Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
afafaf
#23801 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Retardi kako uvijek u nedjelju kvar? jedini dan kad gledam tv evo cijeli dan nema ni tv, interneta ni telefona. Kreteni jedni
-
Kralj Tvrtko I.
#23802 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovdje pojedinci samo cekaju trenutak kad ce moci nesto srati po T-machu....
- Telemach
#23803 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@ kinzekonze
Izvinjavamo se ukoliko priključenje čekate duže od predviđenog roka.
Ljubazno ćemo Vas zamoliti da nam proslijedite Vaše korisničke podatke u privatnoj poruci kako bi mogli reagovati u što kraćem roku.
Unaprijed zahvaljujemo na saradnji.
Srdačan pozdrav,
Izvinjavamo se ukoliko priključenje čekate duže od predviđenog roka.
Ljubazno ćemo Vas zamoliti da nam proslijedite Vaše korisničke podatke u privatnoj poruci kako bi mogli reagovati u što kraćem roku.
Unaprijed zahvaljujemo na saradnji.
Srdačan pozdrav,
- kinzekonze
#23804 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa kako necemo srati kad amaterski rade, a lafo najbolji, najbrzi itditd.Kralj Tvrtko I. wrote:Ovdje pojedinci samo cekaju trenutak kad ce moci nesto srati po T-machu....
- U ranijem postu sam napisao problem, a telemach to moze potvrditi jer imaju zabiljezeni pozivi kad sam i koliko zvao.
- Uposlenici u SCC i na info liniji 1360 pojma nemaju da su poceli sa ugradnjom tih modula. U SCC-u djevojka me blijedo gleda i kaze ja zaista ne znam da je to pocelo, a na 1360, od tri operatera samo jedan je znao za to i kod toga sam se prijavio. Znam sva imena, ako @Telemach dozvoli i napisacu ih javno.
- I na kraju nisu u stanju uzeti besplatnu liniju 0800xxxxx, nego su uzeli1360 i prodje dvije minute dok se ona teta isprica (automatska centrala), pa te onda stave na cekanje dok se boje ne rastope. I taj te poziv kosta.
Imam ja i pohvalnih rijeci, nije sve crno
Nemam tako cesto problema sa prekidima kao kod drugih korisnika sto se javljaju. Rijetko se desi da ima prekid, a i kad ga bude rijesi se u toku dana ili sutra. TV ko Tv, normalno radi. Internet je fakat brzi nego sto sam potpisao. Pretplata 10mb, a kad mjerim nikad nije ispod 12-13mb.
P.S. @Telemach, imate moje podatke u privatnim porukama od ranije.
- Maharadza
#23805 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Po mome iskustvu ako želiš nešto postići u što kraćem trenutku (bilo da je u pitanju priključak ili support, riješavanje problema itd.) jeste ISKLJUČIVO preko foruma ovdje da se javiš na njihov Acc, a svaki drugi način je ukratko PATNJA i trošenje "impulsa", odma' da znaš!kinzekonze wrote:Pa kako necemo srati kad amaterski rade, a lafo najbolji, najbrzi itditd.Kralj Tvrtko I. wrote:Ovdje pojedinci samo cekaju trenutak kad ce moci nesto srati po T-machu....
- U ranijem postu sam napisao problem, a telemach to moze potvrditi jer imaju zabiljezeni pozivi kad sam i koliko zvao.
- Uposlenici u SCC i na info liniji 1360 pojma nemaju da su poceli sa ugradnjom tih modula. U SCC-u djevojka me blijedo gleda i kaze ja zaista ne znam da je to pocelo, a na 1360, od tri operatera samo jedan je znao za to i kod toga sam se prijavio. Znam sva imena, ako @Telemach dozvoli i napisacu ih javno.
- I na kraju nisu u stanju uzeti besplatnu liniju 0800xxxxx, nego su uzeli1360 i prodje dvije minute dok se ona teta isprica (automatska centrala), pa te onda stave na cekanje dok se boje ne rastope. I taj te poziv kosta.
Imam ja i pohvalnih rijeci, nije sve crno![]()
Nemam tako cesto problema sa prekidima kao kod drugih korisnika sto se javljaju. Rijetko se desi da ima prekid, a i kad ga bude rijesi se u toku dana ili sutra. TV ko Tv, normalno radi. Internet je fakat brzi nego sto sam potpisao. Pretplata 10mb, a kad mjerim nikad nije ispod 12-13mb.
-
tap3ah75
#23806 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima li RTL kockica na analognoj?
Da ne skeniram bezveze ako nema
Da ne skeniram bezveze ako nema
- Telemach
#23807 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@ kinzekonze
Pronašli smo Vaše podatke.Kolege će Vas kontaktirati u toku dana.
Još jednom se izvinjavamo što čekate priključenje duže od predviđenog roka.
Srdačan pozdrav,
Pronašli smo Vaše podatke.Kolege će Vas kontaktirati u toku dana.
Još jednom se izvinjavamo što čekate priključenje duže od predviđenog roka.
Srdačan pozdrav,
-
alenthekiller
#23808 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
dva dana neema TV signala na podrucju Ilijasa, razlog?
- Magarece_godine
#23809 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kako dobiti novi daljinski za D3 ?
- typeOnegative
#23810 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Odeš u najbližu poslovnicu i zamijenis ha ja.. Naravno ako ovaj nije doživio bliski susret sa zidom 
- cincilator2012
#23811 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Danas sam imao prepisku sa telemahom a vezano za akciju 3 mjeseca besplatno kanali. Znaci, LAŽ je da ako kao korisnik analogne tv predjes na DUO NET paket i potpises na 24 mjeseca imas 3 mjeseca gratis sve kanale. Iako na njihovoj stranici pise tako (http://telemach.ba/AKTUELNE+AKCIJE/2712 ... v_start2=0) kanali su otkljucani samo mjesec dana.
Na moj zadnji upit da mi pojasni pasus:
"Izaberi neki od DUO TEL GRANDE ili DUO NET paketa i prva 3 mjeseca gledaj sve TV kanale besplatno!
** Ponuda se odnosi na nove i postojeće korisnike samo analogne kablovske televizije Telemach-a koji se odluče na korištenje DUO GRANDE paketa, uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca. Ukoliko se odluče na korištenje nekog od navedenih paketa na 12 mjeseci, pogodnost će trajati u periodu od 1 mjesec.", nisam vise dobio nikakav odgovor.
Na moj zadnji upit da mi pojasni pasus:
"Izaberi neki od DUO TEL GRANDE ili DUO NET paketa i prva 3 mjeseca gledaj sve TV kanale besplatno!
** Ponuda se odnosi na nove i postojeće korisnike samo analogne kablovske televizije Telemach-a koji se odluče na korištenje DUO GRANDE paketa, uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca. Ukoliko se odluče na korištenje nekog od navedenih paketa na 12 mjeseci, pogodnost će trajati u periodu od 1 mjesec.", nisam vise dobio nikakav odgovor.
Maharadza wrote:Po mome iskustvu ako želiš nešto postići u što kraćem trenutku (bilo da je u pitanju priključak ili support, riješavanje problema itd.) jeste ISKLJUČIVO preko foruma ovdje da se javiš na njihov Acc, a svaki drugi način je ukratko PATNJA i trošenje "impulsa", odma' da znaš!kinzekonze wrote:Pa kako necemo srati kad amaterski rade, a lafo najbolji, najbrzi itditd.Kralj Tvrtko I. wrote:Ovdje pojedinci samo cekaju trenutak kad ce moci nesto srati po T-machu....
Imam ja i pohvalnih rijeci, nije sve crno![]()
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#23812 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Fakat..jel se taj 1360 naplačuje? 
-
sencobih
#23813 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne naplaćuje ako zoveš sa telemahovog telefona, a kada zoves da prijaviš kvar moras zvati s mobitela i vise nije besplatnoBobi wrote:Fakat..jel se taj 1360 naplačuje?
- kinzekonze
#23814 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo bio monter, zavrsio i sve radi kako treba.
Svi kanali su otkljucani jedan mjesec. Nakon toga ostaju samo oni za koji ide pretplata.
Nedavno je bila prepiska koliko kosta kam modul za drugu TV, pa ovako. Kam modul za drugu ili trecu TV se naplacuje dodatno 3KM po modulu za isti paket. Ako zelis u drugoj sobi drugi paket usluga onda ide cijena tog paketa.
Eto toliko i nadam se da cu od sada samo pratiti ovaj pdf, da necu imati problema
Svi kanali su otkljucani jedan mjesec. Nakon toga ostaju samo oni za koji ide pretplata.
Nedavno je bila prepiska koliko kosta kam modul za drugu TV, pa ovako. Kam modul za drugu ili trecu TV se naplacuje dodatno 3KM po modulu za isti paket. Ako zelis u drugoj sobi drugi paket usluga onda ide cijena tog paketa.
Eto toliko i nadam se da cu od sada samo pratiti ovaj pdf, da necu imati problema
- semirsar
#23815 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
furas nas?kinzekonze wrote:Evo bio monter, zavrsio i sve radi kako treba.
-
AnonymousBIH
#23816 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako je dodatni modul 3 KM, ja se prijavljujem 
- kinzekonze
#23817 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jebiga tako mi rece monter. Znam da je ovdje bilo price oko ovoga, a nisam upratio da je misterija rijesena. Pa valjda je tako kako ovaj kaze.semirsar wrote:furas nas?kinzekonze wrote:Evo bio monter, zavrsio i sve radi kako treba.
- skafiskafsnjak
#23818 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

39,9 km inace...potpisem i 3 mjeseca mi je 25,9...
Usteda 96km za 3 mjeseca... Kako ?
-
pogresan smjer
#23819 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
1. Kad ćete uključiti "Igman" ? Bilo je najava da će biti vraćen u program ali nema ?
2. U zadnjih mjesec dana mi često prekida internet konekcija. Resetujem modem pa onda bude ok neko vrijeme. Mislio sam da će prestat ali sad već sumnjam u ispravnost istog. Postoji li mogućnost da se utvrdi ispravnost pa da mi zamjene modem ?
2. U zadnjih mjesec dana mi često prekida internet konekcija. Resetujem modem pa onda bude ok neko vrijeme. Mislio sam da će prestat ali sad već sumnjam u ispravnost istog. Postoji li mogućnost da se utvrdi ispravnost pa da mi zamjene modem ?
- supercali
#23820 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pa valjda ces 3 mjeseca imati sve pakete ukljuceneskafiskafsnjak wrote:
znaci hbo kanali lupam 6 maraka hd kanali 4 marke prosireni paket 7 maraka itd i kad zbrojis 3 mjeseca dobijes valjda tih 96 maraka
i to mi jedino i izgleda usteda od 96 maraka dok na ovim vecim sigurno neces ustediti 96 maraka
ps malo sam njusko po njihovoj stranici i evo moje misljenje
ako je akcija kao ova kad si novi
Svaki novi korisnik D3 v2.0 digitalnog prijemnika dobiva promotivno Prošireni paket, HBO Premium i HD paket besplatno u toku prvog obračunskog perioda.
onda ide to ovako
Prošireni paket Osnovni digitalni paket
+ dodatni digitalni kanali preko 150 10
HBO Premium HBO, HBO +1, HBO Comedy, HBO Comedy +1, Cinemax, Cinemax2, HBO HD, HBO Comedy HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD 10 + GO 12
HD paket
Discovery Sci. HD, History HD, National Geographic HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Fashion TV HD, Nickelodeon HD, The Food Network HD, Travel HD, Animal Planet HD, MTV Live HD, SK 1 HD, SK 2 HD, SK 3 HD, SK HD, SK Golf HD, Hustler HD, Face TV HD, Viasat Nature HD/Viasat History HD, FOX HD, FOX Life HD, FOX Crime HD, FOX Movies HD, 24Kitchen HD, Trace Sport Stars HD, Shorts HD, N1 HD
preko 31 8
znaci zadnje je cijena i to je ukupno 30 maraka za mjesec i ako jos uzmemo razliku od 14 maraka same pretplate znaci da se ustedi vise od tih 96 na najmanjem paketu i to onda dodje 132 marke ustede
ovo vazi naravno ako je akcija identicna kao kad si novi korisnik digitalne televizije al siguran sam da nije cim je manja usteda jer bi u suprotnom jedva docekali da napisu da je usteda 132 a ne 96
nek nam telemach objasni jer sam ja ovo isto pitao ima sigurno 2 mjeseca
-
probook
#23821 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To je suplja 100% - dok ne procitam to u zvanicnom cjenovniku ne vjerujem!!!kinzekonze wrote:Jebiga tako mi rece monter. Znam da je ovdje bilo price oko ovoga, a nisam upratio da je misterija rijesena. Pa valjda je tako kako ovaj kaze.semirsar wrote:furas nas?kinzekonze wrote:Evo bio monter, zavrsio i sve radi kako treba.
Jedino ako si uzeo samo start paket kanala, onda je na svakom drugom tv-u 3 KM jer je u stvari to i cijena start paketa
Koju si pretplatu uzeo?
- skafiskafsnjak
#23822 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma glupi marketing....ja ne uzimam sve kanale pa da ustedim. Sve kanale prvi mjesec svakako dobijes, znaci 2 mjeseca ti daju. Ja uzimam paket od 40km i daj mi ga dzabe prva tri mjeseca...to je usteda.supercali wrote:pa valjda ces 3 mjeseca imati sve pakete ukljuceneskafiskafsnjak wrote:
znaci hbo kanali lupam 6 maraka hd kanali 4 marke prosireni paket 7 maraka itd i kad zbrojis 3 mjeseca dobijes valjda tih 96 maraka
i to mi jedino i izgleda usteda od 96 maraka dok na ovim vecim sigurno neces ustediti 96 maraka
ps malo sam njusko po njihovoj stranici i evo moje misljenje
ako je akcija kao ova kad si novi
Svaki novi korisnik D3 v2.0 digitalnog prijemnika dobiva promotivno Prošireni paket, HBO Premium i HD paket besplatno u toku prvog obračunskog perioda.
onda ide to ovako
Prošireni paket Osnovni digitalni paket
+ dodatni digitalni kanali preko 150 10
HBO Premium HBO, HBO +1, HBO Comedy, HBO Comedy +1, Cinemax, Cinemax2, HBO HD, HBO Comedy HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD 10 + GO 12
HD paket
Discovery Sci. HD, History HD, National Geographic HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Fashion TV HD, Nickelodeon HD, The Food Network HD, Travel HD, Animal Planet HD, MTV Live HD, SK 1 HD, SK 2 HD, SK 3 HD, SK HD, SK Golf HD, Hustler HD, Face TV HD, Viasat Nature HD/Viasat History HD, FOX HD, FOX Life HD, FOX Crime HD, FOX Movies HD, 24Kitchen HD, Trace Sport Stars HD, Shorts HD, N1 HD
preko 31 8
znaci zadnje je cijena i to je ukupno 30 maraka za mjesec i ako jos uzmemo razliku od 14 maraka same pretplate znaci da se ustedi vise od tih 96 na najmanjem paketu i to onda dodje 132 marke ustede
ovo vazi naravno ako je akcija identicna kao kad si novi korisnik digitalne televizije al siguran sam da nije cim je manja usteda jer bi u suprotnom jedva docekali da napisu da je usteda 132 a ne 96
nek nam telemach objasni jer sam ja ovo isto pitao ima sigurno 2 mjeseca
Prikljucit cu ovaj od 39 ali bez potpisivanja ugovora na 24mjeseca....
- kinzekonze
#23823 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Uzeo ovaj prvi trio grande. Prvih 12 mjeseci 40km, pa onda 50km. Ne kazem da nije suplja, samo prenosim sta je coek rekao. Ja nisam uzeo drugi modul, nego ga samo pitao zbog price ovdje. Sacekat cemo jutro, mozda @Telemach dadne tacan odgovorprobook wrote:
To je suplja 100% - dok ne procitam to u zvanicnom cjenovniku ne vjerujem!!!
Jedino ako si uzeo samo start paket kanala, onda je na svakom drugom tv-u 3 KM jer je u stvari to i cijena start paketa
Koju si pretplatu uzeo?
- supercali
#23824 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ne kontam uzmes drugi modul za 3 marke i stavis ga bezveze osim ako ne uzmes dodatne kanale koje platis po punoj cijeni
jesam li dobro shvatio?
jesam li dobro shvatio?
- kinzekonze
#23825 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja sam ga skontao kad uzmes drugi modul, oni ga po serijskom broju programiraju na paket koji plaćaš. To je 3KM. Ako hoćeš druge kanale na tom TV, plaćaš dodatno taj paket.