FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
simonese

#23751 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Mišo_Kovač wrote:
simonese wrote:
Mišo_Kovač wrote:Ima li još koji propali trener da ga se povezuje s Bayernom. Dje je Capello, jel živ? :P
ja i dalje cekam Jurgena
Takodjer, medjutim, dok se on ne ukaže, niko od ovih ispuhanih propaliteta nije napredak, tako da - ko im jebe mater i daleko im kuca bila :P
ako uzme BL treba Niku mozda i ostaviti,ne znam,ne gumo biti pametan
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#23752 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

simonese wrote: ako uzme BL treba Niku mozda i ostaviti,ne znam,ne gumo biti pametan
Bundes se uzima po difoltu, dovoljno je trenutna ekipa rutinirana za to, a i luzerčine iz Dortmunda ce prije ili kasnije same sebi pucati u koljeno.

Ono sto se treba postaviti kao pitanje koliko Bajern moze napredovati sa trenerom poput njega. Koliko on moze napredovati u trenerskom smislu i odmaknut se od konzervativnih postavki i ziherasenja...(ne)uzimanje Bundesa nije nikakav pokazatelj....

U krajnoj liniji ima li Bajern neki dugorocni plan i kako ga misli ostvariti....

Puno je to pitanja, a mislim da uprava luta pofino, plus imaju mnoga izforsirana rjesenja jer su stipse :P
simonese

#23753 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

_BataZiv_0809 wrote:
simonese wrote: ako uzme BL treba Niku mozda i ostaviti,ne znam,ne gumo biti pametan
Bundes se uzima po difoltu, dovoljno je trenutna ekipa rutinirana za to, a i luzerčine iz Dortmunda ce prije ili kasnije same sebi pucati u koljeno.

Ono sto se treba postaviti kao pitanje koliko Bajern moze napredovati sa trenerom poput njega. Koliko on moze napredovati u trenerskom smislu i odmaknut se od konzervativnih postavki i ziherasenja...(ne)uzimanje Bundesa nije nikakav pokazatelj....

U krajnoj liniji ima li Bajern neki dugorocni plan i kako ga misli ostvariti....

Puno je to pitanja, a mislim da uprava luta pofino, plus imaju mnoga izforsirana rjesenja jer su stipse :P
:thumbup: pravo u sridu
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#23754 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

Nojer vanredna presica :-?
AmiĐa_Idriz

#23755 Re: FC Bayern Munchen

Post by AmiĐa_Idriz »

_BataZiv_0809 wrote:Nojer vanredna presica :-?
Možda se povlači iz reprezentacije, jedino mi to ima smisla.
AmiĐa_Idriz

#23757 Re: FC Bayern Munchen

Post by AmiĐa_Idriz »

Zamisli zbog ovog sazoveš press :lol:
MarlboroGold

#23758 Re: FC Bayern Munchen

Post by MarlboroGold »

Mislim da FCB namjerno trolla novinare sa ovim nakon svih onih prozivki rukovodstva, njihovih odluka i ostalog od strane upravo novinara prije 2-3 mjeseca :mrgreen:
Uli zajebant :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#23759 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tomahawk11 »

Eto Kahna iza ćoška :mrgreen:
beni-bu-man

#23760 Re: FC Bayern Munchen

Post by beni-bu-man »

Ja ovo ne kontam "Bavarci imaju 67, a Milioneri 66 bodova pet kola prije kraja" :?
Tomahawk11
Globalni moderator

#23761 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tomahawk11 »

beni-bu-man wrote:Ja ovo ne kontam "Bavarci imaju 67, a Milioneri 66 bodova pet kola prije kraja" :?
Šta ti nije jasno :?
Milioneri? Pa to je popularni naziv za Borusiju iz Dortmunda.
simonese

#23762 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

to kad su na berzu izasli pa ga pousili
beni-bu-man

#23763 Re: FC Bayern Munchen

Post by beni-bu-man »

Tomahawk11 wrote:
beni-bu-man wrote:Ja ovo ne kontam "Bavarci imaju 67, a Milioneri 66 bodova pet kola prije kraja" :?
Ja samo ove znam :
Die Schwarzgelben
Die Borussen
Der BVB
Mišo_Kovač

#23764 Re: FC Bayern Munchen

Post by Mišo_Kovač »

To je od onomad kad ih je Uli keš lovom morao iz govana vaditi :evil:
vicious

#23765 Re: FC Bayern Munchen

Post by vicious »

beni-bu-man wrote:
Tomahawk11 wrote:
Ja samo ove znam :
Die Schwarzgelben
Die Borussen
Der BVB
Ma ovo Milioneri su izmislili mediji ovdje na Balkanu, mislim prvenstveno u Srbiji, a ne znam fakat odakle to... Sta je onda Bayern, "Milijarderi"? :)

Bila je ona jedna faza kad je BVB 90-ih godina kao krenuo agresivnije trositi, pratiti Bayern... i onda zamalo zavrsili u stecaju kad su fulili jedne godine da se kvalifikuju za CL :D
Gerd Niebaum i Michael Meier vec bili ukalkulisali nekakve milione od CL u tekuci budzet, i onda prc... mislim da ih i danas spominju u Dortmundu, i to ne po dobru :D

Inace, imao sam prilike vise puta da razgovaram s nekim Nijemcima, i ovo me bas interesovalo, ali bukvalno niko od njih nikad nije cuo da BVB zovu Milioneri :lol:
beni-bu-man

#23766 Re: FC Bayern Munchen

Post by beni-bu-man »

vicious wrote: Ma ovo Milioneri su izmislili mediji ovdje na Balkanu, mislim prvenstveno u Srbiji, a ne znam fakat odakle to... Sta je onda Bayern, "Milijarderi"? :)

Bila je ona jedna faza kad je BVB 90-ih godina kao krenuo agresivnije trositi, pratiti Bayern... i onda zamalo zavrsili u stecaju kad su fulili jedne godine da se kvalifikuju za CL :D
Gerd Niebaum i Michael Meier vec bili ukalkulisali nekakve milione od CL u tekuci budzet, i onda prc... mislim da ih i danas spominju u Dortmundu, i to ne po dobru :D

Inace, imao sam prilike vise puta da razgovaram s nekim Nijemcima, i ovo me bas interesovalo, ali bukvalno niko od njih nikad nije cuo da BVB zovu Milioneri :lol:
Pa zato i pitam :mrgreen:
vicious

#23767 Re: FC Bayern Munchen

Post by vicious »

Jest propo ovaj Boateng, u svakom duelu kasni pola sekunde.

Edit: nisam gledao drugo poluvrijeme, sad vidim nije se moglo bez crvenog, ha? :D
AmiĐa_Idriz

#23768 Re: FC Bayern Munchen

Post by AmiĐa_Idriz »

Mišo_Kovač wrote:Dolazi frajer u Bayern, fasovao bi dočim već u oktobru :D tako to ide u nas :D
Pade mi na um prepiska kad ste doveli Hernandeza...evo, Odoi vam sjebo Ahilovu tetivu, prve prognoze kažu da će propustiti čak i početak iduće sezone. A samo ste se interesovali... :mrgreen:
Mišo_Kovač

#23769 Re: FC Bayern Munchen

Post by Mišo_Kovač »

AmiĐa_Idriz wrote:
Mišo_Kovač wrote:Dolazi frajer u Bayern, fasovao bi dočim već u oktobru :D tako to ide u nas :D
Pade mi na um prepiska kad ste doveli Hernandeza...evo, Odoi vam sjebo Ahilovu tetivu, prve prognoze kažu da će propustiti čak i početak iduće sezone. A samo ste se interesovali... :mrgreen:
The Bayern Effect :D :evil:
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#23770 Re: FC Bayern Munchen

Post by izvrsni direktor »

Tomahawk11 wrote:
"Popularno" a nije nadimak
Tipicni primjer Baho efekta :-D "postovani gledaoci hasan salihamidzic popularni Braco" :D a sve cujes kako lupi u mikrofon kad p izgovori, uvijek sam imao osjecaj da upljuje mikrofon :-D
vicious

#23771 Re: FC Bayern Munchen

Post by vicious »

izvrsni direktor wrote:
Tomahawk11 wrote:
"Popularno" a nije nadimak
Tipicni primjer Baho efekta :-D "postovani gledaoci hasan salihamidzic popularni Braco" :D a sve cujes kako lupi u mikrofon kad p izgovori, uvijek sam imao osjecaj da upljuje mikrofon :-D
Pa njemu jeste nadimak Braco, tu je velika razlika :D
A ovo Milioneri nit je nadimak nit je popularno, apsolutna izmišljotina domacih medija :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#23772 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

Sinoc mi se desilo nesto sto nikad nije za ovih 22 godine koliko pratim Bajern- da pomalo u sebi navijam protiv njih :run:
simonese

#23773 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

_BataZiv_0809 wrote:Sinoc mi se desilo nesto sto nikad nije za ovih 22 godine koliko pratim Bajern- da pomalo u sebi navijam protiv njih :run:
to je sve relativno,brzo si zaboravio 2 gola Ronalda iz ofsajda,pa crvene kartone itd.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#23774 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

simonese wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Sinoc mi se desilo nesto sto nikad nije za ovih 22 godine koliko pratim Bajern- da pomalo u sebi navijam protiv njih :run:
to je sve relativno,brzo si zaboravio 2 gola Ronalda iz ofsajda,pa crvene kartone itd.
Nepravda se ne ispravlja nepravdom jbga :roll:
simonese

#23775 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

_BataZiv_0809 wrote:
simonese wrote:
Nepravda se ne ispravlja nepravdom jbga :roll:
slazem ali kod ovakvih situacija se uvijek od Bayerna pravi crna ovca,sudija,sudija je svirao penal a ne Bayern
Post Reply