Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja se stvarno trudim da ne budem neuroticni kreten u voznji, ali jutros u kulovica ulici, ispred pozoristi mladih iz cista mira bus stade na sred ulice sa sva 4 i 50 djece iz obdanista izlazi iz njega. to traje nekih 15 minuta , dok dijete obuce jaknu, dok uciteljica pregleda djecu, dok prebroji djecu, dok izvede djecu. e sad zamislite kakva se guzva stvorila. brate dragi stanica za autobuse ispod pozorista je 20 metara dalje. i moje dijete islo u vrtic i u pozoriste pa nisu za...ali nikog. bezobrazluk cisti. reg : 625-E-266
Eh ovog sam ugasio zvuk i pregledao napreskake te napustene aute, znao sam ih par ovdje u okolini, al nisam bio ni svjestan da na svakom parkingu ima po 1-2 pa cak i po 5-6 na vecim
Ja šetam sa cukom po komšiluku, hajmo reć po 2-3 MZ.
I u toj nekoj mojoj "patrolnoj" zoni mislim da se može glat 50 vozila bez tablica, ispuhanih guma, prebrojati.
Ima ih i sa tablicama koji se nisu pomjerli mozda i pola godine. Uskoro će i oni biti bez tablica.
U onoj akciji ciscenja rekose to rjesavati, cak i da gradjani prijavljuju, al nista..
Mislim da je to znacajan broj parking mjesta u trenutku kada istih ima sve manje i manje
skank wrote:Na tim desnim skretanjima, biciklista je duzan propustiti automobile jer ima nacrtan trokut na biciklistickoj stazi pred raskrsnicom
ja tako stanem, cekam da predju svi pjesaci, da prodju sva auta i za to vrijeme opet crveno...cekam sljedece zeleno i ponavljam ovo sve...onda se vratim kuci jer nigdje ne mogu proci
Kod mene u mahali, prije tri godine si mogso na parkingu drift raditi, a sad, jedva mjesto nadjem. Nije ono da moram kruziti, ali je parking popunjen samo tako. Ima par autica koji leze tu neko vrijeme, ali broj automobila se povecao definitivno....ovih koji su u voznom stanju..