Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tulipani wrote: ↑10/01/2021 16:19
Šta vas privlaci kod zena?
Da mi u potpunosti pripada, bez ikakvih kalkulacija, igrica, da je otvoreno i bez zadrške samo moja.
Naravno, to nudim i sam. Dajem sebe cijelog.
To je teško naći...imao sam nešto slično ali manjak samopouzdanja i lični problemi su tu ženu otjerali od mene. Nadam se da će mi vrijeme, sudbina ili Bog opet poslati u život nešto slično sada kada sam zreliji ili ću u suprotnom ostati sam. Ne żelim ništa manje od prave ljubavi i žene za sva vremena. Da zajedno gazimo kroz sreću, radost, nesreće, suze, smijeh, bol...
Nije se teško zaljubiti, ali zato, naći nekoga ko će osjećati jednako bezrezervnu emociju prema tebi, to je već dobitak na lotu.
Da, svjestan sam toga. I zato patim iz dana u dan jer sam emotivac kojem je ljubav pokretačka snaga. Nedostaje mi i treba mi neko ko je potpuno samo moj.
No... vidjećemo šta vrijeme nosi ali nisam optimističan jer ljubav kakvu sam imao je ona prava, koja te jednom u životu pogodi ako imaš sreće....
Ne možeš imati nekoga nazor, nije ti to zdravo razmišljanje.
Kad nas neko neće, onda tu osobu treba pustiti da ide sebi tražiti koga želi, a mi isto preći na drugu osobu.
To što si ti gore napisao nije ljubav, već posesivnost i nesigurnost, zato je i otišla.
A otići će i svaka druga na koju budeš projektovao isto.
Ma normalno je sve što si napisao, s time da si svjestan ako budeš imao sreće da naletiš na djevojku za tebe, ona možda biti u suprotnosti sa nekom od ovih nabrojanih stvari a to neće ni mrvicu utjecati na tvoju sreću s njom.
To se meni desilo....od svih pozeljnjih kriterija koje sam imao izlistane u glavi ova moja dvije potrefila, osmijeh i visunu
Sve ostalo kompletno suprotno ali kao sto ti rece bolje mi je sa njom nego sa nekima koje su bile "po mjeri"
Bas je dobro napisao. Zeli zenu koja ce pripadati samo njemu, sta ima u tome lose? Ne zeli pratioce, bivse i ostalo, zeli da bude samo njen i ona samo njegova. Podrska da nadje takvu osobu
snijeg_led wrote: ↑24/01/2021 06:24
Bas je dobro napisao. Zeli zenu koja ce pripadati samo njemu, sta ima u tome lose? Ne zeli pratioce, bivse i ostalo, zeli da bude samo njen i ona samo njegova. Podrska da nadje takvu osobu
moonca wrote: ↑25/02/2021 16:31 .kad im vidish ''druge zene'' nije pravilo..
Htio sam reći da ako ti je žena lijepa, sigurno je prije tebe bila u mnogočija, a i dok je tvoja, mnogi će je pokušati preoteti. A neki i uspijeti. Ako ne preoteti, barem učiniti ljubavnicom. Koliko god si dobar, uvijek ima bolji od tebe.
moonca wrote: ↑25/02/2021 16:31 .kad im vidish ''druge zene'' nije pravilo..
Htio sam reći da ako ti je žena lijepa, sigurno je prije tebe bila u mnogočija, a i dok je tvoja, mnogi će je pokušati preoteti. A neki i uspijeti. Ako ne preoteti, barem učiniti ljubavnicom. Koliko god si dobar, uvijek ima bolji od tebe.
Nije to ništa loše, naprosto to je tako.
Ja hocu reci, da 'ljepota' ne igra nikakvu ulogu za br 2....