Dešavanja u Srbiji

Post Reply
vivace

#23751 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

armin071 wrote:Ako je D. Cosic rekao da genocida nije bilo onda nije i tacka. Kakvi snimci, dokazi, mezarja,.....
to vazi za srpske debile. nismo svi debili.i kreteni. jeste da mnogo ima debilastih kretenoida. pa se cini da je citav narod. a nije.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#23752 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by PipiDugaDevetka »

E, od sada, pa nadalje neće više moći piskarati protiv Vlade i Ljage u vlasti u bijiSr.

Uvodi se legalno špijuniranje interneta:
http://www.novimagazin.rs/vesti/vlada-s ... -interneta

Samo da naši ne kopiraju.
radostan dan

#23753 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

vivace wrote:
armin071 wrote:Ako je D. Cosic rekao da genocida nije bilo onda nije i tacka. Kakvi snimci, dokazi, mezarja,.....
to vazi za srpske debile. nismo svi debili.i kreteni. jeste da mnogo ima debilastih kretenoida. pa se cini da je citav narod. a nije.
jbo sliku svoju šta ovaj vučić radi, evo i vivace napravila izvjestan otklon spram ranije... :mrgreen:
fosil

#23754 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by fosil »

Creasy wrote:
fosil wrote:Eki ako je Haski tribunal potvrdio da je bio genocid, onda je bio.
Kako ide ona: "Ko vas ne zna..."

Koji bi se tebi odgovor najvise svidio? :roll:

Pretpostavljam "NE". :-)
Nadasve interesantno kako se postuju odluke suda kako kad kome odgovara. A kad je karadzic uhapsen diglo se i staro i mlado sirom srbije i rs protiv tog istog suda i njegovih odluka.
Iskljucujem se i daljne rasprave. Ne znam koje pm mi djavo neda mira pa zalazim na ovu temu. Zna Bog sve...
kerima1

#23755 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kerima1 »

PipiDugaDevetka wrote:E, od sada, pa nadalje neće više moći piskarati protiv Vlade i Ljage u vlasti u bijiSr.

Uvodi se legalno špijuniranje interneta:
http://www.novimagazin.rs/vesti/vlada-s ... -interneta

Samo da naši ne kopiraju.
:lol: nema vece kazne za bosance neg da im se to zabrani.Ne znam kako ce i srbi izdrzati.
kremali

#23756 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kremali »

U Srbiji i koncerti turbo folk zvijezda podijele drustvo...

Poslije Karleusinog "debakla" na Uscu podjelila se javnost, jedni joj pruzaju podrsku (Biljana Srbljanovic) drugi je lincuju i nasladjuju se... :D Karleusa dozivjela nervni slom i jebe novionarima "nanu naninu". Uglavnom ludilo :lol: :lol:
vivace

#23757 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

www.pescanik.net audio emisija nova
CSKA

#23758 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Dosle mjere stednje,nema Nisvila,vidim da se potezu i oko Exita...ali zato Guca ima da puca.
radostan dan

#23759 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

.ebo egzit, ide tamburica fest, prvu noć zvonko i bogdan, drugu halid i bešlić.
Krushna mrva

#23760 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Krushna mrva »

http://www.kurir-info.rs/pretnje-rasime ... nak-844147

Obratite paznju na "ekstremistu" koji se spominje
CSKA

#23761 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

sherbett wrote:
CSKA wrote:Dosle mjere stednje,nema Nisvila,vidim da se potezu i oko Exita...ali zato Guca ima da puca.
Kad je ta Guca, to je u 8. Mj.?
Vec godinama mi merak, ama neki mi kvari rabotu :D
E nisam ni ja bio nikada,a kazu da imaju super kiseli kupus...moram jednom otici...kada skupis hrabrost zovni i mene,zajedno smo jaci...radosni ce da nas vozi,on zna patriotske pjesme,zlu ne trebalo.
radostan dan

#23762 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

ma samo naučiš lane moje i devojku iz grada, i libo te kc...
sa ovim hardkor opusom sam tanak. :mrgreen:

ima saso mange za svakog, pa i za socijaldemokrate iz oba entiteta i šire -

radostan dan

#23763 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

gdje je moja draga šerbet, nema se skim pričati na forumu, jedni se prebrojavaju pred popis, onaj prijeti ministru sujedne zemlje, onaj treći vadi puške na drugoj temi, itd, itd... :roll:

...tako da ovo postade jedna od normalnijih tema. :mrgreen:
CSKA

#23764 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

radostan dan wrote:gdje je moja draga šerbet, nema se skim pričati na forumu, jedni se prebrojavaju pred popis, onaj prijeti ministru sujedne zemlje, onaj treći vadi puške na drugoj temi, itd, itd... :roll:

...tako da ovo postade jedna od normalnijih tema. :mrgreen:

A sta ces,jedina normalna drzava na forumu,pa zato i jedina normalna tema :D
ljevoruki

#23765 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ljevoruki »

blabla11bg wrote:
ljevoruki wrote:Da nije zalostan bio bi smijesan komentar da Bosanci/Bosnjaci mrze Srbe i Srbiju vise nego Srbi i Srbija njih. :(
Isto kao da si postavio tezu da Jevreji mrze Nijemce vise nego Nijemci njih.
Kriviti nekoga za opravdanu mrznju nakon ponizenja i na koncu genocida je vrhunac licemjerstva.
Srbija je ostala ista kao i za vrijeme milosevica, ako ne i gora sada, i sve optuzbe na racun mrznje prema toj i takvoj Srbiji su van pameti.
Opametite se, prestanite nam gurati prst u oko i pocnite aktivno raditi na pomirenju pa cemo pricati.
Do tada, placite da nece niko da se igra sa vama i zalite se tati Putinu. :D
Rekao sam ti da ce vas vasa slepa mrznja ubiti. Ne zelim vise da se pravdate na ratu, iako sam vam ja to opravdao, pa onda priznajmo kakvo je stanje. Kako mozes bre da uporedis Srbe i Bosnjake i Nemce i Jevreje?? D li vi vidte sta pisete ovde?
Megalomanija i predrasude na sve strane. Odgovorno tvrdim da je mrznja u SRB mnogo mnogo manja prema Bosnjacima nego osto vi mozete da zamislite, ali ne zelite da prihvatite da nas toliko mrzite, a onda sa ove strane da stigne jedno ignorisanje i potpuna nezainteresovanost. Pricam o Srbiji, ne o Srpskoj. Rat ne prikazuje nista! Nisu hiljade i hiljade Srbijanaca dolazili da ubijaju u Bosni, vec placenici/krinimalci/primitivci i cetnici. Jel tako ili nije tako? Drzavna politika takodje, se bitno razlikuje od misljenja obicnih gradjana, to sam rekao. Morate da razdvojite neke stvari , i skapirate da gradjani Srbije jednostavno iz prostih razloga i neugrozenosti od istih, nisu zainteresovani za bosnjacki korpus, zalosno je sto nisu zainiteresovani ni za srpski korpus u BIH, ali to je druga tema vec. E zato su gradjani Srbije izuzetno dobro obavesteni o Albancima, i sve generacije ih mrze, i smatraju ih realnom pretnjom i ne ignorisu ih. Posto vi niste pretnja(Srbiji niste, Srpskoj jeste zato vas i mrze neopisivo) onda u Srbiji su totalno ravnodusni vecina, i sprdaju se i dalje ono Bosanci bla bla, a ne znaju ni ko danas zivi u Federaciji a kao sto sam rekao, da na neki nacin ugrozite drzavne interese Srbije, Srbijanci bi vas zamrzeli samo tako. Evo to je ono sto ja pricam, a vi ne zelite da prihvatite. Srbija je takva zemlja/zbog svetske propagande devedesetih i oznacenje Srbije kao krivca za sve(u njihovom interesu) narod je postao ranjiviji i obazriviji i pomalo bojazan po pitanju predstavljanja u svetu i diplomatije. Mrze se Hrvati(ali ponovo ne kao oni nas) i mnogo se mrze Albanci, znamo zasto. Opet, nemojte da pocinjeete da mi pricate o ratu, jer sam vec rekao o tome 100 puta, pricamo danas konkretno u kojim gradovima je veca mrznja i ko vise mrzi, i ko ne zeli da prihvati da slepo mrzi, i to se reflektuje i u licemerju ovde i komentarima, i podrsci i nepodrsci srpskoj repki, dok na drugu stranu naivni gradjani Srbije svi do jednog velicaju BIH reprezentaciju i simpaticne "Bosance" i iznenadjeni su i odusevljeni. Kao sto smo rekli, ovde je bilo hahahah Srbija propala..haha smrdi izgubili..haha smrdija tako im i treba..ili lep dan izgubise Hr i SRB i pobedi Nadal! :shock: Nemojte molim vas samo da mi kazete da je to sprdanje zato sto su 98% komentara takvi i tako dalje, i onda mi dodju ovde par likova i lupaju kako se oni sprdaju, kako oni nisu takav narod, mrs u pm. Bosna je zemlja mrznja, kao sto je rekao cuveni pisac, i to su ratovi samo produbili, a ovde mi pisete kako niste takav narod.
Opet pila naopako. :D
Problem je sto pocinjete sa posljedicama a ne uzrocima svega sto se dogadjalo pocetkom 90-tih godina i refleksije na sadasnjost i trenutna dogadjanja.
Problem je i to sto niste ostvarili ratne ciljeve, naprotiv, u dva rata ste izgubili (Hrvatska i Kosovo), u jednom je rezultat nerijesen (BiH), pa sada trazite nacina da se opravdate i pokusavate da ravnomjerno raspodijelite krivicu.

Kazes ovako:
"Srbija je takva zemlja/zbog svetske propagande devedesetih i oznacenje Srbije kao krivca za sve(u njihovom interesu) narod je postao ranjiviji i obazriviji i pomalo bojazan po pitanju predstavljanja u svetu i diplomatije. "

How yes no, Srbija je zrtva svjetske propagande i urote pa su postali ranjivi i bojazljivi. :-)

Kako mozes bre da uporedis Srbe i Bosnjake i Nemce i Jevreje??
Mogu, bre, princip je isti, sve ostalo su nijanse.

I prica kako Bosnjaci nisu ugrozili interes Srbije, nego "samo" genocidnog cetniteta, odakle i dolazi sva mrznja, je biser nad biserima. Sta bi tek bilo, kakav bi tek odgovor Srbije bio da smo im ugrozili interes, ne smijem ni pomisliti?
Valjda bi atomsku bombu bacili na nas, sta li, to je jedino sto niste upotrijebili protiv nas.
Samo jednom ste nas uhvatili na spavanju, necete vise, budi siguran.
vivace

#23766 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

dobro je tako citati forume...ko zna ko jos cita. znas sta ti se sprema i sta ti spremas. zamislite ratove iz devedesetih a da smo imali kompjutere i mobilne. ne bi mogli tako da nas lazu preko tva nacionale.
CSKA

#23767 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

sherbett wrote:
radostan dan
gdje je moja draga šerbet, nema se skim pričati na forumu, jedni se prebrojavaju pred popis, onaj prijeti ministru sujedne zemlje, onaj treći vadi puške na drugoj temi, itd, itd...

...tako da ovo postade jedna od normalnijih tema.
:D
muka kjamet radosni! zapostavila sam forum, zeza me ovaj život što ga vodim :roll:
CSKA

E nisam ni ja bio nikada,a kazu da imaju super kiseli kupus...moram jednom otici...kada skupis hrabrost zovni i mene,zajedno smo jaci...radosni ce da nas vozi,on zna patriotske pjesme,zlu ne trebalo.
jesu li te patriotske tipa "gledam u nebo, prolaze vekovi..." :D
kiseli kupus?! :? ja sam više za pljeskavice s kajmakom, i paprike sas pavlaku :D
e to bi bila ekipa, festival bi otvorili sa "ko se s nama druži, život mu je duži, ko sa nama pije, dosadno mu nije" :D
Vidi ti nje,ima zivot pored foruma :shock:

Ma mogu sve pjesme osim narodnooslobodilackih.

Jeste kiseli kupus...pljeske sa kajmakom imas sirom Srbije,vise Leskovcana ima u Beogradu nego u Leskovcu.I stalno mi pominju taj neki kiseli kupus sa Guce,moram ga probati :gladna:

Dogovoreno,idemo prvo svi na Gucu,pa nas ti poslije vodis na Zrce :D

P.S. pobjeze portugalac
CSKA

#23768 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Kaze DJ Krmak da je tamo dobar provod :D

U Pristinu nikako da odem,99-te jurila me je vojska da idem tamo,ali sam pobjegao.Moram jednom otici.

U Srbiji haos sa ovim prijemnim ispitima....Zarko Obradovic car.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#23769 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by KatarinaKosaca »

Image
vivace

#23770 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

kad je bio rat ,secam se sisli u hol ja i moja drugarica i stali uz neko drustvo, a ova moja drugarica pocela da prica sta je cula...kaze u kuci su bile srpske snage, najednom im neko kuca na vrata, kad ono izgubljeni hrvat trazi prenociste,verovatno je covek bio odlepio i ovi makar da su ga uhapsili, ne, oni su ga bacili svinjama koje su pobesnele od gladi da ga pojedu. srpske snage. moja drugarica odusevljena kako je to cool baciti coveka svinjama da ga pojedu.

nikad mi ona nije bila jasna. mama joj je dubrovcanka, hrvatica,pa su joj pretili na poslu u tolikoj meri da je moja drugarica morala da ide da je saceka posle posla.A OVAMO ODUSEVLJENA ZLOCINIMA. TO MI NIKAKO NIJE PILO VODU.
vivace

#23771 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

KatarinaKosaca wrote:Image
:lol: :lol: :lol: zumbul aga je najbolji. :lol:
Creasy

#23772 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Creasy »

vivace wrote:kad je bio rat ,secam se sisli u hol ja i moja drugarica i stali uz neko drustvo, a ova moja drugarica pocela da prica sta je cula...kaze u kuci su bile srpske snage, najednom im neko kuca na vrata, kad ono izgubljeni hrvat trazi prenociste,verovatno je covek bio odlepio i ovi makar da su ga uhapsili, ne, oni su ga bacili svinjama koje su pobesnele od gladi da ga pojedu. srpske snage. moja drugarica odusevljena kako je to cool baciti coveka svinjama da ga pojedu.

nikad mi ona nije bila jasna. mama joj je dubrovcanka, hrvatica,pa su joj pretili na poslu u tolikoj meri da je moja drugarica morala da ide da je saceka posle posla.A OVAMO ODUSEVLJENA ZLOCINIMA. TO MI NIKAKO NIJE PILO VODU.

Vruce i u BG? Bjezi bona u hlad! :D
radostan dan

#23773 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Image
vivace

#23774 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

ja ispricala kako je bilo,a vi kako hocete...
kakonako

#23775 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kakonako »

Mislim da vas(radosnog,serbet i dr.)Vivace fino,ali bas fino,zajebava.
Post Reply