Sirija vol. 2

Locked
husein_kapetan

#23801 Re: Sirija vol. 2

Post by husein_kapetan »

ifas wrote:
husein_kapetan wrote:Ima li neko vise podataka o ovom incidentu izmedju rusa jordanaca i izraela..
Govore o nekakvom obaranju ruskog aviona..
Ja nigdje na tviteru ne mogu naci nista gdje si ti vidio??
Par neprovjerenih informacija pri zadnjem sastanku onog Abdulaha sa američkim kongesmenima (McCain, Ryan i svita)
Izgleda se u jednom privatnom razgovoru malikan malo hvalio..
Ne mislim da ipak ima osnova ovo dodatno istraživati..
Last edited by husein_kapetan on 30/03/2016 20:10, edited 1 time in total.
insomnia78

#23802 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

:D
Rampage

#23803 Re: Sirija vol. 2

Post by Rampage »

insomnia78 wrote:
Herr Flick wrote:Insomnia zaboravio promjenit profil :-) :-)
Ne, no ne vidim svrhu kmecanja kad to radi IDF
Video koji na najbolji mogući način oslikava sve licemjere ovog svijeta. Da, malo je "grub" ali ipak mnogo manje grub od onih na koje se odnosi.

insomnia78

#23804 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Zvao me neku noc, u dva iza ponoci Bibi
Ima on taj obicaj, zovne iz kafane isprica neki vic ili jevrejsku umotvorinu
Sad se jos potrefio purim pa haman precer'o
Elem, kaze on ovo cu ti rec' u povjerenju...
Edit: ma nema potrebe prepricavati. To su samo brbljanja pijanog starca
Co0l

#23805 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

Maystor wrote:
Smatrao sam da postoji neka razlika između tebe i neljudi raznog formata, ideoloških nakaza koji ordiniraju po forumskom prostoru. Pogriješio sam. Od ovog momenta ideš na ignore listu, zaobiđi me (a i ne moraš što se mene tiče) - možeš slobodno poput sumira i insomnie da oblijećeš oko mojih postova, imaćeš jednak tretman kao i oni.
Smatrao sam i ja da ti nisi lazov koji drugima ne imputira stvari koje im nisu imanentne i koji zna da nisu ali sam se,ocito,prevario.Nisi mi ni do sad bio zanimljiv kao pojedinac da bih 'oblijetao oko tvojih postova' nego sam komentarisao radi drugih,ali ako hoces da sprijecis druge da odgovaraju na tvoje postove pisi blog a ne na javnom forumu.
Co0l

#23806 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

Vijest je ipak tacna.Nakon sto je danas pogođen na pogranicnom podrucju između Sirije i Izraela,ruski SU-25 se srušio na dalekom istoku Rusije. :D
Rampage

#23807 Re: Sirija vol. 2

Post by Rampage »

insomnia78 wrote:Zvao me neku noc, u dva iza ponoci Bibi
Ima on taj obicaj, zovne iz kafane isprica neki vic ili jevrejsku umotvorinu
Sad se jos potrefio purim pa haman precer'o
Elem, kaze on ovo cu ti rec' u povjerenju...
Edit: ma nema potrebe prepricavati. To su samo brbljanja pijanog starca
Ovo improvizacije one anegdota s teme o Mostaru (ako ne griješim) kada je naš dobri Arzuhal prepričavao kako ga je Chmoljo zvao da mu ispriča vic :-D ?

'ej ti si kralj, originalan si, svaka čast, ave, živio, hehehehehe :thumbup:

:kiss:
insomnia78

#23808 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Nisam to ja, nije ni Arzo to je Boris Dezulovic
Zivio kolega
Rampage

#23809 Re: Sirija vol. 2

Post by Rampage »

Ma oduvijek sam ja znao da ne naš Arzo stari plagijator :izet: , a ti oprosti što sam posumLJao u tvoju originalnost :wink:
Kikibombona

#23810 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

Foreign Volunteers in YPG’s Tactical Medical Unit (TMU)

Sta reci nego :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Fantassin

#23811 Re: Sirija vol. 2

Post by Fantassin »

Pozdrav drugovi i drugarice :D napokon sam se vratio iz prasnjavog shadadija :run: .Borba je bila relativno laka... da ne ulazim u detalje.
Kao i uvijek do sada .. zanimljiva scena.Nakon sto smo dosegi granice grada daes su poslali transporter bombu ... pamovi,patovi nista nije zastavilo mislim da se radilo o BDRMu sa dodatnim oklopom.ALi jedan neidentifikovan projektil :wink: je pogodio motor i transporter se zapalio kao u filmovima.Sada srecom bager je vec nasuo nasip tako da smo imali malo zaklona a tu su i bile stare odbrandbene pozicije FSA koji su valjda tu nekad davno bili.Sada transporter je isao i gorio :shock: i zabio se u nasip na cesti ispred nas.Sada na opce zacudjenje vozac je iskocio i poceo Husein bolt sprint :D nazalost trcao je bas digonalno mene i jos 30 YPG hevala :D nakon kise metaka pao je .... i svi su prestali da pucaju... .onda je ... digao se u sjedeci polozaj :lol: valjda... "dammit im not in heaven yet" :D tako da je dobio jos par metaka... ali to nije bio kraj muka - vozilo je detoniralo od vatre i on se zapalio :lol: brada je gorila i odjeca na njemu :lol: a ja sam cijelo vrjeme mislio .. pih kakav fail :D
DuckZz

#23812 Re: Sirija vol. 2

Post by DuckZz »

Stigla nova gaDro u grad.
Novak20

#23813 Re: Sirija vol. 2

Post by Novak20 »

Fantassin wrote:Pozdrav drugovi i drugarice :D napokon sam se vratio iz prasnjavog shadadija :run: .Borba je bila relativno laka... da ne ulazim u detalje..............
Pozzz druže. E nak' si se javio, već sam se zabrinuo... :). Gdje si bio da pomogneš oko Palmire? :D
insomnia78

#23814 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

O, YPG :)
Fantassin

#23815 Re: Sirija vol. 2

Post by Fantassin »

Novak20 wrote:
Fantassin wrote:Pozdrav drugovi i drugarice :D napokon sam se vratio iz prasnjavog shadadija :run: .Borba je bila relativno laka... da ne ulazim u detalje..............
Pozzz druže. E nak' si se javio, već sam se zabrinuo... :). Gdje si bio da pomogneš oko Palmire? :D
Pih, daleko je Palmyra.To je prostor rezima... oni neka se koskaju dole.Kako stvari stoje sledeci na redu su ovi iz "FSA' .... ili da ih nazovemo pravim imenom - Jabhat al Nusra -
Kikibombona

#23816 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

Ma trola Fantassin! Da je tamo imao bi makar jednu sliku nekog grada ili livade, za koju bi Patak poslijr utvrdio da li je autenticna. :D
Novak20

#23817 Re: Sirija vol. 2

Post by Novak20 »

Fantassin wrote:
Novak20 wrote:
Pih, daleko je Palmyra.To je prostor rezima... oni neka se koskaju dole.Kako stvari stoje sledeci na redu su ovi iz "FSA' .... ili da ih nazovemo pravim imenom - Jabhat al Nusra -
:lol: Ma nisam ni mislio da oslobađaš Palmiru oružjem nego da malo pristaneš na muku simpatizerima protivničke strane. :D
Idriz

#23818 Re: Sirija vol. 2

Post by Idriz »

mnogo forumasa podrzava teroriste.
Rampage

#23819 Re: Sirija vol. 2

Post by Rampage »

Fantassin wrote:Pozdrav drugovi i drugarice :D napokon sam se vratio iz prasnjavog shadadija :run: .Borba je bila relativno laka... da ne ulazim u detalje.
Kao i uvijek do sada .. zanimljiva scena.Nakon sto smo dosegi granice grada daes su poslali transporter bombu ... pamovi,patovi nista nije zastavilo mislim da se radilo o BDRMu sa dodatnim oklopom.ALi jedan neidentifikovan projektil :wink: je pogodio motor i transporter se zapalio kao u filmovima.Sada srecom bager je vec nasuo nasip tako da smo imali malo zaklona a tu su i bile stare odbrandbene pozicije FSA koji su valjda tu nekad davno bili.Sada transporter je isao i gorio :shock: i zabio se u nasip na cesti ispred nas.Sada na opce zacudjenje vozac je iskocio i poceo Husein bolt sprint :D nazalost trcao je bas digonalno mene i jos 30 YPG hevala :D nakon kise metaka pao je .... i svi su prestali da pucaju... .onda je ... digao se u sjedeci polozaj :lol: valjda... "dammit im not in heaven yet" :D tako da je dobio jos par metaka... ali to nije bio kraj muka - vozilo je detoniralo od vatre i on se zapalio :lol: brada je gorila i odjeca na njemu :lol: a ja sam cijelo vrjeme mislio .. pih kakav fail :D
Daj napravi bar jednu fotkicu za nas raju s klixa, da se bar tako osjetimo dijelom te jako zanimljive i adrenalinom nabijene atmosfere koja vlada na BI :D

Ili jednostavno napravi neku sliku "s potpisom", s neke autentične lokacije a koja će dokazati da si ti zaista tamo, za sve Nevjerne Tome, nek' se uvjere da i mi imamo tu svog čovjeka :D
Rampage

#23820 Re: Sirija vol. 2

Post by Rampage »

Idriz wrote:mnogo forumasa podrzava teroriste.
Zato bi tebi bilo pametno da se što prije vratiš svojim omiljenim forumima, da ne bi, ne daj Bože, prešlo na tebe to njihovo podržavanje terorista :izet:
Fantassin

#23821 Re: Sirija vol. 2

Post by Fantassin »

Rampage wrote:
Fantassin wrote:Pozdrav drugovi i drugarice :D napokon sam se vratio iz prasnjavog shadadija :run: .Borba je bila relativno laka... da ne ulazim u detalje.
Daj napravi bar jednu fotkicu za nas raju s klixa, da se bar tako osjetimo dijelom te jako zanimljive i adrenalinom nabijene atmosfere koja vlada na BI :D

Ili jednostavno napravi neku sliku "s potpisom", s neke autentične lokacije a koja će dokazati da si ti zaista tamo, za sve Nevjerne Tome, nek' se uvjere da i mi imamo tu svog čovjeka :D
Obecavam da cu sutra staviti jednu slikicu... lica cu izbrisati zbog tehnickih stvari :D moram prebaciti na laptop ... bacim jednu slikicu iz serijatskog suda u Sadadiju :mrgreen: moze :)
Rampage

#23822 Re: Sirija vol. 2

Post by Rampage »

Eto jednostavnog rješenja:)

Tebi neka je sa srećom i čuvaj se, pamet u glavu :thumbup:
dragma
Vozim: Pješe

#23823 Re: Sirija vol. 2

Post by dragma »

Ma loži vas fantassin moj @rampage, kakva crna Sirija, kakve fotografije... :lol:

Tako i ja kad mahnem pivu-dvije pa se dohvatim facebooka, reko bi čovjek kad me sluša da sam obiš'o pola svijeta. Nema šta ne znam i na koje pitanje ti ne mogu odgovoriti... :-D
General War

#23824 Re: Sirija vol. 2

Post by General War »

Koji si ti od ovih? :D

http://www.liveleak.com/view?i=b09_1459291586
Idriz

#23825 Re: Sirija vol. 2

Post by Idriz »

Rampage wrote:
Idriz wrote:mnogo forumasa podrzava teroriste.
Zato bi tebi bilo pametno da se što prije vratiš svojim omiljenim forumima, da ne bi, ne daj Bože, prešlo na tebe to njihovo podržavanje terorista :izet:
ne kontam. em je ovo moj omiljeni forum, em ja ne vidim kako bih podrzavao teroriste. ja mnogo volim slavnog predsjednika gospodina basara al asada. smatram da ce za 300 godina on biti zapamcen kao najveci trenutbno zivi politicr na svijetu i njegove ce statue krasiti mnoge svjetske glavne gradove.
Locked