Nasao sam. Vidim da igraju u Oktobru. Nama bi dobro dosao i bod u Zilini jer bi jos uvijek sve bilo otvoreno do kraja.zlajapravaraja wrote:Nisu bolan. Eto sjedis na internetu, pa provjeri. Brze ti to ide nego ovdje komentar napisatimotorola01 wrote:Zar oni nisu odigrali obje tekme?Partijaner wrote:Avdija je veceras srcanije odigrao od Dzeke i od drugih pojedinaca, nazad jeste bio slabiji tu se ne moze tolerisati. Jednostavno smo kriminalno odigrali i definitvno veoma los pristup i shvatanje ove veoma znacajne utakmice.
Sad nek utorak daju sve od sebe i nek donesu 3 boda, ovu sansu ne treba propustiti jer Grci moraju i Slovake kod kuce dobit sto ce im biti isto tesko, znaci POBJEDITI SE MORA !
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
motorola01
#23801 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- Bosanski_kralj
#23802 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Neću pljuvati, al ću plakati. Pa jebem ti vaki život, daj da i mi kad osjetimo trun radosti. Ono dobiješ neku nadu, malo se digneš i onda lupiš od pod da se ne možeš oporaviti za 5 godina. Odavno tužniji nisam bio
- luckylaka
#23803 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bujrum strucnjak pripremi reprezentaciju za Zilinu,mozes ti toTruetotrue wrote:Susicu mars napolje... Nemas ti pojma o taktici niti o trenerskom ponasanju. Pa ti si mrtav covijek pored klupe. Niti gestikulacije, niti povika, nista, nula. Danas na presu rece kako su Slovaci spori, nemaju napadaca itd... Gomila gluposti. Protiv Amerike si svojim zalosnim postupcima od 2:0 napravio poraz. Ta utakmica je pokazala da Stevanovic nije za repke, a da Vrsajevic i Visca mogu dobiti max 10 minuta igre i to protiv Luksemburga.
- Charuga
- Globalni moderator
#23804 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
E moj Pape, ne obra se bostan dok sljive ne popadaju ...
Sta je tu je, idemo dalje, valjda ce u Slovackoj postaviti drugacije ekipu.
Sta je tu je, idemo dalje, valjda ce u Slovackoj postaviti drugacije ekipu.
-
Mustang1
#23805 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kad cete shvatiti da ne moze napadac sam uzeti loptu na pola i zabiti gol
Pogotovo ne tip napadaca kakav je Dzeko ili Ibisevic .. Nije bilo lopti nije bilo ni gola !
-
poostar
#23806 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ma jok, samo su izgubili svaki duel..od Dzeku se lopta odbije pet metara...kako im davat loptu onda ?Mustang1 wrote:Kad cete shvatiti da ne moze napadac sam uzeti loptu na pola i zabiti golPogotovo ne tip napadaca kakav je Dzeko ili Ibisevic .. Nije bilo lopti nije bilo ni gola !
- DonV
#23807 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa sam pocetak priprema jako lose... bez Dzeke se 3 dana, nista uigrano ama bas nista.
Pape i njegove glupe izjave kao nikad do sad, dat cemo dva do tri gola eeeee Safete Safete.
Bez DM u danasnjem nogometu se ne igra sta ceti dva klasicna spica kad vidis kakvu oni odbranu imaju.
Dobro je doslo i ono kasnjenje Dzeke, veceras ga Skrtel, Durica pojeli.
Ibisevic ne zna lopte primiti
epizoda 22434535
Pape i njegove glupe izjave kao nikad do sad, dat cemo dva do tri gola eeeee Safete Safete.
Bez DM u danasnjem nogometu se ne igra sta ceti dva klasicna spica kad vidis kakvu oni odbranu imaju.
Dobro je doslo i ono kasnjenje Dzeke, veceras ga Skrtel, Durica pojeli.
Ibisevic ne zna lopte primiti
Last edited by DonV on 06/09/2013 23:17, edited 1 time in total.
- bingov buraz
#23808 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Salihovic najslabija karika večeras, lošiji i od Vrsajevica.Vidi se da se zajebava u Hofenhajmu, selektor je to morao vidjeti.Nije dobro nikako.Nadati se boljoj utakmici u Zilini, gore od večeras ne može.
- limeni
#23809 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ovo je najvise papetov poraz, on vidi protiv amerikanaca da su vrsajevic i kompanija preokrenuli rezultat sa 2-0 na 2-4 i on ga stavlja u prvih 11 u najvaznijoj utakmici.
nemojte sad suplju kao dobro odigrao, svaki napad je isao preko njegove strane i ubacaji su mu bili katastrofa.
drugo, bez cvrstine u veznom redu nemas nista, osjeceni su ti napadaci i ostaje samo nabijanje. rahimic ili zahirovic moraju igrati, nekada za 2-3 mjeseca ce to mozda odratiti kolasinac.
moze se protiv slovacke izgubiti ali ne na ovakav nacin.
od izmjena samo je hajrovic imao slifa, onaj visca a bogme (izgleda i stevanovic) nikada nece biti igraci.
jos nesto, edin dzeko je kao pape nesto sveto u svijetu bosanskog fudbala ali kada dolazis 2.5 dana prije utakmice na pripreme ces travu jesti i guzove derati a ne ovako setanje po terenu.
hajmo momci, obradovali ste nas hiljadu puta do sada, mozete vi to i u zilini!
nemojte sad suplju kao dobro odigrao, svaki napad je isao preko njegove strane i ubacaji su mu bili katastrofa.
drugo, bez cvrstine u veznom redu nemas nista, osjeceni su ti napadaci i ostaje samo nabijanje. rahimic ili zahirovic moraju igrati, nekada za 2-3 mjeseca ce to mozda odratiti kolasinac.
moze se protiv slovacke izgubiti ali ne na ovakav nacin.
od izmjena samo je hajrovic imao slifa, onaj visca a bogme (izgleda i stevanovic) nikada nece biti igraci.
jos nesto, edin dzeko je kao pape nesto sveto u svijetu bosanskog fudbala ali kada dolazis 2.5 dana prije utakmice na pripreme ces travu jesti i guzove derati a ne ovako setanje po terenu.
hajmo momci, obradovali ste nas hiljadu puta do sada, mozete vi to i u zilini!
- Charuga
- Globalni moderator
#23810 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vezni red je veceras skroz zakazao. Ni jedan upotrebljiv centarsut nije bio ...Mustang1 wrote:Kad cete shvatiti da ne moze napadac sam uzeti loptu na pola i zabiti golPogotovo ne tip napadaca kakav je Dzeko ili Ibisevic .. Nije bilo lopti nije bilo ni gola !
-
1Dante1
#23811 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma svakom se desi losa utakmica, Slovaci dobro odigrali, iznenadili nas svojom taktickom disciplinom, mi bili bezidejni i zasluzeno izgubismo. Ali cvrsto vjerujem da cemo gledati drugaciji film u utorak, jer ce i Slovaci biti pod odredjenim pritiskom i imaju imperativ pobjede, nema vise kontranapada, zatvaranja i slicnih situacija, vec slijedi cista borba prsa o prsa.Mustang1 wrote:Kad cete shvatiti da ne moze napadac sam uzeti loptu na pola i zabiti golPogotovo ne tip napadaca kakav je Dzeko ili Ibisevic .. Nije bilo lopti nije bilo ni gola !
-
internazionale
#23812 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ma jedan od mnogih sto su jedva docekali da kiksamoluckylaka wrote:Bujrum strucnjak pripremi reprezentaciju za Zilinu,mozes ti toTruetotrue wrote:Susicu mars napolje... Nemas ti pojma o taktici niti o trenerskom ponasanju. Pa ti si mrtav covijek pored klupe. Niti gestikulacije, niti povika, nista, nula. Danas na presu rece kako su Slovaci spori, nemaju napadaca itd... Gomila gluposti. Protiv Amerike si svojim zalosnim postupcima od 2:0 napravio poraz. Ta utakmica je pokazala da Stevanovic nije za repke, a da Vrsajevic i Visca mogu dobiti max 10 minuta igre i to protiv Luksemburga.
pa da mogu nesto k'o napisati, ispljuvati...
gomila teletabisa u stvarnom zivotu
doduse mnogima je fakat drago
- Partijaner
#23813 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Miske i Pjana ne mogu zajedno igrati.
Ovaj drugi treba poceti od pocetka tekmu i misketa tek u 2. pol uvesti, jer covjek ne moze trcati a i veoma je slab u duelima nema on snage kao nekad.
Ovaj drugi treba poceti od pocetka tekmu i misketa tek u 2. pol uvesti, jer covjek ne moze trcati a i veoma je slab u duelima nema on snage kao nekad.
- limeni
#23814 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Partijaner wrote:Miske i Pjana ne mogu zajedno igrati.
miske ko da je janje pojeo na godisnjem maknut ne moze. a pjanic kao pjanic, strasan talenat ali nikako da konstantno odigra na njegovom nivou pa se skriva iza lopte.
-
bjelave
#23815 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Koliko mi je Pape donio srece i radosti kao igrac toliko me je razocarao kao selektor. Ovo je veceras njegov poraz i on nam je najlosija karika.
Najcrnje je sto je sam sebe poceo ozbiljno shavatati pa se poceo kurciti i osilio. Vjerovatno je fin covjek i definitivno legenda kao nogometas ali ovo definitivno nije posao za njega.
Najcrnje je sto je sam sebe poceo ozbiljno shavatati pa se poceo kurciti i osilio. Vjerovatno je fin covjek i definitivno legenda kao nogometas ali ovo definitivno nije posao za njega.
-
Frankyee
#23816 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
slabo i tanko je to , mozda smo mi nerealno se podigli,,, mislimo da smo neka sil a , kad evo ljudi pokazu kako se igra kao ekipa. Da su imali malo vise srece Slovaci bi dali 3 gola.
Isto se osjecam kao u Parizu ,,
izgleda baraz je nasa sudbina, ne vidim sansu da nasi budu prvi pored ovakve igre Slovaka.
Isto se osjecam kao u Parizu ,,
izgleda baraz je nasa sudbina, ne vidim sansu da nasi budu prvi pored ovakve igre Slovaka.
- DonV
#23817 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nikad se tekma ne pocinje bez klasicnog DM. Sva sreca pa nisu primili i vise golova.
Ehh PAPE PAPE
Ehh PAPE PAPE
- Kemal Malovčić
#23818 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

staviti generala za selektora i polako.
-
Mustang1
#23819 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma nije toliko do centarsuteva koliko je do njihovih stopera .. Hem jaki hem visoki .. Da smo vise sutali van sesnaest imali bi vise sansiCharuga wrote:Vezni red je veceras skroz zakazao. Ni jedan upotrebljiv centarsut nije bio ...Mustang1 wrote:Kad cete shvatiti da ne moze napadac sam uzeti loptu na pola i zabiti golPogotovo ne tip napadaca kakav je Dzeko ili Ibisevic .. Nije bilo lopti nije bilo ni gola !
-
Korisničkoime
#23820 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Samo da ostavim post podrške selektoru Sušiću. Ja sam ga prvi kritikovao kad god sam mislio da treba i zbog toga bio ovdje i ovakav i onakav morao trpiti glupe replike koje veze sa fudbalom nemaju. Međutim ovo nije Sušićeva krivica barem je ja ne vidim.
Nismo zabili sa veoma ofanzivnom postavom kako zamišljate da bi zabili sa def.veznim tipa Zahirović i Rahimić. Priča Slovaci idu na sve ili ništa malo sutra ljudi čini mi se izašli sa dva def.vezna - njihov moto kontre i polukontre ono što znaju. Sušić je to znao tu je prespori Rahimić i "ne znam se postaviti" Zahirović bačeni igrači, jedan ne može stići protivnike a drugog će izbaciti iz igre jer momak vazda stoji gdje ne treba. Zbog toga ovako ofanzivna postava pri čemu su Slovaci parkirali trolejbus pogotovo u drugom poluvremenu tu prolaza kroz sredinu nema osim ako stoperi ne načine početničku grešku, ostaje ti igra preko krila razvuci protivnika i ubacuj. Tu stižemo do likova koji su bili presudi za uspjeh Slovaka dvojica stopera od njih je zavisio uspjeh ili neuspjeh Slovačke večeras. Ako uspiju dobiti zračne dvoboje sa našim napadačima imaju već pola kirije i to su svaka im čast i uspjeli.
Džeko i Ibišević ljudi ni krivi ni dužni potpuno odsječeni kroz sredinu ništa sa krila i ono što je bilo dobrih ubačaja stoperi su pokupili.
Krivac za naš poraz je naša "umri u ljepoti" sredina terena. Pre pre komplicirano i kada se otvarao put što se dešavalo par puta u prvom poluvremenu moto naših veznih što bi jednostavno kad može komplikovano npr. pokušaj dodavanje petom Misimovića Džeki na rubu 16 i to dijagonalno u prvom poluvremenu. To sigurno nije bila Sušićeva uputa igrajte lepršavo ko jebe rezultat. Kada se tome doda i dobra odbrana Slovačke koja je upravo najviše zatvarala taj dio kroz sredu onda je ovaj pristup još ubitačniji nego što bi inače bio.
Misimović po ko zna koji put ponavljam ok je za slabije protivnike protiv jačih dolazi do izražaja njegova slabost a to je fizička sprema. Ko ga je pratio zna da mu je ona vazda bila slabost i da je jedino pod Magatom bio fizički u potpunosti spreman kada je i zablistao u svome punom sjaju. To je i razlog odlaska u Kinu jer tamo i sa pola snage i sa ovakvom fizičkom spremom može da bude jedan od najvažnijih igrača tima i ponajprije jedan od najbolje plaćenih igrača. Što se tiče znanja može on u BL da igra bez problema bolji je od polovine tamošnjih igrača samo što klubovi lige 5 ne plaćaju igrača za 60 minuta.
Desna strana udarna strana napada Slovaka ne samo zbog Avdije koji ma koliko se zalagao i imao dobrih prodora u napada svaki puta je podbacio u odbrani što je složimo se bitan dio igre beka. Svaki puta su ga prelazili kao potok i sva sreća nisu nikada uspjeli iskoristiti to. Međutim tu je i druga stvar naše lažno desno krilo već i ptice na grani znaju da nam je desna strana otvorena i da fura kroz nju samo tako.
Šta da Sušić radi pitanje je da li uopšte imamo igrača za tu desnu stranu je li to Hajrović a kod njega ne može se Sušiću ni prigovoriti što ga nije probao jer da ga je Švica pozvala mi ga večeras ne bi ni gledali.
Def.vezni o njemu riječi neću trošiti ima bezbroj postova o toj poziciji.
Šta se Sušiću može prigovoriti jeste da je morao znati da nam je def.vezni slabija strana i ako se već ne može naći adekvatan igrač za tu poziciju onda je morao prije isprobati i uigrati sistem i postavu bez def.veznog a ne tako zaigrati u odlučujućoj utakmici kvalifikacija. Međutim ne mi i prijateljske i lakše kvalifikacione igramo sa def.veznim ali zato odlučujuću e tu nećemo da malo šta drugo pokušamo. Potpuno pogrešan trenutak iako je zamisao po meni bila dobra.
Da i na kraju sretan gol Slovaka frljoka ali ipak ne može se reći da nije bilo zasluženo.
Sada smo sami sebi otežali i idemo u Slovačku pod imperativom pobjede - što ni jednostavno kad može i komplikovano.
Nismo zabili sa veoma ofanzivnom postavom kako zamišljate da bi zabili sa def.veznim tipa Zahirović i Rahimić. Priča Slovaci idu na sve ili ništa malo sutra ljudi čini mi se izašli sa dva def.vezna - njihov moto kontre i polukontre ono što znaju. Sušić je to znao tu je prespori Rahimić i "ne znam se postaviti" Zahirović bačeni igrači, jedan ne može stići protivnike a drugog će izbaciti iz igre jer momak vazda stoji gdje ne treba. Zbog toga ovako ofanzivna postava pri čemu su Slovaci parkirali trolejbus pogotovo u drugom poluvremenu tu prolaza kroz sredinu nema osim ako stoperi ne načine početničku grešku, ostaje ti igra preko krila razvuci protivnika i ubacuj. Tu stižemo do likova koji su bili presudi za uspjeh Slovaka dvojica stopera od njih je zavisio uspjeh ili neuspjeh Slovačke večeras. Ako uspiju dobiti zračne dvoboje sa našim napadačima imaju već pola kirije i to su svaka im čast i uspjeli.
Džeko i Ibišević ljudi ni krivi ni dužni potpuno odsječeni kroz sredinu ništa sa krila i ono što je bilo dobrih ubačaja stoperi su pokupili.
Krivac za naš poraz je naša "umri u ljepoti" sredina terena. Pre pre komplicirano i kada se otvarao put što se dešavalo par puta u prvom poluvremenu moto naših veznih što bi jednostavno kad može komplikovano npr. pokušaj dodavanje petom Misimovića Džeki na rubu 16 i to dijagonalno u prvom poluvremenu. To sigurno nije bila Sušićeva uputa igrajte lepršavo ko jebe rezultat. Kada se tome doda i dobra odbrana Slovačke koja je upravo najviše zatvarala taj dio kroz sredu onda je ovaj pristup još ubitačniji nego što bi inače bio.
Misimović po ko zna koji put ponavljam ok je za slabije protivnike protiv jačih dolazi do izražaja njegova slabost a to je fizička sprema. Ko ga je pratio zna da mu je ona vazda bila slabost i da je jedino pod Magatom bio fizički u potpunosti spreman kada je i zablistao u svome punom sjaju. To je i razlog odlaska u Kinu jer tamo i sa pola snage i sa ovakvom fizičkom spremom može da bude jedan od najvažnijih igrača tima i ponajprije jedan od najbolje plaćenih igrača. Što se tiče znanja može on u BL da igra bez problema bolji je od polovine tamošnjih igrača samo što klubovi lige 5 ne plaćaju igrača za 60 minuta.
Desna strana udarna strana napada Slovaka ne samo zbog Avdije koji ma koliko se zalagao i imao dobrih prodora u napada svaki puta je podbacio u odbrani što je složimo se bitan dio igre beka. Svaki puta su ga prelazili kao potok i sva sreća nisu nikada uspjeli iskoristiti to. Međutim tu je i druga stvar naše lažno desno krilo već i ptice na grani znaju da nam je desna strana otvorena i da fura kroz nju samo tako.
Šta da Sušić radi pitanje je da li uopšte imamo igrača za tu desnu stranu je li to Hajrović a kod njega ne može se Sušiću ni prigovoriti što ga nije probao jer da ga je Švica pozvala mi ga večeras ne bi ni gledali.
Def.vezni o njemu riječi neću trošiti ima bezbroj postova o toj poziciji.
Šta se Sušiću može prigovoriti jeste da je morao znati da nam je def.vezni slabija strana i ako se već ne može naći adekvatan igrač za tu poziciju onda je morao prije isprobati i uigrati sistem i postavu bez def.veznog a ne tako zaigrati u odlučujućoj utakmici kvalifikacija. Međutim ne mi i prijateljske i lakše kvalifikacione igramo sa def.veznim ali zato odlučujuću e tu nećemo da malo šta drugo pokušamo. Potpuno pogrešan trenutak iako je zamisao po meni bila dobra.
Da i na kraju sretan gol Slovaka frljoka ali ipak ne može se reći da nije bilo zasluženo.
Sada smo sami sebi otežali i idemo u Slovačku pod imperativom pobjede - što ni jednostavno kad može i komplikovano.
-
last mohicans
#23821 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mislim da Pjanić u II poluvremenu nije ni jednom pokušao ošutati s distance. Udri je ,majku mu, odbit će se negdje.Mustang1 wrote:Ma nije toliko do centarsuteva koliko je do njihovih stopera .. Hem jaki hem visoki .. Da smo vise sutali van sesnaest imali bi vise sansiCharuga wrote:Vezni red je veceras skroz zakazao. Ni jedan upotrebljiv centarsut nije bio ...Mustang1 wrote:Kad cete shvatiti da ne moze napadac sam uzeti loptu na pola i zabiti golPogotovo ne tip napadaca kakav je Dzeko ili Ibisevic .. Nije bilo lopti nije bilo ni gola !
- mushkile chibira
#23822 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Helem ne znam odakle da pocnem.
Prvo mi je na umu bilo da napisem h...m ti Safete sve, a takodje i slovacima i grcima.
Evo me hiljadama kilometara daleko od kuce jer sam se zaputio u bijeli svijet ne bih li zaradio dovoljno para da sebi priustim odlazak u Brazil a da mi ni djeca ni zena ne ispastaju zbog te moje zelje. Naravno posao u nasoj dragoj BiH mi nije omogucavao nikakvo "stekanje" pa rekoh sebi idi brate, zgrni neku lovu i bices rahat duze vremena pa kad se vratis iz Brazila naci ces nakav posao vec opet kod kuce.
Kontam ja da sam fakat vec u godinama (43) i da mi je ovo jedina prilika da odem na SP i da mi se takvo nesto garant nece vise ponuditi u zivotu.
Kontam ja i o brazilkama jer jbg. nisam kamen a sto draga ne zna nece je i boljeti, rekoh sebi normalno da ces ocejfiti jer ti se i za takvo nesto pruza prilika samo jednom u zivotu.
Kako traju kvalifikacije tako i ja svoju dragu "obradjujem" i uvjeravam da sigurno nasa reprezentacija ide u Brazil i da ja to moram ispratiti u samom Brazilu. Ona meni trezveno naglasava da nema para za tako nesto i ja se bacaj u potragu za vecim primanjima jer imam pozitivan feedback s njene strane da bih i mogao ici ako bi se nasla lova za to.
I fakat dodje prilika, ja kontam smilovao mi se Dragi Allah i sacuvace ce me i ispuniti zelju i tako se ja prije par mjeseci zaputim u nepoznato.
Evo me sad sjedim k'o posran i kontam sto se meni sve ovo desava i generalno sto meni ovo treba u zivotu.
Poceo sam vjerovati da papak zna sta radi napokon i da se nesto kako meni tako i mom narodu mora konacno vratiti kroz zivot. A onda se sjetim utakmice sa Albanijom u gostima i Sajinog "umijeca" da prospe pamet i da odigramo nerijeseno i samo zbog te utakmice opet ne odemo kao prvi u grupi na veliko takmicenje.
Mislim, zaista, ne mogu da vjerujem.......prica se ponavlja......
Ne znam Safete sta da ti velim, meni si uspio zahebati zivot i nadam se da ce i tebe neko nekad zahebati k'o sto si ti mene.
Prvo mi je na umu bilo da napisem h...m ti Safete sve, a takodje i slovacima i grcima.
Evo me hiljadama kilometara daleko od kuce jer sam se zaputio u bijeli svijet ne bih li zaradio dovoljno para da sebi priustim odlazak u Brazil a da mi ni djeca ni zena ne ispastaju zbog te moje zelje. Naravno posao u nasoj dragoj BiH mi nije omogucavao nikakvo "stekanje" pa rekoh sebi idi brate, zgrni neku lovu i bices rahat duze vremena pa kad se vratis iz Brazila naci ces nakav posao vec opet kod kuce.
Kontam ja da sam fakat vec u godinama (43) i da mi je ovo jedina prilika da odem na SP i da mi se takvo nesto garant nece vise ponuditi u zivotu.
Kontam ja i o brazilkama jer jbg. nisam kamen a sto draga ne zna nece je i boljeti, rekoh sebi normalno da ces ocejfiti jer ti se i za takvo nesto pruza prilika samo jednom u zivotu.
Kako traju kvalifikacije tako i ja svoju dragu "obradjujem" i uvjeravam da sigurno nasa reprezentacija ide u Brazil i da ja to moram ispratiti u samom Brazilu. Ona meni trezveno naglasava da nema para za tako nesto i ja se bacaj u potragu za vecim primanjima jer imam pozitivan feedback s njene strane da bih i mogao ici ako bi se nasla lova za to.
I fakat dodje prilika, ja kontam smilovao mi se Dragi Allah i sacuvace ce me i ispuniti zelju i tako se ja prije par mjeseci zaputim u nepoznato.
Evo me sad sjedim k'o posran i kontam sto se meni sve ovo desava i generalno sto meni ovo treba u zivotu.
Poceo sam vjerovati da papak zna sta radi napokon i da se nesto kako meni tako i mom narodu mora konacno vratiti kroz zivot. A onda se sjetim utakmice sa Albanijom u gostima i Sajinog "umijeca" da prospe pamet i da odigramo nerijeseno i samo zbog te utakmice opet ne odemo kao prvi u grupi na veliko takmicenje.
Mislim, zaista, ne mogu da vjerujem.......prica se ponavlja......
Ne znam Safete sta da ti velim, meni si uspio zahebati zivot i nadam se da ce i tebe neko nekad zahebati k'o sto si ti mene.
- DonV
#23823 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Centarsuta je bilo ali to nije moglo proci kraj ZIDA od odbrane, sve sto je islo oni su pokupili jos neki mlaki pokusaji lopta putuje 4,5 s a vise se trebalo okomito da igra i da se lopta nisko da probaci izmedju stopera Slovack... niske lopte ali kome opet kad Ibisevic ne zna lopte primiti svaka se od njega odbija. Pjanic je tarlaha loptu na 16 m.Charuga wrote:Vezni red je veceras skroz zakazao. Ni jedan upotrebljiv centarsut nije bio ...Mustang1 wrote:Kad cete shvatiti da ne moze napadac sam uzeti loptu na pola i zabiti golPogotovo ne tip napadaca kakav je Dzeko ili Ibisevic .. Nije bilo lopti nije bilo ni gola !
Daje neke duge lopte u liniji gdje svjesno se vidi da slovak trci da je otme a on kao takav playm to nije uocio.
Rahim mu valja protiv Latvije
Misimovic i Pjanic ne mogu skupa da igraju protiv malo jaci rep. ko zna po koji put se to vidilo, sva sreca pa njih dva skupa nisu igrali ni jedan mec protiv Grcke.
- Bronco_Billy
#23824 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne znam kad losije izdanje pogledah...
Nisam ocekivao od napada nista, obzirom na Skrtela i kompaniju al od Pjanica definitivno jesam. On kad zakaze, zakaze i reprezentacija.
Nisam ocekivao od napada nista, obzirom na Skrtela i kompaniju al od Pjanica definitivno jesam. On kad zakaze, zakaze i reprezentacija.
- Partijaner
#23825 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Hajmo Pape, motiviraj igrace, sad ili nikad jbg led.