Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
brazzo19 wrote:raja nikako ne mogu da skontam kako da uradim log out sa skype.a na androidu ova nova verzija skype.a sto se nedavno azurirala promjenili su kompletan interface ne mogu da se snadjem nema sta nisam pritiskao i nisam uspio da nadjem opciju log out
Nađi aplikacije u postavkama uređaja, pa izaberi skype i obriši podatke za njega, trebalo bi da te odjavi.
Znam to ali nije to rijesenje, nije moguce da nema na aplikaciji "log out" opcija ?
Naravno da postoji.
Prvo na svoju sličicu (u vrhu ekrana), zatim Settings (onaj "vijak" u gornjem desnom uglu) i u dnu postavki imaš Sign Out, crvenim slovima.
Ocajno mi treba Skype
Imam HONOR 8
instaliram i sve je super.
Medjutim cim izadjem iz same aplikacije vise nisam "online" na skype i ne zvoni kad me neko zove. tek kad upalim skype izlete mi poruke i missed call.
Stavio sam skype na protected app u postavkama ali on i dalje ne pali ni display, niti zvoni kad neko zove, niti izbacuje poruke.
Nesto sigurno fulam ali ne znam sta.
POMOC
Idi u security aplikaciju (pretpostavka da ima instalirana jer je kinez) i omoguci pozadinski proces za skype.
LG G5 , problem sa novijom opcijom na viberu, ovi kratki klipovi koji se mogu slati, nikako ne moze da se promjeni na prednju kameru, samo se moze slati snimano zadnjom, zna li neko kako to promjeniti?
za ove koje se poznaju u mobitele, je li bolji moto z ili moto z play?
ovaj moto z play je značajno jeftiniji, a po recenzijama izgleda da uopšte nema nikakve značajne razlike između ta dva modela što bi opravdalo taj raspon u cijeni, zbog čega me sve to buni jer ne znam koji model da izaberem.
zbog čega je moto z u prednosti na play?
ja inače nisam nešto zahtjevna po pitanju mobitela, 95% vremena kuckam po internetu i igricama
macchiato wrote:za ove koje se poznaju u mobitele, je li bolji moto z ili moto z play?
ovaj moto z play je značajno jeftiniji, a po recenzijama izgleda da uopšte nema nikakve značajne razlike između ta dva modela što bi opravdalo taj raspon u cijeni, zbog čega me sve to buni jer ne znam koji model da izaberem.
ja inače nisam nešto zahtjevna po pitanju mobitela, 95% vremena kuckam po internetu i igricama
Kako ne vidis ? Moto z ima bolji procesor, vise rama, bolju kameru, bolju zastitu ekrana, malo slabiju bateriju, ali vjerujem da slicno izdrze, bas zbog tog procesora.
macchiato wrote:za ove koje se poznaju u mobitele, je li bolji moto z ili moto z play?
Ja sam kupio moto z play, a zahtjevniji sam od tebe i mogu reći sve najbolje o toj mašini. Ako nisi zahtjevan korisnik, kao što kažeš da nisi, onda ti netreba jači procesor niti više rama što nudi moto z.
Uostalom, imaš nekoliko kvalitetnih recenzija čak i na našem jeziku.
pa baš zato sam i pitala, jasno mi je da je klasični moto z uopšteno govoreći nešto bolji mobitel jer nije džabe tolika cjenovna razlika, ali te neke njegove prednosti u odnosu na z play su sitnice koje meni ne predstavljaju neku razliku, a cijena je recimo daleko povoljnija.
čitala sam recenzije i pozitivne su za oba modela, ono bez ikakvih negativnosti i loših strana, što mi sad smeta jer ne znam šta odlučiti.
macchiato wrote:pa baš zato sam i pitala, jasno mi je da je klasični moto z uopšteno govoreći nešto bolji mobitel jer nije džabe tolika cjenovna razlika, ali te neke njegove prednosti u odnosu na z play su sitnice koje meni ne predstavljaju neku razliku, a cijena je recimo daleko povoljnija.
čitala sam recenzije i pozitivne su za oba modela, ono bez ikakvih negativnosti i loših strana, što mi sad smeta jer ne znam šta odlučiti.
Niko nemože osporit činjenicu da je moto z bolja mašina. Ali samo ti znaš da li ti je potrebena takva snaga.
Pitanje ako resetujem telefon na tvornicko, hoce li se izbrisati APN, i broj centra za poruke itd. Samo me zanima da znam, ako se odlucim da to uradim, pa da zapisem APN, itd.
Vizionar 1985 wrote:Pitanje ako resetujem telefon na tvornicko, hoce li se izbrisati APN, i broj centra za poruke itd. Samo me zanima da znam, ako se odlucim da to uradim, pa da zapisem APN, itd.
Da prenesm me je razocarenje sa samsungom S8 edge.
Dolazi prijateljica iz italije i imq S8 edge. Monster fakat. Tako lijepo lezi u ruci da je fakat super.
Uglavnom treba joj ultra ili neki slican prepaid. Odlazim u trafiku, daj broj. Tup ubacim karticu, daj pin, ukucam, dodje porukica "dobrodosli..." Bla bla...
Pozovem sa njega, nece. Samo izbaci "call ended" . Pozovem taj broj sa svog telefona normalno zvoni, javljanje.
Poslajem poruku sa tog s8, prodje sve ok
Posaljem na njega poruku prodje sve ok. Hmmmmm
Izvadim karticu iz svog telefona, tup spin. Sve radi zvanje, primanje poziva, poruke.....sve sve sve....
Stavim tu ultru iz s8 u svoj telefon radi sve!!!!!!?????!!!!!
Opet izmjenjam ,nece. Isto. Ne mogu prozvati.
Opet izmjenjam kartice ali sa telefonom suruge, sve radi na S8 i na zeninom P9.
Aaaaaaaaa
Odletim do telekoma i objasnim. Malac na salteru me gleda i kaze ma do telefona je. Pa reko covjece radi sa svim drugim karticama ali sa ovom nece. Kaze nosite ga u servis. Pa gdje cu ba nositi telefon koji je kupljen u italijanskom telekomu(i jos otkljucan) u servis. Kaze obzirom da je kod vas starija kartica a i kod supruge, vrlo je moguce da su kod nas se pocele pojavljivati u prodaji sim kartice sa skroz novim cipovima pa se nesto ne ocitavaju kako treba na samsungu. Pa reko covjece SAMSUNG S8 EDGE, WTF!!!!! Ono gleda me ko ......
Uzmem drugu ultru, ISTO.
Uzmem mtelov prepaid, ISTOOOOO!
TU SAM IZGUBIO ZIVCE I DAO JOJ DA KORISTI TIH PAR DANA MOJ BACKUP TELEFON SA ULTROM SA KOJOM BESPRIJEKORNO RADI.
zdruzdjo wrote:Da prenesm me je razocarenje sa samsungom S8 edge.
Dolazi prijateljica iz italije i imq S8 edge. Monster fakat. Tako lijepo lezi u ruci da je fakat super.
Uglavnom treba joj ultra ili neki slican prepaid. Odlazim u trafiku, daj broj. Tup ubacim karticu, daj pin, ukucam, dodje porukica "dobrodosli..." Bla bla...
Pozovem sa njega, nece. Samo izbaci "call ended" . Pozovem taj broj sa svog telefona normalno zvoni, javljanje.
Poslajem poruku sa tog s8, prodje sve ok
Posaljem na njega poruku prodje sve ok. Hmmmmm
Izvadim karticu iz svog telefona, tup spin. Sve radi zvanje, primanje poziva, poruke.....sve sve sve....
Stavim tu ultru iz s8 u svoj telefon radi sve!!!!!!?????!!!!!
Opet izmjenjam ,nece. Isto. Ne mogu prozvati.
Opet izmjenjam kartice ali sa telefonom suruge, sve radi na S8 i na zeninom P9.
Aaaaaaaaa
Odletim do telekoma i objasnim. Malac na salteru me gleda i kaze ma do telefona je. Pa reko covjece radi sa svim drugim karticama ali sa ovom nece. Kaze nosite ga u servis. Pa gdje cu ba nositi telefon koji je kupljen u italijanskom telekomu(i jos otkljucan) u servis. Kaze obzirom da je kod vas starija kartica a i kod supruge, vrlo je moguce da su kod nas se pocele pojavljivati u prodaji sim kartice sa skroz novim cipovima pa se nesto ne ocitavaju kako treba na samsungu. Pa reko covjece SAMSUNG S8 EDGE, WTF!!!!! Ono gleda me ko ......
Uzmem drugu ultru, ISTO.
Uzmem mtelov prepaid, ISTOOOOO!
TU SAM IZGUBIO ZIVCE I DAO JOJ DA KORISTI TIH PAR DANA MOJ BACKUP TELEFON SA ULTROM SA KOJOM BESPRIJEKORNO RADI.