Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LSD wrote:
btw. onih 7 pitara sinoc su bili najzašticeniji ljudi na svijetu u tom trenutku cuvalo ih je nekoliko stotina specijalaca sa svih strana to ni Papa nije doživio kad je dolazio u šeher.
@Qoom sa foruma jedan od tih 7 napalo ga na njihovom pdf
Qoom heroj, a ne zlocinac.
Bilo je jos navijaca FKS na istoku, zapadu i sjeveru ...prica se da su neki i na jug zalutali
Salu na stranu, ne mogu ni zamisliti koja bi spica bila u tom cosku da su poveli ili ndB dobili.
LSD wrote:
btw. onih 7 pitara sinoc su bili najzašticeniji ljudi na svijetu u tom trenutku cuvalo ih je nekoliko stotina specijalaca sa svih strana to ni Papa nije doživio kad je dolazio u šeher.
kudrilo wrote:Pošto će ubrzo Borine kućne čarolije, a imam osjećaj da će se mnogi hvatati njegove izjave oko penala, ja sam za to da ne budemo ko bh političari pa se hvatamo Bore kad nam treba ko oni Ustava BiH. Dakle, ili je Boro relevantan ili nije. Uzmi ili ostavi.
Prosle sedmice je Boro bio mag za pitare jer je rekao da je bio penal u Mostaru.
Veceras ce reci da je ubleha jer nije penal nad Duljevicem.
armin071 wrote:sto jest jest 10000 manijaka je u potpunosti nadglasalo onih 7 izroda Hz i na tome im se treba cestitati
I bolji su bili u fintama imali su bar 5 finti u prvom nakon kojih su mnogi napustili teren jer nema dalje. Derbi se od sada igra za finte i sl.
hrasno kao i obicno komunikacija na "nivou" nema vrijedjanja samo diplomatski kako i dolikuje njegovim "godinama"
Pa ako mi nadjes i jednog jedinog normalnog covjeka na svijetu koji ce ponosno reci da je pripadnik nekih "hordi zla" ili "manijaka" onda mozes pricati koliko hoces.
LSD wrote:
Šta ga ima ko napadati? I ja sam bio na jugu kad su nasi bojkotovali derbi. Špica bila, zajebanciya. Još ga Kajtaz zabi. Kakav ba bojkot ja bi išao nema tog da mi kaže ne možeš ići.
Maharadza wrote:...i od tog' momenta postaše i oficijelno SKRETNIČARI!
i jel to nesto cega se treba sramotiti? puno je postenije biti SKRETNICAR nego UDBAS!
Vi ste zvanicno skretnicari.Taj Vam je epitet usko vezan sa imenom kluba. UDBA je konstrukcija zanovana na ublehi. 50 godina Vas zovu : kantica,skretnica,kondukter.... sve je to ide glat uz ime kluba. Pruzni radnik jesam li ti objasnio ili da ponovim.
mekaba wrote:
Vi ste zvanicno skretnicari.Taj Vam je epitet usko vezan sa imenom kluba. UDBA je konstrukcija zanovana na ublehi. 50 godina Vas zovu : kantica,skretnica,kondukter.... sve je to ide glat uz ime kluba. Pruzni radnik jesam li ti objasnio ili da ponovim.
Jos jedno strumfovsko kmecanje na temu "ko nas bre zavadi"
Htjeli citav stadion samo za sebe, niti su ga napunili niti su iskoristili tu situaciju...i sad kmecanje, pozivanje na razum, ocekivanja da ce se komsije smilovati kada se sve bude odlucivalo bla bla bla...zakasnio si Ahbabovicu, sto nisi otisao do Siljka i jebo mu mater ako vec smatras da su HZ u pravu?! Sad ce do maja biti poplava ovih umirujucih textova i pozivanja na smirivanje situacije, ali nece vam proci
Nećete dobiti više od propisanog pravilima, tj. Zdenčice, a poučeni vandalizmom iz prvog kola ove sezone, sve dok vam se ne popravi likvidnost, tj dok nam ne obezbjedite banakarsku garanciju jednaku kapacitetu koji tražite. To je prilično jasno. Niste se dolično odnosili prema našoj imovini, i u kazni ste.
Nama je svejedno, jer kapacitet stadiona svakako pokriva naše potrebe.
Vama nije jer je to jedna od rijetkih tekmi gdje možete nešto zaraditi. U svakom slučaju biti će to ispit za vlansika, da li će podleći pritisku navijača, ili će ganjati svoje interese, da zaradi koju kintu. Kako se meni čini g. vlasnik ne zarezuje navijače 3%, ali eto pričekaćemo još par kola. Ne bi bilo prvi put da vas nabijemo bez prisustva naših navijača.