Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@missko, ima materijala za prodaju : Sturridge, Origi, Marković, Dejo, Henderson, silni deadwood : Grujić, Branagan, Flanagan i sl. na posudbama - kada bi se porješavali ovog silnog škarta po posudbama + ovih 5-6 ex prvotimaca, mogli bi izvući 100 + miliona bez problema, bez potrebe da se prodaje Kutinjo, a ako baš hoće da ide neka obori Neymarov rekord a klub da si prethodno obezbijedi Draxlera kao zamjenu.
Last edited by Gandalf on 27/12/2017 19:31, edited 1 time in total.
missko wrote:Znaci li to da je Cou prodat? 200 mil eura za Keitu i ovoga nije malo
Na ljeto vjerovatno... zavisi ako je Barsa spremna da plati. Liverpool kupuje van Dijka za 75m... Coutinho vrijedi bar 2-3 puta vise. Onog malog Dembelea su platili 135m za Coutinha ce platiti jos vise.
Znaci, sve je do Barselone... Nema sanse da ce Liverpool odbiti da ispuni zelje Coutinhu dva puta.
Gandalf wrote:@missko, ima materijala za prodaju : Sturridge, Origi, Marković, Dejo, Henderson, silni deadwood : Grujić, Branagan, Flanagan i sl. na posudbama - kada bi se porješavali ovog silnog škarta po posudbama + ovih 5-6 ex prvotimaca, mogli bi izvući 100 + miliona bez problema, bez potrebe da se prodaje Kutinjo, a ako baš hoće da ide neka obori Neymarov rekord a klub da si prethodno obezbijedi Draxlera kao zamjenu.
Jucer Alexis bio u Parizu kazu daju draxlera pride i koju marku jis Wengeru
Genijalan transfer,mozda ce uticati na Coutinjovo raspolozenje za ostanak u Liverpoolu ,samo mora se jos jedan stoper uzeti,Matip je malo uzasan,malo povrijedjen,Lovren na sve ovu igru,jos mu se sprema optuznica za lazno svjedocenje,ostalo buranija.
Van Dijk ima potencijal da bude bolji od Vidica,al mu treba jedan Ferdinand da razvije svoj potencijal,recimo Bonuci,Filipe Luis ili Miranda za 30-40 miliona i udariti se nogom u guzicu.
Jesam li ja jedini koji ne očekuje čuda od momka? Možda će biti manje individualnih grešaka, ali da će sam učiniti odbranu stabilnom - dabogda. Svrha njegovog dovođenja je dobrim dijelom mogućnost kreacije od pozadi.
plus: mediji će jedva dočekati da ga raščereče nakon prvih kikseva.
zomri wrote:Jesam li ja jedini koji ne očekuje čuda od momka? Možda će biti manje individualnih grešaka, ali da će sam učiniti odbranu stabilnom - dabogda. Svrha njegovog dovođenja je dobrim dijelom mogućnost kreacije od pozadi.
plus: mediji će jedva dočekati da ga raščereče nakon prvih kikseva.
Ja se vise vala Keiti radujem na ljeto al i ovo je vala bingo, pored ovih hadalja sto su tu
Ma stipu to, u danasnjem fudbalu se to maltene vise i ne gleda. Kukalo se kako ne daju, eo istresli su se pokazali zube i oteli ga Cityu, Chelseau i vjerovatno Arsenalu koji se takodjer interesovao. Jedino ce jebeno biti zbog novinara koji ce kao lesinari cekati prvu gresku.