Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jednostavno ispričana priča o prošlosti koja utiče na dvije potpuno različite žene, govori o stradanju jevreja ali bez udubljivanja u istorijski segment, motive... Svaki pogled i pokret aktera, koji su uvijek u prvom planu, imaju smisao.
Nježno i lijepo
A onda?
Kupićemo psa...vjenčati se..imaćemo djecu..kupiti kuću
A onda?
Uobičajene nevolje. Život.
SFF Kinoscope 19.8.
odličan poljak
i evo jedan interesantan poljak ko voli istorijske filmove...o sudbini poljskih oficira koje je odradio Grand Brko
Ah šteta dobar je glumac bio .... R.I.P
Ako neko nije gledao What Dreams May Come iz 1998 , moja preporuka. Čudesan film o životu, ljubavi, smrti, raju i paklu čije scene se dugo pamte.
niti jedan njegov film mi nije sjeo.
nije bio moj tip glumca.
jebo majku, pa sta bi mi jadnici trebali raditi sa nasim zivotima kad se ovi milijarderi ovako ubijaju drogama. kakva bola depresija? imas sta hoces, imas vile, bazene, ferarije, pichke i opet depresija.
karanana wrote:niti jedan njegov film mi nije sjeo.
nije bio moj tip glumca.
jebo majku, pa sta bi mi jadnici trebali raditi sa nasim zivotima kad se ovi milijarderi ovako ubijaju drogama. kakva bola depresija? imas sta hoces, imas vile, bazene, ferarije, pichke i opet depresija.
imas vremena razmisljati o besmislenosti postojanja a ovako stalna borba, drz, ne daj i onda covjek preumoran da razmislja doceka neku 80tu kada mu je prezivljavanje vec postala navika i smisao zivota.
@ExNihilo
Odgovorio sam ti pa izbrisah...to i onako nema veze sa ovom temom, tako da...
All About My Mother (1999) Nakon sto sam pregledao Talk to Her (2002) morao sam skinuti jos koji film od Pedra
I ovaj je odlican a ujedno i preporuka svim ljubiteljima drame
Sada su na redu:
Volver (2006)
Women on the Verge of a Nervous Breakdown (1988)
The Skin I Live In (2011) ovaj ste vec spominjali na temi
I am Happy wrote:Kao glumcu svaka cast, dugo cu pamtiti Good Will Hunting (1997) i Dead Poets Society (1989), a imao je jos par dobrih uloga.
Ali ko god digne ruku na sebe gubi moj respekt. I to posebno zbog depresije.
E hajde jos samo reci kako mislis da depresija nije bolest, i da se sve moze "pozitivnim razmisljanjem" rijesiti ili neku slicnu glupost, pa da se svi fino nasmijemo Ili mislis da neko sa novcem ne moze biti depresivan, pa da se opet nasmijemo.
Tema su filmovi, a ne depresija. BTW, ima mjesta i ona da je lakše plakat u Mercedesu nego na biciklu. Danas mnogi iz obijesti postanu "depresivni" vala .
I da, dajte neku komediju da čovjek malo zaboravi ovu realnost crnu .