve isto...

Dva Kurda vs Turkmen

https://mobile.twitter.com/UniteKurdist ... 4178061313

I ovako svaki put. Ne mogu razmijeniti dvije poruke da se ne vrate 1 000 godina unazad. Naravno, ima normalnih ljudi, neopterecenih... svugdje...
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#23844 Re: Sirija vol. 2

Post by japin_mutapi »

Idriz wrote:jooj kad se sjetim 2011. amerikanci i englezi su govorili asad je gotov nece izdrzat jos ni par mjeseci, teroristi ce pobjedit, itd. i jos su govorili kakva rusija, rusija tu nema sta trazit.

šešelj like this :thumbup:
republikauzicka

#23845 Re: Sirija vol. 2

Post by republikauzicka »

Governor of Homs meeting with newly graduated NDF recruits.Zivjela Sirija :bih:

Image

Image

A traditional Syrian singing and dancing troupe in Daraa
Image
Image

Syrian Exploration and Documentation Society went on a hiking trip in Tartus
Image
Image
Image
Damascus today
Image
Image
sumirprimus

#23846 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Shta je ono svih pet regruta???
sumirprimus

#23847 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

I ovo raja iz tartusa na hajking dok ostatak sirije gori...tragikomicno... :-)
So ejtiz prop.... :mrgreen:
Idriz

#23848 Re: Sirija vol. 2

Post by Idriz »

japin_mutapi wrote:

šešelj like this :thumbup:
Abu Bakar al Baghdadi don't like this ;).
Idriz

#23849 Re: Sirija vol. 2

Post by Idriz »

republikauzicka wrote:Governor of Homs meeting with newly graduated NDF recruits.Zivjela Sirija :bih:

Image

Image

A traditional Syrian singing and dancing troupe in Daraa
Image
Image

Syrian Exploration and Documentation Society went on a hiking trip in Tartus
Image
Image
Image
Damascus today
Image
Image

Zivila slobodna sekularna multikulturna moderna emancipovana socijalna Sirija!

Dole teroristi koji tuku i pokrivaju svoje zene i skrivaju se medju civilima pucajuci na regularne snage zakona da bi izazvali sto vise stradanja i potpalilu rat i mrznju!
asurbanipal

#23850 Re: Sirija vol. 2

Post by asurbanipal »

shin wrote:Ti bi trebo biti u sandalama, tako da je slika fake.

:thumbup: :lol:
Locked