Samo prenosim vesti vezane za temu kolega. U slucaju je Ukrajinski izvor.bezveze7 wrote:Znači, haveru, ako sam dobro upratio ove tvoje izvještaje i brojke, dosad nijedan pravoverni novorus/rus/starorus nije zaginuo? Niti je nedobog uništeno kakvo novorusko vozilo?AleksoMKD wrote: Nego Ukrajinski sef policije u Delbatsevu, pukovnik Evgeni Jukanov poginuo pri napadu Proruske diverzantsko/saboterske grupe na gradsku policisku stanicu.
http://glavcom.ua/news/269746.html
Dali su se uspeli infiltrirati ili je napad "spavaca" ko zna.
Broje poginulih sa obe strane ne uzimam za ozbiljno jer ocigledno lazu obe strane (Prorusi jos voze Sovjetski "epski" nacin izvestavanja a Ukrajinci cesto sami daju kontradiktorne informacije o jednom istom dogadjaju, da ne spominjemo da su do sada "unistili par stotina vozila redovne Ruske vojske i ubili im par hiljada redovnih vojnika") tako da cemo za to sacekat kraj rata ko sto smo morali i u Libiji.
Sva Proruska vozila cije sam slike nasao sam postavio, narocito pri Ukrajinskoj ofanzivi kada su se Prorusi povlacili i iste slike su na ovoj temi, mozes ih naci unazad.
To sto sam ja slucajno iz pravoslavne zemlje ne znaci da navijam za bilo koju stranu u ovom sukobu, kao i u drugim temama vezane za nesretne ratove koje diskutujemo na forumu (iskljucak su zveri iz ISISa protiv kojih sam jer su definitivno najgori sljam) iako zbog moje drage Makedonije podrzavam teritorijalnu celovitost Ukrajine.
Nego pregovori: